80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm fıstıklar ne var ne yok ben 3-4 gündür gelemedim buraya ama tartıda çok güzel sonuçlar gördüm bu hafta listenin başındayım
geçen hafta:82.700
bu hafta:80
giden:2.700
toplam giden:5
spor:90 dk (bu hafta 2 gün yürüyüşe çıktım 45dk evde yürümekde istemedim)
beden:44-46

geçmişede bakamadım şimdi işlerim var ama bugün gelicem yine neler olmuş ben yokken bakıcam herkese benden

Herkese iyi günlerr

kilo verenleride tebrik ederim sabit kalanlarda benim gibi haftaya verirsiniz

derya ablacım ve burCuumu özelliklede sizi tebrik ederim

kh diyeti son gün verdi emeyinizin karşılıgını

izlem abla senide merak ediyorum gördün heralde 59 rakamları

Son düzenleyen: Moderatör:
nihalll ben yaklaşık 1 aydır bu kilodayım cnmtatakılım gimtiyor

banucum canım benim çok haklısın moralini bozmakta ama ben 6 ay bir gr bile veremeyen ama hiç yılmadan devam edip sonra nerdeyse her gün 1 kg veren birini tanıyorum canım.. kadar çok kilo verdin ki vücudunun bu kiloda sabit kalması çok normal..sen azimle devam et canım..
özlelikle sporunu hiç bırakma..
ve bence bir süre tartılma..
uzak tut kendini bu fikirden..
bak nasıl çözülceksin..

An itibariyle bir 83'lük olarak aranıza katılabilir miyim ?

Tabi ki katılabilirsin, aramıza hoşgeldin
Azmin daim olsun..

Canım regli dönemindeysen sevin tabi sabit olduğuna, ona herkes sevinir tek sen değil, haftaya inşallah

ablacım bende 1 gün yapsam 2 gün dikkat etsem olur mu peki
bide kahvaltıda ne yiyebilirm lapamı :26:

Olur tabi ablam bir gün yap ertesi gün normal diyet menünü devam et o kadar da kasma.
İşte pirinç lapasının bir zorluğu da bu sabah kahvaltı da yok her öğün pirinç lapasıyla :26:
Ama inan öyle zor değil bak göreceksin..

Ama bugün ödül ver kendine ya bugün cuma o ödüller olmasa çekilmez ki :78::78:

Ay filiz hayallerimi anlattın biliyor musun
Bir odası dans ve egzersiz odası olacak böyle bir duvarı full ayna
5+1 olacak içeride kendini kaybedeceksin açınca

Ayyy allahım bana da nasip eder inşallah

Sevdacım neden böyle oldu acaba, çok mu kaçamak yaptın bu hafta ben hatırlamıyorum ama :26:

bilmiyorum canim ya,suan canim bisey istemiyor,isterse yerim belki :)

Burcu tebrik ederim canım vallahi harika sonuç ama aman dikkat bir hafta için çok fazla :26:
Ama yinede insan sevinmeden edemez yahu
Hadi bakalım birinci belli ikinci kim

Ay kızlar bulutların üzerinde olduğum için unuttum zekiyecim, nihalcim ve kilo veren bütün arkadaşlarım tebrikler kızlar

aman bi çizelge yapayım dedim oda uygun format değildir diye kabul etmiyor sonra denerim artık müsait bi zaman

deryacım haftaya bende listeye girmek istiyorum bu sabah regli oldugum halde tartıldım haftaya bakalım nekadar gidecek yani inşallah gidecekkkk

bugün benim kilo :67.100

selamlar herkeseeeee kilo veren herkesi kutluyorum veremeyenler de hiç üzülmesin hepimiz ara ara böyle şeyleri yaşıyoruz... sabit olanlarda haftaya ii bir atak yapar artık bu hafta listeye ilk defa gireceğim ve çok mutluyum dün sabah daha ii bir sonuç vardı ama neyse buna da şükür....

kilo bildirimi
başlangıç 93
geçen hafta 82.900
bu hafta 81.400
qiden 1.500
toplamda 11.600
hedef 60
boy 1.67
beden 42
spor 100 dk

Denizcim başkası cevap verdi diye yazmamıştım nerede takıldın ki söyle halledelim. E bu hafta gir listeye izloş bir şey demez herhalde sen eskisin nasıl olsa

Bak burada detaylı anlatılmış ama takılırsan sor gene ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Deryacım valla bi geçen gün regl olucakmışım dayanamadım sapıttım resmen gözüm döndü ne bulduysam yedim hatta sormuştum ya sana bugün menü yazmasam listeye giremezmiyim diye sende demiştinki bende yazmaya utandıgım zamanlarda yazmıyorum bi sorun olmaz demiştin. ama şuan hala regliyim bitmedi yani bide demiştim ya yumurtalıklarımda iltihap oluşmuş yine dünya kadar ilaç içiyorum ama yok anam yok o gun benn.............. çıkardım yani elime geçeni yedimm... bu arada seni burcucugumu ve bütün kızları çokkkk tebrikk ediyorumm maşallahhh çiçeklerime inşş. daha fazlalarınıda verinn cok sevindim hepinizin adına

oldu yaşasın aslında başlangıç kilom 88 falan galiba ama o ara baskülümde sorun vardı buyüzden bugüne kadar hep 86 olarak aldım başlangıcı yine 86.100 olarak yaptım ilk diyetisyendeki kilo ölçümümün sonucuna göre hayırlı ugurlu olsun yeni çizelgem inşallah

deryacım 2 hafta bende dikkat edeyim haksızlık olmasın kimseye ben eskiyim diye musamma gösterilmesin olmadı haziranın ilk cuması girerim listeye hem bende motive olmuş olurum bu şekildeee

