80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AA unutmuşum cumartesi eklerim o zaman :26:
nasıl unuttum ki ayıp etmişim

Kiyamam sana, olsun tatlim benim..

Cumartesi belki pc'ye gelemem.

Ama lütfen ekle tatlim bize cok cok iyi azim olur..

Ne devrilmez denilen daglari deldin sen..

Nerden nerelere geldin..

Bi eski halini, birde yeni halini lütfen ekle olurmu tatlim..

Bu arada sinava olan hazirliklarin nasil gitmekde canim?

Ahahahaah kiyamamm sanaaaaa

Saolasin tatlimm.

Darisi insaAllah seninde basina.

Acligini yatisdiracak olan sütü ic, türk kahveli, tarcinli olur yada sade.

amin canim ins,ya aslinda cnaim bisey istemiyo hani cok acikirsin ama aclikdan bisey yemek istemezsin ( nasil oluyosa,bana oluyo iste :) öyle bi haldeyim iste,Allahtan canim bisey istemiyo hahah yarina -de cikcam ins ama tabiki ins bigün sonra geri gelmez,corba ise yaradi gibi

Bırakın gitsin canım ne istiyorsa onu yapsın..Aklı başına gelsin lafına çok güldüm onca şeyi yaşattığın biri sana geri dönüyorsa bir daha saygı mı kalır arada
Aman sizin başınızdan çekilsin de ne yaparsa yapsın

Ne yapayım tülayım ya önüne geçemiyorum ki
Vallahi şu an benim gözümde elma pastadan farksız

deryammm bugün regl oldum karbon diyetin iyigidiyor ben öyle pek bunalmadım meyva vs istemedi canım pek ve basküle çıktığımda 1 kg hala eksik gösteriyordu haftayada devam edeceğim ben

Aman herkes evlenmek zorunda mı be seherim ya bırakın istemeyen evlenmesin ne var

Hadi bakalım ne güzel dayanabiliyorsun, e sende işe yaradıysa devam et tabi..
Ak koyun kara koyun belli olacak yarın :18::18:

sabahtan oglene ne cok kaynatmışsınız oku oku yeni bitti. daha sabah işleri duruyor. artık güneşli günler istiyorum ya. bu hava mahvetti beni bi sersemliktir gidiyor. neyse ben işlere koyulayım.

Bende istiyorum ben de
Aynı sersemlik beni esir almış durumda, kış olsa neyse bu bahar kasveti başka bir şey

Tülayım onu ben de edenemiştim ama yoğurdu şekerli diye almadım bir daha tırstım gerçi üzerimde kalorisi yazıyor ama karbon yönünden uzak durdum :18:

Deryamm canim bugünde yapsan olur hemde mis gibi olur k.h diyetinde..

Ben Pazartesi basladim K.h., ogün de kiymali yesil fasüyle yaptim.

4 Kasik yedim 7 Puan yani..

Cokda uygun olur valla, yinede sen bilirsin tatlim..

Gülçinim yaramıyor işte normal şekilde yapınca hiç fark olmadı bende son 2 gün saf protein alayım diye kastım, umarım emeklerim boşa çıkmaz

i

ay iştahı sorma yaaa
şimdiden yarın ne yesem diye düşünüyorum kuuu

Ben de ben de

iştahtan bahsetmişken, bu hafta sonuu dutlara dayanamayan beni görün

topuklu filan dinlemem, çıkarım anacım

Eki Görüntüle 194072

Anam bu insanlar ne kadar seviyor dutu, bizim çocukken ağaç vardı millet resmen dalardı ben yüzüne bakmazdım
Her zaman ki gibi çok şıksın, bu elbiselerden çok istemiştim bu kış ama alamamıştım
Seneye kışın alacağım inşallah
Bir de bu ayağındaki kadar topuklu giymeyi düşünüyorum artık nasıl olur hiç bilmiyorum, eşimden uzun olurum ama

o filmde şaziye felç olduğunda
şu pis adam emineyi bayıltıp yaladığında bi tiksindim
bi daha izlemedim
eminim arapsaçına dönmüştürr

