80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem harikasın canım yaa canı yürekten tebrik ederim sendeki azim istikrar az bendede olsa ne olurdu oradan bi üfffleee püffleee bana dogru belki biraz bulaşır sendeki hırsta bana bacım yaa

Son düzenleme:

nekadar ucuz muş o fiyata bulsam nerdeee soracağım artık benim kızımda bayılıyor öyle şeylere bir ara bakacağım teşekkür ederim canım

sehercim allah kızına sağlıklı sıhatli ömür nasip etsin ,nice yıllara... bahtıda yüzü gibi güzel olsun...ben genelde evde yaparım pastaları daire pandispanyayı ortadan kesip yuvarlak kısımlarını sırtsırta vererek kelebek şeklinde yapabilirsin.yada köstebek pasta yapıp ortasına sen barbi bebek yerleştirebilirsin.çok seviyorum pasta, tatlı(özellikle sütlü)yapmasını ama mutfağı keşke temizleyen başkabiri olsa.krem karamelli keke bayılıyorum.biraz daha veriyim kendime 2 haftada bir bişey yapacağım önce profitirol sonra krem karamelli kek sonra fırında sütlaç...hepsinden azar azar yiyeceğim.

izlem canım süpersin maşallah o kadar gezdin kilonu korudun ve geldin hemen 5 li rakamlara düştün.tebrikler inş.hedefine ulaşırsın en kısa zamanda....darısı bana ve 80-89 topiğindeki çıtırlara...:81::81::81:

nazlı canım sen bahar temizliğinde zaten artını siler hatta eksiye düşersin 10 gün temizlikben yapamam hiç o kadar gün üst üste temizlik yaptığımı hatırlamam.bayram temizliği bile 1-2 gün işten çıkışlarda artık ne yapabilirsem...

nekadar ucuz muş o fiyata bulsam nerdeee soracağım artık benim kızımda bayılıyor öyle şeylere bir ara bakacağım teşekkür ederim canım

bencede çok ucuzmuş.1 mayısta yengemin doğum günü için pasta aldık çapı 20 cm kestaneli 30 TL...hani öyle üstünde süsler falan yok.hamur şekerliler süsleme işçiliğinden kişiye özel olduğundan daha pahalı 100-120 rahat tutar...

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hic gecmise bakmadan direk kilo bildirimimi yapiyim.

Ardindan daliyim gecmise kuuuuuu,

Kim ne kadar ne verdi diye

Iste Sabirsizikla bekledigim o missssssssss gibi Cuma günüm geldi :

Kilo Bildirimi

Baslangic Kilo: 87.7

Gecen Hafta : 74.5

Bu Haftaaaaaaaaaa : 72.7

Bu Hafta Giden: 1.8

Toplam Giden: 15 Kilo

Spor : 240 Dk.

Beden : 42

Boy : 1.70

Allah'ima ne kadar hamd etsem azdir kizlar

Bekleyin 6'lar ben geliyorum

Artik nasil sabirla bekleyipde, hayatimi Cuma'ya cevirdiysem

Rüyamda tartiya cikacakken son dakika misafirlerim geliyor.

O anda unutup yemek yiyiorum, hatirladikdan sonra

ne kadar agladim ki, ben simdi ne kadar verdigimi göremeyecegim diye

Kalktigimda benden mutlusu yoktu valla

Heleki o tartidan sonra

Kilo verenleride, veremeyenleride tebrik ediyorum..

Daha iyi kilo verimlerinin hepsi Cuma'ya insaAllah hatunlar.

Ben simdi bi gecmise dalayim

ay walla ne güzel kilolar gitmiş.... düşünsenize dünyanın yükü hafiflrdi sayemizde....
ben de şimdi çizelgemi değiştireceğim büyük bir zevkle ve hedefimi de izlemin sonucundan sonra60 dan 58 e çekeceğim ..... 60 yazarken ilk başta kendim bile inanmamıştım ama yavaş yavaş oluyor işte 60 olan 58 niye olamasın değilmi....burayı bulmadığım o günlere nasıl yanıyorum bir bilseniz...bu arada 2 yılı 90 lı rakamlarda geçirdim.... benimde kızım 16 haziran doğumlu ve 2 yaşını bitirecek allahım nasip ederse... ben de yavaştan araştırmalara gireceğim geçen yıl yaklaşık 20 çeşit pasta börek tatlı ile yaklaşık 50 kişiyi ağırlamıştık eşimin okulunun bahçesin de çok güzeldi bu yıl evin karşısında bir çay bahçesi var oraya bi sorcam bakalım ne kadar derler ..... int den bi bakın çok güzel fikirler var organizasyon ve süsleme adına...

aaaaaaaaa bu arada 1 ay gibi bir zaman var ve ben inşallah o zaman 5 kilo daha vermiş olurum ve güzel güzel giyinirim inşallah misafirlerimin karşısında. 76 falan olur galiba......

