80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok cnm salon ile birlikte degil
zaten öle ols açok ii olcaktı:26::26::26:
küçük bir oda ile birleşikk

ayy ayyyy artık bu ev iice gözüme batmaya başladıdaa hayırlısı bakalım

Benim evimdeki mutfakta açıktı ve salonla değildi.Biz o zaman masaya monte edilen mama sandalyesi almıştık(sadece oturacak yeri oluyor ve her yere de götürüp,kolayca monte edebiliyorsunuz) Masa da yiyebiliyordu,böyle birşey de düşünebilirsiniz.

2 haftadır yazıyorum yarın listeye girermiyim acep :44:

deryacığımın dikkatinden kaçmış olabilir canım
tabiki girersin bildirim yap ama yarın...

Cindy_black olan kullanıcı adımı
kristal_kelebek yaptımm
yeni bi başlangıç oldu benim için 7li rakamları yeni kullanıcı aldımla karşılıcam

bende diyorum bu kız tanıdık ama
yazma stilin filan

hoşgeldin kelebek

çook güzel tatlım iyi yapmışsın
aklıma getirdin bak, köşeden çıkarayım bende

allah şifaa versin canım yaa
hastalık sağlık hepimiz içinnn
olumlu şeyler düşünmeye çalış
kolay değil onun içinde, konuştuğunda moral vermeye çalış

fikirrr güsellll amaaa benimkilerr artık dana kadan oldular teyzesii
eylülde 3 yaş bitcek yani masada yiyebilirlerr
ama iştee ev müsait olmayıncaa olmuyorr

bıktım küçük evden yaaa
allaha büyük konuşmayım tabi amaa
çocuklar olmadan yine bu kadar etkilenmiyorduk
ama arıtk sıgmıyoruz:2::2::2:

Ooooo maşallah genç kız ya da delikanlı olmuşlar(ikizlerdi sanırım)Doğru mama sandalyesi durumunu geçmişler.Dediğiniz gibi 1 yıl idare edin,sanırım 1 yıl sonra taşınıyorsunuz.Şimdiden hayırlı olsun,sağlıkla oturun...

tşk ederim cnmmm evet ikizlerrrr iki tanee delikanlı:82::82::82:

Banuşum sayılı zaman çabuk geçsin, bir an önce feraha kavuşun inşallah..
Zor tabi ki 4 nüfuslu aileyle ufak evde..Bazen biz 2 başa bile yettiremiyorum evi

ben kaçtım canlarrrrrr
iyi geceler hepicinizeeee
umarım yarın güsle sonuçlar alırızz

selam kızlar yaw ben bu sabah pc yı actım sonra gıttım bı dahada dönmedim unutmuşum acık meger:)
valla okudum ama balıgın çeyregi kadar bile hafıza yok bende malesef bi kaç sey aklımda sadece burcucum canım cok uzuldum rabbım en kısa zamanda şafi adıyla şifasına kavuştursun inş. canım benim biliyorum cok zor ama hersey bızım için...iyi günde var kötü gunde sabret canım deryacım helal olsun çiçem sen bozmadan gıttın ben meyve krızıne gırdım sapıttım gözüm döndü küçük emrah gibi manavların camına yapışasım geldi(gerçi manavın camı olmaz dimi) bide kusuruma bakmasın unuttum kımdı yeni evlenmiş rabbim bir ömür ayırmasın hep mutlu hep huzurlu olsunlar inşşş.bi arkadasımızında bebeginin yaş gunu gelmiş heralde allahh nıce nıce nıce senelerini gostersınnnn canım inşş.birde bi arkadasımızın görümcesi deli etmiş kızcıgazı bosver canım barışırsa barışsın cekin elinizi eteginizi ne hali varsa görsün sen kendini yıpratma kimse için iyi olur kendinden bilir kötü olur sizden bilir güzelim... bide yıne beyınsız arkadasınız ben yani sevda adını hatırlamıyom gectım adını nickini hatırlamıyom bi arkadasımızında amcalar falan karışmış ortalık amann canım uzak durun allah muhafaza allah yardımcın olsun seninde eşininde canımm.... bide şu masa meselesi güzelim begenirsen bi fikrim var aynı sıkıntıyı bende yasıyodum ki kurtuldum mutfak masası kucucuk salon da var ama kim temizlicek tasıcak ama emin ol pişman olmazsın iyiki oraya gecmişim dersin inan düzen geliyo daha daha bi aile oldugunu hissediyosun cocuklarla beraber aynı masaya oturunca onlarda kendılerınınde bir birey oldugunu hissediyolar... iyiki gecmişim salona orda yemeye yani en guzelı karsım da dev ekran masamda esım cocuklarım ve benn ve guzel bı sohbet ye iç tv ye bak kalk kaldır bes dakka. sanki bi dahamı yaşıcaz bu gunleri o esyalar bizlemi yaşıcak kullan pislendimi amann sil gıtsın artık oyle dıyorum yanı ben. yınede karar senın bu sadece bı tavsıye testten gecmiş bi tavsiye..:)yaw ne konuştum be bi susmadım çenemin civatası gevşemiş galiba

