canım işin çok zor allah yardımcın olsun ben akşamdan akşama ilgileniyorum oda çoğu zaman annaesi ve basında oluyor ama çok yoruluyorum.bazen kızıyorum istediğimi yapmayınca eşim sen bu gidişle döversinde dio...istediği olmayınca basıyor çığlığı istediğini alana kadar ağlıyor.oğlumu ilk kelimesini söyledi sizinle paylaşmayı unuttum yaklaşık 3 hafta oldu:)KAKA dedi:)ben mama yada baba der diye düşünmüştüm KAKA dedi umarım bizi bez masrafından çabuk kurtarır:))
aynen cnm para ne kadar tatlıymış böyle
eskiden babamlar ve amcamlar çok fakirdi şimdi ise milyarlarla oynuyorlar amcalarımda ne oldum delisi oldular akrabaların hepsi söylüyor bir tek para için kendini kaybetmiyen ibrahim oldu(babam yani) görseniz acaba bunlar nerden geldiler dersiniz o kadar yani işin hem komik hemde acı tarafı kaynım ortamlarda diyorki ben ölsemde eşim kendine bakabilir hapse girsemde sanki bir eşi kendine bakabilir rabbim o duruma getirmesin kimse aç kalmaz yani gözlerini kan bürümüş kaynımı maşa olarak kullanıyorlar( bu olaylardan dolayı şuanda ne eşim ne babam nede kardeşim boş gezmiyorlar her ihtimale karşı diye ama yüreğimiz ağzımızda :18: bunlarda hiç akıl yokmu ölende ölmüştür kalanda insan hayatı bu karmı ucuz
günaydın kızlarnasılsınız gercekten bu sene yaz gelmeyecek donuyoruz resmen
babamlar 4 kardeşler biri kayınbabam 2 küçük amcam ve babam 2 küçük amcam ve babam yıllardır iş ortağıydılar 1.5 yıl öncesine kadar kardeşim amcamların yaptığı haksızlığa dayanamıyıp ortaklığa son vermek istedi tabi babamda kardeşimi onyladı(canına tak etti olaylar) ve bizimkiler ayrılınca amcamlar babamı 100 milyar borçla ayırdılar göz göre göre parasını yediler ve bir buçuk yıldır babamı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bütün akrabalar babamın haklı olduğunu bildiği için hep bizimkilere destektiler maddi manevi (bir kaç kişi hariç) amcamlar babamı bitiremiyince en son yaptıkları şey babamın 1.5 dairesini satıpta aldığı bir fıstık tarlasını elinden almaya çalıştılar tarla onlarınkinin bitişiği olduğu için hipotek koyabilirlermiş (avukat söylemiş artık nasıl oluyorsa bilmiyorum) neyse babam bunu duyunca hemen gidip üzerindeki tapuyu güvendiği birinin üzerine geçiriyor annemin akrabasıydı soyadı tutmasın diye bunlar bunu duyunca dellendiler ve yanlarına pompalı tüfek alıp köye gidiyorlar iş zamanı olduğundan babamında gelceğini biliyorlar tabi öncesinde babama meydan okuyorlar biz 2 traktörle gidip sürcez tarlayı erkeklerse gelsinler diye erkek kardeşimde aynı şekilde mesaj gönderiyor onlara bunlar kardeşimin çok deli olduğunu ve yaparım dediği şeyi yapcağını bildikleri için köye gitmeyi kısa bir süreliğine ertelediler
neyse babam cuma günü gece iş için köye gitti bir gün arayla amcalarımda gitti tabi babamın yanında eşimde gitti her ihtimale karşı kayınbabamda köyde babamdan yana bu arada kayınbabam yıllar önce malulen emekli olmak için kendine deli raporu çıkarmış meğerbunlarda bunu bildikleri için kayınbabama yaklaşamıyorlar biliyorlarki ne yaparsa yapsın içeri girmiycek kalkıyorlar eşimin bir küçük kardeşine 4 der milyar para verip bunların üzerine salıyorlar kendileride evden çıkmıyorlar ortalık karıştı anlıycağınız eşim kardeşini dövmüş jandarma gelmiş herkes karakola bunun gibi bir çok olay yüreğimiz ağzımızdaydı günlerdir ya birine bişey olsa diye :18: şimdilik olay çözüldü gibi tam olmasada
canım senin bu komşun gerçekten alem yyaaaGünaydın 80-89 topiğin çıtırları
Buaralar işler yoğun artık benim bir dönem böyle devam eder.buarada yedikelrime dikkat ediyorum
