yok cnm salon ile birlikte degil
zaten öle ols açok ii olcaktı:26::26::26:
küçük bir oda ile birleşikk
ayy ayyyy artık bu ev iice gözüme batmaya başladıdaa hayırlısı bakalım
2 haftadır yazıyorum yarın listeye girermiyim acep :44:
Cindy_black olan kullanıcı adımı
kristal_kelebek yaptımm
yeni bi başlangıç oldu benim için 7li rakamları yeni kullanıcı aldımla karşılıcam
Kizlar az önce Real'e gittim bisikletimle..
Bisikletle yaramiz 30dk'lik yol..
Alisveris yaptim azicik.
Kuzenime davetliyiz Cumartesi, bende yas pasta yapip götürücem.
O yüzden eksik malzemelerim vardi..
Bende üstünde durmadim.
Mekik aleti ariyordum, ucuz ufak bisy buldum.
35 'dan 13 'ya inmis aldim, bisikletin arkasina attim geldim.
Resimini de ekliyim hatunlar buyurun:
Hemen bi heyecanla kurdum basladim yapmaya,
enammmmm hamlamisim ya ben aboooowwwww
Bu aksam kesin 100 cekerim.
Biraz ayni sayida devam ettikden sonra, sayilari arttiririm.
Gitsin su yaglar, gittssssinnnn
allah şifaa versin canım yaaSelam Kizlar ,, Nasilsiniz ..
Ben Hic Iyi Degilim , Sabahki Burcudan Eser Kalmadi ..
Hatirlarsaniz Babamdan Bahetmistim Hasta ve Tedavi Görüyor Diye ..
Tümor Filan Degilmis Bacagindaki Bes Belli Kansermis .. Kemoterapi Görüyormus
Saclari Hepten DökülmüsYan Etki Yapmis Kemoterapi Ateslenmis Filan ..
Annem Bunu Daha Bugün Söyledi Bana .. Onuda Ben Israr Ettim Söyle Diye ..
Kendini Hazirla Herseye Dedi :85:
Ben Babami Her Sene Görmeye Aliskinim .. Babami Hep Biyikli Tanidim Yani 21.Senedir
Hep öyle gördüm öyle bildim , bide bu sene göremeyede bilirim onu cünkü
türkiyeye gidip gidmeyecegimiz belli degil ..
Üstüne Birde
Yegenimin bugün göz doktorunda randevusu vardi evde gözüne damla sIkIlcaktI .. SIKTIRMAMIS ,
agresif yapisi oldugu icin ordan oraya atmis kendini .. Randevuyu iptal ettik mecburen ..
o i$te sonuclanmadi .. Hic Feraha Kavusamiyoruzz .. Hic Iyi Haberler Alamiyoruzz ..
Biktim Artik
Benim evimdeki mutfakta açıktı ve salonla değildi.Biz o zaman masaya monte edilen mama sandalyesi almıştık(sadece oturacak yeri oluyor ve her yere de götürüp,kolayca monte edebiliyorsunuz) Masa da yiyebiliyordu,böyle birşey de düşünebilirsiniz.
fikirrr güsellll amaaa benimkilerr artık dana kadan oldular teyzesii
eylülde 3 yaş bitcek yani masada yiyebilirlerr
ama iştee ev müsait olmayıncaa olmuyorr
bıktım küçük evden yaaa
allaha büyük konuşmayım tabi amaa
çocuklar olmadan yine bu kadar etkilenmiyorduk
ama arıtk sıgmıyoruz:2::2::2:
Ooooo maşallah genç kız ya da delikanlı olmuşlar(ikizlerdi sanırım)Doğru mama sandalyesi durumunu geçmişler.Dediğiniz gibi 1 yıl idare edin,sanırım 1 yıl sonra taşınıyorsunuz.Şimdiden hayırlı olsun,sağlıkla oturun...
