80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diye diye kaka mı dedi
Umarım hep söyler böyle de bir an önce kurtulursunuz bez masrafından..

Allah korusun nazlı korkulur gerçekten senin yerinde olmak ne zor tahmin bile edemiyorum..Nasıl zor bir yaşam seninki her yönden...

günaydın kızlar nasılsınız gercekten bu sene yaz gelmeyecek donuyoruz resmen

Günaydın selam ablacım, cidden artık yaz gelmeyecek gibi geliyor bazen

ayyy kızlar geçmişi okumaktan günaydın demeyi unuttum
günaydın şekerlerrr

canım çok geçmiş olsun aile içinde böyle olunca insan daha çok üzülüyor

canım senin bu komşun gerçekten alem yyaaa

eşinde dayanamaz kardeş ne de olsa ama görümcenin yaptığı da pesss yanii

evet canım gelmeyecek bu sene bursaya yaz

aynen canım bende fazla protein alınca sabaha eksik çıkardı kilom hep bende ümütliydim ama aslında ben 300-400 gr kadarda olsun verdim yine

bende birazdan pazara gidicem ne bulduysam alıcam

şimdi görümcemle konuştum meger çoktan temmuzda gitmeye karar vermiş haziranın 10 u gibi işyerine söyleyecekmiş kadın planı yapmış bizim haberimiz yok ama olaylar böyle olunca kardeşi daha fazla yıpranmasın diye okul kapanınca gidecekmiş.niye temmuza kadar dedim aklı başına gelsin diyeymiş

adam her istediğinde zaten yanına gidiyor görüşüyor nasıl aklı başına gelecekmiş acaba

yaseminnn
benimkilerde yiyor da tam anlamıyla karnı doymuyor tabikii
hani ne zamna gözüm arkada kalmıycka diye sölmiştimm
şöle sofraya biizmle oturupppp
amaaa dagıltmadna dökmedne yerlerr mechulll

bişiy daha yazckatım unutum

vakiti zamanında bende 11 gün yapmıştım k.h diyetini 1n çok 10 puanla bitiriyordum nasıl yapmışım nasıl dayanmışım bilmiyorum şuan 1 günü bile tamamlayamıyorum
bende bi meyve canavarı olarak seni çok iyi anldım canım en güzeli meyveli sebzeli diyetler diğerleri fazla gitmiyor zaten

geçen gün bende
buu boll dökümlü pantolonlar varya
onlardan denedim
acayip rahatlar yaa
ama belden mi olsun, kalçamdan mı olsun karar veremedim
ama deneyin mutlaka, gerşekten tiril tiril süperler
bende var bende vaarr

Allah saklasın ..gözlerini mal hırsı bürümüş yazık günah yaa yarın bigün hastalık sökerlik veya başka bi dert olunca yanlarındaki para teselli edicekmi onları acaba allah akıl fikirversin.
oyy yazdıklarını okurken bile tüylerim kalktıyaa allahyardımcın olsun zor bi yaşam

sen hergün tartılmaya devamet şekercim psikolojik olarak veremicen bak demedi deme yahuuhergün aynı heyecana nasıl dayanıyorsunuz banacuma günleri bile çok geliyo

ohh ne kadar güzel yaa hayat kısa başkalarının derdine dalıp kendi yaşamını,mutluluğunu etkileme bencede canım kapından girince tek düşüncen eşin veçoçuğun olsun diğerleri gününü maaf etmekten öte gitmio çünki

ayy banu yaa bende bu yaz öğretmeyi düşünüyorum ama bende çok korkuyorum.geçenlerde 2 gün denedim burnumdan getirdi tüm tuvalette oturup yinede heryerden çiş temizledim ve korkudan kakasını yapmadı 2 gün hiç normalde hergün 2-3 kere yapar ..nette okudum kronik kabızlığabile sebep oluomuş bu korkusu bende ara verdim bakalım yazınbidaha denicem yine olmazsa kendi ne zaman isterse o zaman bıraksın

film senaryosu gibi hakketen yaa

Kizlar hani su sozu edilen siyah elbise baktim resmini gorrmedim. Merak ettim :)
vay vayy taze gelin :81: :81: kızım balayında ne işin var senn kk da gitsene kocanın yanına

K.h diyetine malup olan kızlar üzülmeyin bu diyet kilonuza etki etmese normal diyette ne kadar çok çeşit yediğimizi ve hepsinin değerini bilmek gerektiğini çok iyi anlatıyo .
hergün sıkılıp yemediğimiz meyve sebze nasıl değerli gelio insana ben elma yerken çikolatadan bile daha fazla keyf aldığımı hatırlıyorum

biliyon mu istatiklere göre mutlu oluyorlarmış ben anlatamadım ama görücüden ziyade aracı oluyoruz kendileri taktiretmez uyuşmazlarsa olmuyor eeee 30 una kadar kendine bi eş bulamamış benim beceriksiz kardeşim napalım

deryammm bugün regl oldum karbon diyetin iyigidiyor ben öyle pek bunalmadım meyva vs istemedi canım pek ve basküle çıktığımda 1 kg hala eksik gösteriyordu haftayada devam edeceğim ben

sabahtan oglene ne cok kaynatmışsınız oku oku yeni bitti. daha sabah işleri duruyor. artık güneşli günler istiyorum ya. bu hava mahvetti beni bi sersemliktir gidiyor. neyse ben işlere koyulayım.

