güncellemeEvet efendim bu hafta listemiz bomba gibi kendimizi aştık resmen topikçe
Hepimize maaşallah
6. sıradayım yaşasınNiye bu kadar azimlisiniz len daha yüksek bekliyordum
Bildirim gelmeyenleri bekleyeyim dedim ama listemizi bir an önce de yapmak istedim o yüzden sabit geçtim.
Nazlım listenin sonundayım diye üzülürsen bozuşuruz haberin olsun, sakın sıkma canını
Haydi bakalım çıtır adayları bakın da gurur duyun kendinizle
günaydın kızlar güzel güneşli bir istanbul'dan
çayımı yudumlarken sizinle sohbet harikaa buhafta sonu kaçamaklı olacak oyüzden menü beklemeyinama devamında sıkı bir karbon diyetine devam
liste manyak olmuş ya deryaaa ellerin gözlerin dert tasaya uğramasın hemiii şipsakçıııı hemende yapmışsın
deryam kısa saç sana yakışıyor bende uzatmaya çalışıyorum kısadan bıktım ,az canım sıkılsa acısını saçlarımdan çıkarıp kuaföre dalıyorum zor uzatırım
banuuuu canım bence yalnış ölçtün belini çok kuuuuu çok ölçmüşün göğüs ve basen ideal olduktan sonra belde 20 cm kalınlık olurmu ya hemde fotolarından belli daha incesin
Üzülmek yooook
Bu işin haftası da var unutma, bu üzüntünü hırsa çevir ve bomba gibi bir rakamla gel haftaya :13:
deryacım iyiki varsın güzelim aslında tek hatam ne biliyomusun ben gece 12 ye kadar o kadar dikkatliyim ki yedigime içtigime az yerım dıkkatlı yerım kalorısıne bakarım şeker kullanmam amaa ne oluyosa o saatten sonra oluyo ve yemek yıyorum daha dogrusu yiyomuşum. geçen gece ayıptır söylemesi cocuklar küçük ya eşim eve eli boş gelmez almış bir dünya sey çikolata meyveli yogurt gofret v.s gofrette koca bi kutu öylede guzelki onun tadıneyse uzatmıyım sabah kalktım gofret boşşş bir tane dahi yokk cips açık kekin biri boşşallah allah dedim oglan uyuyo kız uyuyo zaten gece kalksalar önce bana gelırler sonra su veya süt içip tekrar yatarlarr gıttım benımkine soylenıyorum aşkolsun bitanem ben sana gece yemek yeme cok zararlı demiyomuyum dıye hayıflanıyorum adam demez mi kuran çarpsın ben yemedim aşkım gece sen kaç sefer kalktın agzında kart kurt bi ses geri geldin yattın tekrar kalktın bende uyku tutmuyo heralde sıgara içip gelıcek dıye bakmadım diyooo :18::18:acep kafayımı yidim ki ben??
canım yaaa böyle şeylere gülünmez ama dayanamadım gözlerimden yaş geldi gülmekten bende kaç gece yiyemediğim hasret kaldığım besinleri rüyamda yedim ama çok ilginç birdurum
eşim uyurgezerdir çok korumacı olduğundan gece kalkar ama kaç keeeez pencerelerden bakar kapıdan bakar bizi kontrol eder kızımın yatağının altına- yanına yastık koyar derdim ona sen geceleri uyuyon sanma hep ayaktasın bundan baya rahatsız olmuştuk komik anlarda çok uluyordu hani neysem psikoloğa sormuştum da uykubozukluğu merkezleri varmış bir iki gece misafir ediyorlarmış gitmedik tabi öyle devam ediyoruz ben alıştım eşimin zaten haberi yok yaptığından
Günaydın kızlar
Korkunç bir bel ağrım var 2 gündür bel fıtığım neden bu kadar azıttı ben de bilmiyorum
Oysa soğuklara filan o kadar dikkat ederim üşütmem kendimi aman ağrımasın diye
Bugün gidip ilaçlarımı alacağım, b12 vitaminime başlayacağım gene..Dik duramıyorum ağrıdan
Seherim uzatmak istiyorsan bak kk da sığır iliği konusu var oraya bak deneyenler çok memnun, bir de 1 hafta da 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz diye konu var..Google yaz ikisini de bulursun. Sonuna kk da yaz ama
Bir ara takmıştım kendimi uzun saçla çok merak ettim uzatayım dedim omzumu 2-3 cm geçti dayanamadım ya çooook çirkin hissediyordum kendimi
Konularıda oradan biliyorum baya okudum herkes faydasını görmüş
