banumm bir yorgunluk kahvesi iç kessin iştahınıbende çok hızlı yerim çalışırken edindiğim kötü bir alışkanlık hele masada oturursam başkalarının yemeği bitene kadar oturdukça yerim o yüzden yedimmi kalkarım
az önce eşimle konuştum buakşam sinemaya gidelim kızı uyuttum değişiklik olur dedim sinir etti maç varmış bu akşam ya dedim seninle nezaman birşeyler yapacaz sen iste beraber yapacak bişey biliyom ben dedi uyuzzzzzzzzzzzzzz
yahu kendimizi nasıl zapdedicemizi şaşırmışız zaptedene aşkolsun zaptedene aşkolsunnnnnnn:118:ii akşamlar efem.........
kv çocukları almaya gittikk markete ugradımm aysberk ve kola almak için
amaninnnn eşimm ekmek kadayıfı almaısnmı ekmeklii pöfffffffffff
yimedimm amaaa
kızlar.
hergün tarılmaktan şikayet edenler kalnıknca hemen su içinnn
vee tatılmaktan kurtulun çıkan sonuçyanıltıcı olacagından tartılmak istemezsinizz
Çoook beğendim ve çaldım
Facebookta paylaşacaktım karakter fazla geldi ..
geçen gün bende
buu boll dökümlü pantolonlar varya
onlardan denedim
acayip rahatlar yaa
ama belden mi olsun, kalçamdan mı olsun karar veremedim
ama deneyin mutlaka, gerşekten tiril tiril süperler
menüm
10.00: az yağlı-tuzsuz menemen,3 dilim k ekmeği,yarım şekerli çay
11.00:elmalı soda
15:00:ton balıklı salata(bikaç damla yağ ile)
16.00:2 tane midye dolma
17.00:şekersiz türk kahvesi,2 adet küçücük çikolata,15 adet çekilmemiş tane kahve
22.00:light kutu süt
doğru düzgün yemek yememiş oldum ama böyle denk geldi. suda 1 litre ancak içebildim
Yazmaya Yüzüm Yok Bu Saaten Sonra Buraya :85:
Pis Burcuu .. Pis Bogazini TutamadiBozdu KH Diyetini
Hobidi Gidlak Meyve Yidi .. Uctu Puanlar ..
Müsli Snack Yidi .. Gitti Emekler ..
Tatli Krizine Girdim . Tutamadim Kendimi .. Zaten Sabahdan Beri Negatif Enerji Saciyordum Etrafima ,
Bende Yimeye Verdim Kendimi
Bi Kac Dakikkalik Damak Zevkim Icin Hayallerimden Vazgectim Bugün :85:
Topikte karbonu bozmayan bir tek ben ve seher kaldı ohhh havamızı atalım seher gel
Bu fırsat kaçmaz kuuu gel kasılalım biraz
Burcuuuuuuu
iyi akşamlar kızlar
yarın temizlik yapıcam hem spor oluyor bana hemde ev kirlendş yapmam lazım ,annemlere cumartesiden gelin dicem gelirler inşallah...dolap içlerini yapıyorum yavaş yavaş..hergün bir iki yere el atıyorum...bu eve bir sene önce taşındık taşınırken gökşinin kasketini atkı ve eldivenlerini nereye koyduğumu hatırlamıyordum öyle garip bir yerden çıktılar ki...gökşinde yüz kere sormuştu nerdeler versene diye adamı bir kış oyaladım bugün bulurum yarın bulurum diyeaz önce elime geçtiler dedim ki al buldum dedimmm...olur artık eldivenleri yazın takarım aşkım diyor
geçen gün bende
buu boll dökümlü pantolonlar varya
onlardan denedim
acayip rahatlar yaa
ama belden mi olsun, kalçamdan mı olsun karar veremedim
ama deneyin mutlaka, gerşekten tiril tiril süperler
hepinize iyi geceler kızlarrr tatlı tatlı rüyalarr.....:103::103::103:
Midyeeee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Midye diye ölen biri var buralardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eminönünde dayanamadım iki tane yedim canımbi diyet listesinde görmüştüm midyeyi biraz da o vicdanımı rahatlattı yedim işte
Iyice unuttun sen beni
Benim can dirayetli annem vallahi dayaniyor
Bende anlamadim kuu, Arap misali kaldim.
Resim eklesen ya
günaydın herkeseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?