80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nazlıydı dimi canım ismin çokk özür dilerim canım hatırlayamıyorum böyle aşırı unutkanlık sorunum var. dikkat edin canım kendinize allahh sabır versin inşş. kazadan beladan uzak tutsun ailenii (amin) inşş. canımm

arkadaşlar merhaba bende kilolarımdan dertliyim ne yaptıysam faydasız.on gün önce ilç kullanmaya başladım iki kilo verdim.

yarın 5leri görebilecekmiyim acabaa

çok az kalmıştı ama yaaa :82::82::82::82::82:

göremessem yakarım len burayıı

azz mekik çekem bari

güldürdüysem yüzünü ne mutlu bana allah seninde ömrünü uzun etsin gülçinim inşşşş.

Kızlar herkese iyi geceler, allahım yarın herkese emeklerinin karşılığını göstersin..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hepimizin insaAlllah

Zilan'im canim benim tam anlami ile yapiyorum K.h'i.

Yarin tarti günü Hak getire

Rabbim basinizdaki derdi tasanin biran önce gecmesini nasip eylesin.

Bol bol Allah'ima sigin canim, Hersey gönlünce olsun

kilo almamak için kullanılan diyet kola ve reçellerde yüksek şeker tehlikesi çıktı fatih ünüversitesi tıp fakültesi doktorlarından prof.dr ramazan yiğitoğlu ile prof.dr şenol danenin farkına varamadığımız tehlikeler gazlı içecekler enerji içeceği meyve suları başlıklı makalesi ilginç bilgiler ortaya koydu
buna göre diyet ürünlerinde normal şekere göre 200 kat daha fazla tatlandırıcı var
diyet ürünlerinde kullanılan aspartam baş ağrısı,şişmanlı,unutkanlık,depresyon,yorgunluk ve çarpıntı gibi rahatsızlıklara sebep oluyormuş :18:
çooooook şaşırdım bu haberi okuyunca :26: demekki bundan sonra onlarada kanmıycaz :44: daha çok dikkat etcez

yarın 5leri görebilecekmiyim acabaa

çok az kalmıştı ama yaaa :82::82::82::82::82:

göremessem yakarım len burayıı

azz mekik çekem bari
inşlh görürsün cnm

amiiin inşlh hepimizin yüzü güler
ama ben kendimin artıya geçtiğinden eminim çünkü son 1 haftadır omini gırtlak yiyiyorum iyice pis boğaz oldum yavvv

haydin iyi gecelerrr
mutlu rüyalarr

çaycımı aldım bu arada
eşim de onay verdi ben anlatınca,
ohh çok rahatladımm

biz arabamızı sattık 2 gün önce
yenisini alıcaz ama bakınıyoruz
bugün otobüsle gittik kipaya
hem de el ele

uzun süredir bi yere yürümemiştik birlikte
gezmeler hariç tabiii
hafif yağmurda çiseliyorduuuu

tabiii o ortamda, gittik geldik halaa arabalardan bahseden bir kocam vardı
olsun ben onu öyle seviyorum

kızlar sizlerden bir konu hakkında fikir almak istiyorum
ben ayın 15 den sonra bir buzdolabı almak istiyorum
buzdolabım hem çok küçük hemde ayda 40 tl elktrik yakıyor ondan değiştircem
beğendiğim buzdolabı arçelikten modeli şu 8844 sbs nf ben çok beğendim sizede danışmak istedim
güzelmi diye bide belki kullanan vardır nasıl kullanışlımı acaba
resmini yada linki yüklemek istiyorum ama beceremiyom

çaycını güle güle kullan canım inşş. Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu aşkınızı hep daim etsinn inşş. canım ( kimseler görmedi diyosun yanii yağmurdan başka) ohhh ne güzelll maşallahh romantik romantik hadi iyi geceler güzelim

ii gecelerr herkesee geçmiş okuyorum 1 saattiralıntı yapmıştım aslında ama bakktım saat 1 olmuş vazgeçtim

akşam üstü alışverişe gittim oğluma bikaç bişey adlım kendime de yarın alırım artık ordanda kayınvalideme gittik herkes krizde tatile gidiyorum diye
neymiş çok erkenmişte hava ısnmamıştaa
bendegıcıklık olsun diye dedimki "ağustosta ramazan zaten daha gidicem çok yervar ama zaman yok erkenbaşladım ondan eşim giresunlu ben kastamonu ..onun köyünde hiç bişey yok tam bir köy bizzde tam tersi deniz kenarında hertürlü aktivitesi ola biyerdeyiz ..
kv istiyorki ben köye gidiyim 1 ayonunla kalıyım bende kalamam o kadar hele eşim yokken hiç kalamam beraber gelir 4-5 gün kalırız anca dedim kızdı bana ben artık eşimin köyüne gidip orayı ayakta tutmak zorundaymışım söyle oğluna isterse gelsin bacanızı tüttürsün ben allahın dağında 4 günden fazla kalmam dedim ..
off yaa ben iyiysem herkes iii 1kere istedikleri gibi davranma hemen tavır gıcık oldum yaa

