babamlar 4 kardeşler biri kayınbabam 2 küçük amcam ve babam 2 küçük amcam ve babam yıllardır iş ortağıydılar 1.5 yıl öncesine kadar kardeşim amcamların yaptığı haksızlığa dayanamıyıp ortaklığa son vermek istedi tabi babamda kardeşimi onyladı(canına tak etti olaylar) ve bizimkiler ayrılınca amcamlar babamı 100 milyar borçla ayırdılar göz göre göre parasını yediler ve bir buçuk yıldır babamı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bütün akrabalar babamın haklı olduğunu bildiği için hep bizimkilere destektiler maddi manevi (bir kaç kişi hariç) amcamlar babamı bitiremiyince en son yaptıkları şey babamın 1.5 dairesini satıpta aldığı bir fıstık tarlasını elinden almaya çalıştılar tarla onlarınkinin bitişiği olduğu için hipotek koyabilirlermiş (avukat söylemiş artık nasıl oluyorsa bilmiyorum) neyse babam bunu duyunca hemen gidip üzerindeki tapuyu güvendiği birinin üzerine geçiriyor annemin akrabasıydı soyadı tutmasın diye bunlar bunu duyunca dellendiler ve yanlarına pompalı tüfek alıp köye gidiyorlar iş zamanı olduğundan babamında gelceğini biliyorlar tabi öncesinde babama meydan okuyorlar biz 2 traktörle gidip sürcez tarlayı erkeklerse gelsinler diye erkek kardeşimde aynı şekilde mesaj gönderiyor onlara bunlar kardeşimin çok deli olduğunu ve yaparım dediği şeyi yapcağını bildikleri için köye gitmeyi kısa bir süreliğine ertelediler
neyse babam cuma günü gece iş için köye gitti bir gün arayla amcalarımda gitti tabi babamın yanında eşimde gitti her ihtimale karşı kayınbabamda köyde babamdan yana bu arada kayınbabam yıllar önce malulen emekli olmak için kendine deli raporu çıkarmış meğerbunlarda bunu bildikleri için kayınbabama yaklaşamıyorlar biliyorlarki ne yaparsa yapsın içeri girmiycek kalkıyorlar eşimin bir küçük kardeşine 4 der milyar para verip bunların üzerine salıyorlar kendileride evden çıkmıyorlar ortalık karıştı anlıycağınız eşim kardeşini dövmüş jandarma gelmiş herkes karakola bunun gibi bir çok olay yüreğimiz ağzımızdaydı günlerdir ya birine bişey olsa diye :18: şimdilik olay çözüldü gibi tam olmasada
bu nasıl bişey allahım kardeş kardeşin bu denli nasıl düşmanı olabiliyor allah onları ıslah etsin doğru yolu göstersin.çok zor canım allah kazasız belasız atlatmanızı sağlasın.inş.en kısa sürede tatlıya bağlanır...babamlar 4 kardeşler biri kayınbabam 2 küçük amcam ve babam 2 küçük amcam ve babam yıllardır iş ortağıydılar 1.5 yıl öncesine kadar kardeşim amcamların yaptığı haksızlığa dayanamıyıp ortaklığa son vermek istedi tabi babamda kardeşimi onyladı(canına tak etti olaylar) ve bizimkiler ayrılınca amcamlar babamı 100 milyar borçla ayırdılar göz göre göre parasını yediler ve bir buçuk yıldır babamı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bütün akrabalar babamın haklı olduğunu bildiği için hep bizimkilere destektiler maddi manevi (bir kaç kişi hariç) amcamlar babamı bitiremiyince en son yaptıkları şey babamın 1.5 dairesini satıpta aldığı bir fıstık tarlasını elinden almaya çalıştılar tarla onlarınkinin bitişiği olduğu için hipotek koyabilirlermiş (avukat söylemiş artık nasıl oluyorsa bilmiyorum) neyse babam bunu duyunca hemen gidip üzerindeki tapuyu güvendiği birinin üzerine geçiriyor annemin akrabasıydı soyadı tutmasın diye bunlar bunu duyunca dellendiler ve yanlarına pompalı tüfek alıp köye gidiyorlar iş zamanı olduğundan babamında gelceğini biliyorlar tabi öncesinde babama meydan okuyorlar biz 2 traktörle gidip sürcez tarlayı erkeklerse gelsinler diye erkek kardeşimde aynı şekilde mesaj gönderiyor onlara bunlar kardeşimin çok deli olduğunu ve yaparım dediği şeyi yapcağını bildikleri için köye gitmeyi kısa bir süreliğine ertelediler