Nasıl bir sahne, nasıl bir dizi bu yahu
Tecavüzler, tacizler, aldatmalar, akraba ilişkileri ve daha nice rezillik...
Neredeyse hiç bir türk dizisini izlemeye layık görmüyorum...

kızlar fermuar kolyeleri görmüşmüydünüz
çok hoşları var aralarında, acayip yaratıcı bişiy yaa bayıldım ben

fermuar kolyeler - Google'da Ara

Ayy bayılıyorum ben bunlara izlem, bulsam da alsam diye bijüterilere bakıyorum hep

Ben de yemiyorum filiz...3 aydır sadece geçen gün 3 çatal mı ne aldım eşimden
Ki gece gündüz patates kızartmasıyla beslenebilecek biriyim o kadar severim

Ayy ne güzel düşünmüş almış
Ben de öyle bazen değiştirmek istediğimde korka korka söylüyorum kırılmasın diye allahtan biliyorlar bizim ne kadar detaycı olduğumuzu da anlayışla karşılıyorlar
Evliliğimizin ilk senesinde bana doğum günümde bir mont almıştı ama hiç tarzım değildi, ki eşim zaten kendine bile kıyafet seçmeyen bir adam hani bu sonuç çok doğal ama ben neler etmiştim hiç mi tanımadın beni, bu bana ne kadar aykırı farketmedin mi diye terbiyesizliğin daniskası yani yaptığım
Zavallım nasıl üzülmüştü gittik değiştirdik beraber..
Şimdi düşünüyorum da hala utanıp özür diliyorum ya ne kadar ayıp
Evliliğin oturması ve eşlerin birbirini tanıması böyle bir şey sanırım

Zekiyecim çok güzel fikirmiş yahu ben karnıyarık çok seviyorum, eşimde öyle ama hep uzak durdum hatta canım istemişti bir ara..Böyle çok hafif olur kesinlikle, çoook teşekkürler

2 haftadır yazıyorum yarın listeye girermiyim acep :44:

Girersin semacım :13:

Menün kötü değil ki arzucum, gayet güzel :13:

Selam Kizlar ,, Nasilsiniz ..

Ben Hic Iyi Degilim , Sabahki Burcudan Eser Kalmadi ..

Hatirlarsaniz Babamdan Bahetmistim Hasta ve Tedavi Görüyor Diye ..
Tümor Filan Degilmis Bacagindaki Bes Belli Kansermis .. Kemoterapi Görüyormus
Saclari Hepten Dökülmüs Yan Etki Yapmis Kemoterapi Ateslenmis Filan ..

Annem Bunu Daha Bugün Söyledi Bana .. Onuda Ben Israr Ettim Söyle Diye ..
Kendini Hazirla Herseye Dedi :85:
Ben Babami Her Sene Görmeye Aliskinim .. Babami Hep Biyikli Tanidim Yani 21.Senedir
Hep öyle gördüm öyle bildim , bide bu sene göremeyede bilirim onu cünkü
türkiyeye gidip gidmeyecegimiz belli degil ..

Üstüne Birde
Yegenimin bugün göz doktorunda randevusu vardi evde gözüne damla sIkIlcaktI .. SIKTIRMAMIS ,
agresif yapisi oldugu icin ordan oraya atmis kendini .. Randevuyu iptal ettik mecburen ..
o i$te sonuclanmadi .. Hic Feraha Kavusamiyoruzz .. Hic Iyi Haberler Alamiyoruzz ..

Biktim Artik

Cindy_black olan kullanıcı adımı
kristal_kelebek yaptımm
yeni bi başlangıç oldu benim için 7li rakamları yeni kullanıcı aldımla karşılıcam

Vay vay yeni nickimizde pek hoşmuş, hadi bakalım şans getirsin, hayırlı olsun

Gülçinim iyi etmişsin güle güle kullan ama aman beline dikkat et..Bel sağlığı açısından çok araştırdım bende bel fıtığı olduğu için..Kilo vermem bitince alacağım, bel için herkes şu modeli övüyor onu alacağım inşallah ;

