80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemmmmmmm
ben baktım kuşumm ya çok güsellerrrr
seninnn avaarınd açok güslel aslınd aonu yapcakım snein yapacagını ahmin ettimm

Ben göremedim
Link yapısı değiştirildiğinden dolayı göremiyorsunuz diye hata veriyor

boy:1 63 kilo: 86 her gün düzenli yürüyüşüm var kahvaltı öğle ara öğünler akşam her şeye ve her yediklerime dikkat ediyorum bu günden itibaren de neler yediğimi yazarım umarım bir hata olsun da burdan çaresini bulalım .. bu kadar uğraşıp da kilo verememek çok sinir bozucu :44: bu arada bana funda diyebilirsin benim için hiç bir sakıncası yok :)

Tamam fundacım, umarım buluruz bir çare..Burada maalesef 1 ay hatta 3 ay aynı kiloda takılan ama genede diyeti bozmayan arkadaşlarımız var..Evet emeklerin karşılığını görememek çok acı ama azmedip zoru başarmak da bir o kadar gurur verici..

Kilo çizelgesi yaparsan motivasyonun artar buraya bakarak yapabilirsin ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım benim adım sevdaydı. ama şuan topigin yüz karası olduinşş. canım benim sıkıldım artık böyle olmaktan bende gencim bende güzelim ama şişmanım
çok gecmiş olsun canım sakın ihmal etme sakın allah muhafaza kafanıda ayagınıda göster canım tekrar gecmiş olsun çok üzüldüm İZLEMMMM bacım cok cok cok tebrik ederim maşallahhhh canımohhh allah bıdaha geri getırmesın o kılolarını inş... DERYACIMMM çiçemm ellerine saglık kız çok guzel olmuş liste maşallah birinci sıralardayımm ama sondan birinci yaw harbi çok bozuldum çok üzüldüm ben ya neyse herkesi çokkkkkkk tebrık edıyorumm tekrar tekrarrr

deryacım liste cok güzel olmuş teşekkürler eline saglık canım

[ı]nilgüncüm elbet senin de hazır olacağın ve bu işe baş koyacağın bir zaman gelecek bunu biliyorum..o güne kadar ben silmek istemiyorum adını kalsın öylece.. :26:[/ı]

canlarım beni ama siz böyle konuşunca ben kötü olup düşüncelerimden utanıyorum.yarın yeni bir gün olsun inşallah bu sefer güzel bir başlangıç olur.bir kez daha deneyeyim.sizin güzel hatırınız için.

Bu arada canım çok çorba çekti yarın mutlaka deneyeceğim izlemciğim.

ellerine sağlık.harika olmuş.asi melek tebrik ederim canım.

Neler yaptın anlatsana..

Iyi geceler..

Üzülmek yooook
Bu işin haftası da var unutma, bu üzüntünü hırsa çevir ve bomba gibi bir rakamla gel haftaya :13:

deryacım liste cok güzel olmuş teşekkürler eline saglık canım

Selma ablacım tam bildirim yapmamışsın o yüzden hedefini bedenini ve boyunu yazamadım haftaya yaparsın, rica ederim

Son düzenleme:
Deryooos ablam listee yine mikemmell olmuss ellerinee saglikk ...

Ayy kizlaaar demin salya sümük agladim
Ask Tesadüfleri Sever Filmine Baktim , Sinemaya Gidememistim Nette Gelmis Ordan Baktim ..
Ayy Allahim Yaa Nasill Bir A$k OoOo Öylee ..
Sonunda Cok Feci Agladim .. Tamda Duygusall Dönemimdeyim Malum Regl Arifesi ..

Ayyy Bendee Öylee Bi A$k Istiyorummm ..
Hayatimda Hic A$ik Olmadim ALLAHIM Bana Hayirli Bir Kul ile Hayirli Bir Evlilik Nasip Etsin
Diye Cok Dua Ediyorum ..

Ayy iyicee askböcügü oldumm hee

Favori filimlerim arasinda tavan yapmis durumda ask tesadüfleri severrrrr filmiiii :97:

Son düzenleme:

canım benim adım sevdaydı. ama şuan topigin yüz karası olduinşş. canım benim sıkıldım artık böyle olmaktan bende gencim bende güzelim ama şişmanım

olur mu öyle şey sevdacım...sen azimli birisin bu gözüküyor haftaya inşallah güzel olacak canım.sakın vazgeçme..

wisper nasılsın canım

günaydın canım iyiyim çok şükür.Allah bugünümüzü aratmasın.Sadece ve aylardır olduğu gibi diyete konsantre olamıyorum.çok yoğun geçiyor günlerim.sabah 5.30 dan gece 11-12 ye kadar ayaktayım.ya ev işleri,ya kızın dersleri yada okul işleri oluyor.son 3 günde kızım hasta ve sürekli kusuyor diye yorgan çarşaf yıka ütüle ile geçti.o zamanda yediğime dikkat etme,spor yapma vs olmuyor.unutuyorum ne elimin altındaysa onu yiyorum.sonra da yerimde sayıyorum.

ama artık havalar ısınıyor ne giyeceğim derdi başladı.inşallah allah bana bu inat,azim ve kararlılığı verir de başlarım.ama önce güç versin.acaba günde 1-2 kez şekersiz enerji içeceğimi içsem.:26::26:

günaydıınn..
deryacım ellerine sağlık liste süper olmuş...
kilo verenleri tebrik ediyorum...özellikle izlem ve gülçin sizleri alkışlıyorum...
aslında herkes hakediyor bunu
iyi ki burdayım...çok mutluyum...
akşam yediğim baklavanın vicdan azabından uyuyamadığım için mutluyum...
önceden ne yersem yiym nasıl da güzel yatar uyurmuşum....
artık öyle değil...bu gerçekten güzel bi gelişme...
ayy kızlar dün 2 büyük 1 küçük tepsi baklava açtım...tam 4,5 saat sürdü...
sonunda da kendimi ödüllendirdimmi cezalandırdımmı bilemiyorum 2-3 dilimi götürdüm walla...

O da olur burcum, o da olur önemli olan gönülden sevmek..Sen mesleğini edin evlilik sonra istersen gelir

yaşasın tek seferde yaptımmm..

Canım sana verdiğim linkte anlatılan şekilde yaparsan başında ve sonunda yazılar çıkmaz çizelgenin

Günaydın kızlar
Korkunç bir bel ağrım var 2 gündür bel fıtığım neden bu kadar azıttı ben de bilmiyorum
Oysa soğuklara filan o kadar dikkat ederim üşütmem kendimi aman ağrımasın diye
Bugün gidip ilaçlarımı alacağım, b12 vitaminime başlayacağım gene..Dik duramıyorum ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…