Biz kadınlar ne zaman acısını saçlardan çıkartmadık ki zaten
çok çok geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendine dinlen bugun iyice. ben yasamasamda annem yasadı bu tur agrıları zor oldugunu bilirim
:))) hakaten ben kk de bu topikten başkasına bakmıyom aslında burada yok yok hemen bakıym canım
deryam baktım sığır iliğine çok yağ vs sürmüştüm bende hiç işe yaramamış bitlencem sanmıştım gürleşsin uzasın diye bundada yağ var birsaatte bekletiliyormuş :26: minoksil alcam en güzeli hem uzatıyor hem dökülmeyi önlüyor vs bu yağ işi bana göre değil okadar tembelim ki inceltmek için olan karışımı bile denemedim hala
derya geçmiş olsun buarada belin ağrıyormuş yeni gördüm allah şifa versin
Günaydın herkesee
ben prinç lapasını kahvaltıda yemiyecegim
salatalık domates yiyip sonraki ögünlerde yiyicem
kahvaltı benim tam altınımögle yarım altın akşam çeyrek altın
derya ablacım geçmiş olsun
annemdede var bel fıtıgı ameliyat oldu yine çıktı
şu 2 gündür agrıyo diyo pazartesi randevu alıp doktora götürcem
sende dikkat et ablacım ilaçlarını al
derya birkez daha sorsam kızmayın emi
bu inceltici karışım neydi ölçüleri neydi alıp kullanıym onları havalarda ısınıcak inş zorlanmam
basencuklerim börtledi baya
izlemmmmmmm
ben baktım kuşumm ya çok güsellerrrr
seninnn avaarınd açok güslel aslınd aonu yapcakım snein yapacagını ahmin ettimm
Deryooos ablam listee yine mikemmell olmuss ellerinee saglikk ...
Ayy kizlaaar demin salya sümük agladim
Ask Tesadüfleri Sever Filmine Baktim , Sinemaya Gidememistim Nette Gelmis Ordan Baktim ..
Ayy Allahim Yaa Nasill Bir A$k OoOo Öylee ..
Sonunda Cok Feci Agladim .. Tamda Duygusall Dönemimdeyim Malum Regl Arifesi ..
Ayyy Bendee Öylee Bi A$k Istiyorummm ..
Hayatimda Hic A$ik OlmadimALLAHIM Bana Hayirli Bir Kul ile Hayirli Bir Evlilik Nasip Etsin
Diye Cok Dua Ediyorum ..
Ayy iyicee askböcügü oldumm hee
Favori filimlerim arasinda tavan yapmis durumda ask tesadüfleri severrrrr filmiiii :97:
Günaydın kızlar
Korkunç bir bel ağrım var 2 gündür bel fıtığım neden bu kadar azıttı ben de bilmiyorum
Oysa soğuklara filan o kadar dikkat ederim üşütmem kendimi aman ağrımasın diye
Bugün gidip ilaçlarımı alacağım, b12 vitaminime başlayacağım gene..Dik duramıyorum ağrıdan
Günaydın herkesee
ben prinç lapasını kahvaltıda yemiyecegim
salatalık domates yiyip sonraki ögünlerde yiyicem
kahvaltı benim tam altınımögle yarım altın akşam çeyrek altın
Merhaba hanımlar,günaydın hepinize.Diyet yolculuğuma 103.5 kilo ile bu sitede başladım ve 3.5 aydan sonra dün sabah,89.9 kiloda gördüm kendimi,gerçekten ayaklarım yere basmıyor.Bu topiğin kilo aralığında olabilmek için çooook bekledim çoookkkUmarım hepiniz,hepimiz en yakın zamanda 70'leri de görürüüüüzzzz
ayy bel ağrısı çok kötüdür yaa
allah kolaylık versin, çıtçıtlı badini hiç çıkarma
çok faydası oluyor onun
[/COLOR][/B]
günaydın kızlar
haftaya kuzenimin nişanı var
kardeşlerimle alışverişe çıkıcaz az sonra
çok tedirginim, biri 15 yaşında 44, biri 21 yaşında 48 beden
şimdi giyip çıkarıcaklar, yaşlarına göre bulamıycaklar bir ton sıkıntı
büyük olan 1 haftadır salata ve ayran tarzı şeyler yiyor
neymiş nişana az kalmış, bi an önce zayıflamalıymışşş
ulen daha önce aklın nerdeydii
inşallah kafalarına tarzlarına göre bişiy bulurlar, ağlamazlar da
ağız tadıyla alışverişimizi bitiririz
ben lacivert dantel elbisemi giyicem, kayseride giymiştim onu zaten
off offfff çok tedirginimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?