80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende iim canım bugün tatiliz ve evdeyim
evdeyim ama hiç boş kalırmıyızki biz kadınlar ev işleri çok cam, mutfak vs bir sürü temizlik var ama önce kk dedim

kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin
bizede yarin tatil, babalar günü almanlarin, ama ben yinede babacigima birsey alicam sengözlerimebaksanab
bende isyerindeyim su an.... surfen yapiyorum internetde kaydirigubbakcemile2

fıstık tabiki al anneler babalar bizim herşeyimiz onları ihmal etmemeliyiz
günaydın ceren nasılsın

fıstık tabiki al anneler babalar bizim herşeyimiz onları ihmal etmemeliyiz
günaydın ceren nasılsın

almanlarin babalar günüya ondan diyorum :)
olsun yinede alayim, bizim babalar günündede aliriz nolcekkaydirigubbakcemile3

saol iiiyim cerencim bugün evdeyim ve az sonra evişlerine başlıycam havada bugün kapalı ama kafaya koymuşum ev temziliği cam mutfak çok iş var çoookkk

günaydın fleks

saol iiiyim cerencim bugün evdeyim ve az sonra evişlerine başlıycam havada bugün kapalı ama kafaya koymuşum ev temziliği cam mutfak çok iş var çoookkk

günaydın fleks

günaydın baharnaz evişlerinde kolay gelsin sana inş benimde boya yapılcak temizlik için onu bekliyorum bi bitseydi üstümde yük vallahi:Saruboceq:

cam temizliğini ertele istersen yarın istanbul yağışlı diye biliyorum yinede sen bilirsin tabi baharnazcım

ben bir kahvaltımı yapayım sonra ufaktan işleri paketlemeye başlayım kızlar görüşrüz

GÜNAYDIN GÜNAYDIN baharnaz kolay gelsin gercekten cam silme emegine yazık hava yagacak burasıyla orası aynı bence burda yagdı biraz ordada aynıdır

mervecim diyet bu aralar iyi degil malesef artıdayım ama bu gün cok sıkacagım cuma günü gecen haftaki kg cıkayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…