80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolasın yüreği güzel arkadaşım benim

derya bugün sonmuydu karbonhidrat diyeti sonucu çok merak ediyorum

Edacım benim bugün sondu, seher devam ediyor diğer kızlar bırakmıştı zaten...
Vallahi ben pek güzel sonuçlar beklemiyorum ki zaten belliydi hafta içinden..Sabit çıksam da hazırladım kendimi sorun değil yani

nihalcim yaklaşık 5-6 sene önce bende denemiştim akapunkturu neredeyse hiçbirşey yiyemiyordum desem yeridir ama devam edemedim ben istanbuldaydım akapunkturcum manisada ayda 1 kez yeniliyorduk ama 2 ay taktırabildim kuzenim 15-20 kilo verdi bunun sayesinden ama ikimizde bırakınca fazlasıyla geri aldık ben zaten devam edemedim kuzenimde koruma uygulamadı sen bu konuda dikkatli ol canım emeklerin boşuna gitmesin

Ablalarimmm .. Iyilikk Meleklerimmm

Dualariniz ve Dileklerinizz Vee Tesellileriniz icin coook Tesekkür Ederimm ..

Gülcinimm Isyan Etmem Ha$aa .. Tövbeler Olsunn ..
Hersey ALLAHIMIN Takdiridir ..
Siniyor Beni Böyle $eylerle Ben Biliyorum ..
Birgün Elbette Feraha Kavusacagim Bunada Inaniyorum
Ama Cok Üst Üste Geldi Hersey Son 1.Aydir ..

Ondan öyle $ey Etmistimm

sakın canına sıkma deryacım en azından sen elinden geleni yaptın bu hafta olmasa bile haftaya çok güzel sonuçlar alıcaksın inşallah canım

Bu kötü günlerin iyisi de bulacak seni ben inanıyorum..İnsanın hayatında hep kötü olmuyor ya bir ağlıyor bir gülüyoruz..Güzel günlerimizde neden allah beni bu kadar mutlu ediyor demiyoruz, o yüzden kötüyü de hayatın gerçeği gibi sakince karşılamak lazım..Elbet çark dönecek güneşe...

sakın canına sıkma deryacım en azından sen elinden geleni yaptın bu hafta olmasa bile haftaya çok güzel sonuçlar alıcaksın inşallah canım

Tek tesellim o zaten edacım elimden geleni yaptım benim suçum yoktu olmadıysa olmadı inan üzülmüyorum ne var bunda burada kaç kişi kaç hafta sabit kalıyor..En büyük örnek banu...
Zaten bir gün üşenmeyip atlayıp gelecek ve kafamı kıracak bu sızlanmalarım yüzünden

hemen içerdme mekik aletimi kaptım geldimmmm
eşim baktı yayı bozulmuşşş
yarın alır umarımmm:26::26::26:
okadar yaglar sürüyorum streçlenip yürüyorum gelincede mekik çekeyimkii
işe yarasın dimeee

Burcu çok geçmiş olsun umarım baban sağlığına kavuşur,yeğeninde de sorun yoktur inşallah,dualarımız sizinle...
Derya bence moralini bozma,belli mi olur,bakarsın yarın senin beklediğin sonuç çıkmayabilir,sürpriz olabilir.Az ya da çok verelim,hayırlısı olsun,sağlıklı ve kalıcı olsun.İnşallah istediğiniz gibi olur.
Ben de bayağı okumuştum ama aklımda kalmadı.

biliyorum canım çok tşkler bana dr başta söledi zaten eğer 4-5 ayda verip sonra eski düzenine dönersen alırsın eğer öyle yapacaksan hiç başlama parana da emeğin ede yaızk dedi..ben de ondna sonunan kadar devam etmek istiyorum ki zaten koruma programında 2 haftada bir falan gidiyorsun..
banucum olsun bak şimdi fıstık gibi oldun..hamilelikte az alınna kilo haberleri yüreğime su serpiyor valla ne yalan söyleyim..ama ben yine de son hız vermeye çalışcam şu troide insülin direncine falan da baktırayım da engeller ortadna aklksın işallah 2 aya kadar antidepresanı da bırakmış olcam o zamna çözülürüm diye düşünüyorum..ahhh bir de şu sporu yapabilsme ahhhh..
burcucum canım benim..güzel kardşeim inan çok üzüldüm Allah şifasını versin babana işallah canım sakın kalbini moralini bozma..Kıyamam sana ben yaaa..dualarım sizinle..
bu sefer ben gerçekten kaçtım..görüşmek üzere...

