80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmiş olsun canım acısındanmı acamıyorsun. umarım hasar oluşmamıştır.

Kızlar ilk mesajımı bulup çıkardım geçmişten
Kışın spor yapamıyorum yazmışım
Şimdi bu günkü deryadan ona seslenmek istiyorum izninizle;

Çaresiz değil tembelsin kızıııımmm

slm kızlar herkese hayırlı cumalar kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum

nihallllllllll süpersin 1 kg tebrikler canım amaaaaaaaaaa beni tabikide zor yakalarsın

Çaresiz değil tembelsin kızıııımmm [/QUOTE]

deryacım bayıldım bu lafa çaresiz değil tembelsin sanki benide anlatıyor:)hep bir bahanem var...banu maşallah ikiz annesi yemekti,ütü,bulaşık,koşuşuturma üstüne üstelik 6,30 da koşu parkurunda...insanın içinde olacak milleti görüyorum yağmur,çamur soğuk demeden bereler,atkılar yürüyüş, koşu yapıyor:)ben daha yürümeyi beceremedim koşu çok uzak ihtimal:))tatlımm bende çaresiz değil ama tembellerdenim:)bir başlasam gerisi gelecek geçen hafta 80dk yürüyüş yaptım kal geldi devamı yok....

hahaha deryacım sen de bendensin tatlım..
ben de spor yazmadığım halde incelmişim demek ki sadec e1 hafta bile yapmam yetmiş..bundan sonra başlarım bırakmam valla..
heyyt be savrulun kızlar ...dobiş Nihal geliyor...Selmaaaaa nerdesin kuzum sen..

Filizcim ben anne olanları ayrı tutuyorum ama çünkü onların durumu çok farklı
Ben kesin konuşuyordum bir çocuğum olsaydı bunları yapamazdım
O yüzden kendine yüklenme sakın annelik tam gün mesai istiyor ki bir de üstüne çalışıyorsunuz siz, sizin ki adıl tembellik değil çaresizlik..

derya sen çok yaşa güldürdün beni vallahiii hakikaten çaresiziz diye bişey yok

Anneleri anlıyorum ama onun dışında gerçekten her şey bahane denizcim
Ki sen, izlem, banu ki özellikle banu ve diğer anneler onca işin içinde bunları başararak zaten benim asla yapamayacağım bir örneksiniz

başlangıç-->83
geçen hafta-->72,8
bu hafta-->72,5
giden-->300gr
toplamda giden-->10,5
hedef-->55
beden-->44
spor yok

Filizcim tebrik ederim

aslında hep bahanelermiş bizi yerimizde saymaya iten bende düşündükce boyle kızıyorum kendime.

Her şey elimizde, allah sağlık versin yeter ki...

selam kızlar
başlangıç 88,5
geçen hafta 83,2
bu hafta 82
giden 1200
toplamda giden 6500
hedef 75
boy 165
beden 44
spor 350 dk

bütün kilo verenleri kutluyorum başarıların devamını diliyorum

Son düzenleme:

güle güle kullan gülçincim

bütün gün aç kalıp birden pilav köfte yiyince kötü oldum da ondan canım.

biran önce kavuşursun evine inşallah. çocuklar da olunca küçük ev zor oluyordur gerçekten

burcu ve derya sabrın sonucunu gördünüz. tebrikler kızlar.haftanın sonunda güzel bir sonuç aldınız
banucum azmine hayranım canım. ikiz annesi olupta sabah 6 da yollara düşmek.... bunu herkes yapamaz. sen burradaki en iyi örneklerden birisin. gidecektir inşallah kilolar

halaaa başım agrıyor sinirdennn
belki saçma bir sebep başkasına sorsan ama üzdü beni iştee

detoks yaptım 2 gün 2 günd ekh yaptım
çarşamba sabahı 64.0 gömüştüm
cuma günü 65

kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ederim. ben de yapayım bildirimimi
başlangıç kilo: 92
geçen hafta: 87.2
bu hafta: 86.3
verilen:900 gram
toplamda verilen:5.700 gram
hedef:68 yaptım
boy: 1.71
beden: 44-46

bide bana seslen aynı şekilde hatta dur ben sesleniyim tembeeeeelllll neyse allahtan erken anladımda tembelliğimi başladım spora

kusura bakma cnm geceki yorumunu görmedim şimdi farkettim tşkler yorum için
aynen dış genişlik ile iç genişlik arasında fark var bir değil ama ben çok beğendim canlı canlıda gördüm normal fiyatı 5 milyar ama şuanda indirimde 4450 adam dahada indirceğini söyledi :)
kilom 65.0
olmuyor artıkk ne yaosma gimtiyorrr
sinirden agladım sabah oturup
sabahın 6 da kalk spor yappp
yeme içmee ama hala aynı
banuş sakın üzülme inanki bende aynı şeyleri yaşadım şuanda vucudun kendini koruyor inatla
senin sakın azmin kırılmasın devam et bu şekilde gör bak nasıl gitcek kilolar tıkır tıkır ama az daha sabret güven bana yine senin durum benimkinden daha iyi bir aydır bu kilodasın ben aylarca aynı kiloda kaldım ve yılmadım hep 68-70 arasıydım ama ne oldu en sonunda 60 ları gördüm darısı sana cnm
denizcim haklısın çok büyük ama inanırmısın daha büyük buzdolabı görsem onu alcam küçük buzdolabı konusunda o kadar dertliyimki benim yıllar önce aldığım dolap çok küçük o zaman 3 aylık evliydik ve tabiki 2 kişiydik yediyordu bize 6-7 yıl öncesine kadar (bide paramız o buzdolabına yetmişti kaynanam bana bişey yapmadığından annemin hediye ettiği gerdanlığı satıp almıştım )
neyse çocuklar büyüdükçe bize baya bir dar geldi heleki çocuklarınız ve eşiniz benimkiler kadar yemelerine düşkünse ne alsam dışarda kalıyor o yüzden bunu tercih ettim ama maalesef daha büyüyünü bulamadım
aynen cnm bende 1 yıldan fazladır araştırıyom ve bide bunda bir özellik daha var çok hoşuma gitti alt tarafı buzlukya o buzluk kısmının bir tarafını (sağ tarafı)ister dondurucu ister buzdolabı olarak kullanabiliyorsun buda benim için bir alternatif

çok hoşsun ne güldüm varya rabbimde seni güldürsün inşlh gerçekten istedikten sonra azmin elinden bişey kurtulmuyor

kızlar bu arada kilo veren herkesi tbrk ediyorum kendimide şiddetle kınıyorum :78:
bir haftada bu kadar kiloyu nasıl aldım heç anlamadım
ama insan durmadan yerse sürekli olcağı bu pis boğaz nazlı pis boğaz nazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…