Çiçeem güldüm yorumlarına şunun şusu varmış bunun busu kıyamam sana elbet sen de öğrenirsin isimleri..Ya da alıntı yapsan daha kolay kalır aklında

Meyveler dönüyor gözümün önünde sen ne diyorsun şöyle karışık kavun karpuz tabağı olacaktı şimdi off
Bu kadar sabrettim ama bakalım neler olacak yarın göreceğiz

banu bi diyet listesi verdın sanırım. liste sadece bumu bi kaçgünlük liste varmı. benim hoşuma gitti. kopyaladım hemen masa üstüne. onumuzdeki hafta bi deneyeyım ben bunu tşkr ederm

yok cnm salon ile birlikte degil
zaten öle ols açok ii olcaktı:26::26::26:
küçük bir oda ile birleşikk

ayy ayyyy artık bu ev iice gözüme batmaya başladıdaa hayırlısı bakalım

küçük odayla mutfagı herhangi bişeyle bölüyormusun canım. koltuk falan gibi. eger uygunsa tabi buyuk masanı getirip odayla mutfagın tam ortasına koysan onla bölsen nasıl olur. oda cokmu küçük bilmiyorum ama...

menümüde yazıyım
sabah= kahvaltı etmedim nescafe içtim(üçü bir arada)
öglen = bir tabak dolusu çorba attım içine bir avuç dolusu kaşarr içtim miss gibi
akşam=bol salata, z.yaglı taze fasülye,yogurtlu roka salatası,yarım tabak pilav, minnacık çatalın ucuyla pasta attım agzıma(misafirlikteydim çiçemm çagırdı sagolsun zorla yedirdi bütün suç onda)
bol bol çay, bol bol nesgayfe, şimdide şey içiyom bi tane elmalı tarçınlı çay bide üzüm çekirdegi ve mürdüm erigi ikisini koydum fincana içiyom afiyetle
cıvkını çıkarmışım dimi??

Yok canım abartmamışsın ama nescafeye dikkat et çok tüketmemeye çalış.
Eğer çok seviyorsan cafe crown light nescafe çıkardı tatlandırıcılı onu dene ben çok seviyorum.

Ben üniversitedeyken diyet yaparak 52 ye inmiştim ve o zamandan(çoookkk uzun zaman oldu) beri böyle uzun süreli diyet hiç yapmadım,yapamadım.Gerçekten şimdi bu kadar uzun süre diyet yapmamı sizlere borçluyum.Hedef için daha da uzun süre var amaaa umudum da var...
Sohbetlere katılamasam da fırsat buldukça sizleri okumaya çalışıyorum,özellikle resimler çok motive ediyor.İzlem(yeni resminizde de çok hoşsunuz),Gülçin,Derya,...yeni resimler bekliyoruz.TEŞEKKÜRLER...
Herkese iyi geceler,herşey gönlümüzce olsun...

Yok canım abartmamışsın ama nescafeye dikkat et çok tüketmemeye çalış.
Eğer çok seviyorsan cafe crown light nescafe çıkardı tatlandırıcılı onu dene ben çok seviyorum.

inşş canım gönlünce olsun her istegin her dilegin belkıde vermişindir kız sabah bi bakarsın direk 1.5 kilo vermişin ayyyyy inşş. ver canım benimbide bakıyım light bulursam onu alıyım cok düşkün degılım tekken hiç aramam ama sagolsunlar beş dakka boş kalmıyom anam benim kapım hiç durmazz zırrrrrr zırrrrrr zırrrrrrrr hay diyorum yahu şeyyy kapısını geçti mübarek

