80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi akşamlar kızlar kimsecikler yookk nerelerdesiniz kızlarrrr ayy bu gün piknikteee bir kaçırdım sormayın yaa neyse off günü sayıyorum ama baya bi fazla oldu bende regl bekliyorum ama 72 gözüküyorum bilmiyorum ne olcakkkk

kızlar selam, baharnazcım ve handeryacım sağolun valla içimi rahatlattınız ama kızlar bişey söyliycem, benim 18 mayısta regl olmam lazımdı, hadi dedim bahar geldi, 1 gün gecikebilir, bu saat oldu hala olmadın, benim saat gibidir, canım arkadaşım dombili maymun bilir hiç sekmez, yoksa..yoksa...hamile miyim? ama hiç belirtisi yok bazılarınız bilir ben de pko görünümü vardı, doktor zayıfla dedi, e 12 kilo da verdim, glukophage'ı da hiç sektirmedim, 3 marttan beri kullanıyorum, acaba diyorum içimden ama umutlanıp üzülmek de istemiyorum bebişi olanlar ilk belirtilerden bana söyleyebileceğiniz var mı? bu arada regl öncesi bel ağrısı, karın ağrısı ya da göğüste şişlik hiç yok, ilk defa olmadı, ay bir belli olsa. Neyse kızlar öpüyorum çok, annişlerden cevap bekliyorum.

canım umarım hamilesindir dilediğin gibi olur mesela göbek deliğinden aşağıya mavi bir çizgi oluyo gögüs kenarları kararıyor gibi ama tabi kişiden kişiye değişiyor 9 gün bekle eğer olmazsan tahlil yaptır canımm

canımcım çok sevinirim vallaha... ama takma kafana ben diyorum sana sen takmadığında olacak bu iş!

bu arada yediklerimi yazayım,

dün yazamadım bilgisayar sağolsun! terzi kendi söküğünü dikemiyor yanii

18.05

sabah
1 KK peynir 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık çay

öğlen
çorba

ara salatalık

akşam lahana çorbası

19 mayıs

sabah k fleks süt

öğlen tavuk ızgara salata

ara kek ( arkadaşa gittim o kadar çok şey yapmış ki vallaha 1 dilim kek yedim sadece )

akşam salata 3 tane ızgara köfte

bugğn yürüyüş te yapamadım. yarın bu keki çıkarmam gerek! az yiyecem kaydirigubbakcemile3

anne değilim canım bende çok istiyorum
inşallah hamilesindir.

seninki sadece o kadar şey içinde sadece 1 dilim kekmiş benim bu 2 gündür o kadar kaçamağım varki (tatlı ve kurabiye ama daha önceki durumlarıma göre kendimi tutabiliyorum az yiyebiliyorum sanırım regl öncesi sıkıntı

şimdilik bende böyle bir problem yok buna şükrediyorum çünkü diş ağrısı gerçekten zor

bende yeni başladım diyet e salarsam gidecek gerisi gibi geliyor. 60 kilo olduğum zamanları özlüyorum vallaha. yeni bir işe geçecem belki görüşmeye giyecek adam gibi kıyafet bulamıyorum. insan kendini çirkin hissediyor... ben ünv. hazırlanırken 24 kilo aldım bir türlü veremedim. sonra son 2 ayda bir 10 kilo daha geldi. şimdi yarın endokrin e test e gidecem. çünkü flatliners bilir aslında hem çok yemem hemde sağlıklı beslenirim. bir terslik var sanırım...

baharnaz merhaba,
birşey soracam bu haftanın birincisi kim. ben mi kaçırdım mesajlar arasında. ona göre tebrik gönderecem de :)

serra idi canım yalnız listeden sonra yazan olmuştu galiba geçtiğimiz hafta kilolar biraz grm gram gitmiştide :))) pek hatırlamıyorum benden hiç gitmemişti mesela

bende 65 i görmek isterdim ama 70 ii diyorum benimkisi hareketsizlik ve çok ve yanlış beslenmeden oldu artık cevabını biliyorum bir arada şekerimde prblem vardı o dönemde. benimde aslında yine bir test yaptırmam lazım artık haziran gelince düşünüyorum

flatliners haber bekliyorum senden... inşallah istediğin gibi olur.. teyzesi olarak çok ilgilecem onunla. ingilterede ki doğum dan döneyim istanbul a sana doğuma geleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…