80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hayırlı cumalar kızlarrr

kilo verenleri şimdiden kutlarım veremeyenlerde haftaya fazlasıylaaa versinler inşallahhhh

zilan çok büyük değil mi tatlım gerçi siz geniş ailesiniz mutfagında da yer varsa alabilirsin canım.

tülay güzel cevap vermişsin sıkma canını tatlım.kadına bak köydeki ocak tütsün diye oglunu eşinden evladından 1 ay ayrılmasını istiyor.sizi düşünmüyor anladımda evladınıdamı düşünmüyor.dediğin gibi tülaycım sen iyiysen herkes iyi azıcık kendini ortaya koy senden fenası olmuyor bu insanları anlamıyorum

kilom 65.0
olmuyor artıkk ne yaosma gimtiyorrr
sinirden agladım sabah oturup
sabahın 6 da kalk spor yappp
yeme içmee ama hala aynı

Banucum o yaptığın sporların etkisini mutlaka göreceksin..artı sadece tartı önemli dğeil ki canım..belki inceldin..birden tekrar inmeye başlayacaksın..bence sen bu tartı mesleesine çok takıldın ..stresten de veremiyor olabilirsin..2 hafta falan bir rahat bırak kendini..sporunu falan yap ama tartılma bence..
moral bozmak yok banucum zaten fıstık gibisi haksızlık etme kendine..
sabırrrr bak nasıl çözülceksin canım..

günaydın fıstıklar

kilo bildirimi:
baslangıç:90,2
gecen hafta:86,8
bu hafta:85.4
giden:1.4
toplamda giden:4.8
hedef:70
boy:1.78
beden:42

kızlar lütfen unutmayın bakın şu buzdolabına sonrada bana fikir verin
bekliyorum yorumlarınızı

canım ben de geçen sene aldım bi buzdolabı...gardrop tiplere ben de baktım ama gerçekten çok büyük görünüşlü fakat içi öyle değil...
çok araştırdık alırken...eşim bişey alırken 1 ay araştırır..bakmadığı yer kalmaz...
en sonunda sharp aldık...sharp premıum içi de büyük..555 lt..
sesi de yok..çok memnunum gerçekten..grüntüsü de hoş..tavsiye ederim...her yönden çok kullanışlı..

arkadaşlar merhaba bende kilolarımdan dertliyim ne yaptıysam faydasız.on gün önce ilç kullanmaya başladım iki kilo verdim.

Arkadaşım çok yanlış yoldasın, şimdi sevinçle verdiğin kilolarını ilacı bıraktığın anda geri alacaksın..Eğer inanmıyorsan kk daki feryatlara bir kulak vermeni öneririm...
Ve belki daha kötüsü bu işin sonu hastanede bitecek..
Umarım yanlış yolda olduğunu farkeder ve bir an önce sağlıklı bir şekilde bu yola devam edersin..

Ben zaten tüketmiyordum nazlım, sadece şu karbon diyeti boyunca light kola içmiştim alternatif olsun diye..Dikkat etmek lazım bu tip ürünlere gerçekten..

Tülayım iyi etmişsin ben de hiç anlamam sonuçta eşimin ailesi tamam benim de ailem oluyorlar ama vakit geçirmek denilince tabi ki eşimle gitmem gerekir tek gitmek, hele ki de alışkın olmadığın bir yerde bu kadar uzun süre çok saçma..
Hiç canını sıkma..

Günaydın, tebrikler eflatun çok sevindim
Bizim de askerimiz dönüyor yakında sanırım aynı gün olacak, hepimizin gözü aydın

kilo bildirimi
başlangıç 93
geçen hafta 91.1
bu hafta 90.3
qiden 800
toplamda 2.7
hedef 65
boy 1.71
beden 50
spor yok

Canım dün yediklerine göre yine iyi sonuç almışsın, tebrikler

günaydin kizlar

kilo bildirimi

baslangic:80
gecen hafta:64.6
bu hafta:64.5
bu hafta giden:100 gr
toplamda giden:15.5
spor:250 dk
beden:42-44

Yasemincim bu hafta da böyle oldu, üzmemeye çalış kendini..
Güzel bir cuma günü geçir, istediklerini ye, yarından itibaren bomba gibi başlarsın tekrar, umarım önümüzdeki hafta telafi olur

Burcuuuuuuuuuuu
Ay biz şoklardayız bu hafta çok şükür
Tebrikler böcüğüm

Zeynebim çoğu kişinin tecrübesine göre pirinç lapası zaten birinci gün verdiğini verdiriyor ikinci gün boşa...Ayrıca diyetisyenlerde tavsiye etmiyormuş ikinci günü, bence boşuna yorma bünyeni ablam...
Elbet sen de göreceksin 7 leri

kilom 65.0
olmuyor artıkk ne yaosma gimtiyorrr
sinirden agladım sabah oturup
sabahın 6 da kalk spor yappp
yeme içmee ama hala aynı

Ne desem bilemiyorum banum..
Dediğim gibi kendini biraz serbest bırak ve sonrasında bir diyetisyene git..Tek çözüm bu gibi duruyor..

burcucum Allah babacıgına ve diger tüm hastalara şifa versin şu mübarek cuma gününde dua edelim inşallah.türkiyeyeye gitmek babanı görmek içinde insallah bi fırsat çıkar canım nasip olurda gider babanı görürsün babanada moral olur sende mutlu olursun...

