hahhahahhahha çok komiklerr
Eki Görüntüle 194539 Eki Görüntüle 194540 Eki Görüntüle 194541 Eki Görüntüle 194542 Eki Görüntüle 194543 Eki Görüntüle 194544
hahhahahhahha çok komiklerr
Eki Görüntüle 194539 Eki Görüntüle 194540 Eki Görüntüle 194541 Eki Görüntüle 194542 Eki Görüntüle 194543 Eki Görüntüle 194544
izlemmmmmmm
ben baktım kuşumm ya çok güsellerrrr
seninnn avaarınd açok güslel aslınd aonu yapcakım snein yapacagını ahmin ettimm
Memnun oldum fundacım, burada pek abla denmediği için funda diyorum hepimiz arkadaş gibiyiz çünkü ama ayıp etmiş olursam ya da sen öyle istersen abla da derim
Bak bizim listemiz var eğer girmek istersen 2 hafta menülerini her akşam yaz, her cuma bildirim yap ve iki hafta sonunda listeye gir :81::81:
Hem menülerine gelen yorumlardan nerede hata yaptığını da anlarsın..Yürüyüş çok faydalı ben hep yürüyüş yaptım bu güne kadar başka ağır bir spor yapmadım..Yani illa vermen gerekirdi ama mutlaka bir yerde bir hata vardır, umarım buluruz :13:
Boy ve kilon kaç?
Ayy izlo canım çekti sıcak sıcak
Deneyeyim diyeceğim ama aylardır mercimek çorbası pişmiyor evde
Siz beni bakliyattan korkuttunuz korkutalı adını unuttum mercimek çorbasının
boy:1 63 kilo: 86 her gün düzenli yürüyüşüm var kahvaltı öğle ara öğünler akşam her şeye ve her yediklerime dikkat ediyorum bu günden itibaren de neler yediğimi yazarım umarım bir hata olsun da burdan çaresini bulalım .. bu kadar uğraşıp da kilo verememek çok sinir bozucu :44: bu arada bana funda diyebilirsin benim için hiç bir sakıncası yok :)
merhabaaa
bazen inatçı olabiliyor bünye
pes etme sne devam et emin ol düşecektirr tartıı
canım benim adım sevdaydı. ama şuan topigin yüz karası olduhepsini okudum bildirimlerin. herkes güzel kilolar vermiş herkesi tebrik ediyorum
bende eve gidip bi an önce tartılmak istiyorum yaaa
umarım vermişimdir kızlar
bu arada hatırladığım kadarıyla deryacım boşuna üzülmüşsün bak ne güzel gitmiş devamı gelsin inşallah
izlemcim sende çizelgeni yeniden değiştirebilmişsin bu hafta okuduğuma göre çok sevindim senin adına
burcucum baban için inşallah güzel haberlerinide okucaz inanıyorum ben.
zum senin adını unuttum ben. sende inşallah haftaya iyi bi sonuç görürsün canım..
çok gecmiş olsun canım sakın ihmal etme sakın allah muhafaza kafanıda ayagınıda göster canım tekrar gecmiş olsun çok üzüldümay kızlar ben cam silerken tam sandalyeye bastım inmek için sandalye kırıldı ayağım çöktü içine düştüm o esnada kafamın sağ tarafını sert bir şekilde yere çarptışuanda kafamın sağ tarafında tuhaf bir ağrı var acaba her ihtimale karşı doktora gitsemmi :26: ayağımda çok kötü bilek kısmından
Evet efendim bu hafta listemiz bomba gibi kendimizi aştık resmen topikçe
Hepimize maaşallah
6. sıradayım yaşasınNiye bu kadar azimlisiniz len daha yüksek bekliyordum
Bildirim gelmeyenleri bekleyeyim dedim ama listemizi bir an önce de yapmak istedim o yüzden sabit geçtim.