Tebrik ederim canım, harika rakam

Olsun sevdacım sıkma canını, haftaya inşallah hepimizin oldu böyle günleri

Son düzenleme:
kızlar günaydınn süpersiniz k.h diyeti sonuç vermiş walla bu hafta herkes ses getirmiş tebrik ederim.ben çok az vermişim olsun...

Geçmişi okudum yaklaştıkça bildirimleri gördüm cuma olduğunu unutmuşum hoş hergün tartıldığım için kilomu biliyorum:)

çok alıntı yapmıştım mecburen sildim şimdi ölçüye çıkıyorum.

Öncelikle izlem ve selma ii günlerde sağlıkla kullanın çaycıyı ve sebili....

Burcucum canım çok geçmiş olsun allah şifa versin babana ve yeğenininde sonuçları biran önce muane olur ve temiz çıkar beklemek çok yorucu ve zor.

Banucum lütfen moralini bozma burada örnek aldığımız sizlersiniz siz zoru başarmışınız 4-5 kilo neki size ama demek ki vucud hazır değil...kendini bu kadar sıkma...masa konusunu çözümlemişsin başka masa getirip 1 yıl onu kullanacağım demişsin.sana hangisi pratik oluyorsa onu seç 2 erkek çocuğuyla tüm evi çekip çevirmek çok zor.kendine kolayı pratiği seç...

deryacım walla çok mutlu oldum vereceğinden emindim o kdar strese soktun ki kendini boştan yere neyse bidaha yapmazsın...bir çaba gösterdin ve karşılığını aldın tebrikler tekrar

Tülaycım kv fark arama hepsi aynı:))bende gelecekte bir kv olarak döylüyorum demek ki oğlanlar kıynetli oluyor hayırlısıyla bir gelinim oldun ben ona neler yapacam eli sopalı,dili çatallı bir kv olmazsam:))allah korusun şaka bir yana inş.allah şaşırtmaz..kv tabularını yıkarım farklı olurum:)sen hiç moralini bozma çok istiyorsa köy orada buyursun tutan yok yolu açık olsun....

daha yazacaktım ama unuttum...gülçin,nazlı,eda,arzu,nilgün,zekiye,iclal,sevda,sema,duygu sizler nasıl verdiniz mi gözümden mi kaçtı? birde izlemi merak ediyorum o nasıl vermiş mi?5 li rakamlar diyordu?

evet evet bakın ben de koskoca ayda sadece 3 kg verdim ama ne güzel incelmişim hiç bu kadar diye düşünmemiştim..göbiş 7 cm yaa..ondna bence de fit olmak daha önemli..
ben önce yemekte sonra sınavdayım cnm ..sonra da nöbetim var görüşürüz..

merhaba kızlar

umarım bu hafta herkesler guzel kılolar vermiştir.

kilo bildirimi

başlangıç 85kg
geçen hafta sanırım 77,4
bu hafta 75,6
giden 1,8 kg
toplam giden 9,4 kg
hedef 58
beden 40

doktora gideceğim sabah sabah benim ufaklık parmağını gözüme bir soktuki sol gözüm kapandı açamıyorum.akşama muhabbete gelirim.herkese iyi günler.

yok filizim yok ben veremedim hatta bide üstüne aldım saglık olsun anam napalım. sevındım canım senın için az da olsa vermek güzel inşş. çok daha fazlasınıda verirsin güzelim inşşş.

deryacım walla çok mutlu oldum vereceğinden emindim o kdar strese soktun ki kendini boştan yere neyse bidaha yapmazsın...bir çaba gösterdin ve karşılığını aldın tebrikler tekrar

Filizcim vallahi bir daha ne sizin moralinizi bozarım ne kendimin, cuma olmadan ağzımı açmam

Nihalcim banuş 1 aydır takıldı ya aynı kiloda o yüzden o kadar üzgün, bir ayda az buz zaman değil
Sen ne güzel az çok vermişsin ki ayda normali 4 kilo vermek zaten, ama harika incelmişsin maaşallah

İclalcim maşşallah vallahi topiğimiz tavan yaptı bu hafta
Demiştim ya uyumumuz harika verdik mi çoğumuz hep beraber veriyoruz

İzleeeeemmmm nerdesin

cok tebrik ederim ürkecimm maşallahh. ahh canım çok geçmiş olsun git göster doktora göz bu allah korusun bizede haber ver sonucunu canım ne dicek doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…