merhaba kızlar
umarım bu hafta herkesler guzel kılolar vermiştir.
kilo bildirimi
başlangıç 85kg
geçen hafta sanırım 77,4
bu hafta 75,6
giden 1,8 kg
toplam giden 9,4 kg
hedef 58
beden 40
doktora gideceğim sabah sabah benim ufaklık parmağını gözüme bir soktuki sol gözüm kapandı açamıyorum.akşama muhabbete gelirim.herkese iyi günler.
Günaydın arkadaşlar.Ben de buraya aitim fakat kışın spor yapamadığım için hiç girip yazmadım.Çünkü sporsuz veremiyorum..Bu mevsimlerde kilo veren arkadaşlar acaba spor yapıyor musnuz yoksa sporsuz mu veriyorsunuz?Evim her gün spor sonrası duş almaya müsait değil.Bana neler önerebilirsiniz..Çünkü böyle giderse geçen sene başladığım 92 kiloya geri döneceğim.Çünkü spor yapamadıkça veremeyeceğimi bildiğim için diyeti de asıyorum,inanın çok çaresizim
Şu an 87'im,81'e kadar düşmüştüm yazın
Kızlar ilk mesajımı bulup çıkardım geçmişten
Kışın spor yapamıyorum yazmışım
Şimdi bu günkü deryadan ona seslenmek istiyorum izninizle;
Çaresiz değil tembelsin kızıııımmm
deryacım bayıldım bu lafa çaresiz değil tembelsin sanki benide anlatıyor:)hep bir bahanem var...banu maşallah ikiz annesi yemekti,ütü,bulaşık,koşuşuturma üstüne üstelik 6,30 da koşu parkurunda...insanın içinde olacak milleti görüyorum yağmur,çamur soğuk demeden bereler,atkılar yürüyüş, koşu yapıyor:)ben daha yürümeyi beceremedim koşu çok uzak ihtimal:))tatlımm bende çaresiz değil ama tembellerdenim:)bir başlasam gerisi gelecek geçen hafta 80dk yürüyüş yaptım kal geldi devamı yok....
derya sen çok yaşa güldürdün beni vallahiii hakikaten çaresiziz diye bişey yok
başlangıç-->83
geçen hafta-->72,8
bu hafta-->72,5
giden-->300gr
toplamda giden-->10,5
hedef-->55
beden-->44
spor yok
aslında hep bahanelermiş bizi yerimizde saymaya iten bende düşündükce boyle kızıyorum kendime.
Kizlar az önce Real'e gittim bisikletimle..
Bisikletle yaramiz 30dk'lik yol..
Alisveris yaptim azicik.
Kuzenime davetliyiz Cumartesi, bende yas pasta yapip götürücem.
O yüzden eksik malzemelerim vardi..
Gitmisken baya bir gezdim.
Bayadir istiyortdum Ab Shaper ama eski model olanindan.
Internette buldum derken satildi gitti.
Bende üstünde durmadim.
Mekik aleti ariyordum, ucuz ufak bisy buldum.
35 'dan 13 'ya inmis aldim, bisikletin arkasina attim geldim.
Resimini de ekliyim hatunlar buyurun:
Hemen bi heyecanla kurdum basladim yapmaya,
enammmmm hamlamisim ya ben aboooowwwww
Bu aksam kesin 100 cekerim.
Biraz ayni sayida devam ettikden sonra, sayilari arttiririm.
Gitsin su yaglar, gittssssinnnn
Bırakın gitsin canım ne istiyorsa onu yapsın..Aklı başına gelsin lafına çok güldüm onca şeyi yaşattığın biri sana geri dönüyorsa bir daha saygı mı kalır arada:53
Aman sizin başınızdan çekilsin de ne yaparsa yapsın
Ne yapayım tülayım ya önüne geçemiyorum ki
Vallahi şu an benim gözümde elma pastadan farksız
Aman herkes evlenmek zorunda mı be seherim ya bırakın istemeyen evlenmesin ne var
Hadi bakalım ne güzel dayanabiliyorsun, e sende işe yaradıysa devam et tabi..
Ak koyun kara koyun belli olacak yarın :18::18:
Bende istiyorum ben de
Aynı sersemlik beni esir almış durumda, kış olsa neyse bu bahar kasveti başka bir şey
Tülayım onu ben de edenemiştim ama yoğurdu şekerli diye almadım bir daha tırstım gerçi üzerimde kalorisi yazıyor ama karbon yönünden uzak durdum :18:
Gülçinim yaramıyor işte normal şekilde yapınca hiç fark olmadı bende son 2 gün saf protein alayım diye kastım, umarım emeklerim boşa çıkmaz
Ben de ben de
Anam bu insanlar ne kadar seviyor dutu, bizim çocukken ağaç vardı millet resmen dalardı ben yüzüne bakmazdım
Her zaman ki gibi çok şıksın, bu elbiselerden çok istemiştim bu kış ama alamamıştım
Seneye kışın alacağım inşallah
Bir de bu ayağındaki kadar topuklu giymeyi düşünüyorum artık nasıl olur hiç bilmiyorum, eşimden uzun olurum ama
Nasıl bir sahne, nasıl bir dizi bu yahu
Tecavüzler, tacizler, aldatmalar, akraba ilişkileri ve daha nice rezillik...