Nazlım listenin sonundayım diye üzülürsen bozuşuruz haberin olsun, sakın sıkma canını
Haydi bakalım çıtır adayları bakın da gurur duyun kendinizle
[ı]nilgüncüm elbet senin de hazır olacağın ve bu işe baş koyacağın bir zaman gelecek bunu biliyorum..o güne kadar ben silmek istemiyorum adını kalsın öylece.. :26:[/ı]
ayyy inşallah kötü bişiy çıkmaz
şiddetli mi vurdun bilmiyorum ama ihmal etme derim ben
Buzdolabı hakkında da ben normal kullanıyorum
benim hiçbir eşyam arçelik değil, bilemiycem nsıl olduğunu ama çok güzel resimler
benimkiler genelde ariston
teşekkürler dostumm
az kalmış seni yakalamamaKaççççç
teşekkürler
allah sana da göstersin canım
senin geçende kullandığın bir söz beni çok umutlandırmıştı nilgünüm
demiştin kii
işim ve çocuklarım söz konusu olduğunda aslan kesilen ben
kilo verme konusu gelince beceremiyorum cayıyorum demiştinn :82::82::82:
Sen başarılı bir kadınsın, kendine güvenen ayakları üstünde duran
kendini bize karşı sorumlu hissetme lütfen
kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran canım benim
Ama içimi soracak olursan, bırakma sakın, kendin için yap bu iyiliği :92::92:
kızlar ben mercimek çorbasını
normal mercimeği yıkar, tencereye koyar üstüne sıcak su döker içine 1-2 patates, tuz boll kimyon
kısık ateşte kaynatırdım, salça filan koymuyordum...
Sonrada blendırdan geçirirdim yağ filan koymazdım(havuç, soğan tadını bozuyor diye sevmiyoruz)
geçen bi arkadaşım aynı bu şekilde yaptıktan sonra
4-5 diş sarımsakla salça kavurmuş az kuru nane
allahım bu kadar mı değişir tadı harika olmuşş
böyle etsuyu tadı alıyorsunuz, böyle damağınız doluyor resmen
süper oluyor
Belki deneyen öyle yapan vardır ama, ben bi hatırlatim didim
Bugün yaptım bende çok güzel olmuş yaa
[ı]evet efendim bu hafta listemiz bomba gibi kendimizi aştık resmen topikçe
Hepimize maaşallah
6. Sıradayım yaşasınNiye bu kadar azimlisiniz len daha yüksek bekliyordum
Bildirim gelmeyenleri bekleyeyim dedim ama listemizi bir an önce de yapmak istedim o yüzden sabit geçtim.
Nazlım listenin sonundayım diye üzülürsen bozuşuruz haberin olsun, sakın sıkma canını
Haydi bakalım çıtır adayları bakın da gurur duyun kendinizle[/ı]
[ımg]http://www.yukleresim.com/images/25475823074372898167.jpg[/ımg]
canım benim adım sevdaydı. ama şuan topigin yüz karası olduinşş. canım benim sıkıldım artık böyle olmaktan bende gencim bende güzelim ama şişmanım
çok gecmiş olsun canım sakın ihmal etme sakın allah muhafaza kafanıda ayagınıda göster canım tekrar gecmiş olsun çok üzüldümİZLEMMMM bacım cok cok cok tebrik ederim maşallahhhh canımohhh allah bıdaha geri getırmesın o kılolarını inş... DERYACIMMM çiçemm ellerine saglı k kız çok guzel olmuş liste maşallah birinci sıralardayımm ama sondan birinci yaw harbi çok bozuldum çok üzüldüm ben ya neyse herkesi çokkkkkkk tebrık edıyorumm tekrar tekrarrr
deryacım liste cok güzel olmuş teşekkürler eline saglık canım
innşalllahhhh...
