80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim cok gecmis olsun ya neler yasaissiniz,sükürki kimseye bisey olmamis,

şimdide kaynım yemin etmiş eşim kendini dövdüğü için intikamını alcakmış tehdit edip duruyor (
rabbim bu işten hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin insanlar para için neler yapıyorlar :26: aklı olsa kaynımın demiyor bu 2 amcam dost olsa beni abimi babamları birbirine düşman yapmazlar ooofff Allahım oofff eşiyle aşırı para düşkünüler para olsunda nasıl olursa olsun ister helal olsun ister haram

bu nasıl bişey allahım kardeş kardeşin bu denli nasıl düşmanı olabiliyor allah onları ıslah etsin doğru yolu göstersin.çok zor canım allah kazasız belasız atlatmanızı sağlasın.inş.en kısa sürede tatlıya bağlanır...

yaz geldiii
çocuklaır yaz bezden keiscme ama nasıl olcak bilmiyorum valla çok zor geliyor her dk şiş e gitceklerr 2 tane birdeee napcma bilmiyorumm

bird ekenileri yeisn istiyorum artık yemekleirni
ama tam anlamıyla ne zman yemeye başlarlar acaba?

kızlarr doktorum pr. diyetisyen varda deretoyu,bezelye havuçç ta bile tuz varmış

zilan yaşadıkların gerçektende çok ürkütücü.Allah akıl fikir sagduyu versin böyle insanlara.nasıl iş bu anlamadım.bukadar basitmi insan hayatı.baban için nekadar üzücüdür kardeşlerinin yapmış oldugu çirkinlikler.dua et tatlım ailen için eşinde inşallah sinirlerine hakim olurda başı belaya girmez.

akşam olanlar oldu eşim yemege otururken ablasını aradı ne yaptınız bugün psikologda diye oda burda daha gitmedi akşam yemegine çagırıyor beni demiş eşimde sustu sinirden yutkundu.herneyse.konuştuktan sonra yemegini bitirince kalktı ablasına gitti yüzyüze herşeyi konuşmak için bide bakmışki ablası yok arıyor açmıyor sonra açmış biz koruparktayız serkanla diye eşim akşam açtı agzını yumdu gözünü.bu haftasonu eşyanı toplayıp gidiyorsun ben gelemem böyle etrafımda gezme tozlara hala diyorki ben daha karar veremedim boşanacagın adamla ne işin var madem gezmede diye eşim demediğini bırakmadı hergün yeni bi olay Allah sonumuzu hayır etsin

benim oglum suan 2 yasinda kendi yiyebiliyor,ama ben 1 yasinda kasik verdim eline

zilancımmm
h.g ve naısl zihniyet yaaaa buuu aman akraba akrep derler ya bazne gerçekten dogru söylemişler
umarım bi zarar ziyan olmadan işin içinden sıyrılırsınız cnm

filizzzz
evet cnm çok dogru dogum kilolları çabuk gidiyor
şöle diyim kilo ne kadar eski ise okadar zor giidyor..
komşunadaaaa hayrett yaaa
insanlar bi yarış içinde zaten benimde var öle bir zekii
çevremde eşimin ark nişanlısı verecegi 10 kilo ama reziil etti diyetii
1 varedi 3 aldı
ban akıl veiryor geçen çok karçırma diye
allahım ölyüm mü öldürüyüm yanee:)

derya derya deryaa
cnmmm sen hani diyorusn ya fazla proetn aldıgımda diyee
ozmanda listendee zaten 2 yumurta oluyorud cnm çok dgeildi pro oranınn zaten
ama sen diger türlü daha ii veiryorsunnn
yarından sonra eski düzene devam et ve kendini kasma nbu kadarda

Allah yardimcin olsun canim,cok zor yasadiklariniz Allah görümcenede kil fikir versin,bile bile lades dedikleri bu olsa gerek

günaydin kizlar,ben cakildim kaldim 64.8 e .moralimi bozmuyorum ama ilk defa basima geldigi icin anlamda vermiyorum dogrusu,daha önce diyetimi yaptigim halde bu sekilde hic olmamisti.inceliyorum desem oda yok hersey ani