Dün annemin migreni tuttu işten izin aldım 17:00 gibi eve gittim erkenden evde olmak çok güzelmiş:)evimi temizledim,yemeğimi hazırladım,eşim geldiğinde sofra hazırdı.sonra hürremle birlikte çaylarımı içtik.normalde geç gidince yorgun olurdum bişeyleri geçiştirir erteler yapmazdım.dün balkon yıkarken komşumuz (diyetisyene giden) sesleniyor filiz bugün doktora gitim 2 kilo daha gitti hemde yağdan gitmiş dedi...(ii yağdan gitmesi ne güzel dedim:)her sabah ebru gündeş neydi kız onun ismi (ebru şanlı)hıı onunla pilates yapıyorum tam 1 saat.topunu bandınıda sipariş verdim (ii çok ii yapmışsın ne güzel böyle devam et) geçen hafta 2,25 vermiştim,bu hafta 2(ayda ortalama 8 kilo fazla değil mi)yok kı doktor ilk hafta kızdı am abu hafta yağdan gitmiş ii olmuş dedi:))bizim konuşma camdan cama bu şekil devam etti.güya diyetisyene gittiğini kimse bilmeyecekti tüm dikmen duydu:)kadın bana hava atacam diye sesli yayın yaptı:))
kızlar müjdeli bir haberim var eltim hamile:)ilk gebeliği düşükle sonuçlanmıştı.bunda da kanama üzerine acil doktoro gittiler gebe olduğunu öğrendi.2 gün hastanede yattı.şimdi kv.evine gittiler(1 yıl beraber borç bitene kadar yaşamışlardı hemde akrabalar)galiba hamileliği yatarak geçeçek.doktor zorunlu olmadıkça asla kalkmıyorsun demiş...inş.allah tamamına erdirir.
dün neriman hanım müşetrim geldi görüşme esnasında evi oğlunu aradı "oğlum buzdolabı üstündeki listeden kaçamak gününden sonraki ara öğünü söyler misin"diye.tabii ben hemen diyet mi yapıyorsunuz:)bende 10 kilo verdim.ben daha 4 kilo verdim daha önceki diyetlerde çok vermiştim ama hemen geri alıyorum bu diyette 8 öğün yiyorum haftada 2 gün kaçamak ve her hafta liste değişiyor dıkılmıyorum dedi....kaçamak nasıl dedim.doktor ne yersen ye %30 azalt %50 azaltsan daha ii ama sen %30 la başla demiş.herşeyi yiyorum pasta çikolata tatlı kebap diye başladı saymaya...birde tabii sen daha gençsin çabuk veririsin birde hamilelik kilosu çabuk gider dedi...çok konuştum biri beni sustursun....
akşam olanlar oldu eşim yemege otururken ablasını aradı ne yaptınız bugün psikologda diye oda burda daha gitmedi akşam yemegine çagırıyor beni demiş eşimde sustu sinirden yutkundu.herneyse.konuştuktan sonra yemegini bitirince kalktı ablasına gitti yüzyüze herşeyi konuşmak için bide bakmışki ablası yok arıyor açmıyor sonra açmış biz koruparktayız serkanla diye eşim akşam açtı agzını yumdu gözünü.bu haftasonu eşyanı toplayıp gidiyorsun ben gelemem böyle etrafımda gezme tozlara hala diyorki ben daha karar veremedim boşanacagın adamla ne işin var madem gezmede diye eşim demediğini bırakmadı hergün yeni bi olay Allah sonumuzu hayır etsin
Diye diye kaka mı dedi
Umarım hep söyler böyle de bir an önce kurtulursunuz bez masrafından..
Allah korusun nazlı korkulur gerçekten senin yerinde olmak ne zor tahmin bile edemiyorum..Nasıl zor bir yaşam seninki her yönden...
Günaydın selam ablacım, cidden artık yaz gelmeyecek gibi geliyor bazen
Günaydın canlar, bu sabah 75.4
Bütün hafta canlı sonuçları verdim her sabah ya yuh bana
Neyse yarın bitiyor bu eziyet, sabit kalırım ya da 100-200 gr veririm olsun tecrübe oldu..Şu iki günlük listemden sonra gönül rahatlığıyla karbon diyeti bana göre değil diyebilirim
İşin garibi ne zaman fazla protein alsam daha iyi kilo veriyordum, sırf bu yüzden çok ümitliydim bu diyetten ama demek ki bir öğün daha iyi oluyor benim bünyeme :44::44:
Cumartesi gelsin ilk işim pazara koşup bir sürü meyve almak olacak
Bütün hafta yağlarımı bırakmadım, hep spora streçlenerek çıktım, mayısın sonuna kadar böyle devam edeceğim bakalım mayısın sonunda ölçeceğim kendimi
şimdi görümcemle konuştum meger çoktan temmuzda gitmeye karar vermiş haziranın 10 u gibi işyerine söyleyecekmiş kadın planı yapmış bizim haberimiz yok ama olaylar böyle olunca kardeşi daha fazla yıpranmasın diye okul kapanınca gidecekmiş.niye temmuza kadar dedim aklı başına gelsin diyeymiş
Çoook beğendim ve çaldım
Facebookta paylaşacaktım karakter fazla geldi ..
