slm kıslar herkeze iyi haftasonları..
izloşum görmüşsün 50 lileri tebrik ederim kilo veren herkezi tebrik ederümmmmmmmmm...
ben hala artıdayımm...bugün itibariyleeeee k-flakes e başladım..çünkü benim kaçırdığım öğün hep kahvaltı oluyor kaçtımıda akşama kadar kaçıyor...bakalım sonuç ne olacak 1 haftada....
56.4 le başladım buğünn...
laaaa izlemmm 3 kilo var aramızda yetiştin bana kısssss...eğer ben böyle devam edersem herhall ben yetüşecem sanaaa...
hihihihihi kendime iki tokat salladımmmm...kendime geldimmmmmm....eski düzene devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........
tebrik ederim... Ne kadar sürede verdiniz bu kiloları ?
tebrik ederim... ne kadar sürede verdiniz bu kiloları ?
O da olur burcum, o da olur önemli olan gönülden sevmek..Sen mesleğini edin evlilik sonra istersen gelir
[/I]
evet ablacım her konuda şu gün yapıcam bu gün yapıcamzeynep'eeeee
sen sürekli fikir değiştiriyorsun zeynepcim...
şimdi yiycem sonra yiycem ama
bu lapanın amacı zaten detox
yani lapadan başka bişiy yemiyceksin
eğer normal bir günde 1 öğün pirinç lapası yersen
o normal pilav yerine geçer
ve 2 kaşığı 1 dilim ekmek yerinedir
bu tarz şeyleri iyi uygulamak lazım, yoksa geri teper
[/COLOR][/B]
ablacım 15 yaşında ben 46 bedendim bi genç kız degil orta yaşlı şeyleri oluyordu banagünaydın kızlar
haftaya kuzenimin nişanı var
kardeşlerimle alışverişe çıkıcaz az sonra
çok tedirginim, biri 15 yaşında 44, biri 21 yaşında 48 beden
şimdi giyip çıkarıcaklar, yaşlarına göre bulamıycaklar bir ton sıkıntı
büyük olan 1 haftadır salata ve ayran tarzı şeyler yiyor
neymiş nişana az kalmış, bi an önce zayıflamalıymışşş
ulen daha önce aklın nerdeydii
inşallah kafalarına tarzlarına göre bişiy bulurlar, ağlamazlar da
ağız tadıyla alışverişimizi bitiririz
ben lacivert dantel elbisemi giyicem, kayseride giymiştim onu zaten
off offfff çok tedirginimm
Evet efendim bu hafta listemiz bomba gibi kendimizi aştık resmen topikçe
Hepimize maaşallah
6. sıradayım yaşasınNiye bu kadar azimlisiniz len daha yüksek bekliyordum
Bildirim gelmeyenleri bekleyeyim dedim ama listemizi bir an önce de yapmak istedim o yüzden sabit geçtim.
Nazlım listenin sonundayım diye üzülürsen bozuşuruz haberin olsun, sakın sıkma canını
Haydi bakalım çıtır adayları bakın da gurur duyun kendinizle
Ablammm
Bende Öyle Düsünüyorum Zaten .. Ilk Meslegimi Tamamladigimdada Öyle Demistim ,
Meslek Edinmeden Evlenmeyi Düsünmüyorum Diye ..
Benim Hayata Baki$ Acim Cok Farkli .. Bazi Hem Cinslerime Uymuyor Düsüncelerim Ve Görüslerim ..
Mesela Örnek Vereyim :
Ben Evlensem Bile Evde Oturmayi Ve Sadece Ev Islerinle Ugrasmayi Istemiyorum
Ayni Zamanda Esime Yardimci Olup Calismak Istiyorum .. Cünkü Ben Suan Bekarkende
Calisiyorum Evlenince Bu Niye Degissin Ki ..
Hem Bi Yandan Calismak Kadin Icin Bi Nevi Özgürlükte Demek ..
Kendi Isteklerini Esine Fazla Yük Olmadan Kendin Karsilayabilirsin Calisirsan ..
Beraber Birikim Yapip ileride cocuklarim olursa onlara daha iyi bi gelecek sunabilirimde böylece ..
Yani Bi Nevi Cocukta Yaparim Kariyerde
Ama Hayalimde Büyük Bi Saygi Ve Sevgi Cercevesinde Bir Evlilik Yapmak Var ..
Bastan Kör Kütük Asik Olmak Istemiyorum , Önce Sevmek Ve Saymak Istiyorum
Karsimdaki Kisiyi .. Evliligim Boyuncada Günden Güne Ona Asik Olmakk ..
Birazcik Farkliyim Bu Konularda Nidenseee
ay cok yazdim yinee
Hee Bide Bugün Rüyamda Bi Delikanli Gördümm
Sarisin Mavi Gözlü Uzun BoyluduCoook Hos Biriydi Yaa ..
