80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerin inşallah düzene girmiştir. o da çok etkiliyormuş çünkü. testi mutlaka yaptır. sonra problem çıkmasın. bu arada geçmişi okuyordum. inşallah senin de bebiş haberini alırız yakında :)

jkızlar iyi akşamlar... öğlenden beri giremedim.. tam dolap düenlemem bitmişti ki kızımı getirdi annemler.. sonra pazar,ymek,bulaşık derken bu saat oldu :)))

geçmişi okudum.. flatliners... canmm.. inşallah hamilesindir tatlım yaa.. bak bende heyecan yaptım şimdi... inşallah hamiş haberini verirsin bize.. şu belirti olayına gelince nacizane yaşadıklarımı yazabilirim... kızıma hamileliğimde hiç bir belirtim olmadı valla.. :)) ama şöyle evlendikten sonra 3 ay istemedik.. yani ben istedim aslında da eşim daha küçüksün 2 çocuk bakamam ben dedi kaydirigubbakcemile3 ama 3. ayda ikna ettim onu.. ve adetlerimde düzensizdi. 3 ay istedik ama 8-10 kez test yapmışımdır :)) hep negatif.. sonra dedim yapmıcam test fln.. günüm geçti yine ama inat ettim test yapmadım..nasıl olsa yine değilimdir dedim.. mide bulantısı ve diğer hiç bir belirtim yoktu .. sonra banyoyu yıkarken düştüm az biraz kanamam oldu.. hemen dr. özele gittik.. cadım 8 haftalık olmuş kaydirigubbakcemile3 düşük tehlikem vardı ama 10 gün yattım geçti.. 4. aya kadar hiç bişey hissetmedim. ama o 4. ay bişey yiyemedim... aşerme fuuullll.... ama senin için erken hamilelik belirtileri lazım kuzum yaa... öyle bi topik var oraya baksana istersen.. ben bakıyorum arada :)))

ayy çenem düştü yne :)) neden yazdım ki hamilelik hikayemi yaa..

flatliners cim cnmm. inş. hamilesindir.. ben bile bilg. başında heyecan yaptım bak okuyunca.. inş. en kısa zamanda haberini alırız...
baharnazcım senin içinde aynı dileklerim var cnmm... inş. bebek isteyen herkes en hayırlı olduğu zman sağlıklı bebişlerine kavuşur...
benim gibi ikinci bebişi isteyen ama düşük korkusunu aklından çıkaramayanların da gelicek olan bebişlerini sağlıkla kucağına kavuştursun yarabbim :))
gece gece dualarım kabul olur inşallah kızlar.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
bugünkü listemi de yazayım..
sabah----------- 1kk peynir,domates,salatalık,şekersiz çay,1 dilim beyaz ekmek
ara--------------- 5-6 kepekli çubuk kraker
öğlen------------ 1 kase susuz cacık
ara--------------- 1 avuç sütsüz k-flakes(cips istedi canım,o geçti elime:))
akşam--------- 1 kepçe şehriye çorba,4 kaşık bakla kavurması,yoğurt,salata
ara-------------- 2 bardak şekersizçay

30 dk. yürüyüş yapabildim .. 2,5 lt. su, 2 bardak iksir...

kızlar ben çıkıyorum şimdi... iyi akşamlar hepinize... kocişim sinir oluyo geçtin yine bilg. başına..ordaki kızlarla benden çok vakit geçiriyon diyo kaydirigubbakcemile3 kapatayım da gözüne batmiyiim iyice :))
baharnazcım kahvaltıya gelcekmiş kk ne.. bende burda olurum herhalde cnmm.. ben çayı koyarım sen gelmeden :))) gelmek isteyen olursa buyursun kızlar ...
öpüldünüz..iyi geceler... Şeniz

bu arada üstteki yazı hoşuma gitti (msnde de comic sans kullanıyorum zaten) ama gelişmiş cevaptan ayarlamak gerekiyo sanırım her seferinde.. msn deki gibi bir kere ayarlayıp kayıtlı kalsa yazı tipi..

flatliners inş hamilesindir canım hayırlısı olsun inş benimde ikinci çocuğumda bayağı sorunlar yaşadım iki ay günüm geçmişti tahlil yaptırdım iki kez birşey çıkmadı daha sonra doktora gittik muayne etti çocuğun olmuya bilir dedi aynı gün içinde kan tahlili istedi ve hamile çıktım şaşkınlıktan birşey diyememiştim doktora demem o ki bazıkişilerin idrarda çıkmıyor kan tahlilde gerekebilir belki canım

Aaaaa canım benim ya inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin.. Canım hemen yarın gidip kan testi yaptır ve içini rahatlat derim,ben sadece 1 gün gecikmişti ona rağmen başka tahliller yaptırırken gebelik için de kan verdim ve hemen çıktı..İnşallah pozitif çıkar çok istiyosun ,bebiş için kilolar veriliyor..Bu arada dietten dolayı vücutta gerekli vitamin falan azalmış olabilir eğer gebelik varsa aman ek olarak vitamin takviyesi falan al..

Canım belirti sorarsan benim en büyük belirtim regl olmadan 10 gün önce kadar karnımda tuhaf kasılmalar ve ince kramplar olmasıydı,normalde ağrısız geçer o yüzden çok tuhafıma gitmişti daha çok erken niye böyle kramp giriyor diye ( gerçi o kadar emindim ki orada olduğuna insan hissediyor ya..)Bende ne göğüs,ne çizgi..hiç bir belirti olmadı başka tabi 6 haftalıkken bir bulantı başladı 5. aya kadar bitmedi..
Güzel haberlerini bekliyoruz,negatifse de hiç moralini bozma hem zaten kilo hedeflerine var azıcık daha vermiş olursun..

serra idi canım yalnız listeden sonra yazan olmuştu galiba geçtiğimiz hafta kilolar biraz grm gram gitmiştide :))) pek hatırlamıyorum benden hiç gitmemişti mesela

Aşkolsun Baharnazzzz! Tabi benden başka kimseyle ilgilenmezse şampiyonda unutulur.. Benim bennnn kırk yılın başında istikrarlı olmuşummmm kaydirigubbakcemile3

flatliners ablammm insallah hamilesindir ay bende heycanlandim alkisalkisalkis, hayirlisii neyse o olsun ablam....

cok girip sohbetinize katilamadimm sekerlerim kaydirigubbakcemile3, bugün tartildim, 87 gösterdi hehe şakkıdı, cumaya kadar 86,5 olsa süper olurrr kaydirigubbakcemile5.
Artik karnim erimeye basladi, eski seylerimi rahatlikla giyebiliyorum, biyerim patlamiyor yani sositososito....
haziranin sonuna kadar 80 olsam varyaa öyle cok sevinicemki.... INSALLAH

ayy canım ya çok mahcup oldum

kızzlarrrrr günaydın bebeqcim hani çay :) alkisalkisalkis

bu saatte burdayım

fıstık günaydın nasılsın

evet benim fistik hehe
cok iyiyim sen nasilsinnn

bende iim canım bugün tatiliz ve evdeyim
evdeyim ama hiç boş kalırmıyızki biz kadınlar ev işleri çok cam, mutfak vs bir sürü temizlik var ama önce kk dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…