9:
Deryaa Ablaa Ben Bozdugumaaa Pisman Degilimm :82:
Meyvelerimee Kavu$tuummm
Meyvesiz Diyeti Birdaha Katiyen Yapmam Ben Ya ..
Tatli istegimi Sadece Meyve Gideriyor .. Meyve Canavariyim Bennn
Kh Diyetinin Hakkini Verenleriii Gönüldeeen Tebrik Ediyorummm
bende var bende vaarrgeçen gün bende
buu boll dökümlü pantolonlar varya
onlardan denedim
acayip rahatlar yaa
ama belden mi olsun, kalçamdan mı olsun karar veremedim
ama deneyin mutlaka, gerşekten tiril tiril süperler
Allah saklasın ..gözlerini mal hırsı bürümüş yazık günah yaa yarın bigün hastalık sökerlik veya başka bi dert olunca yanlarındaki para teselli edicekmi onları acaba allah akıl fikirversin.babamlar 4 kardeşler biri kayınbabam 2 küçük amcam ve babam 2 küçük amcam ve babam yıllardır iş ortağıydılar 1.5 yıl öncesine kadar kardeşim amcamların yaptığı haksızlığa dayanamıyıp ortaklığa son vermek istedi tabi babamda kardeşimi onyladı(canına tak etti olaylar) ve bizimkiler ayrılınca amcamlar babamı 100 milyar borçla ayırdılar göz göre göre parasını yediler ve bir buçuk yıldır babamı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bütün akrabalar babamın haklı olduğunu bildiği için hep bizimkilere destektiler maddi manevi (bir kaç kişi hariç) amcamlar babamı bitiremiyince en son yaptıkları şey babamın 1.5 dairesini satıpta aldığı bir fıstık tarlasını elinden almaya çalıştılar tarla onlarınkinin bitişiği olduğu için hipotek koyabilirlermiş (avukat söylemiş artık nasıl oluyorsa bilmiyorum) neyse babam bunu duyunca hemen gidip üzerindeki tapuyu güvendiği birinin üzerine geçiriyor annemin akrabasıydı soyadı tutmasın diye bunlar bunu duyunca dellendiler ve yanlarına pompalı tüfek alıp köye gidiyorlar iş zamanı olduğundan babamında gelceğini biliyorlar tabi öncesinde babama meydan okuyorlar biz 2 traktörle gidip sürcez tarlayı erkeklerse gelsinler diye erkek kardeşimde aynı şekilde mesaj gönderiyor onlara bunlar kardeşimin çok deli olduğunu ve yaparım dediği şeyi yapcağını bildikleri için köye gitmeyi kısa bir süreliğine ertelediler
neyse babam cuma günü gece iş için köye gitti bir gün arayla amcalarımda gitti tabi babamın yanında eşimde gitti her ihtimale karşı kayınbabamda köyde babamdan yana bu arada kayınbabam yıllar önce malulen emekli olmak için kendine deli raporu çıkarmış meğerbunlarda bunu bildikleri için kayınbabama yaklaşamıyorlar biliyorlarki ne yaparsa yapsın içeri girmiycek kalkıyorlar eşimin bir küçük kardeşine 4 der milyar para verip bunların üzerine salıyorlar kendileride evden çıkmıyorlar ortalık karıştı anlıycağınız eşim kardeşini dövmüş jandarma gelmiş herkes karakola bunun gibi bir çok olay yüreğimiz ağzımızdaydı günlerdir ya birine bişey olsa diye :18: şimdilik olay çözüldü gibi tam olmasada
Günaydın canlar, bu sabah 75.4
Bütün hafta canlı sonuçları verdim her sabah ya yuh bana
Neyse yarın bitiyor bu eziyet, sabit kalırım ya da 100-200 gr veririm olsun tecrübe oldu..Şu iki günlük listemden sonra gönül rahatlığıyla karbon diyeti bana göre değil diyebilirim
İşin garibi ne zaman fazla protein alsam daha iyi kilo veriyordum, sırf bu yüzden çok ümitliydim bu diyetten ama demek ki bir öğün daha iyi oluyor benim bünyeme :44::44:
Cumartesi gelsin ilk işim pazara koşup bir sürü meyve almak olacak
Bütün hafta yağlarımı bırakmadım, hep spora streçlenerek çıktım, mayısın sonuna kadar böyle devam edeceğim bakalım mayısın sonunda ölçeceğim kendimi
ohh ne kadar güzel yaa hayat kısa başkalarının derdine dalıp kendi yaşamını,mutluluğunu etkileme bencede canım kapından girince tek düşüncen eşin veçoçuğun olsun diğerleri gününü maaf etmekten öte gitmio çünkibanucum ohhh mis gibi oluyor evin ilkay sanada kolay gelsin canım bende önce dolapları döker seçerim sonra ana temizliğe başlarım
izlem canım pazar günü yaşanan bi olay kafama dank ettiğinden beri merak etme eşimle kızımla bol bol dışarı çıkmaya başladık canım.haftaiçi hayatta biyere gitmeyen biz bu hafta her akşam bişeyler yaptık.haftasonları zaten genelde illa program yaparız ama epey zamandır üçümüz başbaşa dışarı çıkmamıştık iyi geldi gerçektende
yaz geldiii
çocuklaır yaz bezden keiscme ama nasıl olcak bilmiyorum valla çok zor geliyor her dk şiş e gitceklerr 2 tane birdeee napcma bilmiyorumm
bird ekenileri yeisn istiyorum artık yemekleirni
ama tam anlamıyla ne zman yemeye başlarlar acaba?
