evet bu caillou nun hastası bunlar oyuncağını aldık şarkı söyleyen sabah akşam öğlen her dakka beynimiz şişti o daha bıkmadı..çizgifilmine de ilgisi daha arttı..çok teşekkür ederim canım..çok naziksin..
nihalcim ikimizinkide dijital ama galiba yerinden oynatınca şaşırıyor ya tartı galiba öyle birşey oldu tahminimce cünki arkadaş yatak odasından getirdi tartıyı
günaydın kızlar valla hergün tartılan biri olarak bugun le dün arasında baya büyük bi fark gördüm.800gr. cok mutlu oldum görünce keyfim yerinde. ama bu kadar hızlı düşüş nedenki? kafamı kurcalamaya basladı. dün hareketli bi gün geçirdim herzamanki gibi yedigim halde migdemden sesler eksik olmadı aclık hıssetmezken dun acıktım. sanırım mıgde hızlı oguttu yenenleri. ya ondan yada su kaybı falan. yada tartı benle oynuyor bakalım yarın daha net anlarım.
canım bende de öyle bir düzensizlik var bir kaç gündür birgün 82.2 diğer gün 83.9 dün 83.4
bugün 82.4 gerçi düşüşe geçti ama insallah böyle dewam ederrrrrrr..
Sadece giyim konusunda muhafazakarım izloşum..Büyük yerde bile yaşasaydım böyle miniler askılılar giymezdim yani tarzım böyle..
Ama başka hiç bir konuda muhafazakar değilim orası kesin
Bir konuda tartışınca git başka yerde yaşa senin türkiyede ne işin var derler hep. Genel de farklı düşünen ben olurum hep..
günaydınnnn
izlemmm
yine süpe rbir menüü cnmm
seninle damak tadlarımız çok uyuşuyor zaten biliyorsun
benede bayılırımm bol limonlu tavuk salataya yanında colaa
zeroda tatlandırıcı var kızla rbu arada süleyim onuda..
bugün kv ler gelcek çocukları alıp gitcekler sabahtannn
amaa bi ton işiim varrr
yine atma kriizm tuttuu bütün çekmeceleri döküppp
boşşaltcammmm ne var ne yok gereksiz bascamm çöpee
Günaydın kızlar,
Hala hala hala sabitim hatta 100 gr artıdayım, artık cidden bu sabah ağlamak geldi içimden inanılmaz sinirlerim bozuldu
Ama bugün ve yarın sabahları ekmek yemeden çok katı bir kb listesi uygulamayı düşünüyorum. Kb yi bırakırsam iyice aptal olacak vücut ve hiç verebileceğimi zannetmiyorum o şekilde...Madem başladım belki çok sıkı yaparsam en azından 500 gr verebilirim, ona bile razıyım :44:
Bu sefer sinirlerim bozuldu diye bırakmayacağım görelim el mi yaman bey mi yaman
kızlar bana bi akıl verinnn iyice aptallaştım :26:
4 ay önce görümcem kızıyla eşimden ayrılıyorum diye çıktı geldi.sizin yanınızda kalmak istiyorum babamın yanına gitmek istemiyorum diye yanımıza yerleşti.10 yıllık evliliğinde küfür dayak ve ensonda aldatılma.biz her olayında teselli eder yanında oldugumuzu hissettirmeye çalışırdık.3 kere baba evine geldi en fazla 1 ay durup barışıp gitti.sürekli hiçbir yere sıgamıyorum çocukla buyüzden dönüyorum imkansızlıklardan derdi..bu son gelişinde herkes konuştu aldı karşısına eminmisin bak bu kaçıncı vallahada billahada bu kez son diye herkese ayrılmak istediğini söyledi hatta barıştırmak isteyenleride tersledi.neyse ev açın bana dedi .bizde yine çaresizlikten dolayı bu adama dönmesin diye bana yakın bi daire tutup dayadık döşedik iş bulduk maddi manevi destek olduk.