fikirrr güsellll amaaa benimkilerr artık dana kadan oldular teyzesii
eylülde 3 yaş bitcek yani masada yiyebilirlerr
ama iştee ev müsait olmayıncaa olmuyorr
bıktım küçük evden yaaa
allaha büyük konuşmayım tabi amaa
çocuklar olmadan yine bu kadar etkilenmiyorduk
ama arıtk sıgmıyoruz:2::2::2:
ben kaçtım canlarrrrrr
iyi geceler hepicinizeeee
umarım yarın güsle sonuçlar alırızz
selam kızlar yaw ben bu sabah pc yı actım sonra gıttım bı dahada dönmedim unutmuşum acık meger:)
valla okudum ama balıgın çeyregi kadar bile hafıza yok bende malesef bi kaç sey aklımda sadece burcucum canım cok uzuldum rabbım en kısa zamanda şafi adıyla şifasına kavuştursun inş. canım benim biliyorum cok zor ama hersey bızım için...iyi günde var kötü gunde sabret canımderyacım helal olsun çiçem sen bozmadan gıttın ben meyve krızıne gırdım sapıttım gözüm döndü küçük emrah gibi manavların camına yapışasım geldi (gerçi manavın camı olmaz dimi ) bide kusuruma bakmasın unuttum kımdı yeni evlenmiş rabbim bir ömür ayırmasın hep mutlu hep huzurlu olsunlar inşşş. bi arkadasımızında bebeginin yaş gunu gelmiş heralde allahh nıce nıce nıce senelerini gostersınnnn canım inşş. birde bi arkadasımızın görümcesi deli etmiş kızcıgazı bosver canım barışırsa barışsın cekin elinizi eteginizi ne hali varsa görsün sen kendini yıpratma kimse için iyi olur kendinden bilir kötü olur sizden bilir güzelim... bide yıne beyınsız arkadasınız ben yani sevda adını hatırlamıyom gectım adını nickini hatırlamıyom bi arkadasımızında amcalar falan karışmış ortalık amann canım uzak durun allah muhafaza allah yardımcın olsun seninde eşininde canımm.... bide şu masa meselesi güzelim begenirsen bi fikrim var aynı sıkıntıyı bende yasıyodum ki kurtuldum mutfak masası kucucuk salon da var ama kim temizlicek tasıcak ama emin ol pişman olmazsın iyiki oraya gecmişim dersin inan düzen geliyo daha daha bi aile oldugunu hissediyosun cocuklarla beraber aynı masaya oturunca onlarda kendılerınınde bir birey oldugunu hissediyolar... iyiki gecmişim salona orda yemeye yani en guzelı karsım da dev ekran masamda esım cocuklarım ve benn ve guzel bı sohbet ye iç tv ye bak kalk kaldır bes dakka. sanki bi dahamı yaşıcaz bu gunleri o esyalar bizlemi yaşıcak kullan pislendimi amann sil gıtsın artık oyle dıyorum yanı ben. yınede karar senın bu sadece bı tavsıye testten gecmiş bi tavsiye..:)yaw ne konuştum be bi susmadım çenemin civatası gevşemiş galiba
kahvaltı
yulaf ezmesi ve süt 1 kase
1 haşlanmış yumurta
ara
1 yeşil elma
öglen
ızgara et,tavuk
salata
ara
1 yeşil elma
2yk yogurt
akşam
haşlama sebze
yogurt
ara
1 yeşil elma
1çb süt
bu diyetin amacı 0 yag 0 şeker
bu sayede sırf yagdan veriyorsun kiloyu ve geri gelmiyor.
süt ürünleir yagsız olmaı lıgyt
(ama şütaş alma yogurdu çünkü lıgyt diye y.y yogurtu kakalıyorlar)
0 kaçamakla 2 günde 1 küsür veiryorum be bu liste ile zilancım
akşamki sebzede,brokli ve karnıbahar uygun oluyordu kışın ama
yazın ne lur acaba?
patalıcann slatası olur közlemee ii fikirr bak:)
yok cnm salon ile birlikte degil
zaten öle ols açok ii olcaktı:26::26::26:
küçük bir oda ile birleşikk
ayy ayyyy artık bu ev iice gözüme batmaya başladıdaa hayırlısı bakalım
menümüde yazıyım
sabah= kahvaltı etmedim nescafe içtim(üçü bir arada)
öglen = bir tabak dolusu çorba attım içine bir avuç dolusu kaşarr içtim miss gibi
akşam=bol salata, z.yaglı taze fasülye,yogurtlu roka salatası,yarım tabak pilav, minnacık çatalın ucuyla pasta attım agzıma(misafirlikteydim çiçemm çagırdı sagolsun zorla yedirdi bütün suç onda)
bol bol çay, bol bol nesgayfe, şimdide şey içiyom bi tane elmalı tarçınlı çay bide üzüm çekirdegi ve mürdüm erigi ikisini koydum fincana içiyom afiyetle
cıvkını çıkarmışım dimi??
