yarın biber kızartması yiycem domates sosluuuu
egerr tartııı 6 ü göstersem vayy halimeeee
dibe vururum artıkınn nele ryerim hesp bile edemiyorum:95::95::95::95::95:
BANU benimde canım cekti ha öyle anlattınızki bende bir ara yapayım bari aaaaaaaaaa pardon kızartma derken kavurmadan herhalde bahsettin kızartma yiyemem
havalardandır inşallah. belirsizlikte kötü oluyor. neye sıkıldığını bilemeyince daha da stres oluyor insanYok canım belli bir şey yok içim sıkılıyor nedense bir yorgunluk üzerimdem kalkmadı haftalardır..Eşim de aynı şekilde havalar diyoruz sürekli ama ne zaman düzelecek bu hal bilmiyorum :44:
Hergün yürüdüğüm halde o kaslarımın ağrısını ve kasveti atamıyorum üzerimden çok garip...
verirsin canım mutlaka. pes etmegünaydin kizlar,ben cakildim kaldim 64.8 e .moralimi bozmuyorum ama ilk defa basima geldigi icin anlamda vermiyorum dogrusu,daha önce diyetimi yaptigim halde bu sekilde hic olmamisti.inceliyorum desem oda yok hersey ani
ankara da güneşi zor görücez heraldegünaydın kızlar.........
kasvetli bir ankara sabahına uyandık bugün çok fenaydı vallaaa tam uyku havasıydı
zar zor kalktım yüürmeye gittimmm dün iki tane form çay içmiştim yine sabah çok karnımı agrıttı yaya wc den çıkamadın uzun süre o yüzdne ancak 30 dk yürüyebilim bugünn
izlem
facedende gördüm o yazıyı çok güsel yaa
aynenn derlerde derlerrr
ilkay
senle benim dolaplar ne zzaman bitcek ku
bend ebugün kendi dolabımı yapcammm
elimdne geldiginceee
deryoş
nbrsin cnm
eltin sağlık içnde bebeğine kavuşur inşallah canımGünaydın 80-89 topiğin çıtırları
Buaralar işler yoğun artık benim bir dönem böyle devam eder.buarada yedikelrime dikkat ediyorum
Dün annemin migreni tuttu işten izin aldım 17:00 gibi eve gittim erkenden evde olmak çok güzelmiş:)evimi temizledim,yemeğimi hazırladım,eşim geldiğinde sofra hazırdı.sonra hürremle birlikte çaylarımı içtik.normalde geç gidince yorgun olurdum bişeyleri geçiştirir erteler yapmazdım.dün balkon yıkarken komşumuz (diyetisyene giden) sesleniyor filiz bugün doktora gitim 2 kilo daha gitti hemde yağdan gitmiş dedi...(ii yağdan gitmesi ne güzel dedim:)her sabah ebru gündeş neydi kız onun ismi (ebru şanlı)hıı onunla pilates yapıyorum tam 1 saat.topunu bandınıda sipariş verdim (ii çok ii yapmışsın ne güzel böyle devam et) geçen hafta 2,25 vermiştim,bu hafta 2(ayda ortalama 8 kilo fazla değil mi)yok kı doktor ilk hafta kızdı am abu hafta yağdan gitmiş ii olmuş dedi:))bizim konuşma camdan cama bu şekil devam etti.güya diyetisyene gittiğini kimse bilmeyecekti tüm dikmen duydu:)kadın bana hava atacam diye sesli yayın yaptı:))
kızlar müjdeli bir haberim var eltim hamile:)ilk gebeliği düşükle sonuçlanmıştı.bunda da kanama üzerine acil doktoro gittiler gebe olduğunu öğrendi.2 gün hastanede yattı.şimdi kv.evine gittiler(1 yıl beraber borç bitene kadar yaşamışlardı hemde akrabalar)galiba hamileliği yatarak geçeçek.doktor zorunlu olmadıkça asla kalkmıyorsun demiş...inş.allah tamamına erdirir.
dün neriman hanım müşetrim geldi görüşme esnasında evi oğlunu aradı "oğlum buzdolabı üstündeki listeden kaçamak gününden sonraki ara öğünü söyler misin"diye.tabii ben hemen diyet mi yapıyorsunuz:)bende 10 kilo verdim.ben daha 4 kilo verdim daha önceki diyetlerde çok vermiştim ama hemen geri alıyorum bu diyette 8 öğün yiyorum haftada 2 gün kaçamak ve her hafta liste değişiyor dıkılmıyorum dedi....kaçamak nasıl dedim.doktor ne yersen ye %30 azalt %50 azaltsan daha ii ama sen %30 la başla demiş.herşeyi yiyorum pasta çikolata tatlı kebap diye başladı saymaya...birde tabii sen daha gençsin çabuk veririsin birde hamilelik kilosu çabuk gider dedi...çok konuştum biri beni sustursun....
bi gün kipada gezerken eşime demiştim aaa şu çaycılar ne güzel
üstü porselen çay güzel demlenir diyee
garibim anneler gününde bi tane almış, hemde teşhirde benim ne güzel dediğimi
buldurmuş :78::78:
neyse, eee şeeyyy aslında ben diğerinden alıcaktım
metal olanlardan, bak ocağa da uyar dedim
ama sen bunu beğenmiştin, bana öle dedin diyor
öle ama onu derken ocak gri değildi dedim
biri gri biri beyaz olunca ne oluyor diyor, olmaz işte hoş görünmez dedim,
az sonra onu değiştirmeye gidecez, allahtan çok tepki vermedi
olgun karşıladı olgun kocam beniiimmm
değiştirince kullanırken, ahhh kocam bana nelerde alırmış filan derim artık kabarır koltukları
gönlünü alırız bi şekilde
Cindy_black olan kullanıcı adımı
kristal_kelebek yaptımm
yeni bi başlangıç oldu benim için 7li rakamları yeni kullanıcı aldımla karşılıcam
aciiimmm aciiimmm aciiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi aksamlar kizlar,
gülcin mekik aletin hayirli olsun,eritsin yaglarini ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?