çocugu okula yerleştirdik.boşanma davası açtı tabi o ara adam aglama başladı affet beni diye.ne oldu görümcem 1,5 ay sonra başladı özlüyorum elimde değil seviyorum inkar edemem görünce kalbim çarpıyor demeye.be mübarek 1,5 aydamı değişti bu adam.neyse kızlar telefon görüşmeleri başladı bizdende saklıyor adam kapıya gelip gitmeye başladı taa istanbullardan.çoktan gidecekte kardeşinden çekiniyor birazda kızın okulu bitsin diye bekliyor.şimdi elimde olmadan ona karşı içimde bi öfke var bi yuvanın yıkılmasını asla istemem ama madem 1,5 ayda geldiğine pişman olacaktın bizim ne günahımız vardı bize bukadar sıkıntı çektirdin.nasıl bi tavır sergileyeceğim kızlar bana bi akıl verin sinirlerim çok yıprandı
kızlar bu kez kararlıyım inş başaracagım gecenlerde bir arkadaşıma gitmiştik ve orda tartıldım epeydirde evde tartılmıyordum bir cıktım tartıya ne göreyim 94 kg şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm aglama kırizine girdim kendime kızdım bir insan bu kadar aptal olamaz dedim bu güne kadar ayda bile 100 gr verseydimbudurumda olmazdım dedim olmayacagımda hiç bu kadar gıcık olmamıştım kendime ve herşeyden önce kendime söz verdim başaracagım kişiligimi gerikazanacagım
Ya Aslind Et Yemeyi Seviyorumm Amaa Bu Hafta Hic Vaktim Olmadi Evde Dogru Düzgün Yemek Yapmaya ..
Dün Öglen Disardan Yedim .. Aksam Üstüde Beynim Duruyor Ne Yesem Diye Düsünüyorum Bisey Bulamayincada Meyve Yiyorum Ki Bu Tatli Erik Oluyor kh'si 4.Diye ..
Bugün Iyi Bi Menü Yapacagim Kendime ..
Sebze Corbasi Aldim Kh'si 10. Arkasinda Yaziyor .. Bide Sosis Tüketecegim Öglen ..
Demin Alisveristeyken Bi Peynir Buldum Kh'si ''0''
Eve Geldim Hemen Attim Agzima Bi Dene Tadida Güzelmis Hemde Diyet Peynir
Normal Diyetimdede Tüketebilirim ..
Yarin Olmass Yine Pirinc Lapasimi Denesem Diye Düsünüyorum ..
Bugün 3.Cü Günüm KH Diyetinde .. Off Bilmiyorum Yaa ..
Ben Bi An Önce 79. Olmak Istiyorum .. Bu Haftada Sabit Kalmak Istemiyorum ..
Ayni Senin Durumuna Geldim Valla Ablacim .. Canim Diyet Miyet Yapmak Istemio Artik ..
Hemde Daha Yolun Yarisina Bile Gelmedim
Bugün Tüm Negatifligim Üzerimde YaaCanim Spor Salonuna Bile Gitmek Istemiyor ..
Hatta Hic Bisey Yapmak Istemiyorumm
Ban bi güzel FIRCA lazim yoksa aklim basima gelmicek
selam kızlarr
dün bir gittim bir daha gelemedim ..neden ?? çünkü iler bitmedi
dün buzdolabımı temizledim,ciddi süper bir temizlik oldu....sonra çizmelerimi kaldırdım içlerine gazete koydım temizledim poşetlere koydum ayakkabı dolabı yaptırmıştım özel ona kaldırdım ..ecza dolabımızı düzenledim ilaçlar birbirine girmişti...ege nin dolaplarını düzenledim kitap gibi oldu ...daha çok var ama artık zamana yayarak yapıcam bugünde bir iki yere el atarım..olur biter...bu arada egeye kahvaltı hazırladım içeri girdim ki uyuyakalmış gece pek uyumamıştı ...bende buraya girdim artık.. haaaa kuu ağdamı da yaptım tabii kisüper bir duygu tertemiz olmak:)) ege için doğum günü pastası seçtik dün akşama üzeri...caillou lu bir pasta yaptırıyoruz bu ara taktı kayyu ya bizde bu sene caillou lu yaptırıyoruz...pazartesi ama pazar günü öğleden sonra yapıcaz nasipse..
selamlar herkeseee
kızlar bugün benm 6 aylık küçük yeğenim bende annesi tatil alışverişine gitti aman tam hareketli zamanları hep kucak istiyo e tabibenim oğlanda olunca bugünümü siz düşünün.
akşama kadar pekyazamaya bilirim akşamagelirim öpüldünüz
Merhaba kizlar!
