80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:86::86::86:
yahu kendimizi nasıl zapdedicemizi şaşırmışız zaptedene aşkolsun zaptedene aşkolsunnnnnnn:118:
Çoook beğendim ve çaldım
Facebookta paylaşacaktım karakter fazla geldi ..

hıı bende face de var dicektim neyse...gari olan olmuş

geçen gün bende
buu boll dökümlü pantolonlar varya
onlardan denedim
acayip rahatlar yaa
ama belden mi olsun, kalçamdan mı olsun karar veremedim
ama deneyin mutlaka, gerşekten tiril tiril süperler

iyi akşamlar kızlar

yarın temizlik yapıcam hem spor oluyor bana hemde ev kirlendş yapmam lazım ,annemlere cumartesiden gelin dicem gelirler inşallah...dolap içlerini yapıyorum yavaş yavaş..hergün bir iki yere el atıyorum...bu eve bir sene önce taşındık taşınırken gökşinin kasketini atkı ve eldivenlerini nereye koyduğumu hatırlamıyordum öyle garip bir yerden çıktılar ki...gökşinde yüz kere sormuştu nerdeler versene diye adamı bir kış oyaladım bugün bulurum yarın bulurum diyeaz önce elime geçtiler dedim ki al buldum dedimmm...olur artık eldivenleri yazın takarım aşkım diyor

geçen gün bende
onlardan denedim
acayip rahatlar yaa

nasıl mış bu pantolonlar anlamadım kuuuu..belden kalçadan deyincede kafam karıştı yada durdu artık kafam:126:

yaa ben geldim herkes gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

artık bende yatayım bari biraz kitap okuyup uyusam iyi olur yarına iş var gene

Midyeeee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Midye diye ölen biri var buralardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Olsun meyvelerine kavusmus oldun
Artik yapmazsin bir daha

Topikte karbonu bozmayan bir tek ben ve seher kaldı ohhh havamızı atalım seher gel
Bu fırsat kaçmaz kuuu gel kasılalım biraz
Burcuuuuuuu

Yok kuu haftanın başından başlayanları dedim ben..Siz 3 günlük yapıyorsunuz ya o yüzden..
1 hafta da can dayanmıyor bu diyete
Yoksa sen ve banu harikasınız zaten..
[/QUOTE]

Iyice unuttun sen beni
Benim can dirayetli annem vallahi dayaniyor

geçen gün bende
onlardan denedim
acayip rahatlar yaa

Bende anlamadim kuu, Arap misali kaldim.
Resim eklesen ya

Iyice unuttun sen beni
Benim can dirayetli annem vallahi dayaniyor

Bende anlamadim kuu, Arap misali kaldim.
Resim eklesen ya

Gülçinimmm kuzu ben cumartesi başlayan tayfayı saydım canım, sen uzun süredir yapıyorsun ya senin iraden test edildi onaylandı zaten
Yoksa sen, izlem, banuş hepiniz geldiniz aklıma valla

Ben de bayılırım midye dolmaya, limonlu limonlu off

İzloş etek pantalonlarımı dedi acep :26:

günaydın herkeseeeee

Günaydın nurancım

günaydin kizlar,ben cakildim kaldim 64.8 e .moralimi bozmuyorum ama ilk defa basima geldigi icin anlamda vermiyorum dogrusu,daha önce diyetimi yaptigim halde bu sekilde hic olmamisti.inceliyorum desem oda yok hersey ani

günaydın kızlarr
az önce baya bir yazı yazdım ve hepsi boşuna gitti :84: elektrikler kesildi sinir oldum :84: :84:
bir kaç gündür neden gelemediğimi yazmıştım çok az kalmıştı yazımın bitmesineki pat diye pc kapandı bende şimdi kısa kısa yazıp hemen gönderem her ihtimale karşı

günaydın kızlar.........
kasvetli bir ankara sabahına uyandık bugün çok fenaydı vallaaa tam uyku havasıydı
zar zor kalktım yüürmeye gittimmm dün iki tane form çay içmiştim yine sabah çok karnımı agrıttı yaya wc den çıkamadın uzun süre o yüzdne ancak 30 dk yürüyebilim bugünn

izlem
facedende gördüm o yazıyı çok güsel yaa
aynenn derlerde derlerrr

ilkay
senle benim dolaplar ne zzaman bitcek ku
bend ebugün kendi dolabımı yapcammm
elimdne geldiginceee

deryoş
nbrsin cnm

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.bursaya yeniden kış geldi sanki hava hem kapalı hemde soguk .geçen sene bu zamanlar bu evime taşınmıştık hatırlıyorumda akşam yemeklerini balkonda yerdik hakikaten bu sene acayip bi bahar yaşadık