sonunda eve geldim bi koşu tartıya çıktım veee

başlangıç:90.8
geçen hafta:86.3
bu hafta:85.3
toplam giden:5.5
giden:1000gram
spor:yok
beden:46
boy:1,64

Son düzenleme:
ben hala temizlik yapıyom :84: daha odayı bitiremeden bu kadar yoruldum :44:
bitince demekki bende bitcem

Merhabalar,harika, bu hafta genelde çok güzel kilolar gitmiş.Sabit olanlar ya da veremeyenler üzülmesin,haftaya acısını çıkartıp,en üst sıralardan giriş yapacaklardır,ben inanıyorum.

Benim kilo bildirimim
Başlangıç:91.2
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:78.8
Giden:0.8
Toplam giden:12.4
Boy:1.65
Beden:44

Derya,Burcu,İzlem ve Gülçin(unuttuklarım varsa isimler aklımda kalmıyor)karbon diyeti yapanlar,sonuç HARİKA.İşte SÜRPRİZ

Nazlı,sabret,kesinlikle emeğinin karşılığını alacaksınız,zaten biz sizleri örnek alıyoruz,bu kadar kiloyu nasıl verdiyseniz,azıcık kalan kiloyu mu veremeyeceksiniz,ne kalmış ki...
Ben menümü yazayım
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1 salatalık
2 çeri domates
maydanoz,dereotu

Ara:
9-10 badem
1/4 simit

Öğle:
150 gr yoğurt
4 çörekotlu form bisküvi

Ara:
1/2 portakal

3 yk süzme yoğurt(akşam öncesi)
Akşam:
1/ ekmek
haşlanmış baharatlı tavuk göğsü
salata(yağsız)
Turşu

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
1 nescafe(şekersiz)
1 form çay
şekersiz çaylar

Son düzenleme:

kahvaltı olarak domates salatalık falan yiyememi :26:
sadece lapamı yiyim kahvaltıda da abla
kusura bakma ablacımm çok soru sordum

burcucum canım benim babana çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah tedavilerini rahatça atlatır sağlığına kavuşur canım benimde annem 10 ssenedir meme ca 4 senedirde aktif olarak kemo alıyor canım hislerini çok iyi anlıyorum saç dökülmeleri enfekteler okadar çok zor geliyorki insana ama iyileşsinde tek saçlar yerine geliyor tatlım gülümsiyerek hatırlıyorsun sonra

deryacım ve burcucum sizi gönülden tebrik ediyorum güzel sonuçlar aldınız yavrular maşallah size ama banada maşallah dimi 3 gün sonra bırakmama rağmen topladım gene allahtan pes edip haftam boşuna gitti diyipte yemeye vermedim kendimi

evet kücük ikiyor,cizelgeni degistirirken profilinden yazi karakterinde dgisti,profiline gidip yazi karakteri yerlerini bosluk ypaman lazim
düzelttim canım teşekkürlerrr

nazlııışşş saolasın tatlım
çookkkk teşekkürler
kıskanma kuuuu

izlemcim sende çizelgeni yeniden değiştirebilmişsin bu hafta okuduğuma göre çok sevindim senin adına
[.

teşekkürler tatlım
darısı başına olsun inşallah

izloşşşşşş tebrikler canım süpersin süpeeerrrrrr

teşekkürlerrrr
izlem harikasın canım yaa canı yürekten tebrik ederim sendeki azim istikrar az bendede olsa ne olurdu oradan bi üfffleee püffleee bana dogru belki biraz bulaşır sendeki hırsta bana bacım yaa

üfleeediiiimmmm
kokulu kokulu öpücüklerle birlikteee

filiziiiimmmm teşekkürler
darısı başına olsunnn

aferin kız sanaa
bravoooo

sen beni de geçersin haa bu gidişle

menümüde yazıyım

sabah:1 dilim tb ekmeği 1 kk kadar ezine peyniri domates

ara 1 elma

öğlen büyük kase dolusu ton balıklı salata

ara 6-7 muşmula kabuksuz yedim çekirdekleride çıkınca anca dişimin kavuğuna yetti

akşam 1 tabak taze fasulye 1 dilim tb ekmek 3 kaşık yoğurt

yatmdan herzamanki gibi tarçınlı süt

spor:yağmurun azizliğine uğradım 20 dk yürüdüm geldim

su bol miktarda

şu kocam bir sevincimi yaşatmadı yahuu
tam sizinle sohbete oturmuştum kii
eşim aradıı

noterdeyim taksite atla gel diye
ege filan uyuyordu, hazırlandım çıktım, araba alımsatımı için ben lazımmışım
ordaydım, gelirken de markete uğrayıp
sebze aldım

bütün günüm gitti, neyse nerde kalmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…