Cok oldu gorusmeyeli evleneli bir bucuk hafta oldu size bal ayindan yaziyorum :)
tek derdim evime bir an once net gelsede kilo vermeye baslasam sizleri cok ozledim <3
Günaydin Kizlaaar ...
Ablaaaaa Bendee Verememisimmm
3.Gündüüür Canim Cikiooo Beeee Ac Karnina Yatiom Resmenn Geceleri Migdem Trompet Caliooo
Ve Ben Hala Sabitim
Bu Kh Bize Göre Degilmi Acep :18:
Sinir Oldummm .. Zate Hapimda Bitmek Üzere Reglime 5-6 Gün Var ..
Bende Hep Regl Öncesi Basliyor Sislikler .. Acep Ondanmi Böyle Oldum Bilmiyorum ..
ama cidden Delüüürecegüüümmm :84:
hic 40 puanida gecmedi listem :26:
amann bakceeez artik ama bu haftada 79.u göremezsem küscem metobolizmama
teşekkür ederim seyhanımmmDarkom sagol bir iki resim var facede etiketli birde mobil yuklemelerde.
Tadini cikariyoruz gezmekden yuzmekten yoruldum ;-)
Mavi elbiseli resmini gordum manken anaaam
wayy wayy wayyyySelam hatunlar,
Regl oldum, agrim var evde yürüyüp duruyorum sanki gecicek gibi
Dün aksama dogru olmak üzere hic giremedim..
Birsürü sey okudum ama hic biri aklimda kalmadi desem dogru olur
Derya'm, yilma sakin sakin hemde!
Zamana yay lütfen,hic SIKINTI yapma..
Regl öncesi ve zamaninda eger sabir göstermiyor isen hic zorlama o zaman canim kendini..
Hersey düzelir, ama cöküntü icine girme sakin tatlim..
Regl oldum sabah.
Kivranir modda yaziyorum.
Sakin nispet olarak algilanilmasin ama benim k.h tam anlami ile
Kurallar icinde devam ediyor.
Mecbur hissediyorum kendimi bu duruma.
Kendime verilmis o sözüm var Ekim'de ki dügün icin...
Regl oldugum icin tam sonucu anlayamam gibime geliyor Cuma günü tartida..
Ama yilmam asla. Tam anlami ile hakkini vericem.
Ki, zerre acikip da canim birsey istemiyor.
Regl zamanimda tatli delisi olan bene hayret ettim bu hafta..
Zerre istemiyor canim, zerre...
Dün bir magazaya gittim siyah uzun düz kesim boyundan baglamali bir elbise denedim.
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy coooooooooooooooooooook mutlu oldum coooook
Sanki yilllardir aradigimi bulmus gibi sevindim, esimde begendi ama.
Resimini ceker aksama dogru koyarim insaAllah.
Olmadi yarin birgün..
Sizde notunu verirsiniz, görüsleriniz önemli hatunlarim.
artık elimizdesin kaçışın yok
özelden de mesaj attım sana...
aslında mantığına bakacak olursa
kızartınca içindeki su gidiyor
yanii malzeme aynen kalıyor, ama listelerde kızarmışların kh lerini daha düşük veriyor...