Çiçeem güldüm yorumlarına şunun şusu varmış bunun busu kıyamam sana elbet sen de öğrenirsin isimleri..Ya da alıntı yapsan daha kolay kalır aklında
Meyveler dönüyor gözümün önünde sen ne diyorsun şöyle karışık kavun karpuz tabağı olacaktı şimdi off
Bu kadar sabrettim ama bakalım neler olacak yarın göreceğiz
Yok canım abartmamışsın ama nescafeye dikkat et çok tüketmemeye çalış.
Eğer çok seviyorsan cafe crown light nescafe çıkardı tatlandırıcılı onu dene ben çok seviyorum.
zor arkadaşım hemde çok ama elimden geldiğince dua ediyorum başka çaremizde yokDiye diye kaka mı dedi
Umarım hep söyler böyle de bir an önce kurtulursunuz bez masrafından..
Allah korusun nazlı korkulur gerçekten senin yerinde olmak ne zor tahmin bile edemiyorum..Nasıl zor bir yaşam seninki her yönden...
Günaydın selam ablacım, cidden artık yaz gelmeyecek gibi geliyor bazen
aynen cnm çok sağolayyy kızlar geçmişi okumaktan günaydın demeyi unuttum
günaydın şekerlerrr
canım çok geçmiş olsun aile içinde böyle olunca insan daha çok üzülüyor
canım senin bu komşun gerçekten alem yyaaa
eşinde dayanamaz kardeş ne de olsa ama görümcenin yaptığı da pesss yanii
bende kızların dediğine katılıyorum adam zaten gidip geliyor nasıl ders olcakmış kendisine :26:şimdi görümcemle konuştum meger çoktan temmuzda gitmeye karar vermiş haziranın 10 u gibi işyerine söyleyecekmiş kadın planı yapmış bizim haberimiz yok ama olaylar böyle olunca kardeşi daha fazla yıpranmasın diye okul kapanınca gidecekmiş.niye temmuza kadar dedim aklı başına gelsin diyeymiş
aynen cnm gözlerini para hırsı bürümüş bunlar parasına güveniyorlar
vakiti zamanında bende 11 gün yapmıştım k.h diyetini 1n çok 10 puanla bitiriyordumnasıl yapmışım nasıl dayanmışım bilmiyorum şuan 1 günü bile tamamlayamıyorum
bende bi meyve canavarı olarak seni çok iyi anldım canım en güzeli meyveli sebzeli diyetler diğerleri fazla gitmiyor zaten
bende var bende vaarr
Allah saklasın ..gözlerini mal hırsı bürümüş yazık günah yaa yarın bigün hastalık sökerlik veya başka bi dert olunca yanlarındaki para teselli edicekmi onları acaba allah akıl fikirversin.
oyy yazdıklarını okurken bile tüylerim kalktıyaa allahyardımcın olsun zor bi yaşam
sen hergün tartılmaya devamet şekercim psikolojik olarak veremicen bak demedi demeyahuuhergün aynı heyecana nasıl dayanıyorsunuz banacuma günleri bile çok geliyo
ohh ne kadar güzel yaa hayat kısa başkalarının derdine dalıp kendi yaşamını,mutluluğunu etkileme bencede canım kapından girince tek düşüncen eşin veçoçuğun olsun diğerleri gününü maaf etmekten öte gitmio çünki
ayy banu yaa bende bu yaz öğretmeyi düşünüyorum ama bende çok korkuyorum.geçenlerde 2 gün denedim burnumdan getirdi tüm tuvalette oturup yinede heryerden çiş temizledimve korkudan kakasını yapmadı 2 gün hiç normalde hergün 2-3 kere yapar ..nette okudum kronik kabızlığabile sebep oluomuş bu korkusu bende ara verdim bakalım yazınbidaha denicem yine olmazsa kendi ne zaman isterse o zaman bıraksın
film senaryosu gibi hakketen yaa
vay vayy taze gelin :81: :81: kızım balayında ne işin var senn kk da gitsene kocanın yanına
K.h diyetine malup olan kızlar üzülmeyin bu diyet kilonuza etki etmese normal diyette ne kadar çok çeşit yediğimizi ve hepsinin değerini bilmek gerektiğini çok iyi anlatıyo .