Güüüüünayyydiiiinnnnnnnnn

Nasilsinizzzz Benim Canimmm Topikk Aileeeeemmmm
Amandaa Amannn Insallahh Iyisinizdiiirrr

Ben Farkettiginiz Gibiii Yinee Positifimmmmmm ,
Yaniiiiii Eski Burcuuuu Geri Gelmi$ Bulunmaktaaaaa

Benüüüm Cancagizim Lolitaa $ekerimm Deryooo$ Ablamm Sayesinde Olduu Buu

Ay Sabahh Müsliiimee Kavu$manin Sevinciyle Uyandim Yahuu
Allah Insanlari Aclikla Terbiye Etmesin ..
2.Gün Yaptim Kh Diyetini Ama Hep Ac Kaldim
Beslenmesini Bilmedim Sanirsam .. Bidaha Ki Yaparsam Ama Zannetmiyorum
Tecrübeli Ablalardan Liste Isticem Yoksa Ne Yicemi Bilmiyorum ..

Neyseee ... Böylecee Normaaal Besinlerimee kavusmuss oldumm ...

Cokk Mutluyumm Coookk ohh ohhh

herkeze güzeeellll bi günn diliyorummmmm

babamlar 4 kardeşler biri kayınbabam 2 küçük amcam ve babam 2 küçük amcam ve babam yıllardır iş ortağıydılar 1.5 yıl öncesine kadar kardeşim amcamların yaptığı haksızlığa dayanamıyıp ortaklığa son vermek istedi tabi babamda kardeşimi onyladı(canına tak etti olaylar) ve bizimkiler ayrılınca amcamlar babamı 100 milyar borçla ayırdılar göz göre göre parasını yediler ve bir buçuk yıldır babamı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bütün akrabalar babamın haklı olduğunu bildiği için hep bizimkilere destektiler maddi manevi (bir kaç kişi hariç) amcamlar babamı bitiremiyince en son yaptıkları şey babamın 1.5 dairesini satıpta aldığı bir fıstık tarlasını elinden almaya çalıştılar tarla onlarınkinin bitişiği olduğu için hipotek koyabilirlermiş (avukat söylemiş artık nasıl oluyorsa bilmiyorum) neyse babam bunu duyunca hemen gidip üzerindeki tapuyu güvendiği birinin üzerine geçiriyor annemin akrabasıydı soyadı tutmasın diye bunlar bunu duyunca dellendiler ve yanlarına pompalı tüfek alıp köye gidiyorlar iş zamanı olduğundan babamında gelceğini biliyorlar tabi öncesinde babama meydan okuyorlar biz 2 traktörle gidip sürcez tarlayı erkeklerse gelsinler diye erkek kardeşimde aynı şekilde mesaj gönderiyor onlara bunlar kardeşimin çok deli olduğunu ve yaparım dediği şeyi yapcağını bildikleri için köye gitmeyi kısa bir süreliğine ertelediler
neyse babam cuma günü gece iş için köye gitti bir gün arayla amcalarımda gitti tabi babamın yanında eşimde gitti her ihtimale karşı kayınbabamda köyde babamdan yana bu arada kayınbabam yıllar önce malulen emekli olmak için kendine deli raporu çıkarmış meğer bunlarda bunu bildikleri için kayınbabama yaklaşamıyorlar biliyorlarki ne yaparsa yapsın içeri girmiycek kalkıyorlar eşimin bir küçük kardeşine 4 der milyar para verip bunların üzerine salıyorlar kendileride evden çıkmıyorlar ortalık karıştı anlıycağınız eşim kardeşini dövmüş jandarma gelmiş herkes karakola bunun gibi bir çok olay yüreğimiz ağzımızdaydı günlerdir ya birine bişey olsa diye :18: şimdilik olay çözüldü gibi tam olmasada