Aslinda Hic Hoslanmam Sarisin Erkeklerden Ama Rüyamdaki Cok Yaki$ikliydiii
Deryam ellerine saglik tatlim, varolasin
Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
2.yim ahahaahhahahahah ne mutlu bana
InsaAllah bu sevgimiz, sevincimiz tüm haftalara yayilir.
Hedefe varana kadar teeebiiiiii
Fistiklar 1 saate kalmaz cikicaz evden,
Kuzenime davetliyiz bugün.
Yinede bi haber vermeden gitmeyeyim dedim.
Ahahaha Serhat'da ( esim ) :
Aman kocana haber vermeden adim atma diyor :76:
Sizi kast ederek
derya
cnm liste çok güsel yine elleirne saglıkkk
her nekadar rezili olsamd alisteninn
diger topiklerd eçok basit listeler yapılıyor ya bizim listemizin maşallahı var yani
Günaydın kızlar
Korkunç bir bel ağrım var 2 gündür bel fıtığım neden bu kadar azıttı ben de bilmiyorum
Oysa soğuklara filan o kadar dikkat ederim üşütmem kendimi aman ağrımasın diye
Bugün gidip ilaçlarımı alacağım, b12 vitaminime başlayacağım gene..Dik duramıyorum ağrıdan
Merhaba hanımlar,günaydın hepinize.Diyet yolculuğuma 103.5 kilo ile bu sitede başladım ve 3.5 aydan sonra dün sabah,89.9 kiloda gördüm kendimi,gerçekten ayaklarım yere basmıyor.Bu topiğin kilo aralığında olabilmek için çooook bekledim çoookkkUmarım hepiniz,hepimiz en yakın zamanda 70'leri de görürüüüüzzzz
Burcu tebrik ederim canım vallahi harika sonuç ama aman dikkat bir hafta için çok fazla :26:
Ama yinede insan sevinmeden edemez yahu
Hadi bakalım birinci belli ikinci kim
ellerine sağlık deryacığımEvet efendim bu hafta listemiz bomba gibi kendimizi aştık resmen topikçe
Hepimize maaşallah
Bildirim gelmeyenleri bekleyeyim dedim ama listemizi bir an önce de yapmak istedim o yüzden sabit geçtim.
Nazlım listenin sonundayım diye üzülürsen bozuşuruz haberin olsun, sakın sıkma canını
cnm regl sonrası olduğu için ve daha önceleri gr gr vermenin sonucu birden gitti heralde bu arada akşam 6 dan sonra birşey yemedim[/color
ellerine sağlık.harika olmuş.asi melek tebrik ederim canım.
Neler yaptın anlatsana..
Iyi geceler..
adaşım bende çok beğenmiştim gerçekten güzeldi film allahım hayırlılarını çıkarsın karşımıza değer bilenleri inşallahDeryooos ablam listee yine mikemmell olmuss ellerinee saglikk ...
Ayy kizlaaar demin salya sümük agladim
Ask Tesadüfleri Sever Filmine Baktim , Sinemaya Gidememistim Nette Gelmis Ordan Baktim ..
Ayy Allahim Yaa Nasill Bir A$k OoOo Öylee ..
Sonunda Cok Feci Agladim .. Tamda Duygusall Dönemimdeyim Malum Regl Arifesi ..
Ayyy Bendee Öylee Bi A$k Istiyorummm ..
Hayatimda Hic A$ik OlmadimALLAHIM Bana Hayirli Bir Kul ile Hayirli Bir Evlilik Nasip Etsin
Diye Cok Dua Ediyorum ..
Ayy iyicee askböcügü oldumm hee
Favori filimlerim arasinda tavan yapmis durumda ask tesadüfleri severrrrr filmiiii :97:
cnm geçmiş olsun allahım acil şifa versin inşallahGünaydın kızlar
Korkunç bir bel ağrım var 2 gündür bel fıtığım neden bu kadar azıttı ben de bilmiyorum
Bugün gidip ilaçlarımı alacağım, b12 vitaminime başlayacağım gene..Dik duramıyorum ağrıdan
Merhaba hanımlar,günaydın hepinize.Diyet yolculuğuma 103.5 kilo ile bu sitede başladım ve 3.5 aydan sonra dün sabah,89.9 kiloda gördüm kendimi,gerçekten ayaklarım yere basmıyor.Bu topiğin kilo aralığında olabilmek için çooook bekledim çoookkkUmarım hepiniz,hepimiz en yakın zamanda 70'leri de görürüüüüzzzz
çok geçmiş olsun.inşallah iyisindir şimdi.
burcu babana üzüldüm allah şifa versin.
kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler inşallah acısını haftaya çıkartırsınız.
izlem 50 lere düşmüşsün tebrikler.
banu ölçülerin çok güzel sadece bel çalış bence de.senin yerinde olmak isterdim.