hergün sıkılıp yemediğimiz meyve sebze nasıl değerli gelio insanaben elma yerken çikolatadan bile daha fazla keyf aldığımı hatırlıyorum
aynen bende güneşli günler istiyorum bunaltıyor bu havalar benisabahtan oglene ne cok kaynatmışsınız oku oku yeni bitti. daha sabah işleri duruyor. artık güneşli günler istiyorum ya. bu hava mahvetti beni bi sersemliktir gidiyor. neyse ben işlere koyulayım.
Allah kimsenin evine sıkıntı koymasınkızlarrr...
bi arkadaşımmm vardı kardeşi evlendi hafta sonu
amaa hiçç umut görünmüyor yaaaa
sıkıntılı bir evlilik olcak snaırım
bende biberi çok severim heleki kızartmasını okuyunca bile ağzım sulandı :)) iyikide söylemişsin banuş ben bu şekilde denemedim hiç bundan sonra denerim her ikisinide :)kızlar kaç gündür aklımda ama unutuyorum yazmayı
artık biberler çıktı canınız kızatm açekincee
teflon tavada yapabilirisniz fırındada yapılabilir amaa
tercih siznnn
teflon tavaya 1 yk yada daha az sıvı yag koyun biberleir dograyın
tuz atıp agzını kapatınn,ara bir tavayı sallayarak kızarmasını saglayn,
sos yapmak istersenizdee üzeirne domates rendeisni ekleyin biberler kızarıncaaa
afiyetle hüpletinn
eger karışık kızartm istersneizdee
sebzeleir bir kaba dograyınn azcık yag ve tuz ilee karıştırın
yaglı kagıt serilmiş fırınaaa sürün ve kızarmasını bekleyin yiyiverin gariiiiii
ayyy bende bayılırım kızz dutlara bende görsem dayanamam topuk filan vız gelirriştahtan bahsetmişken, bu hafta sonuu dutlara dayanamayan beni görün
topuklu filan dinlemem, çıkarım anacım
Eki Görüntüle 194072
aynen bende sevmem o tipleri babanda çok haklı bencetülay bendemi alsam bu bol pantalonlardan üzerinede kısa ceket giysem popo çok çıkarmı ki sinir oluyorum kafayı kapatıp popoyu açan tiplere onlara benzemeyim sonrababamın bi lafı var bizim kız bizden kaçar başını örter k...nı açar hesabı olmayayım
gülçincim puanın çok az değilmi bende böyle yaptım sağlık açısından çok zararlı dendi:81: Bugünkü Menüm :81:
Sabah:
2 Haslanmis Yumurta: 0 Puan
Ceyrek Salatalik : 1 Puan
Yarim Taze Sogan: 0.5 Puan.
Öglen :
Sebzeli Ton Baligi : 3 Puan.
Aksam :
Haslanmis 1 But : 0 Puan.
Gece :
1 Bardak Light Süt: 5 Puan
3,5-4 Lt su
1 Bardak Cilekli Yesil Cay
1 Bardak Kayisili Form
100 Mekik.
:82:Toplam Puan : 9,5 Puan :82:
inanırmısın filiz ben yaklaşık 2 yıldır doğru dürüst kızartma yemedim saysam belki 2 yada 3 defayı geçmemiştir asla yediğim benim şöyle bir huyum var yenmesi zararlı olan birşeyi (kilo ve sağlık olarak)beynimde bitirmişsem yiyemem kolay kolay(tabi biberi azda olsa yerim) ben yıllar önce diyet yaparken bir bardak kolanın içinde 30 küp şeker olduğunu duydum ve o günden bu yana kola içemiyorum çoooook kendimi zorlarsam belki yarım yada bir bardak oda ayda yılda birbanucum hiç yemiyor musun?ben her pazar kızartırım kesin bir hafta olmasa diğer hafta 1-2 çatal alırım...akşamları oğlanın mamasını pişiriyorum dibini sıyırıyorum:26: 2-3 gündür buna alıştım...