Bildirim

baslangıç:87
gecen hafta:75.5
bu hafta:74.2
giden:1.300
toplamda giden:12.8
hedef:70
boy:1.77

Kızlar şoktayım yahu şoktayım
Size sözzz veriyorum bir daha cumayı görmeden bunalım bunalım kafanızı şişirmeyeceğim asla
Sabah mutluluktan gözlerim doldu sabit beklerken bu sonuç 5 defa çıktım tartım bozuk dedim hala inanamıyorum ya

Ben anladım ki karbon diyeti hakkıyla yapılınca verdiriyor kardeşim..3 gün yap ama tam yap bak nasıl farkediyor
Anam izlemle banuyu dikkate almak lazım işte hatunlar işi biliyor

nihalll ben yaklaşık 1 aydır bu kilodayım cnmtatakılım gimtiyor

banucum spor yaptıgından dolayı kaslaşma oluyordur vücudunda ve kasların yaglardan daha agır bastıgını okumuştum biyerde.bak sana bi örnek vereyim ben ve arkadaşım aynı dönemde başladık diyete haftada 2 gün enazından spor yaptı bense hiç yapamadım şuan benden 1.5 kilo zayıf ama benden 1 beden daha küçük duruyor oysaki ben ondan daha uzunum.boydan dolayı benim zayıf görünmem gerekirken o spor yaptıgından dolayı daha zayıf daha sıkı daha fit duruyor.hayatım bence basküle takılma artık ölçülerine bak eminimki ölçülerin küçülüyordur 63 gösterip baskül heryerin sarkmasındansa 65 göstersin heryerin sıkılaşmış olsun daha iyi bence

yokk cnm geçti kaslarınn şişmesi 3 hafta oldu ben spora başlayalı
basbaya takıldım işte gimtiyor artık

Deniz dediğin çok doğru cidden, tartıdaki rakam önemini yitiriyor bu noktada hatta hiç tartılmadan sadece ölçülerinden anlayarak diyet yapanları okumuştum..Kilom önemli değil ki önemli olan nasıl göründüğüm...Bence banu da bunu yaşıyor kilosu düşmese bile mutlaka incelmiştir..
Bir de biraz rahat bırakması gerek kendini artık bu psikoloji çok berbat

Banuu Ablacimmmm , Ikizlerimizin Güzelll Fistik Annesiii ..

Üzülmee Ablamm Kiyamam Ben Sanaa ,
Herseyde Bi Hayir Vardir Ablacimmm Elbetteki Vereceksin Ve Istedigin
Hedef Kilona Ulasacaksinn .. Sporunun Yememenin Ve Icmemenin Ödülünü Alacaksin ..
Kii Zateeen Coguuunuu Basardiin Son Bi Kac Kilon Kaldii .. Ondada Metabolizman Birazcik Inatci
Cikiyor .. Döverim Ben Seni üzeeen O Kilocuklarinii Kuuuu

Üzülmee Emii Güzeller Güzelli Ikiz Annesii , Hem Sen Biziim Örnek Aldigimiz
Idollerimizdensin Bunu Unutmaaa Ablamm ..
Senin Kilona Gelmek Icin Bizim Coook Yolumuz Var Daha Ve Senin Sayende
Böyle Motifeye Iradeye Sahibiz ..

SIKMA Canini Okadar , Sagligin Sahatin Yerinde Olsunn Kaffii ..
Kilocuklarinda Bi An Önce Defolsuuun Gitsiiin Gömelim Onlariii Citirrr Vucudunun Altinaa

Hadii Bizimm Icinn Tebessüm Ettt Balimmm

Bekle geliyorum canımmm
haftaya 7li rakamlarda olucam burCuumm
haftaya listesinin başını ben çekcem

kızlar günaydınnn ohhh ne güzel sonuçlar alınmış böyleeee
derya kız kendini üzdüğüne değdi mi maşallah sana maşallah

gelelim benim bildirimimeee

başlangıç 87 kg
geçen hafta 83.1
bu hafta 83.1
gelen-giden yok
hedef 65
boy 170
spor yok

kızlar bu hafta regl haftamdı düne kadar 1 kilodan fazla artıdaydım sabah geçen haftaki kilomu görünce nasıl sevindim anlatamam aahhh ahhhh sabit kaldığıma sevinir haldeyim

ablacım bende 1 gün yapsam 2 gün dikkat etsem olur mu peki
bide kahvaltıda ne yiyebilirm lapamı :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
derya ve burcu ve diger kilo veen arkadaslar hepinizi tebrik ederim kizlar..

deryacim ben dün 64.8 dim salida 65.2 üzülmüyorum en azindan +da cikmadim corba icmek ise yaradi sükür,bugünde istedigimi yiyecegimi sanmiyorum,korkuyom yemeye :)

güle güle kullan canım benim eski model Ab Shaper var kullanmıyorum çok zor oluyor ve çok yer kaplıyor şuan kömürlükte.yeni aldım (yeni sayılma zocak ayında almıştım)Acura AC-930 öyle kenarda duruyor.biraz daha kilo verip pilates topunu ve mekik aletini öyle kullanmak istiyorum.keşke evimiz büyük olsa bir odası spor yapmak için 2 duvarı ayna diğer duvarda plazma diğerinde ise yere kadar uzanan bir pencere ve orman yada deniz manzaralı:)hobby odası gibi anlattım.yürüyüş bandı var annemde oda öyle duruyor bir köşede hepsini toparlayıp egzersiz yapardım.inş.ileride kendi evimiz olursa 4 odalı olur:))

selamlar günaydın kızlar ilk listeye giricem ama ben artılardayım
KİLO BİLDİRİMİ:
başlangıç:86
geçen hafta:78.300
bu hafta:78.500
giden: giden yok gelen +200gr.
toplamda giden:7.5 kg.
hedef:52 kg.
boy:1.60
beden:44
spor: yok

kızlar kilo çizelgemi nereye yapıştıracagım kontrol paneli değişmiş bir türlü nereye yapıştıracagımı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…