canım, ben başlıycak olanlara kh diyeninin zor olduğunu söylemiştim
ama denemek istiyor insan herşeyi haklısın
aralara domates salatalık sıkıştırabilirsin
diğer diyete döndüğün anda, vücut bir ona bir ona şaşıracak
tavsiyem, madem başladın, öğünlere sebze sıkıştır
mutlaka 1 öğününde saf protein al
canın bişiyler atıştırmak istediğinde diyet kola iç
dışarı çıktığımızda hep et mi yiycem demişsin
ee normalde ne yiyorsun, aslında çok alternatif var
karamsarlığa düşme, olucak de, bol su iç
uğraşamam öle demişsin, uğraşıcaksın ne olucak koy tavuğu kaynasın
extra bişiyi yok ki
ben bu iki günde çeşit çeşit yeşilliğin içine bol tavuk didikledim bol limonla yedim
harikaydı hem hafif hem lezzetli
demem o kiii, önce rezil sonra vezir
aynı dert bende de var
dolap dolu ama giyecek bişiy yok
hepsini kaldırdım, çok hoş parçalarda vardı ama görmiyim istedim
yavaş yavaş biriktiriyoruz işte
wayy wayy wayy
sen bikini giyermiydin yaaa
çok şaşırdım, nasıl bu bana yakışmaz demedin, bravo sana
gece gece sana alkış tuttum vallahii
öylee hemen bir anda oluveremiyor hiçbirşey malesef :82::82:
urkecim tahmin ettiğim gibi
çalıştığın için tabiki öyle hissediyorsun
benimki 2 yaşına girecek, ben evdeyim çalışmıyorum şu anda ege doğduğundan beri
o kadar bunaltıyorki bazen beniii
ama bir o kadar da çok seviliyor, zaten bu sevgileri olmasa
bu kadar çok sevilen bişiyden, insan bazen nasıl bunalır merak ediyordum
öffff getiriyor bazen bana, 2dk kaybolsa yanımdan kesin bişiyler yapıyordur
ya tuvalette çöpün başında
ya tabureye çıkmış mutfak tezgahını karıştırıyordur
bugün süt bitmiş, eşim geldi alim gelim diyee
allahın aşkına sen evde dur yemeğini ye, oğlanla ilgilen ben alır gelirim dedim
düşün yaniii halimii
eşler içinde aynı şey geçerli bi bayan gibi olurmu
2 mağazaya baksak hemen, alıver haydi diyor
ben eşini gözünün önünden ayırmak istemeyen pimpirikli tiplere gıcık olurum da
o yüzden yazdım, allahtan sen onlardan değilsin :82::82::82:
deryacım benim görümcemde ablan gibi .2 sene önce baba evine gelmişti yine kocasından ayrılmak için. eline para verdim çocugu kendi bi ihtiyacı olur babasından isteyemez diye.tüm paramızı vermiştik kuruşsuz bursaya geldik o ne yaptı biliyormusun ertesi günü kızını kendini kızkardeşini alıp havuza yüzmeye gittiler benim verdiğim parayla.ahh daha neler neler anlatsam bitmez deryacım en iyisi yeter bukadar diyip susmak
ben sadece ben mi acaba bu kadar tepkiliyim yoksa tepkim çok mu normal diye sormak istedim ve anladım ki gayet normalmişimçok teşekkürler kızlar desteğiniz için tafsiyeleriniz için siz olmasanız ben ne yapardım yaaa iyiki varsınız hepiniz
Citir Gofretimmm Benimm
O Güclü Burcu Sabit Rakam Görünce Hemencik Yelkenleri Suya Indiriyor Abli$komm
Ama Hakklisin Galiba Ekmek Tükettigimiz Icinde Böyle Olmus Olabilir ..
Sen Cuma Günü Tartilmicanmi ? Yoksa Bugündenmi Basladin Ekmek Tüketmemeye ?
Ben Yarin Son Gün Yapmayi Planliyordum Kh' Diyetinde Cumada Normal Tartilcaktim ..
Cünkü Bu Sabah 1.Dilim Kizarmis Ekmek Yidim :26:
Pirinc Lapasini Haftaya Yapayim Ozaman Seninle Birlikte :81:
Spor Salonuna Gitmeye Harbiden Üseniyorumm , Ama Olmassa Leslie Ablayi Uygularim Birazdan ..
