nasıl mış bu pantolonlar anlamadım kuuuu..belden kalçadan deyincede kafam karıştı yada durdu artık kafam:126:
havanın güzel olduğu bir gün kotona git
mutlaka görürsün
acayip rahat, bende alıcam sanırım bu gidişle
belden mi basenden mi dememin sebebii
bi beden küçük alınca yüksek bel giyiyorsun, üstündekini içine sokup
bi beden büyük alınca basenden giyorsun
bakkk tüloş da almışşşş
hiç kaçar mı o canavardan
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.bursaya yeniden kış geldi sanki hava hem kapalı hemde soguk .geçen sene bu zamanlar bu evime taşınmıştık hatırlıyorumda akşam yemeklerini balkonda yerdik hakikaten bu sene acayip bi bahar yaşadık
dün nehirle telde konuştuk
yaz gelmiycek heralde filan diye konuşurken
dedim kii, havalar bizi çok seviyor
verilecek kiloları vermeden yaz gelmiyor baksana dedim, gülüştük biii
ben bi yandan seviniyorum, bu havaları çoks everim ne sıcak ne soğuk
yaz da acayip bunaltıcı oluyor yaa, tabiki tatil hariç
banucum ohhh mis gibi oluyor evin ilkay sanada kolay gelsin canım bende önce dolapları döker seçerim sonra ana temizliğe başlarım
izlem canım pazar günü yaşanan bi olay kafama dank ettiğinden beri merak etme eşimle kızımla bol bol dışarı çıkmaya başladık canım.haftaiçi hayatta biyere gitmeyen biz bu hafta her akşam bişeyler yaptık.haftasonları zaten genelde illa program yaparız ama epey zamandır üçümüz başbaşa dışarı çıkmamıştık iyi geldi gerçektende
oohhhhh sefan olsunnn
bırak yaa, insanlar için üzülmeyiii
ne halleri varsa görsünler
insanın kendine ettiği kötülüğü düşmanı yapmıyor bazeennnn
keyfine bak şekeriiimmmmm
canım işin çok zor allah yardımcın olsun ben akşamdan akşama ilgileniyorum oda çoğu zaman annaesi ve basında oluyor ama çok yoruluyorum.bazen kızıyorum istediğimi yapmayınca eşim sen bu gidişle döversinde dio...istediği olmayınca basıyor çığlığı istediğini alana kadar ağlıyor.oğlumu ilk kelimesini söyledi sizinle paylaşmayı unuttum yaklaşık 3 hafta oldu:)KAKA dedi:)ben mama yada baba der diye düşünmüştüm KAKA dedi umarım bizi bez masrafından çabuk kurtarır:))
hahhahhah
inşallahhh, ne çabuk bitiyor yahıuuuu, koca koca paketlerrr
bunların işi zatiii ye iç sıç
izlemcimmmmmmmmmmm canım sabah bir yeşil cay öglen form cay akşam yatmadanda rezene cayı içiyorum yani 3 tane bitki cayı ve 2 lt suuuuuuuu canım nasıl azmı
nasıllmııııııı
harika selma ablaaa
bravoo sana
eklemedi küüKizlar hani su sozu edilen siyah elbise baktim resmini gorrmedim. Merak ettim :)
şimdi görümcemle konuştum meger çoktan temmuzda gitmeye karar vermiş haziranın 10 u gibi işyerine söyleyecekmiş kadın planı yapmış bizim haberimiz yok ama olaylar böyle olunca kardeşi daha fazla yıpranmasın diye okul kapanınca gidecekmiş.niye temmuza kadar dedim aklı başına gelsin diyeymiş
eee temmuza kadar, gene gelecek gidecek eşii
adamın nasıl aklı başına gelecek anlamadım ben :26::26::26:
yaseminnn
benimkilerde yiyor da tam anlamıyla karnı doymuyor tabikii
hani ne zamna gözüm arkada kalmıycka diye sölmiştimm
şöle sofraya biizmle oturupppp
amaaa dagıltmadna dökmedne yerlerr mechulll
bişiy daha yazckatım unutum
oooo dökmeden yiyecekleri günler uzak gibi duruyorr
bu araa nazar değmesin iyi yiyor benimkii
bazen ağzını bi klitler 1 çay kaşığı bilem sokamassın
aman böyle yesin de, yedirmeye razıyım