80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar güzel güneşli bir istanbul'dan
çayımı yudumlarken sizinle sohbet harikaa buhafta sonu kaçamaklı olacak oyüzden menü beklemeyin ama devamında sıkı bir karbon diyetine devam
liste manyak olmuş ya deryaaa ellerin gözlerin dert tasaya uğramasın hemiii şipsakçıııı hemende yapmışsın
deryam kısa saç sana yakışıyor bende uzatmaya çalışıyorum kısadan bıktım ,az canım sıkılsa acısını saçlarımdan çıkarıp kuaföre dalıyorum zor uzatırım
banuuuu canım bence yanlış ölçtün belini çok kuuuuu çok ölçmüşün göğüs ve basen ideal olduktan sonra belde 20 cm kalınlık olurmu ya hemde fotolarından belli daha incesin

güncelleme

Son düzenleme:

Seherim uzatmak istiyorsan bak kk da sığır iliği konusu var oraya bak deneyenler çok memnun, bir de 1 hafta da 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz diye konu var..Google yaz ikisini de bulursun. Sonuna kk da yaz ama
Bir ara takmıştım kendimi uzun saçla çok merak ettim uzatayım dedim omzumu 2-3 cm geçti dayanamadım ya çooook çirkin hissediyordum kendimi
Konularıda oradan biliyorum baya okudum herkes faydasını görmüş
Biz kadınlar ne zaman acısını saçlardan çıkartmadık ki zaten

çok çok geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendine dinlen bugun iyice. ben yasamasamda annem yasadı bu tur agrıları zor oldugunu bilirim

:))) hakaten ben kk de bu topikten başkasına bakmıyom aslında burada yok yok hemen bakıym canım

çok çok geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendine dinlen bugun iyice. ben yasamasamda annem yasadı bu tur agrıları zor oldugunu bilirim

Sağol zekiyecim, zor valla direk yaşlandırıyor insanı kıpırdayamıyorsun

:))) hakaten ben kk de bu topikten başkasına bakmıyom aslında burada yok yok hemen bakıym canım

Seher kk çok faydalı her konuda ben her topiğe giriyorum..Özellikle saç ve bakım konusunda tek geçerim, ben ne maskeler öğrendim buradan

deryam baktım sığır iliğine çok yağ vs sürmüştüm bende hiç işe yaramamış bitlencem sanmıştım gürleşsin uzasın diye bundada yağ var birsaatte bekletiliyormuş :26: minoksil alcam en güzeli hem uzatıyor hem dökülmeyi önlüyor vs bu yağ işi bana göre değil okadar tembelim ki inceltmek için olan karışımı bile denemedim hala
derya geçmiş olsun buarada belin ağrıyormuş yeni gördüm allah şifa versin

Sehercim sen bilirsin ama doğal olandan şaşma derim..Onca bakım kremi aldım hiçbirinin yapamadığını zeytinyağ-yumurta-sarımsak yaptı...
O yağlardan bitlenmezsin yahu sende Ama yine de sen bilirsin.

Sağol canım, ilçalarımı alayım da bugün geçer inşallah kıpırdayamıyorum ya bir de hemen panik yaparım ben eskisi gibi olacak diye, o günlerimi hatırlatıyor bana bu ağrı

Günaydın herkesee
ben prinç lapasını kahvaltıda yemiyecegim
salatalık domates yiyip sonraki ögünlerde yiyicem
kahvaltı benim tam altınım ögle yarım altın akşam çeyrek altın

derya ablacım geçmiş olsun
annemdede var bel fıtıgı ameliyat oldu yine çıktı
şu 2 gündür agrıyo diyo pazartesi randevu alıp doktora götürcem
sende dikkat et ablacım ilaçlarını al

Günaydın herkesee

Ablam sen tam altınını kullan da bu detoksun amacı ödem attırmak ve bunuda o pirinç lapası yapıyor..Hani başka şeyler yedikten sonra hiçbir anlamı yok

derya ablacım geçmiş olsun
annemdede var bel fıtıgı ameliyat oldu yine çıktı
şu 2 gündür agrıyo diyo pazartesi randevu alıp doktora götürcem
sende dikkat et ablacım ilaçlarını al