Neredeyse hiç bir türk dizisini izlemeye layık görmüyorum...
Ayy bayılıyorum ben bunlara izlem, bulsam da alsam diye bijüterilere bakıyorum hep
Ben de yemiyorum filiz...3 aydır sadece geçen gün 3 çatal mı ne aldım eşimden
Ki gece gündüz patates kızartmasıyla beslenebilecek biriyim o kadar severim
Ayy ne güzel düşünmüş almış
Ben de öyle bazen değiştirmek istediğimde korka korka söylüyorum kırılmasın diye allahtan biliyorlar bizim ne kadar detaycı olduğumuzu da anlayışla karşılıyorlar
Evliliğimizin ilk senesinde bana doğum günümde bir mont almıştı ama hiç tarzım değildi, ki eşim zaten kendine bile kıyafet seçmeyen bir adam hani bu sonuç çok doğal ama ben neler etmiştim hiç mi tanımadın beni, bu bana ne kadar aykırı farketmedin mi diye terbiyesizliğin daniskası yani yaptığım
Zavallım nasıl üzülmüştü gittik değiştirdik beraber..
Şimdi düşünüyorum da hala utanıp özür diliyorum ya ne kadar ayıp
Evliliğin oturması ve eşlerin birbirini tanıması böyle bir şey sanırım
Zekiyecim çok güzel fikirmiş yahu ben karnıyarık çok seviyorum, eşimde öyle ama hep uzak durdum hatta canım istemişti bir ara..Böyle çok hafif olur kesinlikle, çoook teşekkürler
Girersin semacım :13:
Menün kötü değil ki arzucum, gayet güzel :13:
fikirrr güsellll amaaa benimkilerr artık dana kadan oldular teyzesii
eylülde 3 yaş bitcek yani masada yiyebilirlerr
ama iştee ev müsait olmayıncaa olmuyorr
bıktım küçük evden yaaa
allaha büyük konuşmayım tabi amaa
çocuklar olmadan yine bu kadar etkilenmiyorduk
ama arıtk sıgmıyoruz:2::2::2:
halaaa başım agrıyor sinirdennn
belki saçma bir sebep başkasına sorsan ama üzdü beni iştee
detoks yaptım 2 gün 2 günd ekh yaptım
çarşamba sabahı 64.0 gömüştüm
cuma günü 65
kusura bakma cnm geceki yorumunu görmedim şimdi farkettim tşkler yorum içincanım ben inceledim özellikleri gayet iyi buzdolabının bendekide aynı tip ama marka degişik benimki ariston hotpoint guadro ama çokkk memnunum ben her şeyi güzel yani begendıysen al tabı gule gule kullanırsın inş...ben begendimmha bide aklında bulunsun dolaba bakıyosunn yuhh bu ne dıyosun dev gıbı ama içi o kadar degıl işte benim eşim almış sevgılıler gununde bi geldim eve dev gıbı bişey şok oldum bu ne yahu dedim sana dolap aldım dedi. sanki evde ordu var napacaz bu kadar buyugunu dedim ama actım ki içi çokk buyuk degıl( yani büyükte ama dıştan bakınca dev gibi bişeyy bekliyosun yani)
banuş sakın üzülme inanki bende aynı şeyleri yaşadım şuanda vucudun kendini koruyor inatlakilom 65.0
olmuyor artıkk ne yaosma gimtiyorrr
sinirden agladım sabah oturup
sabahın 6 da kalk spor yappp
yeme içmee ama hala aynı
denizcim haklısın çok büyük ama inanırmısın daha büyük buzdolabı görsem onu alcamgünaydın hayırlı cumalar kızlarrr
kilo verenleri şimdiden kutlarım veremeyenlerde haftaya fazlasıylaaa versinler inşallahhhh
zilan çok büyük değil mi tatlım gerçi siz geniş ailesiniz mutfagında da yer varsa alabilirsin canım.
tülay güzel cevap vermişsin sıkma canını tatlım.kadına bak köydeki ocak tütsün diye oglunu eşinden evladından 1 ay ayrılmasını istiyor.sizi düşünmüyor anladımda evladınıdamı düşünmüyor.dediğin gibi tülaycım sen iyiysen herkes iyi azıcık kendini ortaya koy senden fenası olmuyor bu insanları anlamıyorum
aynen cnm bende 1 yıldan fazladır araştırıyom ve bide bunda bir özellik daha var çok hoşuma gitti alt tarafı buzlukya o buzluk kısmının bir tarafını (sağ tarafı)ister dondurucu ister buzdolabı olarak kullanabiliyorsun buda benim için bir alternatifcanım ben de geçen sene aldım bi buzdolabı...gardrop tiplere ben de baktım ama gerçekten çok büyük görünüşlü fakat içi öyle değil...
çok araştırdık alırken...eşim bişey alırken 1 ay araştırır..bakmadığı yer kalmaz...
en sonunda sharp aldık...sharp premıum içi de büyük..555 lt..
sesi de yok..çok memnunum gerçekten..grüntüsü de hoş..tavsiye ederim...her yönden çok kullanışlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?