neyse babam cuma günü gece iş için köye gitti bir gün arayla amcalarımda gitti tabi babamın yanında eşimde gitti her ihtimale karşı kayınbabamda köyde babamdan yana bu arada kayınbabam yıllar önce malulen emekli olmak için kendine deli raporu çıkarmış meğerbunlarda bunu bildikleri için kayınbabama yaklaşamıyorlar biliyorlarki ne yaparsa yapsın içeri girmiycek kalkıyorlar eşimin bir küçük kardeşine 4 der milyar para verip bunların üzerine salıyorlar kendileride evden çıkmıyorlar ortalık karıştı anlıycağınız eşim kardeşini dövmüş jandarma gelmiş herkes karakola bunun gibi bir çok olay yüreğimiz ağzımızdaydı günlerdir ya birine bişey olsa diye :18: şimdilik olay çözüldü gibi tam olmasada
yaz geldiii
çocuklaır yaz bezden keiscme ama nasıl olcak bilmiyorum valla çok zor geliyor her dk şiş e gitceklerr 2 tane birdeee napcma bilmiyorumm
bird ekenileri yeisn istiyorum artık yemekleirni
ama tam anlamıyla ne zman yemeye başlarlar acaba?
kızlarr doktorum pr. diyetisyen varda deretoyu,bezelye havuçç ta bile tuz varmış
akşam olanlar oldu eşim yemege otururken ablasını aradı ne yaptınız bugün psikologda diye oda burda daha gitmedi akşam yemegine çagırıyor beni demiş eşimde sustu sinirden yutkundu.herneyse.konuştuktan sonra yemegini bitirince kalktı ablasına gitti yüzyüze herşeyi konuşmak için bide bakmışki ablası yok arıyor açmıyor sonra açmış biz koruparktayız serkanla diye eşim akşam açtı agzını yumdu gözünü.bu haftasonu eşyanı toplayıp gidiyorsun ben gelemem böyle etrafımda gezme tozlara hala diyorki ben daha karar veremedim boşanacagın adamla ne işin var madem gezmede diye eşim demediğini bırakmadı hergün yeni bi olay Allah sonumuzu hayır etsin
günaydin kizlar,ben cakildim kaldim 64.8 e .moralimi bozmuyorum ama ilk defa basima geldigi icin anlamda vermiyorum dogrusu,daha önce diyetimi yaptigim halde bu sekilde hic olmamisti.inceliyorum desem oda yok hersey ani
günaydın kızlar.........
kasvetli bir ankara sabahına uyandık bugün çok fenaydı vallaaa tam uyku havasıydı
zar zor kalktım yüürmeye gittimmm dün iki tane form çay içmiştim yine sabah çok karnımı agrıttı yaya wc den çıkamadın uzun süre o yüzdne ancak 30 dk yürüyebilim bugünn
deryoş
nbrsin cnm
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.bursaya yeniden kış geldi sanki hava hem kapalı hemde soguk .geçen sene bu zamanlar bu evime taşınmıştık hatırlıyorumda akşam yemeklerini balkonda yerdik hakikaten bu sene acayip bi bahar yaşadık
Güüüüünayyydiiiinnnnnnnnn
Nasilsinizzzz Benim Canimmm Topikk Aileeeeemmmm
Amandaa Amannn Insallahh Iyisinizdiiirrr
Ben Farkettiginiz Gibiii Yinee Positifimmmmmm ,
Yaniiiiii Eski Burcuuuu Geri Gelmi$ Bulunmaktaaaaa
Benüüüm Cancagizim Lolitaa $ekerimm Deryooo$ Ablamm Sayesinde Olduu Buu
Ay Sabahh Müsliiimee Kavu$manin Sevinciyle Uyandim Yahuu
Allah Insanlari Aclikla Terbiye Etmesin ..
2.Gün Yaptim Kh Diyetini Ama Hep Ac Kaldim
Beslenmesini Bilmedim Sanirsam .. Bidaha Ki Yaparsam Ama Zannetmiyorum
Tecrübeli Ablalardan Liste IsticemYoksa Ne Yicemi Bilmiyorum ..
Neyseee ... Böylecee Normaaal Besinlerimee kavusmuss oldumm ...
