banumm bir yorgunluk kahvesi iç kessin iştahınıbende çok hızlı yerim çalışırken edindiğim kötü bir alışkanlık hele masada oturursam başkalarının yemeği bitene kadar oturdukça yerim o yüzden yedimmi kalkarım
az önce eşimle konuştum buakşam sinemaya gidelim kızı uyuttum değişiklik olur dedim sinir etti maç varmış bu akşam ya dedim seninle nezaman birşeyler yapacaz sen iste beraber yapacak bişey biliyom ben dedi uyuzzzzzzzzzzzzzz
ee send ekaşınmışsın seherrrr yaaaa
adam ne disinnnn
dur ben bi kahve içemm dogru dedinn ya eşim gelmeden yapemm hemen
saolllll
selam kızlar nasılsınız? bugunkü menumu yazıyım ama hesaplayamıcam temızlıge gırıştım pazarteside temizlikçi bi hanım gelıcek o gelmeden ben bıraz yapıyım da ayıp olmasın kadıncığaza
SABAH= 1 türk kahvesi
ÖGLEN=bol karışık salata(roka, kırmızı lahana,havuç,kıvırcık)
semizotlu yogurt,ızgara tavuk,ızgara köfte(tavuk sarma tek parçaydı,köfte 3 tane)
AKŞAM= haşlanmış tavuk butu yicem (2 tane)
arada kesin acıkırım temizlik yapıcam çünkü:sekersiz cay içerim bol bol da peynir yerim
hepiciginizi çokkkk öptümmm dua edinde bitsin işlerim hayırlısıyla
İşte benim derdim de bu kendi kendime pek yüz vermiyom biliyon mu bacumgel kız diyom sevcem seni..yürü git şişko diye öteki ben ...ben bakmam sana be yawww
ya ben bebek düşünüyordum sonra vazgeçmiştim..şimdi bir arkadaş beni dürtükledi başla diye..ay bilmiyorum kafam karıştı iyice..bir yandan herkes zayıflar daha çok kilo alıyor nasılsa alacaksın doğur öle verirsin diyor ama nolursa olsun ben 93 falanım ya en az 80 i görmem lazım o bile fazla da..
sen yeni mi doğum yaptın canım?tşkler bu arada desteğin için..
banumm bir yorgunluk kahvesi iç kessin iştahınıbende çok hızlı yerim çalışırken edindiğim kötü bir alışkanlık hele masada oturursam başkalarının yemeği bitene kadar oturdukça yerim o yüzden yedimmi kalkarım
az önce eşimle konuştum buakşam sinemaya gidelim kızı uyuttum değişiklik olur dedim sinir etti maç varmış bu akşam ya dedim seninle nezaman birşeyler yapacaz sen iste beraber yapacak bişey biliyom ben dedi uyuzzzzzzzzzzzzzz
selam kızlar nasılsınız? bugunkü menumu yazıyım ama hesaplayamıcam temızlıge gırıştım pazarteside temizlikçi bi hanım gelıcek o gelmeden ben bıraz yapıyım da ayıp olmasın kadıncığaza
SABAH= 1 türk kahvesi
ÖGLEN=bol karışık salata(roka, kırmızı lahana,havuç,kıvırcık)
semizotlu yogurt,ızgara tavuk,ızgara köfte(tavuk sarma tek parçaydı,köfte 3 tane)
AKŞAM= haşlanmış tavuk butu yicem (2 tane)
arada kesin acıkırım temizlik yapıcam çünkü:sekersiz cay içerim bol bol da peynir yerim
hepiciginizi çokkkk öptümmm dua edinde bitsin işlerim hayırlısıyla
iyi hadi bakalım, gene büyük konuştun ama neyse
ee etek giyince bacaklarına bakmazlar mı kahvedeki amcalar
fırın tavuk yada ızgara filan dene bakalım cumaya kadar
genelde akşamları yersen daha iyi randuman alırsın gibime geliyor
hem atıştırma krizleri yaşamazsın akşamları, seni tok tutacağı için
kızlar ben kaçtım bugün diyet hariç ne varsa konuştum herhalde başınızı şişirdimhakkınızı helal edin.hepinizi çokkk seviyorum iyiki varsınızzzz
erkenden çıkayımda bi kaş bıyık yolunayım belki sinirlerimde alınır kaşlarım alınırken
bisikletim beni özlemiştir
ben de az spor yapim bakalım
oğlanı doyurayım daa ee eeee deyip duruyor uykusu gelmişken
görüşürüz akşamaa :87::87::87::87:
ilkaycım
sana verdigim liste beni çokk güsle eritiyor bacım hazrand ayapmayı düşünüyorum
birazz zaman geçince daha güsle etki ediyorrr
şimdi daha yeni yeniii kırcam zincirleirmi bir aydır aynı yerdeyim cnm
2 gündür detoks yaptım
2 günd ekarnbon yapcamm
cumadan sonra deva etcemmmm
ay sonund ayaprım o listeyi cnmm
Aman elbisem dolapda asili,
sanki cooook önemli yada coook önemli bir kiyafet gibi ona deger veriyorum.
Gelip gidip gardorabimi acip önüne oturuyorum, seviniyorum.
Benim hayallllerrrrrrrrrrimmmmm varrrrrrrrrrrrrr
Benim umutlllllllaaaaarrrrimmmm varrrrrrrrrrrrrr
deryacım bizde görücü usulü şöyle oluyor 30 yaşına kadar kendine eş bulamayan kız ve erkeklerin standartlarına uygun eş adayı bulup aracı olunuyor sonrasınde kız erkek beğenirlerse tanışıp görüşüp onay veriyor
ii akşamlar efem.........
kv çocukları almaya gittikk markete ugradımm aysberk ve kola almak için
amaninnnn eşimm ekmek kadayıfı almaısnmı ekmeklii pöfffffffffff
yimedimm amaaa
kızlar.
hergün tarılmaktan şikayet edenler kalnıknca hemen su içinnn
vee tatılmaktan kurtulun çıkan sonuçyanıltıcı olacagından tartılmak istemezsinizz
ii akşamlar efem.........
kv çocukları almaya gittikk markete ugradımm aysberk ve kola almak için
amaninnnn eşimm ekmek kadayıfı almaısnmı ekmeklii pöfffffffffff
yimedimm amaaa
kızlar.
hergün tarılmaktan şikayet edenler kalnıknca hemen su içinnn
vee tatılmaktan kurtulun çıkan sonuçyanıltıcı olacagından tartılmak istemezsinizz
zekiyeee
berrininn cildi onla düzelmişşş
ama ist bir kuaför yapıyormuş dye biliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?