deryacığım beni teselli edin diye yazmıyorum sakın yanlış anlamayın ama beni listeden çıkar lütfen.uğraşmıyorum ve hep bahane buluyorum.bu kadar uğraşan,listeye girmeye çalışan insanlara haksızlık gibime geliyor.garip bi insanım.hem dertleniyorum kiloma hem bir şey yapmıyorum.
nereye kadar gider bilmiyorum ama eminimki size de gına geldi artık beni teselli etmek.olmuyor yani bi türlü azimlenemiyorum.o yüzden valla darılmam at beni listeden belki aklım başıma gelir.
slm bende 86 kiloyum diyete yeni başladım sayılır buranın yabancısıyım neler yapmam gerekiyor tam bilemiyorum yardımıcı olursanız ve aranıza benide alırsanız sevinirim ..:18:
Evet efendim bu hafta listemiz bomba gibi kendimizi aştık resmen topikçe
Hepimize maaşallah
Günaydın kızlar
günaydın canım geçmiş olsun.
tebrik ederim hoşgeldin.
günaydın herkese.hala k.... kaldırıp bi kalkamadım miskinlik var üzerimde.eşim de yok zaten.bulaşık ütü süpürme her şey bekliyor ya.yazlıkları da mı çıkarsak artık.şu balıkesirin havasına sinir oluyorum.sabah donuyoruz öğlende kısa kollu dolaşmak lazım o kadar sıcak oluyor.zaten az şey oluyor üzerime havadan ne giyeceğimi şaşırdım.
banucuğum o kadar emeğine çok üzülüyorum.senin kadar inatçı.sen vermek için uğraştıkça o da yağları bırakmıyor.inşallah kazanan sen olursun.senin kurabiyede yaşadığını ben kuruyemiş ve cipste yaşadım geçen gün.canım istedi diye koydum ama ikisini de midem almadı ben de tekrar poşetlerine koydum.aman bari bunu başardım.
izlem kardeşlerine üzüldüm ya inşallah akılları başlarına gelir.şimdi kilolu bir öğrenci görsem aman kızım sakın bırakma kendini yemene içmene dikkat et diyesim geliyor.ama yanlış anlar diye de bir şey diyemiyorum.
Deryaa Ablaaaa
Ben Tipe Pek Önem Vermiyorum .. Amaaaa Boy Takintim Var Malesef
Uzun Boylu Bir Esim Olmasini Cok Isterim .. Benim Boyum Cok Uzun Degil Ama
Cevremdeki Cogu Erkeklerin Boyu 1.70 Civari ve Malesef Bana Göre Kisa ..
Tipi Degil Ic Güzelligi Olsun Ben Buna Deger Veriyorum Ama Azucukta Boyu Olsun
Okadarcik Isteme Hakkim Olsun Dimi Ama
Rüyamdaki Kisi Tipim Degildi Dogrusunu Söylemek Gerekirse ..
Hem Sarisindii Hem Yakisikli Hemde CapkinCapkinlarla Isim Olmaz ..
Benden Baskasina Bakarsa Oyarim Ben O Gözleri ..
Cok Kiskanc Bi Yapim Var .. Aslinda Kiskanclik Demeyelim .. Benim Olan Seyi Paylasmayi Sevmiyorum
Öyle Istee
Hah boy dedin mi orada dur benim uzmanlık alanım
Bak ben lise boyunca hatta liseden sonra 23 yaşıma kadar birinden hoşlansam o da benden hoşlansa bile hiç bir şey yaşamadım sağlıklı bir ilişki içine giremedim hep bu boy meseleleri yüzünden
İlla benden uzun olacak çünkü utanıyordum boyumdan bir kız bu kadar uzun olur mu diye kazımışlardı beynimeŞimdi çok pişmanım keşke o günlere dönüp doya doya yaşayabilsem aman uzunmuşumda bilmem ne boşver ya sev yeter ki sev...
Ne kadar zor biliyor musun aklının bir çalıştığı, aynı pencereden hayata bakabildiğin bir insan bulmak..Zor, hem de ççooook zor..O yüzden o insanı bulduğunda emin ol boyu sorguladığın en son şey olarak kalacak...
Şanslıyım ki eşimle karşılaştım, hep illa benden uzun olacak asla aynı boyda bile olmaz derdim ama o an inan düşündüğüm son şeydi bu..
Ve boy kompleksini kesinlikle aşmaya çalış bana benzeme
Şu an topuklu ayakkabılara içim gidiyor, eşim istersen giy ben sorun etmem uzun olmanı diyor ama gene gene giyemiyorum işte bak 27 yaşındayım hala aşamadım erkek uzun olacak psikolojisini
Tavsiyem bunu benim gibi geç kalmadan kırmaya çalış..
Şimdi senin diline göre konuşmak gerekirse;
bak çağla şikelle emre altuğ'ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?