tabiki yaparsun datlum ilk günler acıkıyon ama sonra alışıyorsun dene bence iyi oluyor mide acayip rahat yemeyince 6.30 dan sonrabanu kuuuu
6.30 dan sonra bişiy yemeyince açıkmıyormusun bacuummm
bende bugün bi deniyim bakalım
az önce 3 çilek 3 yeni dünya 5de yeşil erik yedim
yemeğimi 4de yemiştim
acıkırsam atlatırım artık
banu yaparda ben yapamam mııı
güle güle kullan cnm hediyeni büyük incelikbi gün kipada gezerken eşime demiştim aaa şu çaycılar ne güzel
üstü porselen çay güzel demlenir diyee
garibim anneler gününde bi tane almış, hemde teşhirde benim ne güzel dediğimi
buldurmuş :78:
neyse, eee şeeyyy aslında ben diğerinden alıcaktım
metal olanlardan, bak ocağa da uyar dedim
ama sen bunu beğenmiştin, bana öle dedin diyor
öle ama onu derken ocak gri değildi dedim
biri gri biri beyaz olunca ne oluyor diyor, olmaz işte hoş görünmez dedim,
az sonra onu değiştirmeye gidecez, allahtan çok tepki vermedi
olgun karşıladı olgun kocam beniiimmm
değiştirince kullanırken, ahhh kocam bana nelerde alırmış filan derim artık kabarır koltukları
gönlünü alırız bi şekilde
zilannnnnnnnn listeyi yazmayı unuttum sana bekle buraya yazıyorum hemen
bende tam onu sorcaktımki yazmışsın tşk ederim cnm evt dediğin gibi patlıcan salata iyi fikirkahvaltı
yulaf ezmesi ve süt 1 kase
1 haşlanmış yumurta
ara
1 yeşil elma
öglen
ızgara et,tavuk
salata
ara
1 yeşil elma
2yk yogurt
akşam
haşlama sebze
yogurt
ara
1 yeşil elma
1çb süt
bu diyetin amacı 0 yag 0 şeker
bu sayede sırf yagdan veriyorsun kiloyu ve geri gelmiyor.
süt ürünleir yagsız olmaı lıgyt
(ama şütaş alma yogurdu çünkü lıgyt diye y.y yogurtu kakalıyorlar)
0 kaçamakla 2 günde 1 küsür veiryorum be bu liste ile zilancım
akşamki sebzede,brokli ve karnıbahar uygun oluyordu kışın ama
yazın ne lur acaba?
patalıcann slatası olur közlemee ii fikirr bak:)
selam kızlar yaw ben bu sabah pc yı actım sonra gıttım bı dahada dönmedim unutmuşum acık meger:)
valla okudum ama balıgın çeyregi kadar bile hafıza yok bende malesef bi kaç sey aklımda sadece burcucum canım cok uzuldum rabbım en kısa zamanda şafi adıyla şifasına kavuştursun inş. canım benim biliyorum cok zor ama hersey bızım için...iyi günde var kötü gunde sabret canımderyacım helal olsun çiçem sen bozmadan gıttın ben meyve krızıne gırdım sapıttım gözüm döndü küçük emrah gibi manavların camına yapışasım geldi (gerçi manavın camı olmaz dimi ) bide kusuruma bakmasın unuttum kımdı yeni evlenmiş rabbim bir ömür ayırmasın hep mutlu hep huzurlu olsunlar inşşş. bi arkadasımızında bebeginin yaş gunu gelmiş heralde allahh nıce nıce nıce senelerini gostersınnnn canım inşş. birde bi arkadasımızın görümcesi deli etmiş kızcıgazı bosver canım barışırsa barışsın cekin elinizi eteginizi ne hali varsa görsün sen kendini yıpratma kimse için iyi olur kendinden bilir kötü olur sizden bilir güzelim... bide yıne beyınsız arkadasınız ben yani sevda adını hatırlamıyom gectım adını nickini hatırlamıyom bi arkadasımızında amcalar falan karışmış