zor arkadaşım hemde çok ama elimden geldiğince dua ediyorum başka çaremizde yok
aynen cnm çok sağol
bende kızların dediğine katılıyorum adam zaten gidip geliyor nasıl ders olcakmış kendisine :26:
aynen cnm gözlerini para hırsı bürümüş bunlar parasına güveniyorlar
ama şu atasözü tam bizimkilere göre güzelliğine çok güvenme bir sivilce yeter malına çok güvenme bir kıvılcım yeter
sabahtan oglene ne cok kaynatmışsınız oku oku yeni bitti. daha sabah işleri duruyor. artık güneşli günler istiyorum ya. bu hava mahvetti beni bi sersemliktir gidiyor. neyse ben işlere koyulayım.
aynen bende güneşli günler istiyorum bunaltıyor bu havalar beni
gerçi çok aşırı sıcağı sevmem ama bu bunaltıcı havadan iyidir
kızlarrr...
bi arkadaşımmm vardı kardeşi evlendi hafta sonu
amaa hiçç umut görünmüyor yaaaa
sıkıntılı bir evlilik olcak snaırım
Allah kimsenin evine sıkıntı koymasın
ama başı nasıl ise sonuda öyle gidiyor evliliklerin inşlh bunlarınki bir istisnadır
bende biberi çok severim heleki kızartmasını okuyunca bile ağzım sulandı :)) iyikide söylemişsin banuş ben bu şekilde denemedim hiç bundan sonra denerim her ikisinide :)
iştahtan bahsetmişken, bu hafta sonuu dutlara dayanamayan beni görün

topuklu filan dinlemem, çıkarım anacım

Eki Görüntüle 194072
ayyy bende bayılırım kızz dutlara bende görsem dayanamam topuk filan vız gelirr
aynen bende sevmem o tipleri babanda çok haklı bence
ben her şekilde giyiniyom pardesü giydiğimden kısa etek bile giyiyorum gezmeye gittiğimde tabi görüncekse altında bacaklarım üzerine düz bir etek giyiyorum (kısanın üstüne)gittiğim yerde çıkarıyom
gülçincim puanın çok az değilmi bende böyle yaptım sağlık açısından çok zararlı dendi
inanırmısın filiz ben yaklaşık 2 yıldır doğru dürüst kızartma yemedim saysam belki 2 yada 3 defayı geçmemiştir asla yediğim benim şöyle bir huyum var yenmesi zararlı olan birşeyi (kilo ve sağlık olarak)beynimde bitirmişsem yiyemem kolay kolay(tabi biberi azda olsa yerim) ben yıllar önce diyet yaparken bir bardak kolanın içinde 30 küp şeker olduğunu duydum ve o günden bu yana kola içemiyorum çoooook kendimi zorlarsam belki yarım yada bir bardak oda ayda yılda bir
tabiki yaparsun datlum ilk günler acıkıyon ama sonra alışıyorsun dene bence iyi oluyor mide acayip rahat yemeyince 6.30 dan sonra
güle güle kullan cnm hediyeni büyük incelik
benimde öyle renk takıntım varr
eee yani alırsın sen onun gönlünü öhüümm öhüümmm anladun gari :92: :92:
zilannnnnnnnn listeyi yazmayı unuttum sana bekle buraya yazıyorum hemen

bende tam onu sorcaktımki yazmışsın tşk ederim cnm evt dediğin gibi patlıcan salata iyi fikir
haa bide sen bu listeyi bana mesaj olarak yaz yinede ben şimdi bunu nasıl kağıda geçirem

amcaları ortalığı karıştıran benim cnm :80: olur böyle şeyler bende acayip unutkanım

kızlar çarşamba gübkü gazetede okudum layt ürünlerle ilgili acayip kilo yapıyormuş
okuyunca şok oldum hemen sizlerle paylaşayım orda ne yazdığını

Kiyamam ya, nefsin deli gibi meyve krizine girmis iyice..

Doyarsin insaAllah yarin

Balim benim ikaz bazinda konustugum icin eger ki seni üzdüysem,

Incittiysem affola...

Hersey üstü üste geliyor görüyorum,

Allah'im Peygamber sabiri nasip eylesin...

Basa gelmeyince insanoglu bilmezmis.

Ne mutlu bize ki, hayatindaki herseyin en detayina kadar

Bizi sirf kendine yakin buldugun icin icini döküyorsun..

Seni seviyoruz kuzum benim...

Hersey gecer, herkes bir bir gider,

Ama sen var oldukca hayata hep o gülen mis gibi yüreginle bak.

Ben o deli Burcu'mu cok güclü olarak tanidim hep!

Azimli hatunum, hastayim sanaaaaaaaaa

Ahahhaahahah

Allah ömrünü uzun etsin emii

Insan buraya kendini öyle bir bagliyor ki...

O kadar mecbur hissediyor ki..

Cünkü, burdaki onca melek bizi yapmis oldugumuz seytanliklardan koruyorlar.

Fotolari da, Cumartesi cekilicem tatlim benim.

Seninde hersey gönlünce olsun güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…