Delta Total Core

Ama sen zaten normalde de takır takır mekik çeken birisin sana her yol paris

aciiimmm aciiimmm aciiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi aksamlar kizlar,
gülcin mekik aletin hayirli olsun,eritsin yaglarini ins :)

Süt iç canım çok iyi kesiyor mide kazıntısını

Son düzenleme:

canim cok cok gecmis olsun babana,Allah sifaisni versin ins,aklina kötüsünü getirme,iyi düsünmeye calis canim,Allah sabir versin

deryaa
benimmm mekik aletimmm delta core cnm çok memmunum ma bişiy oldu yayına eşimde hala bakacakk dur aklıma gelmişken getireyimm biii baksın

burcuuu
cnm allah ferahlık versin yaa
cnm zorr günlerd egeçer elbettt
sabır sabır sabır ve metanet başka yolu yok cnm

Canim benimmmm Allah sifasini versin insaAllah...

Ne kadar üzüldüm anlatamam..

Ablam böyle anlarda insanoglu herseyi unutuyor ve direk isyan ediyor.

Sakin bikdim gibisine hic birsey söyleme..

Isyana gecer. Hersey icin Rabbim'e sükür edin...

Elbette Rabbim hayirlisi olani size verecekdir..

Rabbim tekrar tekrar sifalar nasip eylesin..

Saolasin tatlim, Rabbim seninde sifani nasip etsin..

Bel agrisi nedir bilirim ama fitigim yok cok sükür..

Bunlar cok kolay diye istemiyorum ben ama,

kullanmadan da bilinmez tabi.

izlem bu fermuarlar çok güzel babetlerde de beğeniyorum ben hoş duruyor

zeynep yeni nickin hayırlı olsun canım 7 li rakamları getirir umarım sana

gülçin mekik aletin hayırlı olsun canımcım

burcu çok geçmiş olsun canımcım allah şifalar versin

kızlar bu ara fazla yazamıyorum ama takipteyim geçmişi okudum ama bir kısmını unuttum

bugünkü menüm

sabah
20 gr peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek

öğlen
4 kaşık bulgur plavı
4 kaşık nohut
salata
yoğurt

akşam
4 adet ızgara köfte
2 kaşık pilav
light cola

evettt kızlar bakalım sabah tartı bize neler söyleyecek benim hiç umudum yok sabah yine artıdaydım sabit çıksam sevinicem

menüm

sabah: 1dilim ç.tahıllı ekmek,1 çatal kaşığı labne,2 sosis(küçük tombullardan)
ara:çilekli activia
öğle:4yk patlıcan yemeği,3kaşık pilav,cacık
akşam:2 yk makarna,3yk fasülye yemeği
22.00:çilek-erik

2 litre su,1bardak yeşil çay,1 bardak kuşburnu

bide bugün işyerinde arkadaşlar halley,simit ve lays yediler ben sadece bi tanecik lays yedim.kendimle gurur duydum

ayrıca deryacım kilo bildirimini yarın 4-5 gibi yapsam olur mu?

deryaa
benimmm mekik aletimmm delta core cnm çok memmunum ma bişiy oldu yayına eşimde hala bakacakk dur aklıma gelmişken getireyimm biii baksın

Ayy bilmiyordum banuşum iyi bari sende memnunsan iyice sindi içime şimdi Mekik göbeğimiz için birebir valla bir an önce yaptırmaya bak..

Saolasin tatlim, Rabbim seninde sifani nasip etsin..

Bel agrisi nedir bilirim ama fitigim yok cok sükür..

Bunlar cok kolay diye istemiyorum ben ama,

kullanmadan da bilinmez tabi.

Belki de dediğin gibi bunlar daha kolaydır ve seninki daha verimli olur ama belim açısından böyle bir şey tercih etmem daha doğru sanırım

Bravo sana
Olur nurancım, herkes sabahtan yapamıyor zaten..