Cokk Mutluyumm Coookk ohh ohhh
herkeze güzeeellll bi günn diliyorummmmm
babamlar 4 kardeşler biri kayınbabam 2 küçük amcam ve babam 2 küçük amcam ve babam yıllardır iş ortağıydılar 1.5 yıl öncesine kadar kardeşim amcamların yaptığı haksızlığa dayanamıyıp ortaklığa son vermek istedi tabi babamda kardeşimi onyladı(canına tak etti olaylar) ve bizimkiler ayrılınca amcamlar babamı 100 milyar borçla ayırdılar göz göre göre parasını yediler ve bir buçuk yıldır babamı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bütün akrabalar babamın haklı olduğunu bildiği için hep bizimkilere destektiler maddi manevi (bir kaç kişi hariç) amcamlar babamı bitiremiyince en son yaptıkları şey babamın 1.5 dairesini satıpta aldığı bir fıstık tarlasını elinden almaya çalıştılar tarla onlarınkinin bitişiği olduğu için hipotek koyabilirlermiş (avukat söylemiş artık nasıl oluyorsa bilmiyorum) neyse babam bunu duyunca hemen gidip üzerindeki tapuyu güvendiği birinin üzerine geçiriyor annemin akrabasıydı soyadı tutmasın diye bunlar bunu duyunca dellendiler ve yanlarına pompalı tüfek alıp köye gidiyorlar iş zamanı olduğundan babamında gelceğini biliyorlar tabi öncesinde babama meydan okuyorlar biz 2 traktörle gidip sürcez tarlayı erkeklerse gelsinler diye erkek kardeşimde aynı şekilde mesaj gönderiyor onlara bunlar kardeşimin çok deli olduğunu ve yaparım dediği şeyi yapcağını bildikleri için köye gitmeyi kısa bir süreliğine ertelediler
Günaydın 80-89 topiğin çıtırları
Buaralar işler yoğun artık benim bir dönem böyle devam eder.buarada yedikelrime dikkat ediyorum
Dün annemin migreni tuttu işten izin aldım 17:00 gibi eve gittim erkenden evde olmak çok güzelmiş:)evimi temizledim,yemeğimi hazırladım,eşim geldiğinde sofra hazırdı.sonra hürremle birlikte çaylarımı içtik.normalde geç gidince yorgun olurdum bişeyleri geçiştirir erteler yapmazdım.dün balkon yıkarken komşumuz (diyetisyene giden) sesleniyor filiz bugün doktora gitim 2 kilo daha gitti hemde yağdan gitmiş dedi...(ii yağdan gitmesi ne güzel dedim:)her sabah ebru gündeş neydi kız onun ismi (ebru şanlı)hıı onunla pilates yapıyorum tam 1 saat.topunu bandınıda sipariş verdim (ii çok ii yapmışsın ne güzel böyle devam et) geçen hafta 2,25 vermiştim,bu hafta 2(ayda ortalama 8 kilo fazla değil mi)yok kı doktor ilk hafta kızdı am abu hafta yağdan gitmiş ii olmuş dedi:))bizim konuşma camdan cama bu şekil devam etti.güya diyetisyene gittiğini kimse bilmeyecekti tüm dikmen duydu:)kadın bana hava atacam diye sesli yayın yaptı:))
kızlar müjdeli bir haberim var eltim hamile:)ilk gebeliği düşükle sonuçlanmıştı.bunda da kanama üzerine acil doktoro gittiler gebe olduğunu öğrendi.2 gün hastanede yattı.şimdi kv.evine gittiler(1 yıl beraber borç bitene kadar yaşamışlardı hemde akrabalar)galiba hamileliği yatarak geçeçek.doktor zorunlu olmadıkça asla kalkmıyorsun demiş...inş.allah tamamına erdirir.
dün neriman hanım müşetrim geldi görüşme esnasında evi oğlunu aradı "oğlum buzdolabı üstündeki listeden kaçamak gününden sonraki ara öğünü söyler misin"diye.tabii ben hemen diyet mi yapıyorsunuz:)bende 10 kilo verdim.ben daha 4 kilo verdim daha önceki diyetlerde çok vermiştim ama hemen geri alıyorum bu diyette 8 öğün yiyorum haftada 2 gün kaçamak ve her hafta liste değişiyor dıkılmıyorum dedi....kaçamak nasıl dedim.doktor ne yersen ye %30 azalt %50 azaltsan daha ii ama sen %30 la başla demiş.herşeyi yiyorum pasta çikolata tatlı kebap diye başladı saymaya...birde tabii sen daha gençsin çabuk veririsin birde hamilelik kilosu çabuk gider dedi...çok konuştum biri beni sustursun....