Sağol ablacım, alacağım bugün

derya birkez daha sorsam kızmayın emi
bu inceltici karışım neydi ölçüleri neydi alıp kullanıym onları havalarda ısınıcak inş zorlanmam
basencuklerim börtledi baya

derya birkez daha sorsam kızmayın emi
bu inceltici karışım neydi ölçüleri neydi alıp kullanıym onları havalarda ısınıcak inş zorlanmam
basencuklerim börtledi baya

Portakal yağı, biber yağı ve üçüncüsünü unuttum
Gülçin bilir o vermişti..Hepsinden birer kapaktı, biber yağından yarım..ama ben biberide bir atıyorum :44:

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,günaydın hepinize.Diyet yolculuğuma 103.5 kilo ile bu sitede başladım ve 3.5 aydan sonra dün sabah,89.9 kiloda gördüm kendimi,gerçekten ayaklarım yere basmıyor.Bu topiğin kilo aralığında olabilmek için çooook bekledim çoookkk Umarım hepiniz,hepimiz en yakın zamanda 70'leri de görürüüüüzzzz

izlemmmmmmm
ben baktım kuşumm ya çok güsellerrrr
seninnn avaarınd açok güslel aslınd aonu yapcakım snein yapacagını ahmin ettimm

çözmüşsün ku beniii

bende çok seviyorum o filmii

ayy bel ağrısı çok kötüdür yaa
allah kolaylık versin, çıtçıtlı badini hiç çıkarma
çok faydası oluyor onun

Günaydın herkesee

zeynep'eeeee
sen sürekli fikir değiştiriyorsun zeynepcim...
şimdi yiycem sonra yiycem ama

bu lapanın amacı zaten detox
yani lapadan başka bişiy yemiyceksin
eğer normal bir günde 1 öğün pirinç lapası yersen
o normal pilav yerine geçer
ve 2 kaşığı 1 dilim ekmek yerinedir

bu tarz şeyleri iyi uygulamak lazım, yoksa geri teper

herkese selam eşim şehir dışında ve ben bu yüzden annemde kalıyorum o yüzden bu hafta nadir gelebileceğim topiğe...
listeye 4. sıradan girmişim pek bi mutlu oldum walla...

deryaaaaaa ellerine sağlık..... herkes kendine ii baksınnn. görüşürüzzzzzzzzzzz

günaydın kızlar

haftaya kuzenimin nişanı var
kardeşlerimle alışverişe çıkıcaz az sonra
çok tedirginim, biri 15 yaşında 44, biri 21 yaşında 48 beden

şimdi giyip çıkarıcaklar, yaşlarına göre bulamıycaklar bir ton sıkıntı
büyük olan 1 haftadır salata ve ayran tarzı şeyler yiyor
neymiş nişana az kalmış, bi an önce zayıflamalıymışşş
ulen daha önce aklın nerdeydii

inşallah kafalarına tarzlarına göre bişiy bulurlar, ağlamazlar da
ağız tadıyla alışverişimizi bitiririz

ben lacivert dantel elbisemi giyicem, kayseride giymiştim onu zaten

off offfff çok tedirginimm

deryaa bu arada ben hedefimi değiştirdim 58 yaptım canım haftaya değiştirirsin artık tekrar tekrar teşekkürlerrr....

Aramıza hoşgeldin, ne mutlu sana ne güzel vermişsin yürekten tebrik ederim
Azmin daim olsun

ayy bel ağrısı çok kötüdür yaa
allah kolaylık versin, çıtçıtlı badini hiç çıkarma
çok faydası oluyor onun

[/COLOR][/B]

Çıkaramıyorum zaten

Günaydın izloş,
15 yaşında 44 beden mi kıyamam ya neden almışlar bu kadar
Mutlaka beden sorunu yaşanacaktır maalesef mağazalarda 44 bulmak bile mucize..Bulsanız da o kadar genç yaşa tarzlar uymaz off off hep yaşadığımız sorunlar..Keşke senden örnek alıp toparlasalar kendilerini...
Ben de çok kızıyorum ona yok şunun nişanı şunun düğünü var hemen zayıflamam lazım...E sen başkalarına mı güzel görünmek istiyorsun sadece, kendin için değil mi
Nişanda umarım akılları başlarına gelir biraz
Lacivert dantelli elbisen çok güzeldi zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…