kızlar selam, baharnazcım ve handeryacım sağolun valla içimi rahatlattınız ama kızlar bişey söyliycem, benim 18 mayısta regl olmam lazımdı, hadi dedim bahar geldi, 1 gün gecikebilir, bu saat oldu hala olmadın, benim saat gibidir, canım arkadaşım dombili maymun bilir hiç sekmek, yoksa..yoksa...hamile miyim? ama hiç belirtisi yokbazılarınız bilir ben de pko görünümü vardı, doktor zayıfla dedi, e 12 kilo da verdim, glukophage'ı da hiç sektirmedim, 3 marttan beri kullanıyorum, acaba diyorum içimden ama umutlanıp üzülmek de istemiyorum bebişi olanlar ilk belirtilerden bana söyleyebileceğiniz var mı? bu arada regl öncesi bel ağrısı, karın ağrısı ya da göğüste şişlik hiç yok, ilk defa olmadı, ay bir belli olsa. Neyse kızlar öpüyorum çok, annişlerden cevap bekliyorum.
kızlar selam, baharnazcım ve handeryacım sağolun valla içimi rahatlattınız ama kızlar bişey söyliycem, benim 18 mayısta regl olmam lazımdı, hadi dedim bahar geldi, 1 gün gecikebilir, bu saat oldu hala olmadın, benim saat gibidir, canım arkadaşım dombili maymun bilir hiç sekmez, yoksa..yoksa...hamile miyim? ama hiç belirtisi yokbazılarınız bilir ben de pko görünümü vardı, doktor zayıfla dedi, e 12 kilo da verdim, glukophage'ı da hiç sektirmedim, 3 marttan beri kullanıyorum, acaba diyorum içimden ama umutlanıp üzülmek de istemiyorum bebişi olanlar ilk belirtilerden bana söyleyebileceğiniz var mı? bu arada regl öncesi bel ağrısı, karın ağrısı ya da göğüste şişlik hiç yok, ilk defa olmadı, ay bir belli olsa. Neyse kızlar öpüyorum çok, annişlerden cevap bekliyorum.
kızlar selam, baharnazcım ve handeryacım sağolun valla içimi rahatlattınız ama kızlar bişey söyliycem, benim 18 mayısta regl olmam lazımdı, hadi dedim bahar geldi, 1 gün gecikebilir, bu saat oldu hala olmadın, benim saat gibidir, canım arkadaşım dombili maymun bilir hiç sekmez, yoksa..yoksa...hamile miyim? ama hiç belirtisi yokbazılarınız bilir ben de pko görünümü vardı, doktor zayıfla dedi, e 12 kilo da verdim, glukophage'ı da hiç sektirmedim, 3 marttan beri kullanıyorum, acaba diyorum içimden ama umutlanıp üzülmek de istemiyorum bebişi olanlar ilk belirtilerden bana söyleyebileceğiniz var mı? bu arada regl öncesi bel ağrısı, karın ağrısı ya da göğüste şişlik hiç yok, ilk defa olmadı, ay bir belli olsa. Neyse kızlar öpüyorum çok, annişlerden cevap bekliyorum.
geçmiş olsun canım
bu arada yediklerimi yazayım,
dün yazamadım bilgisayar sağolsun! terzi kendi söküğünü dikemiyor yanii
18.05
sabah
1 KK peynir 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık çay
öğlen
çorba
ara salatalık
akşam lahana çorbası
19 mayıs
sabah k fleks süt
öğlen tavuk ızgara salata
ara kek ( arkadaşa gittim o kadar çok şey yapmış ki vallaha 1 dilim kek yedim sadece)
akşam salata 3 tane ızgara köfte
bugğn yürüyüş te yapamadım. yarın bu keki çıkarmam gerek! az yiyecem kaydirigubbakcemile3
baharnaz teşekkür ederim. çok önemli değil ama dolgularımı yeniletiyorum. küçükken pek bakmadım da kendilerine :)
baharnaz merhaba,
birşey soracam bu haftanın birincisi kim. ben mi kaçırdım mesajlar arasında. ona göre tebrik gönderecem de :)
bende yeni başladım diyet e salarsam gidecek gerisi gibi geliyor. 60 kilo olduğum zamanları özlüyorum vallaha. yeni bir işe geçecem belki görüşmeye giyecek adam gibi kıyafet bulamıyorum. insan kendini çirkin hissediyor... ben ünv. hazırlanırken 24 kilo aldım bir türlü veremedim. sonra son 2 ayda bir 10 kilo daha geldi. şimdi yarın endokrin e test e gidecem. çünkü flatliners bilir aslında hem çok yemem hemde sağlıklı beslenirim. bir terslik var sanırım...
kızlar inşallah öyleyimdir, ilk bebiş olacak inşallah :CüvCüv:
flatliners haber bekliyorum senden... inşallah istediğin gibi olur.. teyzesi olarak çok ilgilecem onunla. ingilterede ki doğum dan döneyim istanbul a sana doğuma geleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?