canımmmm çok teşekkür ederimm...darısı hepimize inşallahh..
kızlar ben kaçtım bugün diyet hariç ne varsa konuştum herhalde başınızı şişirdimhakkınızı helal edin.hepinizi çokkk seviyorum iyiki varsınızzzz
erkenden çıkayımda bi kaş bıyık yolunayım belki sinirlerimde alınır kaşlarım alınırken
selam hanımlar bugünkü menüm
sabah 1 dilim tb ekmeği 4 zeytin domates
ara yarım elma
öğlen 1 tabak tarhana çorbası 1 dilim tb ekmeği
ara k fleks sütle
akşam 4-5 kaşık patates salatası (bol yeşillik az patates )
yatmadan 1 bardak tarçınlı süt
spor:1 saat yürüyüş 10 dk aerobik
su:2-2,5lt
ay bu kh diyeti yüzünden şimdide evde sebze namına bişicik kalmamış yarın inşallah hava güzel olurda pazara giderim ne bulduysam alıcam erik muşmula bıktım yahu elma kemirmekten
kızlar bana bi akıl verinnn iyice aptallaştım :26:
4 ay önce görümcem kızıyla eşimden ayrılıyorum diye çıktı geldi.sizin yanınızda kalmak istiyorum babamın yanına gitmek istemiyorum diye yanımıza yerleşti.10 yıllık evliliğinde küfür dayak ve ensonda aldatılma.biz her olayında teselli eder yanında oldugumuzu hissettirmeye çalışırdık.3 kere baba evine geldi en fazla 1 ay durup barışıp gitti.sürekli hiçbir yere sıgamıyorum çocukla buyüzden dönüyorum imkansızlıklardan derdi..bu son gelişinde herkes konuştu aldı karşısına eminmisin bak bu kaçıncı vallahada billahada bu kez son diye herkese ayrılmak istediğini söyledi hatta barıştırmak isteyenleride tersledi.neyse ev açın bana dedi .bizde yine çaresizlikten dolayı bu adama dönmesin diye bana yakın bi daire tutup dayadık döşedik iş bulduk maddi manevi destek olduk.çocugu okula yerleştirdik.boşanma davası açtı tabi o ara adam aglama başladı affet beni diye.ne oldu görümcem 1,5 ay sonra başladı özlüyorum elimde değil seviyorum inkar edemem görünce kalbim çarpıyor demeye.be mübarek 1,5 aydamı değişti bu adam.neyse kızlar telefon görüşmeleri başladı bizdende saklıyor adam kapıya gelip gitmeye başladı taa istanbullardan.çoktan gidecekte kardeşinden çekiniyor birazda kızın okulu bitsin diye bekliyor.şimdi elimde olmadan ona karşı içimde bi öfke var bi yuvanın yıkılmasını asla istemem ama madem 1,5 ayda geldiğine pişman olacaktın bizim ne günahımız vardı bize bukadar sıkıntı çektirdin.nasıl bi tavır sergileyeceğim kızlar bana bi akıl verin sinirlerim çok yıprandı
selam kızlarr
dün bir gittim bir daha gelemedim ..neden ?? çünkü iler bitmedi
dün buzdolabımı temizledim,ciddi süper bir temizlik oldu....sonra çizmelerimi kaldırdım içlerine gazete koydım temizledim poşetlere koydum ayakkabı dolabı yaptırmıştım özel ona kaldırdım ..ecza dolabımızı düzenledim ilaçlar birbirine girmişti...ege nin dolaplarını düzenledim kitap gibi oldu ...daha çok var ama artık zamana yayarak yapıcam bugünde bir iki yere el atarım..olur biter...bu arada egeye kahvaltı hazırladım içeri girdim ki uyuyakalmış gece pek uyumamıştı ...bende buraya girdim artık.. haaaa kuu ağdamı da yaptım tabii kisüper bir duygu tertemiz olmak:)) ege için doğum günü pastası seçtik dün akşama üzeri...caillou lu bir pasta yaptırıyoruz bu ara taktı kayyu ya bizde bu sene caillou lu yaptırıyoruz...pazartesi ama pazar günü öğleden sonra yapıcaz nasipse..
selamlar herkeseee
kızlar bugün benm 6 aylık küçük yeğenim bende annesi tatil alışverişine gitti aman tam hareketli zamanları hep kucak istiyo e tabibenim oğlanda olunca bugünümü siz düşünün.
akşama kadar pekyazamaya bilirim akşamagelirim öpüldünüz
teşekkür ederim seyhanımmm
öpüyorum güzel yanaklarından
demek yüzmekten sıkıldın haaaa
hııhhh
wayy wayy wayyyy
daşşşşşşşşşşşşş olunmuştur kesin
insan nasıl mutlu oluyor değil mi yeni birşey denediğinde
fışkırak yağları görmeyince aferin kız sana
resim bekliyokkkk sabırla heyecanlaa meraklaa
Emin ol fazla tepki vermiyorsun, hatta bence az bile
Ablam ben bugünden itibaren başladım 2 gün çok sıkı yapacağım bakalım bu kh işinde bende miymiş hata :44:
Olur olur yeter ki sporsuz geçirme gününü
Dijitaller yeri değiştirilince çok farkediyor selma abla. Az ya da çok gösteriyor saçmalıyor. O yüzden tavsiyem kendi tartını bir yere sabitle ve kıpırdatma yoksa iyice aklın karışır..
