80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilkay gelmedi mi kızlar

hiç rastlamadım

anam onun kaynanasının günü de hiç bitmez, belki ona takılmıştır
bi arıyım

izlem ablacım kestane Şekerim tebrik ederim

ahh canım çok saol ağzımın sularını silmekle birlikte
pek sevmem ama şimdi sen söyleyince canım çekti
kestane şekeri

denizle derya gönderin ku bi kutu kafkastan

ben bilecikte okudum üniversiteyi,izmirden bursaya
bursadan bileciğe geçerdik aktarmalı bayaa gezmişliğim vardır bursayı

ahhh ahh ne güzel günlerdii :92::92::92:

ay kızlar ben cam silerken tam sandalyeye bastım inmek için sandalye kırıldı ayağım çöktü içine düştüm o esnada kafamın sağ tarafını sert bir şekilde yere çarptı şuanda kafamın sağ tarafında tuhaf bir ağrı var acaba her ihtimale karşı doktora gitsemmi :26: ayağımda çok kötü bilek kısmından

geçmiş olsun canım. git bence şüphelerini kaldır

DENİZDE KUM BİZDE DOLAP ÇEKMECE BİTMEZ KUŞUMMMMM
teşekkür ederim canım evet dıloapları düzenli severim,ama en sıkta benimki dağılır acele alltan bişiy alırım elime hoppp dağılır onun için sıksık düzeltirim kuu
teşekkür ederim canım çok saolısn..
kuzummmmmm tepriklerrrrr bende tahmim etmiştim göreceğini doya doya tadını çıkar hayırlı olsun 5 lerin

ege evde tekmi kaldı kuuuuuuu....nasıl yaptın ...kuşumuuu öpppp...

izlemm

tebrik ederim canım,allah bir daha sana daha üst kiloları göstermesin canımm... maşallah sana çok sevindim çok mutlu oldummmmmm...:92:

kilo veren diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum devamını diliyorum..bende midemi üşütmüşüm dün çoık fenaydım kustum falan ..çok halsizdim şimdi daha iyiyim çok şükür toparladımm...pazar a iyi olmama lazım egeye doğum günü kutluyoruz ya...üç beş yakın arkadaş ve dostları ve bir de aileleri çağırdık çok kalabalık değiliz çağırsak isan çokya çocukluları çağırdık egenin arkadaşları mahiyetinde...birde tabiii tülin teyzeciğimi çağırdık..:))...böyle işte ..geçen sen çok kasmıştım bu sene çok rahatım ..ilk olunca öyle oldu heralde..neysem..böyle işte kızlar..izlemmm yok kuu kaynanamın günlerine gitmiyorum sadece kabul gününe gidiyorum birde birlikte dışarda yemekli bir günümüz var okadar..aman yüreğim dayanmaz nerde bende o enerji kuuuu

zilan

canım yazdıklarını okuyunca dehşete kapıldım ,gerçekten de çok ciddi ve üzücü meseleler inşallah en kısa zamnda düzelir..böyle ortaklık işleri riskli eşle dostla akraba ile ortak olmıycan sonu hep kötü bitiyor çünki canım...

bu arada düşmüşsün geçmiş olsun aman dikkat et tabiiki doktora gitmelisin..hiç geciktirme için de rahat eder hem

kizlar selam ben sabitim kilomda ....tasinma telasindan hep giremiyorum 1-2 güne netimde kesilcek diger eve baglancak...tebrikler herkese.izlem gördüm masallah darisi basina canim

ölçüleirmi aldım kızlar ama eskileri hatırlmaıyorum bulamamm sanırım

gögüs:92
bel:81
kalça:90
göbek 94

zilan devam ediyormu agrıı
kafanda kalmaısn bi git istersen

Son düzenleme:
ölçüleirmi aldım kızlar ama eskileri hatırlmaıyorum bulamamm sanırım

gögüs:92
bel:81
kalça:90
göbek:94

zilan devam ediyormu agrıı
kafanda kalmaısn bi git istersen

Ölçüler çok güzeeeeeeellllllll
Darısı başımıza Ben de armut tipliyim ne yaparsam yapayım basen asla 90 olmaz.Göğüs ve basen tam orantılı