Of yasemin of yani diyecek söz bulamadığım için hiçbir şey diyemiyorum artık bu hafta ne oldu anlamıyorum..
Yalnız topikçe uyumumuza hayranım doğrusu. Kilo mu verdik, çoğumuz veriyor, aldık mı yine aynı, sabitsek yine çoğumuz sabit.. Etkileşimimiz müthiş
Günaydın banuş,iyi bari yine bu havada çkabilmişsin, benim hep uyuyasım var öyle bir hava var burada rüzgarlı buz gibi
Günaydın denizcim, aynen geçen seneyi hatırlıyorum da 23 nisandan sonra başlamıştık tişörtleri giymeye
Burasıda ayn tek kapalı olsa neyse çok soğuk ve rüzgarlı, hiçbir şey yapmak gelmiyor insanın içinden
Günaydınnn burcumm
Sevinçle uyanırsın tabi bitti eziyet
Ben de şu günü atlatsam sağ salim başka bir şey istemiyorum :18::18:
Nazlım bu nedir böyle film senaryosu gibi
Allahım insanlar para için neler yapıyor böyle, hem de öz kardeşe... Bizimkilerde bu kadar olmasa da babaannemin bir arsası satılınca kardeşler arasında gerginlik olmuştu gene sana az bana çok diye ne kadar iğrenç ya..Bana da vereceklerdi aman kalsın ben istemem dedim
Beraber büyüdüğün, oynadığın , hayatı paylaştığın insan o ya, can ya
Allah ıslah etsin ne diyeyim..Umarım kimsenin başına kötü bir şey gelmeden allahım bir yerden bir çare gösterir.. Mezar doyursun gözlerini
Günaydın filizim,
Tüm dikmen duydu lafına güldüm
Ayda 8 kilo bana da fazla geldi ama yağdan gidince sorun olmuyormuş demek ki bilemedim :44:
canim cok gecmis olsun ya neler yasaissiniz,sükürki kimseye bisey olmamis,
bu nasıl bişey allahım kardeş kardeşin bu denli nasıl düşmanı olabiliyor allah onları ıslah etsin doğru yolu göstersin.çok zor canım allah kazasız belasız atlatmanızı sağlasın.inş.en kısa sürede tatlıya bağlanır...
zilan yaşadıkların gerçektende çok ürkütücü.Allah akıl fikir sagduyu versin böyle insanlara.nasıl iş bu anlamadım.bukadar basitmi insan hayatı.baban için nekadar üzücüdür kardeşlerinin yapmış oldugu çirkinlikler.dua et tatlım ailen için eşinde inşallah sinirlerine hakim olurda başı belaya girmez.
akşam olanlar oldu eşim yemege otururken ablasını aradı ne yaptınız bugün psikologda diye oda burda daha gitmedi akşam yemegine çagırıyor beni demiş eşimde sustu sinirden yutkundu.herneyse.konuştuktan sonra yemegini bitirince kalktı ablasına gitti yüzyüze herşeyi konuşmak için bide bakmışki ablası yok arıyor açmıyor sonra açmış biz koruparktayız serkanla diye eşim akşam açtı agzını yumdu gözünü.bu haftasonu eşyanı toplayıp gidiyorsun ben gelemem böyle etrafımda gezme tozlara hala diyorki ben daha karar veremedim boşanacagın adamla ne işin var madem gezmede diye eşim demediğini bırakmadı hergün yeni bi olay Allah sonumuzu hayır etsin
derya derya deryaa
cnmmm sen hani diyorusn ya fazla proetn aldıgımda diyee
ozmanda listendee zaten 2 yumurta oluyorud cnm çok dgeildi pro oranınn zaten
ama sen diger türlü daha ii veiryorsunnn
yarından sonra eski düzene devam et ve kendini kasma nbu kadarda
valla bendebisey anlamadim canim,tek korkum moralimin bozulup diyetime yansimasi bunun icin direniyorum elimden geldigince 4.takimdan bi arkadasim bugün corba icmeemi söyledi sadece onu deniycem bakalim etki edicekmi eder ins.
