söz sağlığımı bozmadan yapcam yok detoks düşünmüyorum yapınca etrafta leyla gibi geziyom
aynen benimde ömrümü yedi derya çok şükür sonuç süperrr
1buçuk aydır çizelgemi değiştirmemiştim
bu çok büyük bir mutluluk benim için
başlangıç 89
geçen hafta 61
bu hafta 59.8
giden 1.200
hedef 57
Kilo Bildirimi
Baslangic Kilo: 87.7
Gecen Hafta : 74.5
Bu Haftaaaaaaaaaa : 72.7
Bu Hafta Giden: 1.8
Toplam Giden: 15 Kilo
Spor : 240 Dk.
Beden : 42
Boy : 1.70
sonunda eve geldim bi koşu tartıya çıktım veee
başlangıç:90.8
geçen hafta:86.3
bu hafta:85.3
toplam giden:5.5
giden:1000gram
spor:yok
beden:46
boy:1,64
Benim kilo bildirimim
Başlangıç:91.2
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:78.8
Giden:0.8
Toplam giden:12.4
Boy:1.65
Beden:44
kahvaltı olarak domates salatalık falan yiyememi :26:
sadece lapamı yiyim kahvaltıda da abla
kusura bakma ablacımm çok soru sordum
denizle derya gönderin ku bi kutu kafkastan
:
ay kızlar ben cam silerken tam sandalyeye bastım inmek için sandalye kırıldı ayağım çöktü içine düştüm o esnada kafamın sağ tarafını sert bir şekilde yere çarptışuanda kafamın sağ tarafında tuhaf bir ağrı var acaba her ihtimale karşı doktora gitsemmi :26: ayağımda çok kötü bilek kısmından
kilo bildirimim
başlangıç:70
geçemn hafta:60
bu hafta:59,5
giden:500 gram
hedef:55
siporrr yohhhh
beden 40
ölçüleirmi aldım kızlar ama eskileri hatırlmaıyorum bulamamm sanırım
gögüs:92
bel:81
kalça:90
göbek 94
zilan devam ediyormu agrıı
kafanda kalmaısn bi git istersen
kızlar uzun zamandır giremiyordum ama dönüşüm muhteşem oldukilo bildirimimi yapıyorum :))
başlangıç kilo: 85 kg
geçen hafta: 64.6
bu hafta:63.6
giden: 1000 gr
toplamda giden: 21.4 kg
hedef: 55
yapılan spor: 40 dk kardiyo
beden: 40
boy: 1.58
karbona devam mı kızlar tamam mı ?
ay kızlar ben cam silerken tam sandalyeye bastım inmek için sandalye kırıldı ayağım çöktü içine düştüm o esnada kafamın sağ tarafını sert bir şekilde yere çarptışuanda kafamın sağ tarafında tuhaf bir ağrı var acaba her ihtimale karşı doktora gitsemmi :26: ayağımda çok kötü bilek kısmından
çok geçmiş olsun.inşallah iyisindir şimdi.
burcu babana üzüldüm allah şifa versin.
kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler inşallah acısını haftaya çıkartırsınız.
izlem 50 lere düşmüşsün tebrikler.
banu ölçülerin çok güzel sadece bel çalış bence de.senin yerinde olmak isterdim.
deryacığım beni teselli edin diye yazmıyorum sakın yanlış anlamayın ama beni listeden çıkar lütfen.uğraşmıyorum ve hep bahane buluyorum.bu kadar uğraşan,listeye girmeye çalışan insanlara haksızlık gibime geliyor.garip bi insanım.hem dertleniyorum kiloma hem bir şey yapmıyorum.
nereye kadar gider bilmiyorum ama eminimki size de gına geldi artık beni teselli etmek.olmuyor yani bi türlü azimlenemiyorum.o yüzden valla darılmam at beni listeden belki aklım başıma gelir.
