- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
damlalar canım nice uzun hayırlı ömürler dilerim kızınaben kızıma pamuk prenses ve yedi cüceler yaptırdım geçen sene köprüsü agaçları yedi cüceleri el arabası baltası bile vardı oyuncaklı yani akan sular falan şekerlemedendi 40 a yaptırmıştım kızlar böyle şeyleri çok seviyorlar bu sene prensesli vardı barbei oyuncagın vücudu oluyor kabarık etegi pasta şeklinde onada 47 dedilerde kızım istemedi kızlar bu tip şeylere bayılıyorlar
nekadar ucuz muş o fiyata bulsam nerdeee soracağım artık benim kızımda bayılıyor öyle şeylere bir ara bakacağım teşekkür ederim canım
Olur tabi ablam bir gün yap ertesi gün normal diyet menünü devam et o kadar da kasma.
İşte pirinç lapasının bir zorluğu da bu sabah kahvaltı da yok her öğün pirinç lapasıyla :26:
Ama inan öyle zor değil bak göreceksin.
düzelttim canım teşekkürlerrrevet kücük ikiyor,cizelgeni degistirirken profilinden yazi karakterinde dgisti,profiline gidip yazi karakteri yerlerini bosluk ypaman lazim
söz sağlığımı bozmadan yapcam yok detoks düşünmüyorum yapınca etrafta leyla gibi geziyom
ben kızkandım bana neehemide çatladum kıskançlıktan benim sana yetişmem lazım en kısa zamanda :92:
şaka bir yana çok tbrk ediyorum cnmdarısı 57 lere inşlh en kısa zamanda :92: :92:
evt izlemcim yazıların çok küçük çıkıyor hele şimdikini okurken çok zorlandım ayarlarıylamı oynadın kuuu :26: :26:
izlemcim sende çizelgeni yeniden değiştirebilmişsin bu hafta okuduğuma göre çok sevindim senin adına
[.
izloşşşşşş tebrikler canım süpersin süpeeerrrrrr
izlem harikasın canım yaa canı yürekten tebrik ederimsendeki azim istikrar az bendede olsa ne olurdu oradan bi üfffleee püffleee bana dogru belki biraz bulaşır sendeki hırsta bana bacım yaa
izlem canım süpersin maşallah o kadar gezdin kilonu korudun ve geldin hemen 5 li rakamlara düştün.tebrikler inş.hedefine ulaşırsın en kısa zamanda....darısı bana ve 80-89 topiğindeki çıtırlara...:81::81::81:
..
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hic gecmise bakmadan direk kilo bildirimimi yapiyim.
Ardindan daliyim gecmise kuuuuuu,
Kim ne kadar ne verdi diye
Iste Sabirsizikla bekledigim o missssssssss gibi Cuma günüm geldi :
Kilo Bildirimi
Baslangic Kilo: 87.7
Gecen Hafta : 74.5
Bu Haftaaaaaaaaaa : 72.7
Bu Hafta Giden: 1.8
Toplam Giden: 15 Kilo
Spor : 240 Dk.
Beden : 42
Boy : 1.70
Allah'ima ne kadar hamd etsem azdir kizlar
Bekleyin 6'lar ben geliyorum
Artik nasil sabirla bekleyipde, hayatimi Cuma'ya cevirdiysem
Rüyamda tartiya cikacakken son dakika misafirlerim geliyor.
O anda unutup yemek yiyiorum, hatirladikdan sonra
ne kadar agladim ki, ben simdi ne kadar verdigimi göremeyecegim diye
Kalktigimda benden mutlusu yoktu valla
Heleki o tartidan sonra
Kilo verenleride, veremeyenleride tebrik ediyorum..
Daha iyi kilo verimlerinin hepsi Cuma'ya insaAllah hatunlar.
Ben simdi bi gecmise dalayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?