Of yasemin of yani diyecek söz bulamadığım için hiçbir şey diyemiyorum artık bu hafta ne oldu anlamıyorum..
Yalnız topikçe uyumumuza hayranım doğrusu. Kilo mu verdik, çoğumuz veriyor, aldık mı yine aynı, sabitsek yine çoğumuz sabit.. Etkileşimimiz müthiş

Günaydın banuş,iyi bari yine bu havada çkabilmişsin, benim hep uyuyasım var öyle bir hava var burada rüzgarlı buz gibi

Günaydın denizcim, aynen geçen seneyi hatırlıyorum da 23 nisandan sonra başlamıştık tişörtleri giymeye
Burasıda ayn tek kapalı olsa neyse çok soğuk ve rüzgarlı, hiçbir şey yapmak gelmiyor insanın içinden

Günaydınnn burcumm

Sevinçle uyanırsın tabi bitti eziyet
Ben de şu günü atlatsam sağ salim başka bir şey istemiyorum :18::18:

Nazlım bu nedir böyle film senaryosu gibi
Allahım insanlar para için neler yapıyor böyle, hem de öz kardeşe... Bizimkilerde bu kadar olmasa da babaannemin bir arsası satılınca kardeşler arasında gerginlik olmuştu gene sana az bana çok diye ne kadar iğrenç ya..Bana da vereceklerdi aman kalsın ben istemem dedim

Beraber büyüdüğün, oynadığın , hayatı paylaştığın insan o ya, can ya
Allah ıslah etsin ne diyeyim..Umarım kimsenin başına kötü bir şey gelmeden allahım bir yerden bir çare gösterir.. Mezar doyursun gözlerini

Günaydın filizim,
Tüm dikmen duydu lafına güldüm
Ayda 8 kilo bana da fazla geldi ama yağdan gidince sorun olmuyormuş demek ki bilemedim :44:

valla bendebisey anlamadim canim,tek korkum moralimin bozulup diyetime yansimasi bunun icin direniyorum elimden geldigince 4.takimdan bi arkadasim bugün corba icmeemi söyledi sadece onu deniycem bakalim etki edicekmi eder ins.

ben kactim oglumu oyun gurubuna götürücem sonra görüsürüz ins

canim cok gecmis olsun ya neler yasaissiniz,sükürki kimseye bisey olmamis,

çok sağolun kızlar amin inşlh ıslah olurlar bide bu 2 küçük amcamı babam büyütüyor evlendiriyor hatta kendine aldığı evden çıkıp onlara veriyor düğün hediysi diye inanın yıllarca babam derdiki kardeşlerim bir tanedir özellikle en küçük amcam resmen babamı yönetirdi bizim evin içine dahi karışırlardı babam için o kadar önemliydi bu insanlar ama ben babama üzülmüyorum anneme ve erkek kardeşime üzülüyorum biz babamı çok uyardık ama dinlemedi şimdide kahroluyor dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden Allaha havale etmişiz ikisinide
olay öyle basit bir şekilde çözüldükü şok olduk annemin amcası oğlu ve kardeşleri işi düzeltmek için ricaya giderken bunlar evinde onlara hakaretle cvp veriyorlar ve annemin amcası oğluda tam bir manyak amcamlara ağzına gelen hakareti ve küfrü basıp tehdit ediyor ve en küçük amcama diyorki sakın bozova bir daha gelme illaki gelcem diyorsan yanına çok güvendiğin bir adamını getir çünkü ben seni köpek olarak kapıya bağlıycam diyor ben herkese benzemem halil diyo(en küçük amcamın adı halil)) sen beni iyi tanırsın bunun üzerine bunlar tırsıyor ve abi sen bizi yanlış anladın falan filan diyorlar ama nafile aradan bir iki gün geçince gidip adamdan özür diliyorlar biz ettik sen etme sen nasıl istiyorsan öyle olsun herşey bunun üzerine işler halloluyor
bende babama dinsizin hakkından imansız gelirmiş dedim
bu bahsettiğim adamda zamanında teröristler tarafından evi taranırken tek başına karşılık veren biri
ve adamın karşısına çıkıp karşılıklı ateş ediyorlar birbirlerine ve bunun ayağına bir kurşun isabet edince o kurşunu çıkarmıyor o adamlardan öcünü alana kadar bunun gibi bir çok olay ve amcamlarda bunların hepsini bildiğinden yelkenleri suya indirdiler