ortalık amann canım uzak durun allah muhafaza allah yardımcın olsun seninde eşininde canımm.... bide şu masa meselesi güzelim begenirsen bi fikrim var aynı sıkıntıyı bende yasıyodum ki kurtuldum mutfak masası kucucuk salon da var ama kim temizlicek tasıcak ama emin ol pişman olmazsın iyiki oraya gecmişim dersin inan düzen geliyo daha daha bi aile oldugunu hissediyosun cocuklarla beraber aynı masaya oturunca onlarda kendılerınınde bir birey oldugunu hissediyolar... iyiki gecmişim salona orda yemeye yani en guzelı karsım da dev ekran masamda esım cocuklarım ve benn ve guzel bı sohbet ye iç tv ye bak kalk kaldır bes dakka. sanki bi dahamı yaşıcaz bu gunleri o esyalar bizlemi yaşıcak kullan pislendimi amann sil gıtsın artık oyle dıyorum yanı ben. yınede karar senın bu sadece bı tavsıye testten gecmiş bi tavsiye..:)yaw ne konuştum be bi susmadım çenemin civatası gevşemiş galiba
İyi akşamlar kızlar..
Bugünü çok şükür sağ salim tamamladım, bu kadar tatlı isteğine karşı koydum ya benim için unutulmayacak bir hafta oldu...3 aylık diyet maratonumda en zorlandığım hafta budur sanırım..
İleride tekrar bu kiloları almaya başlarsam kesinlikle ilk bu haftayı ve emeklerimi hatırlayacağım..
Eğer buna rağmen yer ve alırsam benden aptalı yoktur artık..Her ne kadar almayacağıma inansam da ilerisinden de korkmuyor değilim :18::18:
Öyle bir tatlı isteğim var ki, artık keyifsel değil bünyesel sanki, vücudum istiyor gibi hissediyorum artık öyle katı bir istek :26:
Neyse yarın doyururum ben o bünyeyi.. Yeter ki güzel bir rakam göreyim, emeklerim boşa gitmesin
Daha yazacaklarım vardı ama burcuma üzüldüm silindi gitti hepsi
Ablalarimmm .. Iyilikk Meleklerimmm
Dualariniz ve Dileklerinizz Vee Tesellileriniz icin coook Tesekkür Ederimm ..
Gülcinimm Isyan Etmem Ha$aa .. Tövbeler Olsunn ..
Hersey ALLAHIMIN Takdiridir ..
Siniyor Beni Böyle $eylerle Ben Biliyorum ..
Birgün Elbette Feraha Kavusacagim Bunada Inaniyorum
Ama Cok Üst Üste Geldi Hersey Son 1.Aydir ..
Ondan öyle $ey Etmistimm
deryacığımın dikkatinden kaçmış olabilir canım
tabiki girersin bildirim yap ama yarın...
bende diyorum bu kız tanıdık ama
yazma stilin filan
hoşgeldin kelebek
çook güzel tatlım iyi yapmışsın
aklıma getirdin bak, köşeden çıkarayım bende
allah şifaa versin canım yaa
hastalık sağlık hepimiz içinnn
olumlu şeyler düşünmeye çalış
kolay değil onun içinde, konuştuğunda moral vermeye çalış
Ben üniversitedeyken diyet yaparak 52 ye inmiştim ve o zamandan(çoookkk uzun zaman oldu) beri böyle uzun süreli diyet hiç yapmadım,yapamadım.Gerçekten şimdi bu kadar uzun süre diyet yapmamı sizlere borçluyum.Hedef için daha da uzun süre var amaaa umudum da var...
Sohbetlere katılamasam da fırsat buldukça sizleri okumaya çalışıyorum,özellikle resimler çok motive ediyor.İzlem(yeni resminizde de çok hoşsunuz),Gülçin,Derya,...yeni resimler bekliyoruz.TEŞEKKÜRLER...
Herkese iyi geceler,herşey gönlümüzce olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?