Günaydın 80-89 topiğin çıtırları

Buaralar işler yoğun artık benim bir dönem böyle devam eder.buarada yedikelrime dikkat ediyorum
Dün annemin migreni tuttu işten izin aldım 17:00 gibi eve gittim erkenden evde olmak çok güzelmiş:)evimi temizledim,yemeğimi hazırladım,eşim geldiğinde sofra hazırdı.sonra hürremle birlikte çaylarımı içtik.normalde geç gidince yorgun olurdum bişeyleri geçiştirir erteler yapmazdım.dün balkon yıkarken komşumuz (diyetisyene giden) sesleniyor filiz bugün doktora gitim 2 kilo daha gitti hemde yağdan gitmiş dedi...(ii yağdan gitmesi ne güzel dedim:)her sabah ebru gündeş neydi kız onun ismi (ebru şanlı)hıı onunla pilates yapıyorum tam 1 saat.topunu bandınıda sipariş verdim (ii çok ii yapmışsın ne güzel böyle devam et) geçen hafta 2,25 vermiştim,bu hafta 2(ayda ortalama 8 kilo fazla değil mi)yok kı doktor ilk hafta kızdı am abu hafta yağdan gitmiş ii olmuş dedi:))bizim konuşma camdan cama bu şekil devam etti.güya diyetisyene gittiğini kimse bilmeyecekti tüm dikmen duydu:)kadın bana hava atacam diye sesli yayın yaptı:))
kızlar müjdeli bir haberim var eltim hamile:)ilk gebeliği düşükle sonuçlanmıştı.bunda da kanama üzerine acil doktoro gittiler gebe olduğunu öğrendi.2 gün hastanede yattı.şimdi kv.evine gittiler(1 yıl beraber borç bitene kadar yaşamışlardı hemde akrabalar)galiba hamileliği yatarak geçeçek.doktor zorunlu olmadıkça asla kalkmıyorsun demiş...inş.allah tamamına erdirir.
dün neriman hanım müşetrim geldi görüşme esnasında evi oğlunu aradı "oğlum buzdolabı üstündeki listeden kaçamak gününden sonraki ara öğünü söyler misin"diye.tabii ben hemen diyet mi yapıyorsunuz:)bende 10 kilo verdim.ben daha 4 kilo verdim daha önceki diyetlerde çok vermiştim ama hemen geri alıyorum bu diyette 8 öğün yiyorum haftada 2 gün kaçamak ve her hafta liste değişiyor dıkılmıyorum dedi....kaçamak nasıl dedim.doktor ne yersen ye %30 azalt %50 azaltsan daha ii ama sen %30 la başla demiş.herşeyi yiyorum pasta çikolata tatlı kebap diye başladı saymaya...birde tabii sen daha gençsin çabuk veririsin birde hamilelik kilosu çabuk gider dedi...çok konuştum biri beni sustursun....

Günaydın canlar, bu sabah 75.4

Bütün hafta canlı sonuçları verdim her sabah ya yuh bana
Neyse yarın bitiyor bu eziyet, sabit kalırım ya da 100-200 gr veririm olsun tecrübe oldu..Şu iki günlük listemden sonra gönül rahatlığıyla karbon diyeti bana göre değil diyebilirim

İşin garibi ne zaman fazla protein alsam daha iyi kilo veriyordum, sırf bu yüzden çok ümitliydim bu diyetten ama demek ki bir öğün daha iyi oluyor benim bünyeme :44::44:

Cumartesi gelsin ilk işim pazara koşup bir sürü meyve almak olacak

Bütün hafta yağlarımı bırakmadım, hep spora streçlenerek çıktım, mayısın sonuna kadar böyle devam edeceğim bakalım mayısın sonunda ölçeceğim kendimi

banucum ohhh mis gibi oluyor evin ilkay sanada kolay gelsin canım bende önce dolapları döker seçerim sonra ana temizliğe başlarım

izlem canım pazar günü yaşanan bi olay kafama dank ettiğinden beri merak etme eşimle kızımla bol bol dışarı çıkmaya başladık canım.haftaiçi hayatta biyere gitmeyen biz bu hafta her akşam bişeyler yaptık.haftasonları zaten genelde illa program yaparız ama epey zamandır üçümüz başbaşa dışarı çıkmamıştık iyi geldi gerçektende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…