Yok izlemcim çevreden değil, dedim ya sana ben yapısal olarak sevmiyorum askılıyı
Yoksa öyle çevremden dolayı o kadar da kasacak değilim kendimi herhalde yok artık şalvarla gezseler bende mi giyeceğim yani
Rahatsız da değilim yazın hep kısa kollu giyerim, çok da hevesim yok askılı giyeyim diye dedim ya çok hoşlanmıyorum o kadar açıklıktan..
Benim hevesim eteklere
Onları da bu yaz giyeceğim inşallah..
Diyet konusunda haklısın belki hep paket ürünler alıyorum ya illa içine katkı maddeleri giriyor zaten üzerinde de yazıyor karbonu var yine..
O yüzden bugün ve yarın akşamları fırın tavuk yiyeceğim saf protein
Ama dün tavuk burger almıştım öğleleri de onu yerim 2 gün bitsin diye..
Senin menülerini örnek aldım zati
Geçmiş olsun gülçinim adet ağrısı beterdir,ben hemen ağrı kesici alırım hiç dayanamam
Yok çökmedim de sarsıldım orta şiddette
Ama cumaya kadar moral bozmayacağım, sabit çıksam da bozmayacağım işte
Elbise olayına çok sevindim, insan incelene kadar imkansız ben şu bedene düşemem bunu giyemem diyor ama yavaş yavaş hepsinin olduğunu görmek...
Ah ah geçen gün kışlık şort aldım yeşil 42 beden 70 olunca o bana olur mu diye heyecanla beklemek bile güzel
kızlar ben kaçtım bugün diyet hariç ne varsa konuştum herhalde başınızı şişirdimhakkınızı helal edin.hepinizi çokkk seviyorum iyiki varsınızzzz
erkenden çıkayımda bi kaş bıyık yolunayım belki sinirlerimde alınır kaşlarım alınırken
ooyyyy tonton yanaklı oğluşum 2 yaşındamı olucakmış artııkkkk
bizimkinin 2 haftası var
ooyyy kurban olurum ben onların her haline
allahıımmm dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...
selam güzeller................
işim bitti sayılırrrr ama yoruldum yawww
çocukların kıyafetleirni ayırdım dolaplarını düzelttimm....
evd ebütün çekmece dolap ne varsa elden geçirdimmm
bir tek kendi dolabım kaldı onuda yarın yaparım artık
agdaa yapcma birdeeeeee
ilkayy sen bitirmişsin darısı bana
ilkaycım
sana verdigim liste beni çokk güsle eritiyor bacım hazrand ayapmayı düşünüyorum
birazz zaman geçince daha güsle etki ediyorrr
şimdi daha yeni yeniii kırcam zincirleirmi bir aydır aynı yerdeyim cnm
2 gündür detoks yaptım
2 günd ekarnbon yapcamm
cumadan sonra deva etcemmmm
ay sonund ayaprım o listeyi cnmm
izlemmmmmm
iyilikk yaapp laf işitttt
dimek birde sadaka istiyor hıııı
seyhancım
tebriklerr cnmmmm
bir ömür boyu mutlu ol inşşş
bizimkinin 2 haftası var
seyhan allah mutlu mesut etsin canım
gülçin ekle elbisenin resmini gözümüz gönlümüz açılsın
ohhh temizlikler de yapılmış bizim işlerde hafta sonunu bekliyor
gülçinn gçmiş olsunn cnm
agrıda olsa ben seviyorum regli olmayıı yaaaa
olmaması daha feciiii bencee
kızlarrr
mest form çayını bende tescilledimmm süperr
deneyin derimmm.........
bizimkinin 2 haftası var
Gülçinnnnnn şu iradeni azmini uzat bacım bana da ya da gel sürtüneyim sana..geçsin bana da bakın selmayı geçmem laızm kaç kg var aramızda
Ne mutlu sana, bir de ben öğrensem her sabah tartılmamayı
Yok kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu virmem dermisim
Hani nisani olanlardan kurdela alinir ya nasiplenmek icin,buda ona benzedi
Ayy alemsin canim benim.
Siz bu azimle bizi sollariniz bile, korkulur sizden anam
Hersey zamanla olucak tatlim benim, hersey.
Ama yeterki azmini ve umudunu kesme..
Bende 87.8 'dim. Nerdeyse 88..
Ümid etmek, hayal etmek bile canimi yakabiliyordu..
Ki, en kilolu halim tas catlasin 64-65 arasiydi..
63kg ile hamile kaldim...Cok büyük magrifetmis gibide yaziyorum al
27 Kilo aldim 87 !!!!!!!!!
Ama Subat'dan beri diyetteyim 3 ay oldu.
Ne yildim bu 3ay icinde, cogu zaman aldim.
Geri vermesini inattan yaptim...
Hersey kendim icindi, inadim da mutlulugumda...
Kendini sevdikden sonra, degil 90 -190 bile olsan engel yok sana ( Rabbim esirgesin)...
Hersey gönlünce olsun tatlim, hersey.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?