izlemm
tebrik ederim canım,allah bir daha sana daha üst kiloları göstermesin canımm... maşallah sana çok sevindim çok mutlu oldummmmmm...:92:
kilo veren diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum devamını diliyorum..bende midemi üşütmüşüm dün çoık fenaydım kustum falan ..çok halsizdim şimdi daha iyiyim çok şükür toparladımm...pazar a iyi olmama lazım egeye doğum günü kutluyoruz ya...üç beş yakın arkadaş ve dostları ve bir de aileleri çağırdık çok kalabalık değiliz çağırsak isan çokya çocukluları çağırdık egenin arkadaşları mahiyetinde...birde tabiii tülin teyzeciğimi çağırdık..:))...böyle işte ..geçen sen çok kasmıştım bu sene çok rahatım ..ilk olunca öyle oldu heralde..neysem..böyle işte kızlar..izlemmm yok kuu kaynanamın günlerine gitmiyorum sadece kabul gününe gidiyorum birde birlikte dışarda yemekli bir günümüz var okadar..aman yüreğim dayanmaz nerde bende o enerji kuuuu
kizlar selam ben sabitim kilomda ....tasinma telasindan hep giremiyorum 1-2 güne netimde kesilcek diger eve baglancak...tebrikler herkese.izlem gördüm masallah darisi basina canim
çok geçmiş olsun.inşallah iyisindir şimdi.
burcu babana üzüldüm allah şifa versin.
kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler inşallah acısını haftaya çıkartırsınız.
izlem 50 lere düşmüşsün tebrikler.
banu ölçülerin çok güzel sadece bel çalış bence de.senin yerinde olmak isterdim.
deryacığım beni teselli edin diye yazmıyorum sakın yanlış anlamayın ama beni listeden çıkar lütfen.uğraşmıyorum ve hep bahane buluyorum.bu kadar uğraşan,listeye girmeye çalışan insanlara haksızlık gibime geliyor.garip bi insanım.hem dertleniyorum kiloma hem bir şey yapmıyorum.
nereye kadar gider bilmiyorum ama eminimki size de gına geldi artık beni teselli etmek.olmuyor yani bi türlü azimlenemiyorum.o yüzden valla darılmam at beni listeden belki aklım başıma gelir.
slm bende 86 kiloyum diyete yeni başladım sayılır buranın yabancısıyım neler yapmam gerekiyor tam bilemiyorum yardımıcı olursanız ve aranıza benide alırsanız sevinirim ..:18:
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
çook teşekkür ederim. amin.. inşallah bu sefer azimliyim kilo vericem
bu sefer gerçekten kendim isteyerek başladım zorlama yok tamamen kendi kararlıyım ben funda 36 yaşındayım yanlız yağlar bende bayağı bi inatçıymış 13 gündür diyet spor ve yürüyüş henüz bir kilo bile veremedimSen kararlı olduktan sonra kimse duramaz önünde ki ne mutlu sen inanıyorsan yolu yarıladın demektir :13:
Ben derya,27 yaşındayım
bu sefer gerçekten kendim isteyerek başladım zorlama yok tamamen kendi kararlıyım ben funda 36 yaşındayım yanlız yağlar bende bayağı bi inatçıymış 13 gündür diyet spor ve yürüyüş henüz bir kilo bile veremedim
bu sefer gerçekten kendim isteyerek başladım zorlama yok tamamen kendi kararlıyım ben funda 36 yaşındayım yanlız yağlar bende bayağı bi inatçıymış 13 gündür diyet spor ve yürüyüş henüz bir kilo bile veremedim
kızlar ben mercimek çorbasını
normal mercimeği yıkar, tencereye koyar üstüne sıcak su döker içine 1-2 patates, tuz boll kimyon
kısık ateşte kaynatırdım, salça filan koymuyordum...
sonrada blendırdan geçirirdim yağ filan koymazdım(havuç, soğan tadını bozuyor diye sevmiyoruz)
geçen bi arkadaşım aynı bu şekilde yaptıktan sonra
4-5 diş sarımsakla salça kavurmuş az kuru nane
allahım bu kadar mı değişir tadı harika olmuşş
böyle etsuyu tadı alıyorsunuz, böyle damağınız doluyor resmen
süper oluyor
belki deneyen öyle yapan vardır ama, ben bi hatırlatim didim
bugün yaptım bende çok güzel olmuş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?