kızlarr doktorum pr. diyetisyen varda deretoyu,bezelye havuçç ta bile tuz varmış
çok sağolun kızlar amin inşlh ıslah olurlar bide bu 2 küçük amcamı babam büyütüyor evlendiriyor hatta kendine aldığı evden çıkıp onlara veriyor düğün hediysi diye inanın yıllarca babam derdiki kardeşlerim bir tanedir özellikle en küçük amcam resmen babamı yönetirdi bizim evin içine dahi karışırlardı babam için o kadar önemliydi bu insanlar ama ben babama üzülmüyorum anneme ve erkek kardeşime üzülüyorum biz babamı çok uyardık ama dinlemedi şimdide kahroluyor dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden Allaha havale etmişiz ikisinide
olay öyle basit bir şekilde çözüldükü şok olduk annemin amcası oğlu ve kardeşleri işi düzeltmek için ricaya giderken bunlar evinde onlara hakaretle cvp veriyorlar ve annemin amcası oğluda tam bir manyak amcamlara ağzına gelen hakareti ve küfrü basıp tehdit ediyor ve en küçük amcama diyorki sakın bozova bir daha gelme illaki gelcem diyorsan yanına çok güvendiğin bir adamını getir çünkü ben seni köpek olarak kapıya bağlıycam diyor ben herkese benzemem halil diyo(en küçük amcamın adı halil)) sen beni iyi tanırsın bunun üzerine bunlar tırsıyor ve abi sen bizi yanlış anladın falan filan diyorlar ama nafile aradan bir iki gün geçince gidip adamdan özür diliyorlar biz ettik sen etme sen nasıl istiyorsan öyle olsun herşey bunun üzerine işler halloluyor
bende babama dinsizin hakkından imansız gelirmiş dedim
bu bahsettiğim adamda zamanında teröristler tarafından evi taranırken tek başına karşılık veren biri
ve adamın karşısına çıkıp karşılıklı ateş ediyorlar birbirlerine ve bunun ayağına bir kurşun isabet edince o kurşunu çıkarmıyor o adamlardan öcünü alana kadar bunun gibi bir çok olay ve amcamlarda bunların hepsini bildiğinden yelkenleri suya indirdiler
vay vayy taze gelin :81: :81: kızım balayında ne işin var senn kk da gitsene kocanın yanınaKizlar hani su sozu edilen siyah elbise baktim resmini gorrmedim. Merak ettim :)
30 yaştan sonraya müsaade yok he öyle mi...Kızıyorum ya, çok kızıyorum bu anlayışa ama ne diyeyim herkesin hayat tarzı farklı...Allah o şekilde kurulan evlilikleri hep mutlu kılsın demekten başka bir şey yapamıyorum..
yaseminnn
benimkilerde yiyor da tam anlamıyla karnı doymuyor tabikii
hani ne zamna gözüm arkada kalmıycka diye sölmiştimm
şöle sofraya biizmle oturupppp
amaaa dagıltmadna dökmedne yerlerr mechulll
bişiy daha yazckatım unutum
kızlarrr...
bi arkadaşımmm vardı kardeşi evlendi hafta sonu
amaa hiçç umut görünmüyor yaaaa
sıkıntılı bir evlilik olcak snaırım
hayirdir ins dahaevlennir evlenmez,ins düsünüldügü gibi olmaz,Allah kimseyi yuvasinda huzursuz etmesin
yaaa ne bileyimmm zaten tahmin ediyordukkk
az çokttaaa artık çekecekkk valla kendii etti kendii bulduu
ama üzülüyorum valla kendi kardeşim gibi
inşşş birşey olmaz ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?