İyi olmuş artık açık açık konuşması denizcim..Hala emin değilim diyor ha pes yani
Ne bekliyor ki güvenmek için 2 gün iyi davranınca güvenecek mi anlayamıyorum. Çok benziyor ablama çookk
Sen de sıkma canını bir şekilde konuşulması gerekiyordu o aklını başına toplasın artık size yazık..

Hem yumurta hem tavuk da yiyordum akşamına banuş ama dediğin gibi de olabilir..Ama bundan sonra zaten kh yaparsam anca 3 gün o da 1 ay sonra filan yaparım anca
Yarın patlama olacak zaten ben de nereye kadar tutarım kendimi bilmiyorum..Akşam yemeği olarak taze fasülye hayali kuruyorum o kadar aciz durumdayım

Dene bakalım inşallah iyi gelirde, yarın tartıda az da olsa bir kilo kaybı görürsün...İnşallah ikimiz de görürüz :26:

canım işin çok zor allah yardımcın olsun ben akşamdan akşama ilgileniyorum oda çoğu zaman annaesi ve basında oluyor ama çok yoruluyorum.bazen kızıyorum istediğimi yapmayınca eşim sen bu gidişle döversinde dio...istediği olmayınca basıyor çığlığı istediğini alana kadar ağlıyor.oğlumu ilk kelimesini söyledi sizinle paylaşmayı unuttum yaklaşık 3 hafta oldu:)KAKA dedi:)ben mama yada baba der diye düşünmüştüm KAKA dedi umarım bizi bez masrafından çabuk kurtarır:))

amin inşlh olmaz bişey ama çokta emin değiliz çünkü bunlar bugüne kadar verdikleri her sözden döndüler inşlh bu defada öyle olmaz çünkü öyle olursa sonucu vahim olcak bunu düşünmek bile istemiyorum

aynen cnm para ne kadar tatlıymış böyle
eskiden babamlar ve amcamlar çok fakirdi şimdi ise milyarlarla oynuyorlar amcalarımda ne oldum delisi oldular akrabaların hepsi söylüyor bir tek para için kendini kaybetmiyen ibrahim oldu(babam yani) görseniz acaba bunlar nerden geldiler dersiniz o kadar yani işin hem komik hemde acı tarafı kaynım ortamlarda diyorki ben ölsemde eşim kendine bakabilir hapse girsemde sanki bir eşi kendine bakabilir rabbim o duruma getirmesin kimse aç kalmaz yani gözlerini kan bürümüş kaynımı maşa olarak kullanıyorlar( bu olaylardan dolayı şuanda ne eşim ne babam nede kardeşim boş gezmiyorlar her ihtimale karşı diye ama yüreğimiz ağzımızda :18: bunlarda hiç akıl yokmu ölende ölmüştür kalanda insan hayatı bu karmı ucuz

yaa bende diyet miyet kalmadı dikkat bile edemiyorum
denizcim sizdede neler olmuş böyle :26:
görümcendeki mantığı anlamıyorum yaa delimidir nedir 2 günde değişirmi bir insan huylu huyundan asla vazgeçmez eğer görümcen giderse daha kötü şeyler yaşayacak bunun bilincinde değilmi
sen üzme tatlı canını baksana hanımefendinin umrunda bile değil ancak etrafındakilere sıkıntı veriyor sen kendini çocuğunu ve eşini düşün kimse için üzülmeye değer
ve eşinde iyi yapmış konuşmakla birilerinin açık ve sert bir dille ona olanları söylemesi lazım belki kendine gelir

izlemcimmmmmmmmmmm canım sabah bir yeşil cay öglen form cay akşam yatmadanda rezene cayı içiyorum yani 3 tane bitki cayı ve 2 lt suuuuuuuu canım nasıl azmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…