vaşşşşşşşşşşşşşşşşş bune buuuu tebrikler kızlar harika kilolar verilmiş
deryaaaa brdaha hergün tartılmak yok ömrümü yedinnnnn kendinide yedinnn bak nasılda vermişin biliyordum böyle olacağını devam edeceğim ben karbon diyetine
kızlar kızıma doğum günü yapacağım 3 yaşını dolduruyor 2 hafatsı daha var ve ilkkez arkadaşlarını çağırıp kalabalık bir parti düşünüyorum doğumgünü pastasını benmi yapsam hazırmı alsam karışık kafam hazırı kolaya kaçmak gibi bişey hani kızımla hazırlamak daha eğlenceli olur gibi ama beceremezsem rezilliğide var :84: varmı önerileriniz denediğiniz şimdiden teşekkürler ...
Kızlar merhaba,
Başlangıç tarihim : 1 Mayıs 2011
Hedefe ulaşma tarihim hatta iddayı kazanma tarihim diyelim : 15 Ağustos 2011
Başlangıç : 87,6
Bugün : 83,1
Toplam Giden : 4.500
Hedef : 58 Kg
Boy : 1.63 cm
Spor : 12 günlük süre içinde 8 gün ortalama 1 saat'ten 480 dakika
Bütün kilo verenleri kutluyorum ve başarıların devamını diliyorum...
haahhh hhaaahhhhhh haahhhhhh çok şükür dostlarrr
benimde artık 59um varrrr
hırsından çatlasın düşmanlarrr
benimde artık 59um varrr
duyduk duymadık demesin hiç kimseee
işte ilan ediyorum herkeseeeee
benimde artık 59um varrr
çaycını güle güle kullan canım inşş. Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu aşkınızı hep daim etsinn inşş. canım( kimseler görmedi diyosun yanii yağmurdan başka) ohhh ne güzelll maşallahh romantik romantik hadi iyi geceler güzelim
ii gecelerr herkesee geçmiş okuyorum 1 saattiralıntı yapmıştım aslında ama bakktım saat 1 olmuş vazgeçtim
akşam üstü alışverişe gittim oğluma bikaç bişey adlım kendime de yarın alırım artık ordanda kayınvalideme gittik herkes krizde tatile gidiyorum diye
neymiş çok erkenmişte hava ısnmamıştaa
bendegıcıklık olsun diye dedimki "ağustosta ramazan zaten daha gidicem çok yervar ama zaman yok erkenbaşladım ondaneşim giresunlu ben kastamonu ..onun köyünde hiç bişey yok tam bir köy bizzde tam tersi deniz kenarında hertürlü aktivitesi ola biyerdeyiz ..
kv istiyorki ben köye gidiyim 1 ayonunla kalıyım bende kalamam o kadar hele eşim yokken hiç kalamam beraber gelir 4-5 gün kalırız anca dedim kızdı bana ben artık eşimin köyüne gidip orayı ayakta tutmak zorundaymışımsöyle oğluna isterse gelsin bacanızı tüttürsün ben allahın dağında 4 günden fazla kalmam dedim ..
off yaa ben iyiysem herkes iii 1kere istedikleri gibi davranma hemen tavır gıcık oldum yaa
22 sene ismini bile duymadığım köy oldu benim köyüm nasıl bi sistem bu yaa kabul etmiyoruuuuuuuum:84:
sinirimi bozdu akşam akşam eşimede demedim bişey nede olsa annesi ..size anlatıyım dedim kusura bakmayın.
yarın cuma herkes umduğunu ,hakettiğini verir inş
maşallah döktürmüşsünüz gene, dün çok yoğun geçti bilgisayarı açmaya vaktim olmadı, pazardı temizlik misafir derken bu sabah herşeyden önce yazayım dedim , öncelikle dün çok kötü bişey yaptım menümü okuduğunuzda falakaya yatırsanız yeridir.
dünün kötü menüsüne sıra gelince
kahvaltı:2 dlm ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin
saat 4 e kadar 1-2 çilek,malta eriği
4 ten sonraya DİKKAT!!!!