Tesekkürler tatlim benim daha daha daha da iyileri sana nasip olsun.

selam kızlar iyi akşamlar..
akupunktura gittim geçen hafta gitmemiştim..
1 ayda toplamda 3 kg verdim..
ama dr sonuçlarıma baktı ve tiroidlerin de az çalışıyor galiba mutlaka baktır dedi..endokrin uzmanına da gitcem..
bu arada 3 kg az verdin bir ayda ama belimden 5 cm ,göbeğimden de 7 cm gitmiş bu bir bedene denk gelir nerdeyse bu iyi dedi..
ben de moralimi ozmadan diyetime daha sıkı uymaya karar verdi..hamilelikte de kg verebilirsin sağlıklı beslenerek dedi..o nedenle hani Temmuza yetiştircem diye kasıyordum ya kendimi hiiç kasmıcam kızlar..benim dr um ilk hamileliğinde 17 kg almış..2 sene de veremedim dedi..ne buldumsa yedim dedi ama 38 yaşında ikiz doğurmuş ve sadece 9.5 kg almış ve bebeklerin biri 2900 diğeri 2800 doğmuş maşallah..ekmeği az yedim protein ve vitaminle beslendim dedi..

gülçincim işe yaradı mı diye sordun ya yarıyor be canım bir kere çok pozitifim..kendimi iyi hissediyorum..bakma sne ben fazla veremedim ama 6 ayda 25-30 kg veren hastaları var..şu anda ilacım kesilmeye başlandığındna bazı gelgitlerim olıuyor ama içim kazınmıyor canım tatlı istemiyor vs..ben bu kadını bırakmıcam..ayda 200 tl ye geliyor..nelere vermiyorum çalışıyorum sonuçta benim en büyük derdim bu sonuçta başka harcamalarımdan kısıyorum..ama benim dr çok iyi çok ilgili bugün 1 saatini ayırdı bana mesela diğerleri haydin tak tuk taktım çıkışta sekreterden diyetini al diyorlardı...
hamile kalana dek,hamilelikte ve sonrasında devam edicem Allah izin verirse...

izlemcim ve selmacım anneler günü hediyelerinizi güle güle kullanın..Allah bizlere de nasip eder işallah..

selma ye sen ye ..seni geçicem..yarın ilk kapışma bakalım ne kadar kaldı aramızda..bu arada ben regl olcam yine iyisin

ben yatıyorum kızlar öpüyorum sizleri...

yarın umarım herkes çok iyi kilolar vermiş olur..

Iste bu dirayeti seviyorum..

Yersen yine kendine, yemezsen yinede kendine..

Bravo canim hatta seni ayakda alkisliyorum :81::81::81::81::81::81::81:

İyi akşamlar kızlar..
Bugünü çok şükür sağ salim tamamladım, bu kadar tatlı isteğine karşı koydum ya benim için unutulmayacak bir hafta oldu...3 aylık diyet maratonumda en zorlandığım hafta budur sanırım..

İleride tekrar bu kiloları almaya başlarsam kesinlikle ilk bu haftayı ve emeklerimi hatırlayacağım..
Eğer buna rağmen yer ve alırsam benden aptalı yoktur artık..Her ne kadar almayacağıma inansam da ilerisinden de korkmuyor değilim :18::18:

Öyle bir tatlı isteğim var ki, artık keyifsel değil bünyesel sanki, vücudum istiyor gibi hissediyorum artık öyle katı bir istek :26:
Neyse yarın doyururum ben o bünyeyi.. Yeter ki güzel bir rakam göreyim, emeklerim boşa gitmesin

Daha yazacaklarım vardı ama burcuma üzüldüm silindi gitti hepsi

Son düzenleme:
Bugünkü Menümüde Yazayim

Kahvalti:
Müsli
Light Süt

Ara:
Sade Kahve
1.Tane Bisküvi

2.Ci Ara:
7.Tane Orman Üzümü

Öglen:
Omlet
Domates-Salatalik-Beyaz Peynir

Ara:
Yok

Aksam:
1.Kücük Tabak Ananas

nihalll cnm bende 12 kilo almıştım hamilellikte 80 il hamile kalmıştım
ama 2 kilosunu 1 haftada aldım yani ödemdi
dogumdan 1 hafta sonrada 86 idim

tabi kıymetini bilsemmm erirdim ama ben
şişmeyi tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…