kızlarrrr bişiy sorcam konu ile alakalı degil ama sormak istedim
şimdi benim evim açık mutfak ,mutfak ksmınd aminicik bi masa var 2 sandelye ile 1 katlı duruyor yer yok.
birde salond abüyük masam var.
çocuklara mama masasında veriyorum mecburenn yemekleirni
ama artık istiyorumki bizimle birlikte otursunlar sofrayaa
ögrensenlerrr.....
ama nasıl yapcam :26::26::26:

mutfaktaki masa çok küçükk mümkün degil sıgmayız
masa alsamm taşıncam zaten gereksiz olur
salondaki masayı kullansammm getir götürr
ayrıyetten oranın temziligi çıkıcakk

ben ne yapim bi akıl verin bana:26::26::26:

kızlarrr ben kaçar iyi uykular tatlı rüyalar yarın güzel sonuçlara uyanırız inşallah

İyi geceler edacım

Tabi canım belli olmaz, olursa da sürpriz olur daha çok sevinirim ama ümitlenmek istemiyorum işte

Bugünkü Menüm

Sabah

Yeşil çay, sinameki çayı

Öğle

100 gr kaşar (2)
10 yeşil zeytin (2)

Ara

Fırın tavuk (0)
50 gr yoğurt (3)

Akşam

Fırın tavuk (0)
1 şişe soda
Yeşil çay, sinameki çayı

2,5 litre su

Toplam : 7 puan

Spor : 1 saat masa tenisi + Yarım saat yürüyüş

tam 15 sayfa olmmuş dün akşamdan beri bugün bayaaa bi yoğundum temizlik vardı bi abla geldi ama ben de en az o kadar çalıştım bugün yazlıkları çıkar bazaya kışlıkları yerleştir çamaşır at topla derken 8.30 gibi bitti iişim..
neyse bugünkü absürd menümü yazaayım evdeydim ama yemek yapmaya zaman yoktu dışardan istedim öğle yemeğinii

10:00
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz domates
1 yumurta
6 zeytin
limonlu maydonoz
2 ısırık ıspanaklı börek

ara
6 badem
2 yk kuru üzüm

öğle
hamuru inceltilmiş pide( adama yaptığınız hamurun yarısın yapın dedim)
1 ayran
salata

ara
3 çilek 3 badem 2 minik grissini

akşam yemeği geç oldu 20:45
5 yk kuru fasülye
3 yk bulgur pilavı
1 kaşık makarna
salata

3.5 litre su
1 kayısılı form çayı
booooooool şekersiz çay

bu arada bugün tartım benim 81.2 olduğumu söyledi şaka gibi ya bu hafta hergün bir telden çaldım inşallah yarın sabah da en az bu rakamı görürüm bu hafta ilk haftam olacak bakalım listedee...

burcum bu arada çook geçmişler olsun dualarımız seninle... baba dedinmi orda bi duruyorum.......
allah şifasını versin inşallah yeğenin de umarım en yakın zamanda düzelir ....

Açık mutfak salonla beraber mi?Eğer salonla beraberse büyük masayı mutfağa yakın yere yerleştirebilirsiniz,git-gel zor olmaz ama herhalde öyle değil(öyle anladım) Yemek yeneceği zaman mama sandalyelerini mutfak masasının yanına alabilirsiniz ama tabii bu durumda da yine mama sandalyesi kullanılıyor olacak:26:

kahvaltı
yulaf ezmesi ve süt 1 kase
1 haşlanmış yumurta

ara
1 yeşil elma

öglen
ızgara et,tavuk
salata

ara
1 yeşil elma
2yk yogurt

akşam
haşlama sebze
yogurt

ara
1 yeşil elma
1çb süt

bu diyetin amacı 0 yag 0 şeker
bu sayede sırf yagdan veriyorsun kiloyu ve geri gelmiyor.
süt ürünleir yagsız olmaı lıgyt
(ama şütaş alma yogurdu çünkü lıgyt diye y.y yogurtu kakalıyorlar)
0 kaçamakla 2 günde 1 küsür veiryorum be bu liste ile zilancım

akşamki sebzede,brokli ve karnıbahar uygun oluyordu kışın ama
yazın ne lur acaba?
patalıcann slatası olur közlemee ii fikirr bak:)

Banucum salondaki masayı mutfağa yakın bir yere almaktan başka bir çare bulamadım ben..en azından temziliği açısından daha kolay olur :26:

İnşallah yarın da en az bu rakamı görürsün canım..Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın

yok cnm salon ile birlikte degil
zaten öle ols açok ii olcaktı:26::26::26:
küçük bir oda ile birleşikk

ayy ayyyy artık bu ev iice gözüme batmaya başladıdaa hayırlısı bakalım

binanınnn deposundaaa
balkond akulladıgım masa var
hafta sonu onu bi çıkartıp koycam bakalım
ama sandelye dçşemeleirfilan eskimiştirr iice ya onundaa
ve daraltır biraz mutfagııı ama başka çare yok 1 yıl idare edicemmm artıkın

mama sandalyeleirni kaldırcam artık bıktım yaaa
her yemekte çek koridordan getir
canıma tak etti yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…