ben kactim oglumu oyun gurubuna götürücem sonra görüsürüz ins
canım işin çok zor allah yardımcın olsun ben akşamdan akşama ilgileniyorum oda çoğu zaman annaesi ve basında oluyor ama çok yoruluyorum.bazen kızıyorum istediğimi yapmayınca eşim sen bu gidişle döversinde dio...istediği olmayınca basıyor çığlığı istediğini alana kadar ağlıyor.oğlumu ilk kelimesini söyledi sizinle paylaşmayı unuttum yaklaşık 3 hafta oldu:)KAKA dedi:)ben mama yada baba der diye düşünmüştüm KAKA dedi umarım bizi bez masrafından çabuk kurtarır:))yaz geldiii
çocuklaır yaz bezden keiscme ama nasıl olcak bilmiyorum valla çok zor geliyor her dk şiş e gitceklerr 2 tane birdeee napcma bilmiyorumm
bird ekenileri yeisn istiyorum artık yemekleirni
ama tam anlamıyla ne zman yemeye başlarlar acaba?
kızlarr doktorum pr. diyetisyen varda deretoyu,bezelye havuçç ta bile tuz varmış
amin inşlh olmaz bişey ama çokta emin değiliz çünkü bunlar bugüne kadar verdikleri her sözden döndüler inşlh bu defada öyle olmaz çünkü öyle olursa sonucu vahim olcak bunu düşünmek bile istemiyorumzilancımmm
h.g ve naısl zihniyet yaaaa buuu aman akraba akrep derler ya bazne gerçekten dogru söylemişler
umarım bi zarar ziyan olmadan işin içinden sıyrılırsınız cnm
filizzzz
evet cnm çok dogru dogum kilolları çabuk gidiyor
şöle diyim kilo ne kadar eski ise okadar zor giidyor..
komşunadaaaa hayrett yaaa
insanlar bi yarış içinde zaten benimde var öle bir zekii
çevremde eşimin ark nişanlısı verecegi 10 kilo ama reziil etti diyetii
1 varedi 3 aldı
ban akıl veiryor geçen çok karçırma diye
allahım ölyüm mü öldürüyüm yanee:)
derya derya deryaa
cnmmm sen hani diyorusn ya fazla proetn aldıgımda diyee
ozmanda listendee zaten 2 yumurta oluyorud cnm çok dgeildi pro oranınn zaten
ama sen diger türlü daha ii veiryorsunnn
yarından sonra eski düzene devam et ve kendini kasma nbu kadarda
Of yasemin of yani diyecek söz bulamadığım için hiçbir şey diyemiyorum artık bu hafta ne oldu anlamıyorum..
Yalnız topikçe uyumumuza hayranım doğrusu. Kilo mu verdik, çoğumuz veriyor, aldık mı yine aynı, sabitsek yine çoğumuz sabit.. Etkileşimimiz müthiş
Günaydın banuş,iyi bari yine bu havada çkabilmişsin, benim hep uyuyasım var öyle bir hava var burada rüzgarlı buz gibi
Günaydın denizcim, aynen geçen seneyi hatırlıyorum da 23 nisandan sonra başlamıştık tişörtleri giymeye
Burasıda ayn tek kapalı olsa neyse çok soğuk ve rüzgarlı, hiçbir şey yapmak gelmiyor insanın içinden
Günaydınnn burcumm
Sevinçle uyanırsın tabi bitti eziyet
Ben de şu günü atlatsam sağ salim başka bir şey istemiyorum :18::18:
Nazlım bu nedir böyle film senaryosu gibi
Allahım insanlar para için neler yapıyor böyle, hem de öz kardeşe... Bizimkilerde bu kadar olmasa da babaannemin bir arsası satılınca kardeşler arasında gerginlik olmuştu gene sana az bana çok diye ne kadar iğrenç ya..Bana da vereceklerdi aman kalsın ben istemem dedim
Beraber büyüdüğün, oynadığın , hayatı paylaştığın insan o ya, can ya
Allah ıslah etsin ne diyeyim..Umarım kimsenin başına kötü bir şey gelmeden allahım bir yerden bir çare gösterir.. Mezar doyursun gözlerini
Günaydın filizim,
Tüm dikmen duydu lafına güldüm
Ayda 8 kilo bana da fazla geldi ama yağdan gidince sorun olmuyormuş demek ki bilemedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?