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvnOTor/]
[/url]
Üzülmek yooook
Bu işin haftası da var unutma, bu üzüntünü hırsa çevir ve bomba gibi bir rakamla gel haftaya :13:
deryacım iyiki varsın güzelim aslında tek hatam ne biliyomusun ben gece 12 ye kadar o kadar dikkatliyim ki yedigime içtigime az yerım dıkkatlı yerım kalorısıne bakarım şeker kullanmam amaa ne oluyosa o saatten sonra oluyo ve yemek yıyorum daha dogrusu yiyomuşum. geçen gece ayıptır söylemesi cocuklar küçük ya eşim eve eli boş gelmez almış bir dünya sey çikolata meyveli yogurt gofret v.s gofrette koca bi kutu öylede guzelki onun tadıneyse uzatmıyım sabah kalktım gofret boşşş bir tane dahi yokk cips açık kekin biri boşşallah allah dedim oglan uyuyo kız uyuyo zaten gece kalksalar önce bana gelırler sonra su veya süt içip tekrar yatarlarr gıttım benımkine soylenıyorum aşkolsun bitanem ben sana gece yemek yeme cok zararlı demiyomuyum dıye hayıflanıyorum adam demez mi kuran çarpsın ben yemedim aşkım gece sen kaç sefer kalktın agzında kart kurt bi ses geri geldin yattın tekrar kalktın bende uyku tutmuyo heralde sıgara içip gelıcek dıye bakmadım diyooo :18::18:acep kafayımı yidim ki ben??
canım benim adım sevdaydı. ama şuan topigin yüz karası olduinşş. canım benim sıkıldım artık böyle olmaktan bende gencim bende güzelim ama şişmanım
wisper nasılsın canım
Deryooos ablam listee yine mikemmell olmuss ellerinee saglikk ...
Ayy kizlaaar demin salya sümük agladim
Ask Tesadüfleri Sever Filmine Baktim , Sinemaya Gidememistim Nette Gelmis Ordan Baktim ..
Ayy Allahim Yaa Nasill Bir A$k OoOo Öylee ..
Sonunda Cok Feci Agladim .. Tamda Duygusall Dönemimdeyim Malum Regl Arifesi ..
Ayyy Bendee Öylee Bi A$k Istiyorummm ..
Hayatimda Hic A$ik OlmadimALLAHIM Bana Hayirli Bir Kul ile Hayirli Bir Evlilik Nasip Etsin
Diye Cok Dua Ediyorum ..
Ayy iyicee askböcügü oldumm hee
Favori filimlerim arasinda tavan yapmis durumda ask tesadüfleri severrrrr filmiiii :97:
yaşasın tek seferde yaptımmm..
Üzülmek yooook
Bu işin haftası da var unutma, bu üzüntünü hırsa çevir ve bomba gibi bir rakamla gel haftaya :13:
deryacım iyiki varsın güzelim aslında tek hatam ne biliyomusun ben gece 12 ye kadar o kadar dikkatliyim ki yedigime içtigime az yerım dıkkatlı yerım kalorısıne bakarım şeker kullanmam amaa ne oluyosa o saatten sonra oluyo ve yemek yıyorum daha dogrusu yiyomuşum. geçen gece ayıptır söylemesi cocuklar küçük ya eşim eve eli boş gelmez almış bir dünya sey çikolata meyveli yogurt gofret v.s gofrette koca bi kutu öylede guzelki onun tadıneyse uzatmıyım sabah kalktım gofret boşşş bir tane dahi yokk cips açık kekin biri boşşallah allah dedim oglan uyuyo kız uyuyo zaten gece kalksalar önce bana gelırler sonra su veya süt içip tekrar yatarlarr gıttım benımkine soylenıyorum aşkolsun bitanem ben sana gece yemek yeme cok zararlı demiyomuyum dıye hayıflanıyorum adam demez mi kuran çarpsın ben yemedim aşkım gece sen kaç sefer kalktın agzında kart kurt bi ses geri geldin yattın tekrar kalktın bende uyku tutmuyo heralde sıgara içip gelıcek dıye bakmadım diyooo :18::18:acep kafayımı yidim ki ben??
Nasıl yani gece uyur gezer gibi farketmeden mi yiyorsun?
Sevdacım çok şaşırdım ya çok ilginç bir sorun bu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?