bende 65 i görmek isterdim ama 70 ii diyorum benimkisi hareketsizlik ve çok ve yanlış beslenmeden oldu artık cevabını biliyorum bir arada şekerimde prblem vardı o dönemde. benimde aslında yine bir test yaptırmam lazım artık haziran gelince düşünüyorum
kızlar selam, baharnazcım ve handeryacım sağolun valla içimi rahatlattınız ama kızlar bişey söyliycem, benim 18 mayısta regl olmam lazımdı, hadi dedim bahar geldi, 1 gün gecikebilir, bu saat oldu hala olmadın, benim saat gibidir, canım arkadaşım dombili maymun bilir hiç sekmez, yoksa..yoksa...hamile miyim? ama hiç belirtisi yokbazılarınız bilir ben de pko görünümü vardı, doktor zayıfla dedi, e 12 kilo da verdim, glukophage'ı da hiç sektirmedim, 3 marttan beri kullanıyorum, acaba diyorum içimden ama umutlanıp üzülmek de istemiyorum bebişi olanlar ilk belirtilerden bana söyleyebileceğiniz var mı? bu arada regl öncesi bel ağrısı, karın ağrısı ya da göğüste şişlik hiç yok, ilk defa olmadı, ay bir belli olsa. Neyse kızlar öpüyorum çok, annişlerden cevap bekliyorum.
serra idi canım yalnız listeden sonra yazan olmuştu galiba geçtiğimiz hafta kilolar biraz grm gram gitmiştide :))) pek hatırlamıyorumbenden hiç gitmemişti mesela
Aaaaa canım benim ya inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin.. Canım hemen yarın gidip kan testi yaptır ve içini rahatlat derim,ben sadece 1 gün gecikmişti ona rağmen başka tahliller yaptırırken gebelik için de kan verdim ve hemen çıktı..İnşallah pozitif çıkar çok istiyosun ,bebiş için kilolar veriliyor..Bu arada dietten dolayı vücutta gerekli vitamin falan azalmış olabilir eğer gebelik varsa aman ek olarak vitamin takviyesi falan al..
Canım belirti sorarsan benim en büyük belirtim regl olmadan 10 gün önce kadar karnımda tuhaf kasılmalar ve ince kramplar olmasıydı,normalde ağrısız geçer o yüzden çok tuhafıma gitmişti daha çok erken niye böyle kramp giriyor diye ( gerçi o kadar emindim ki orada olduğuna insan hissediyor ya..)Bende ne göğüs,ne çizgi..hiç bir belirti olmadı başka tabi 6 haftalıkken bir bulantı başladı 5. aya kadar bitmedi..
Güzel haberlerini bekliyoruz,negatifse de hiç moralini bozma hem zaten kilo hedeflerine var azıcık daha vermiş olursun..
Aşkolsun Baharnazzzz! Tabi benden başka kimseyle ilgilenmezse şampiyonda unutulur.. Benim bennnn kırk yılın başında istikrarlı olmuşummmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?