80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcucum, alıntı yaptım sanıyordum ama atlamışım canım. Allah babana acil şifalar versin. başımızdan büyüklerimizi eksik etmesin inşallah. bu zor günleri de atlatırsın inşallah ablacım

Son düzenleme:
bende bildirim yapayım bari haftanın yüzkarası olarak
başlangıç 100
geçen hafta 60
bu hafta 61.1
giden yok
gelen 1.100
toplamda giden 38.9
boy 1.60
beden 40
spor 120 dakika tempolu yürüyüş
ben hemen yarın karbon diyetine başlıyom arkasından banuşun verdiği listeyi yapcam
başka çarem yok

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur

valla deryacım ben de aynı senin gibi düşüüyorum ..annelerin işi gerçekten zor..ama azmeden onu da halediyor biliyor musun..ben de çocuğum olunca herşeye yetişemeyeceğimi düşünüyorum-hoş şimdi de öyleyim ya-benm kuzneim çok kilolluydu aynı benim gibi sonra nişanlanınca bir zayıfladı..kuzne deidğim benden 10 yaş falan büyük...ben kızlarını sevmye onlara giderdim mesela ünv okurken o sabah 05.30 da kalkardı o karanlıkta bir saat yürür gelir kahaltıyı eşini çocuğu hazırlar yollar..gider giyinir kendisi de öğretmende ve akşam 23.30 dan önce yatamazdı..çok hayrandım ona..nasıl bi azimdir dye...bende zerresi yok valla..tek pratik olduğum konu mutfak..
bu arad kızlar faceden sabah kahvaltı fotolarımı gördünüz mü?

kızlar kpss basvuruları basladı. gireceklere hatırlatma. ben gecen yıl sınav donemime denk geldigi için unutup basvurları kaçırmıştımda içime dert olmuştu. bu yılaymış nasip. unutan varsa diye yazayım dedim.

dün yazcaktım unuttum cnm kusura bakma lütfen Allah babana acil şifalar versin (amiiiinnn)
herşey bizler için cnm bu dünyaya sınav için geldik rabbim elden ayaktan düşürmeden ve isyan etmeden kurtulmayı nasip etsin

slm kızlar herkese hayırlı cumalar kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum

nihallllllllll süpersin 1 kg tebrikler canım amaaaaaaaaaa beni tabikide zor yakalarsın

sen de süpersin canım 900 gr..bak bu hafta arayı açamadın ama ben de arayı kapatamadımfark aynı ama haftaya yandın güzelim..spor yapıcam...eee ne kadar var aramızda bakayım kendimi ona göre programlamam lazım...

başlangıc kg 89

bu haftaki 88100

giden 900

Tebrikler selma ablacım
İşte bu yolda bu sefer sağlam adımlarla ilerleyeceksin inanıyorum ben

selam kızlar
başlangıç 88,5
geçen hafta 83,2
bu hafta 82
giden 1200
toplamda giden 6500
hedef 75
boy 165
beden 44
spor 350 dk

bütün kilo verenleri kutluyorum başarıların devamını diliyorum

Semacım tebrik ederim

vatana millete hayirli olsun,bugün diyeti bozdum

Hep beraber, hep beraber

kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ederim. ben de yapayım bildirimimi
başlangıç kilo: 92
geçen hafta: 87.2
bu hafta: 86.3
verilen:900 gram
toplamda verilen:5.700 gram
hedef:68 yaptım
boy: 1.71
beden: 44-46

Arzucum tebrikler

bide bana seslen aynı şekilde hatta dur ben sesleniyim tembeeeeelllll neyse allahtan erken anladımda tembelliğimi başladım spora

Çok hoş oluyor kendine bağırmak sen de dene

bende kalkıp temizlik yapcam duvar cam ve kapı silcem bahar temizliği
hergün bir yeri temizleyimki bitsin birden olmuyor evde çok büyük
en az 10 gün sürer temizlik

kızlar kg bildirimini kime yapacagız deryacım sanamı izlememi :26::26::26:

Selma ablacım ben topikten alırım özele gerek yok

Sana feda olsun be nazlım, çektiğin şeylere, yaşadıklarına, katlandıklarına göre....Elbet toparlarsın..ama detokslarla değil, sağlığını bozarsan bozuşuruz ona göre

İşte o azim ve irade bende de yok nihalcim..O yüzden çok tebrik ediyorumz aten ben yapamazdım çünkü..Çocuk olmadığı halde gün yetmiyor bana mesela şu an görseniz korkarsınız öyle bakımsızım

bende kalkıp temizlik yapcam duvar cam ve kapı silcem bahar temizliği
hergün bir yeri temizleyimki bitsin birden olmuyor evde çok büyük
en az 10 gün sürer temizlik

Kolay gelsin nazlım ya, offf temizlik demeyinde ne derseniz deyin

vaşşşşşşşşşşşşşşşşş bune buuuu tebrikler kızlar harika kilolar verilmiş
deryaaaa brdaha hergün tartılmak yok ömrümü yedinnnnn kendinide yedinnn bak nasılda vermişin biliyordum böyle olacağını devam edeceğim ben karbon diyetine
kızlar kızıma doğum günü yapacağım 3 yaşını dolduruyor 2 hafatsı daha var ve ilkkez arkadaşlarını çağırıp kalabalık bir parti düşünüyorum doğumgünü pastasını benmi yapsam hazırmı alsam karışık kafam hazırı kolaya kaçmak gibi bişey hani kızımla hazırlamak daha eğlenceli olur gibi ama beceremezsem rezilliğide var :84: varmı önerileriniz denediğiniz şimdiden teşekkürler ...

canim benim tariflerimde,dikey katli pasta var,hem cok kolay hemde cok güzel duruyor tavsiye ederim

Babam icin yazdiginiz tüm mesajlar ve iyi dilekleriniz icin cooook tesekkür ederimm
ablalarimm

Insallah Kötü Bi Haber Daha Almadan Iyi Haberlerinide Paylasirim Burada ...

Tek Tek Alinti Yapmadigim Icin Alinmayin Lütfen coklu Alinti Yapmayi Pek
Beceremiyorum Onun Icin Yapmadim ..

Tebrik Edenleridee Kocaman Kocaman Öpüyorummm

Kızlar merhaba,

Başlangıç tarihim : 1 Mayıs 2011
Hedefe ulaşma tarihim hatta iddayı kazanma tarihim diyelim : 15 Ağustos 2011

Başlangıç : 87,6
Bugün : 83,1
Toplam Giden : 4.500
Hedef : 58 Kg
Boy : 1.63 cm
Spor : 12 günlük süre içinde 8 gün ortalama 1 saat'ten 480 dakika

Bütün kilo verenleri kutluyorum ve başarıların devamını diliyorum...

Son düzenleme:

Merhaba Canim ..
Kilo Vermissin Tebrik Ederim ..

Bi Sorum Olacakti .. 15.Agustosa Kadar 58 Kilomu Olmak Istiyorsun ?

Merakimi Mazur Gör Ama Cok Ilgimi Cekti ..

haahhh hhaaahhhhhh haahhhhhh çok şükür dostlarrr

benimde artık 59um varrrr

hırsından çatlasın düşmanlarrr

benimde artık 59um varrr

duyduk duymadık demesin hiç kimseee

işte ilan ediyorum herkeseeeee

Son düzenleme:
harikasın izlem ah ahh kıskanmıyorum çok imreniyorummmm

Son düzenleme:

izlemmmmmm inanamıyorum canım ya şaka gibisin süpersinnnnnnnnn çok tebrik ederim seni toprağımmm

oh beeeeeeeeeeeee süperrr sonundaaa oldu iştee izlemmmmmm
görüntü süper rakam süper ee daha ne olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…