Ayy busene yaz gelmedi yaa havakapalı yine burda kaloriferlerim bile yanıyo haladüşünün yani

dün bütün gün bebek baktım ayy kızlar ne kolaymış bebek bakması bu veletler büyüdükçe zorlaşıyor ,peşinden koşmak döktüğünü toplamak bitirio insanı akşam uyuduğu zaman çok şükür bugünüde sağsağlim atlattım diyorum

önceki gün reale gitmiştim alışverişe şu aktivyanın kahvaltı zamanı çıkmış yeni .normal yoğurt tepesinede kahvaltı gevreği koymuşlar karıştırıp yiyosun çok pratik.bu sabah yedim tadıda enfes dışarda ne yiyelim diye düşünmek yerine güzel bi öğün olur haber verim dedim.

yok canim benimmki karnini doyuruyor ama döküyor tabi orasi ayri,ama sanirim söyle bi 4 yasina geldilermi dökmeden yerler büyük oglum suan 5 yasinda onda bi problem yok :)biz zaten hep beraber oturru yeriz,herkes kendi yer yemeyini :) hatta bazen kücük ogluma yedirmek isteidgimde istemez illa kendi yiycek gicik :) saabiirr ya sabiirr :)

kızlarrr...
bi arkadaşımmm vardı kardeşi evlendi hafta sonu
amaa hiçç umut görünmüyor yaaaa
sıkıntılı bir evlilik olcak snaırım

hayirdir ins dahaevlennir evlenmez,ins düsünüldügü gibi olmaz,Allah kimseyi yuvasinda huzursuz etmesin

yaaa ne bileyimmm zaten tahmin ediyordukkk
az çokttaaa artık çekecekkk valla kendii etti kendii bulduu
ama üzülüyorum valla kendi kardeşim gibi
inşşş birşey olmaz ilerde

yaaa ne bileyimmm zaten tahmin ediyordukkk
az çokttaaa artık çekecekkk valla kendii etti kendii bulduu
ama üzülüyorum valla kendi kardeşim gibi
inşşş birşey olmaz ilerde

banucum bir evliliğin nasıl gideceği başından belli oluyor canım tabiki istisna durumlarda vardır o ayrı.inşallah tahmin ettiğiniz gibi çıkmaz canım

Günaydin hatunlar,

Ne bu kuuuuuuuuuuuuuu oku oku bitiremedim..

Burdada yagmur yagicak bugün, ama hava 22 derece.

Bisiklet turum vardi, iptal olucak bu gidisle

Banus cok üzülüyorum ben böyle insanlara

Cok sevdikleri icin herseylerine katlanabilceklerini zannediyorlar,

Ama olmuyor,sonunu bildigi gördügü yolda

macin son dakika uzatmalarina kalmiscasina anlamsiz yasiyorlar.

Rabbim herkesin evine huzur, saglik nasip eylesin...

Seyhan canim benim, Rabbim agiz tadini hic bozmasin canim.

Ama sözü kast edilen siyah elbisemi haftasonu kuzenime davetliyiz.

Oraya giderken giyicem, o zaman ceker koyarim haberin olsun:60
:

Deryamm canim bugünde yapsan olur hemde mis gibi olur k.h diyetinde..

Ben Pazartesi basladim K.h., ogün de kiymali yesil fasüyle yaptim.

4 Kasik yedim 7 Puan yani..

Cokda uygun olur valla, yinede sen bilirsin tatlim..

Kizlar onca yazilmis olan bircok seyi unuttum valla...:26:

kızlar kaç gündür aklımda ama unutuyorum yazmayı
artık biberler çıktı canınız kızatm açekincee

teflon tavada yapabilirisniz fırındada yapılabilir amaa
tercih siznnn

teflon tavaya 1 yk yada daha az sıvı yag koyun biberleir dograyın
tuz atıp agzını kapatınn,ara bir tavayı sallayarak kızarmasını saglayn,
sos yapmak istersenizdee üzeirne domates rendeisni ekleyin biberler kızarıncaaa
afiyetle hüpletinn

eger karışık kızartm istersneizdee
sebzeleir bir kaba dograyınn azcık yag ve tuz ilee karıştırın
yaglı kagıt serilmiş fırınaaa sürün ve kızarmasını bekleyin yiyiverin gariiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…