- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kilom 65.0
olmuyor artıkk ne yaosma gimtiyorrr
sinirden agladım sabah oturup
sabahın 6 da kalk spor yappp
yeme içmee ama hala aynı
kızlar lütfen unutmayın bakın şu buzdolabına sonrada bana fikir verin
bekliyorum yorumlarınızı
arkadaşlar merhaba bende kilolarımdan dertliyim ne yaptıysam faydasız.on gün önce ilç kullanmaya başladım iki kilo verdim.
kilo almamak için kullanılan diyet kola ve reçellerde yüksek şeker tehlikesi çıktı fatih ünüversitesi tıp fakültesi doktorlarından prof.dr ramazan yiğitoğlu ile prof.dr şenol danenin farkına varamadığımız tehlikeler gazlı içecekler enerji içeceği meyve suları başlıklı makalesi ilginç bilgiler ortaya koydu
buna göre diyet ürünlerinde normal şekere göre 200 kat daha fazla tatlandırıcı var
diyet ürünlerinde kullanılan aspartam baş ağrısı,şişmanlı,unutkanlık,depresyon,yorgunluk ve çarpıntı gibi rahatsızlıklara sebep oluyormuş :18:
çooooook şaşırdım bu haberi okuyunca :26: demekki bundan sonra onlarada kanmıycaz :44: daha çok dikkat etcez
ii gecelerr herkesee geçmiş okuyorum 1 saattiralıntı yapmıştım aslında ama bakktım saat 1 olmuş vazgeçtim
akşam üstü alışverişe gittim oğluma bikaç bişey adlım kendime de yarın alırım artık ordanda kayınvalideme gittik herkes krizde tatile gidiyorum diye
neymiş çok erkenmişte hava ısnmamıştaa
bendegıcıklık olsun diye dedimki "ağustosta ramazan zaten daha gidicem çok yervar ama zaman yok erkenbaşladım ondaneşim giresunlu ben kastamonu ..onun köyünde hiç bişey yok tam bir köy bizzde tam tersi deniz kenarında hertürlü aktivitesi ola biyerdeyiz ..
kv istiyorki ben köye gidiyim 1 ayonunla kalıyım bende kalamam o kadar hele eşim yokken hiç kalamam beraber gelir 4-5 gün kalırız anca dedim kızdı bana ben artık eşimin köyüne gidip orayı ayakta tutmak zorundaymışımsöyle oğluna isterse gelsin bacanızı tüttürsün ben allahın dağında 4 günden fazla kalmam dedim ..
off yaa ben iyiysem herkes iii 1kere istedikleri gibi davranma hemen tavır gıcık oldum yaa
22 sene ismini bile duymadığım köy oldu benim köyüm nasıl bi sistem bu yaa kabul etmiyoruuuuuuuum:84:
sinirimi bozdu akşam akşam eşimede demedim bişey nede olsa annesi ..size anlatıyım dedim kusura bakmayın.
yarın cuma herkes umduğunu ,hakettiğini verir inş
günaydın kızlaaarr....
açılışı ben yapıyorum çoğu cumada olduğu gibi...
yaa ben bu hafta nasıl kg verdim anlamadım..çok sıkı yapamadım..kaçamaklarım da oldu...
herşeyden önemlisi hareketmiş sanırım onu anladım..
daha önce söylemiştim kardeşim askerden gelicek koşturuyoruz diye...
sanırım koşturmadan oldu böyle..bildirimi yapayım..
başlangıç--88
geçen hafta--78.1
bu hafta--77.1
bu hafta giden--1000 gr
toplamda giden--10.9 kg
hedef--70
beden--artık 44
boy--162
bu arada bugün anneme gidiyorum yine..
kardeşim gittiği gün herkese söz vermiştim...dönüşünde ev baklavası yapıcam diye..bugün onu yapıcaz...daha önce hiç yapmadım..beceririm inşallah...
pazartesi geliyor kuzum...Allahım sağ salim kavuştursun bizi ve tüm asker yolu bekleyenleri...