Onunlada Iyi Ter Döküyorum .. Bide Birkac Bacak ve Kol Hareketi Yaparimm Olurmuu
Fircaniii Seveyüüüm Senin Lolitaaa Sekerimmmm
nihalcim ikimizinkide dijital ama galiba yerinden oynatınca şaşırıyor ya tartı galiba öyle birşey oldu tahminimce cünki arkadaş yatak odasından getirdi tartıyı
ayyy sen hep kollu şeylermi giyiyorsun yazın deryacım
allah allah, o derece tutucu yani oturduğun yer
hani köyde filan olsan, oraya ayak uydurmuştur dicem ama
aman diyim oturduğum yer şöyle böyle diye, zevklerinden, içinde kalan şeylerden vazgeçme de
yaşın daha kaç
sen genelde köfte yiyorsun deryacım
içine bişiyler giriyor mutlaka
sana saf protein öneririm
1 günde benim dediğim gibi beslen istersen
yani yaptın bu kadar, işe yarasın tatlım
[/COLOR][/B]
Selam hatunlar,
Regl oldum, agrim var evde yürüyüp duruyorum sanki gecicek gibi
Dün aksama dogru olmak üzere hic giremedim..
Birsürü sey okudum ama hic biri aklimda kalmadi desem dogru olur
Derya'm, yilma sakin sakin hemde!
Zamana yay lütfen,hic SIKINTI yapma..
Regl öncesi ve zamaninda eger sabir göstermiyor isen hic zorlama o zaman canim kendini..
Hersey düzelir, ama cöküntü icine girme sakin tatlim..
Regl oldum sabah.
Kivranir modda yaziyorum.
Sakin nispet olarak algilanilmasin ama benim k.h tam anlami ile
Kurallar icinde devam ediyor.
Mecbur hissediyorum kendimi bu duruma.
Kendime verilmis o sözüm var Ekim'de ki dügün icin...
Regl oldugum icin tam sonucu anlayamam gibime geliyor Cuma günü tartida..
Ama yilmam asla. Tam anlami ile hakkini vericem.
Ki, zerre acikip da canim birsey istemiyor.
Regl zamanimda tatli delisi olan bene hayret ettim bu hafta..
Zerre istemiyor canim, zerre...
Dün bir magazaya gittim siyah uzun düz kesim boyundan baglamali bir elbise denedim.
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy coooooooooooooooooooook mutlu oldum coooook
Sanki yilllardir aradigimi bulmus gibi sevindim, esimde begendi ama.
Resimini ceker aksama dogru koyarim insaAllah.
Olmadi yarin birgün..
Sizde notunu verirsiniz, görüsleriniz önemli hatunlarim.
yok canım yaa sonuçta ne kadar dipdibe olursak okadar yıpratırız gibime geliyor.zaten benım bebek şuan bana muhtaç olduğu için ben dışarı çıkamasam bile o hafta sonları arkadaslarıyla gider inciraltına falan.şikayetçi değilim bu durumdan.arzular şelaleeee
ilkay Allah c.c. oğluşuna hayırlı uzun ömür versin inşallah dogum günü kutlu olsun
seyhancım bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım
Yok izlemcim çevreden değil, dedim ya sana ben yapısal olarak sevmiyorum askılıyı
Yoksa öyle çevremden dolayı o kadar da kasacak değilim kendimi herhalde yok artık şalvarla gezseler bende mi giyeceğim yani
Rahatsız da değilim yazın hep kısa kollu giyerim, çok da hevesim yok askılı giyeyim diye dedim ya çok hoşlanmıyorum o kadar açıklıktan..
Benim hevesim eteklere
Onları da bu yaz giyeceğim inşallah..
Diyet konusunda haklısın belki hep paket ürünler alıyorum ya illa içine katkı maddeleri giriyor zaten üzerinde de yazıyor karbonu var yine..
O yüzden bugün ve yarın akşamları fırın tavuk yiyeceğim saf protein
Ama dün tavuk burger almıştım öğleleri de onu yerim 2 gün bitsin diye..
Senin menülerini örnek aldım zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?