2 milföy böreği, 1 kase yoğurtlu makarna, 1 kurabiye(komşuma gezmeye gitmiştim, çok açtım, çok güzel okuyordu dayanadım)
akşam bişey yemedim bir iki parça peynir, 1 çilek, 1 malta eriği, 1 erik o kadar
kendimi çok suçlu hissettim, dün sabah tartıldığımda 90.1 çıkmıştım bir günde 200 gram alınır mı yaw ders olsun bana, yemicem bi daha
kilo bildirimi
başlangıç 93
geçen hafta 91.1
bu hafta 90.3
qiden 800
toplamda 2.7
hedef 65
boy 1.71
beden 50
spor yok
kilom 65.0
olmuyor artıkk ne yaosma gimtiyorrr
sinirden agladım sabah oturup
sabahın 6 da kalk spor yappp
yeme içmee ama hala aynı
Bildirim
baslangıç:87
gecen hafta:75.5
bu hafta:74.2
giden:1.300
toplamda giden:12.8
hedef:70
boy:1.77
Kızlar şoktayım yahu şoktayım
Size sözzz veriyorum bir daha cumayı görmeden bunalım bunalım kafanızı şişirmeyeceğim asla
Sabah mutluluktan gözlerim doldu sabit beklerken bu sonuç 5 defa çıktım tartım bozuk dedim hala inanamıyorum ya
Ben anladım ki karbon diyeti hakkıyla yapılınca verdiriyor kardeşim..3 gün yap ama tam yap bak nasıl farkediyor
Anam izlemle banuyu dikkate almak lazım işte hatunlar işi biliyor
hayaller hayaller hayallerrrgüle güle kullan canım benim eski model Ab Shaper var kullanmıyorum çok zor oluyor ve çok yer kaplıyor şuan kömürlükte.yeni aldım (yeni sayılma zocak ayında almıştım)Acura AC-930 öyle kenarda duruyor.biraz daha kilo verip pilates topunu ve mekik aletini öyle kullanmak istiyorum.keşke evimiz büyük olsa bir odası spor yapmak için 2 duvarı ayna diğer duvarda plazma diğerinde ise yere kadar uzanan bir pencere ve orman yada deniz manzaralı:)hobby odası gibi anlattım.yürüyüş bandı var annemde oda öyle duruyor bir köşede hepsini toparlayıp egzersiz yapardım.inş.ileride kendi evimiz olursa 4 odalı olur:))
İzlo kesin 5 leri gördü vallahi içime doğuyor
valla deryacım ben de aynı senin gibi düşüüyorum ..annelerin işi gerçekten zor..ama azmeden onu da halediyor biliyor musun..ben de çocuğum olunca herşeye yetişemeyeceğimi düşünüyorum-hoş şimdi de öyleyim ya-benm kuzneim çok kilolluydu aynı benim gibi sonra nişanlanınca bir zayıfladı..kuzne deidğim benden 10 yaş falan büyük...ben kızlarını sevmye onlara giderdim mesela ünv okurken o sabah 05.30 da kalkardı o karanlıkta bir saat yürür gelir kahaltıyı eşini çocuğu hazırlar yollar..gider giyinir kendisi de öğretmende ve akşam 23.30 dan önce yatamazdı..çok hayrandım ona..nasıl bi azimdir dye...bende zerresi yok valla..tek pratik olduğum konu mutfak..
bu arad kızlar faceden sabah kahvaltı fotolarımı gördünüz mü?
hasretim teşekkürler lingi verebilirmisin bakınıym
buarada bildirimim
başlangıç 86.6
geçen hafta 73,6
bu hafta 72.4
giden 1.2
hedef 65
boy 167
beden 44
spor 90 dk
regl oldum buna rağmen kilo verdim çok mutluyum
hasretim teşekkürler lingi verebilirmisin bakınıym
buarada bildirimim
başlangıç 86.6
geçen hafta 73,6
bu hafta 72.4
giden 1.2
hedef 65
boy 167
beden 44
spor 90 dk
regl oldum buna rağmen kilo verdim çok mutluyum
hayaller hayaller hayallerrr
bende denize sıfır bir evde
saten geceliğimle ay ışığında kahvemi yudumlamak istemişimdir hep
denize bakan kısım fuulll cam olucak
allah nasip etsin hepimizin hayalini inşallah
[/COLOR][/B]
deryam kızımın resminide düşündüm bi sorıym kaça yaparlar netten baktım pastalara 120 filan görünce yuh dedim :59:
deryam kızımın resminide düşündüm bi sorıym kaça yaparlar netten baktım pastalara 120 filan görünce yuh dedim :59:
benim yazılar küçük mü çıkıyor normal mii :26::26::26:
bende sadece benimkiler küçük çıkıyor neden acaba :26:
Selma ablacım ben topikten alırım özele gerek yok
Sana feda olsun be nazlım, çektiğin şeylere, yaşadıklarına, katlandıklarına göre....Elbet toparlarsın..ama detokslarla değil, sağlığını bozarsan bozuşuruz ona göre
İşte o azim ve irade bende de yok nihalcim..O yüzden çok tebrik ediyorumz aten ben yapamazdım çünkü..Çocuk olmadığı halde gün yetmiyor bana mesela şu an görseniz korkarsınız öyle bakımsızım
Kolay gelsin nazlım ya, offf temizlik demeyinde ne derseniz deyin
aynen benimde ömrümü yedi derya çok şükür sonuç süperrrvaşşşşşşşşşşşşşşşşş bune buuuu tebrikler kızlar harika kilolar verilmiş
deryaaaa brdaha hergün tartılmak yok ömrümü yedinnnnn kendinide yedinnn bak nasılda vermişin biliyordum böyle olacağını devam edeceğim ben karbon diyetine
kızlar kızıma doğum günü yapacağım 3 yaşını dolduruyor 2 hafatsı daha var ve ilkkez arkadaşlarını çağırıp kalabalık bir parti düşünüyorum doğumgünü pastasını benmi yapsam hazırmı alsam karışık kafam hazırı kolaya kaçmak gibi bişey hani kızımla hazırlamak daha eğlenceli olur gibi ama beceremezsem rezilliğide var :84: varmı önerileriniz denediğiniz şimdiden teşekkürler ...
benimde artık 59um varrr
ben kızkandım bana nee1buçuk aydır çizelgemi değiştirmemiştim
bu çok büyük bir mutluluk benim için
başlangıç 89
geçen hafta 61
bu hafta 59.8
giden 1.200
hedef 57
benim yazılar küçük mü çıkıyor normal mii :26::26::26:
bende sadece benimkiler küçük çıkıyor neden acaba :26:
nice senelere canım benim kızımda 3 yaşını dolduruyorseher benim oğlumda 2 haziran doğumluu 2 yaşını dolduruyor
bizimde 2 haftamız var
benim doğum günüm 1 haziran
oğlumun 2 haziran
kızınında fikrini al bence, bu yaşlarda çok güzel fikirler çıkar onlardan
yaratıcı olur ikizler
120 en azıydı 15 kişiliği birde belki net olduğundan öyle pahalıdır bizim burdan bakacam artık daha var nasılsaYok artık o kadar çok muymuş yahu :44:
O zaman gerek yok sehercim, daha aklı başındayken yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?