22 sene ismini bile duymadığım köy oldu benim köyüm nasıl bi sistem bu yaa kabul etmiyoruuuuuuuum :84:

sinirimi bozdu akşam akşam eşimede demedim bişey nede olsa annesi ..size anlatıyım dedim kusura bakmayın.
yarın cuma herkes umduğunu ,hakettiğini verir inş

evt nazlı cnm önemli değil hepimizde oluyor arada böyle şeyler
amiinn cnm güzel dileklerin için tşk ederim

canım ben inceledim özellikleri gayet iyi buzdolabının bendekide aynı tip ama marka degişik benimki ariston hotpoint guadro ama çokkk memnunum ben her şeyi güzel yani begendıysen al tabı gule gule kullanırsın inş...ben begendimm ha bide aklında bulunsun dolaba bakıyosunn yuhh bu ne dıyosun dev gıbı ama içi o kadar degıl işte benim eşim almış sevgılıler gununde bi geldim eve dev gıbı bişey şok oldum bu ne yahu dedim sana dolap aldım dedi. sanki evde ordu var napacaz bu kadar buyugunu dedim ama actım ki içi çokk buyuk degıl( yani büyükte ama dıştan bakınca dev gibi bişeyy bekliyosun yani)

inşlh görürsün cnm

amiiin inşlh hepimizin yüzü güler
ama ben kendimin artıya geçtiğinden eminim çünkü son 1 haftadır omini gırtlak yiyiyorum iyice pis boğaz oldum yavvv

Yeterki basinizdaki SIKINTILAR, dertler gecsin de varsin tek derdin bu olsun...

Ahahahahhh hepsimi ayni olur kuuuu
Rabbim nesenize nese, huzurunuza huzur, sagliginiza saglik katsin canim benim.
MaasaAlllah size ikide bir yazip durma güzelliginizi, art niyet olmasa da iyi gözün bile nazari adami yer bitirir tatlim Allah Esirgesin...

arkadaşlar merhaba bende kilolarımdan dertliyim ne yaptıysam faydasız.on gün önce ilç kullanmaya başladım iki kilo verdim.

Cok afedersin de bacim, iyi halt yedin!

Zarar görecegin islerle ne demeye mesgul oluyorsunuz ?

Belki birden cikisdim sana ama inan sagliksiz canim sectigin bu yöntem ve yol..

Sana kilo bakimindan belki yarar saglayabilir ama

saglik bakimindan eksileri de yaninda getirecekdir.

Ki onu gec, kaliciligi olmayan isler bunlar.

Sen aziminle, diyetinle, sporunla egerki verirsen kilolarini

inan vermis oldugun her gramda Allah'a sükürlerini edip,

iyikide bu yönteme basvurmusum diyeceksin emin ol.

Bir an önce bu kötü yoldan vazgec canim..

güldürdüysem yüzünü ne mutlu bana allah seninde ömrünü uzun etsin gülçinim inşşşş.

Amin balim benim, Rabbim bir ömür hic birimizi gülmekden ayri koymasin insaAllah

amann canım boşver hee hee de geç işte git tatiline tabi kii ohhh bizim yerimizede gez toz hiçte bozma sinirini iyi etmişsin eşine dememekle huzursuzluk cıkmasın tatıl öncesi git bacım tabi ya. inşş. canım yarın tartılcamda galıba artıdayım ben sanırsam amin amin cumlemızın hakettıgını umdugunu inş. versin canım

ne kusuru aşk olsun tülay hepimiz burda bir çok sıkıntımızı paylaşıyoruz
iyi söylemişsin oğlu gitsin bacasını tüttürsün
yani sen gidincemi o köy ayakta kalcak yaşlı insanlardaki mantığı hiç anlamıyorum
eşinle gidiyorsun ya buna şükretsin ne gelinler var hiç köye gitmeyen yaa bide köyden köye fark var
şahsen bende gidipte 1 ay kalamam hiç sinirlenme boş ver
öyle cnm sen iyisen iyidir herkes
sen yine iyi dayanmışsın eşine söylemeden ben çatlarım bir yolunu bulurdum uyğun bir dille söylerdim eşime :)
sen güzel güzel tatiline git keyfini sür tatlım benim yerimede gez bol bol :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…