kilo bildirimi
başlangıç 93
geçen hafta 91.1
bu hafta 90.3
qiden 800
toplamda 2.7
hedef 65
boy 1.71
beden 50
spor yok
günaydin kizlar
kilo bildirimi
baslangic:80
gecen hafta:64.6
bu hafta:64.5
bu hafta giden:100 gr
toplamda giden:15.5
spor:250 dk
beden:42-44
Günaydin Güzellerimmmm
Kilo Bildirimiiimm
Başlangıç: 88
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 78.900
Giden: 1.100
Toplamda Giden: 9.100 Kg
Hedef: 65
Boy: 1.68
Beden: 42
Spor: 180 dk
$oklardayimmm :86: Ben Bu Rakami Görecek Hic Bi$ey Yapmadim ve 78.900 Gördümm Yinede
Demekki Hic Bi$ey Yapmamak Gerek .. 2.Gün Önce Ya Ben $e$ Be$ Gördüm Yada Bugün Baskülümün
Iyi Tarafina Basdim
En Sonunda Yüzümü Güldürdü RabbimmDemekki Her$eyin Bir Ödülü Kar$iligi Vaaar
Ben bu hafta vermedim
ama hırs yaptım inanılmaz derecede
haftaya 7li rakamları görücem
yarında 2 günlük prinç lapası yapacagım
haftaya liste başında olucam çok takıldım 8li rakamlarda artık
zaten 89da 1.5 ay takılı kaldım
79 da duraklama olmaz inşallah :18:
kilom 65.0
olmuyor artıkk ne yaosma gimtiyorrr
sinirden agladım sabah oturup
sabahın 6 da kalk spor yappp
yeme içmee ama hala aynı
nihalll ben yaklaşık 1 aydır bu kilodayım cnmta takılım gimtiyor
banucum spor yaptıgından dolayı kaslaşma oluyordur vücudunda ve kasların yaglardan daha agır bastıgını okumuştum biyerde.bak sana bi örnek vereyim ben ve arkadaşım aynı dönemde başladık diyete haftada 2 gün enazından spor yaptı bense hiç yapamadım şuan benden 1.5 kilo zayıf ama benden 1 beden daha küçük duruyor oysaki ben ondan daha uzunum.boydan dolayı benim zayıf görünmem gerekirken o spor yaptıgından dolayı daha zayıf daha sıkı daha fit duruyor.hayatım bence basküle takılma artık ölçülerine bak eminimki ölçülerin küçülüyordur 63 gösterip baskül heryerin sarkmasındansa 65 göstersin heryerin sıkılaşmış olsun daha iyi bence
banucum spor yaptıgından dolayı kaslaşma oluyordur vücudunda ve kasların yaglardan daha agır bastıgını okumuştum biyerde.bak sana bi örnek vereyim ben ve arkadaşım aynı dönemde başladık diyete haftada 2 gün enazından spor yaptı bense hiç yapamadım şuan benden 1.5 kilo zayıf ama benden 1 beden daha küçük duruyor oysaki ben ondan daha uzunum.boydan dolayı benim zayıf görünmem gerekirken o spor yaptıgından dolayı daha zayıf daha sıkı daha fit duruyor.hayatım bence basküle takılma artık ölçülerine bak eminimki ölçülerin küçülüyordur 63 gösterip baskül heryerin sarkmasındansa 65 göstersin heryerin sıkılaşmış olsun daha iyi bence
Ayyy Bitaneeem Agzindan Ball Damliyooorrr Balll
Hadii Zeynooom Seni Bekliyorummmm , Sen 7.Leri Görene Kadar Insallah Sabit Kalirim Kuuu ..
Beraber Ilerleriz 7.Lerdeee
Yanliz Basina Zevk Vermiyor .. Insan Sevincini Paylasmali Nede Olsa
Hadi Ko$a Ko$a Gell Haftayaa 7.Lereeee :81: Listeninde Basindaaa Senii Göreeekkk
Zeynebim çoğu kişinin tecrübesine göre pirinç lapası zaten birinci gün verdiğini verdiriyor ikinci gün boşa...Ayrıca diyetisyenlerde tavsiye etmiyormuş ikinci günü, bence boşuna yorma bünyeni ablam...
Elbet sen de göreceksin 7 leri
Kizlar az önce Real'e gittim bisikletimle..
Bisikletle yaramiz 30dk'lik yol..
Alisveris yaptim azicik.
Kuzenime davetliyiz Cumartesi, bende yas pasta yapip götürücem.
O yüzden eksik malzemelerim vardi..
Gitmisken baya bir gezdim.
Bayadir istiyortdum Ab Shaper ama eski model olanindan.
Internette buldum derken satildi gitti.
Bende üstünde durmadim.
Mekik aleti ariyordum, ucuz ufak bisy buldum.
35€ 'dan 13€ 'ya inmis aldim, bisikletin arkasina attim geldim.
Resimini de ekliyim hatunlar buyurun:
Hemen bi heyecanla kurdum basladim yapmaya,
enammmmm hamlamisim ya ben aboooowwwww
Bu aksam kesin 100 cekerim.
Biraz ayni sayida devam ettikden sonra, sayilari arttiririm.
Gitsin su yaglar, gittssssinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?