Son düzenleme:
göbekk çıkmamışş
94 neresi güsle yaa koca bir göbek

Göbek derken tam olarak göbek deliğinin olduğu yerden mi ölçülüyor?O da azalır,farklı bir hareket falan mı gerekiyor acaba:26:,bilemedim:26:
Benim üst tarafım ince de basen ve bacaklar kalın.Herkesin beli kadar (daha da kalın)benim bacağım var.

kızlar uzun zamandır giremiyordum ama dönüşüm muhteşem oldu kilo bildirimimi yapıyorum :))
başlangıç kilo: 85 kg
geçen hafta: 64.6
bu hafta:63.6
giden: 1000 gr
toplamda giden: 21.4 kg
hedef: 55
yapılan spor: 40 dk kardiyo
beden: 40
boy: 1.58

Kizlar o kadar alinti yaptim, üzerinden saatler gecti.

Ne olduysa olmus, esim yanlislikla kapamis,

Bir ton azarladim tabi,

-Ne kiymetli arkadaslarin var " diyip triplere girdi

Onda da kabahat yok ki,

Evin islerine dadandim yine.

Tüm bizim ve kizimin nevresimlerini, pikelerini, yastiklarindan, tüllere kadar

Herseyi degistirdim, kirlileri yikadim.

Isim bittikden sonra odadan cikmadan söyle döndüm bir bakdim,

Ohhhhhhh diye mis kokuyu icime cektim,

Sanki tüm kasveti kirlilerle attim gittti

Izleeeemmm, kara kasina gözüne hayran oldugum azimli hatunum

Sanki ben gecmisim gibi sevindim vallahi 5'li sayilara

Idolum'sun

Nazli canim cok gecmis olsun ya, sadaka verin canim basinizda ki belalar gitsin..
Ve doktora gitmeyi asla ihmal etme.

Ilkay'im sirinlik abidem, sende merhaba demissin 5'lere hayirli ugurlu olsun kuzummm

Derya, Burcu, bosa o kadar kendinize zindan ettiniz güzelim haftanizi..

Banu'm canim benim hic üzülme, belliki vücudun kendini kapatmis..
Ama lütfen kendini üzme, hersey insaAllah eski sistemine dönecek.
Yeterki yilma canim benim..

Hatunlar vallahi süper kilolar vermissiniz adini unuttuklarim ne olur beni affetsin. :26::26:

Son düzenleme:
geçmişi yeni okudum kızlar..kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim..bu aralar çok yoqunum yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz sabah tartıldıqım gibi sabahın 6.30unda gidip simitimi aldım kahvaltım buydu bugün..her cuma simitle kahvaltı yapıyorum öyle çok seviyorumki yerken çok mutlu oluyorum..öqleden sonrada yine kermese gittik ve karbonhidrat yüklü bir gün oldu..haftaya bir kermes daha var hafta sonu gideriz...sonrasında rahatım..gidince yemek zorunda kalıyorum gerçi pişman olmuyorum ama şimdiye kadar 60a inmiştim yemeseydim..pazartesi 67.3e kadar çıkmıştım çok şükür toparladım 64.9 u gördüm bugün..3 hafta önce 64.6yken dikkat etmediqim için kilo aldım..neyse inş. bundan sonra daha dikkatli olucam..haziranın 18inde düqünümüz var o zamana kadar 59u görmek istiyorum..

banu canım ölçülerin süper bel kısmın çok enterasan ama ya yalnışmı ölçtün acep :44:
zilan canım çok geçmiş olsun görünür görünmez kazalardan korusun mevlam bizi

menümüde yazıym bugün şımardım bıraz kaçırdım

sabah
tereyağ
peynir 1
çavdar ek 11

öğle
salam 1
kaşar 1
çavdar 11
domates 6
ezme ?

ara
yeşil elma 11

akşam
3 köfte 0
2 kaşık çorba 5 (özledim ya )

çilek :78: 8
maalesef azucuk karbonlandım
yeni diziler süper ya komedi olsunda gülelim dün çok güldüm üsküdara giderkeni izlerken babam sağolsunu izliyom fena değil izlediğim sadece 2 dizi vardı onlarda dram dram bayılıyor ama bırakamıyordum artık bunlar tamamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…