80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fırçalamama gerek kalmaz çünkü aşık olunca zaten dünyanın en yakışıklısı o gelecek sana biliyorum

Merhabalar
Şu saat oldu hala öğle yemeği yemedim ve ne yiyeceğimi de bilmiyorum.Aslında cumartesi günleri dışarda yenirdi,o yüzden yemek yapmadım.Sanırım bugün çıkamayacağız.Bana uygun ne yapsam acaba?:44:Aslında canım da istemiyor,kahvaltı geç oldu.Ev halkı da yine dışardan getirtecek,öyle gözüküyor ama.

Bir de birşey soracağım hatta iki.
1. si tuzsuz-yağsız patlamış mısır(100 gr.da 478 kalori diyor ama bu yağlı-tuzlu olan mı acaba?)
2. mercimek çorbası( o da br porsiyon 386 imiş)
Çorba yapayım dediydim de
Dışarı gittiğimizde hep mercimek çorbası alıyordum,zararlı değil diye ama...

cnm patlamış mısırın kalorisiii yüksektir yagsız tuzsuzda olsa
çünkü tahıl grubund ave kal. yüksek besin malesef

merimek çorbasıdaa yanında zcık yogurt ve slata ile tüketebilirsin
çok sorun dgeil yemekte gerekiyor zaten
oda karbonhidrat grubundan oldugu içi yüksek kal.
yanında ekmek yemezsen bu tazr çorbaların sorun olmaz cnm

Çorba ile çok çok az da olsa ekmek yiyordum,artık dediğiniz gibi yaparım.Teşekkür ediyorum.

prinçlerimi haşladım birazdan yiyecegim :81:

2 kaşık yogurtla yemeyi düşünüyorum

yogurtsuz olmaz nede olsa

akşamda 2 kaşık yogurtla yerim birazda salata yerim günü kapatırım böylece

yarında tartının başında alırım soluğu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohhhh :124: Misssss Gibiii Eviii Silip Süpürdüüümmm

Temizlendikten Sonraki O Misss Gibiii Kokuyu Icime Cekmeyi Cok Seviyorumm

Daha Ne Öglen Yemegi Yedim Nede Ara Yaptim .. Simdi Bide Yemegimi Yiyip Azicik Keyif Yapayim

Sonra Yine Ugrarim Topikcagizimiza :82:

ellerine sağlık....aynı şeyi ben de yaptım şimdi...gerçekten içim ferahladı temizlik yapınca...
ama malesef yemek yönünden senin yaptığını yapamadım...
elime ne gelirse attım ağzıma..iş yaparken böyle oluyorum...
sanki canavara dönüşüyorum...
durduramıyorum kendimi....oooooffffffffffff offfffffffffffff.........

burcu ve eflatun güle gülekirletinn eviniziii kızlarrrr

zeynepcim
sabah yeidn mi lapanı?

offff yaa inanamıyorum bu zamana kadar kendimi kandırmışım ben çoook kilolu değilim diye meğersem ben kilo boy endeksi yaptım, ilk defa obez çıktımmmmm olamaz olamaz olamaz ..... :18:

offff yaa inanamıyorum bu zamana kadar kendimi kandırmışım ben çoook kilolu değilim diye meğersem ben kilo boy endeksi yaptım, ilk defa obez çıktımmmmm olamaz olamaz olamaz ..... :18:

Canimm SIKMA Bukadar Caniniii ..
Bak Sana Bisey Söyleyeyimmii .. Ben Diyete 11.Martta Basladim ..
Ondan Birgün Önce Bende Kilo Boy Endeksi Yapmistim Ve OBEZ Yaziyordu Bendede ..
Beynimden Vurulmusa Döndüm , Hep Kendimi Kandiriyordum Bende Okadar Kilolu Degilim Diye ..

Ertesi Gün Burayi Buldum Ve Diyete Basladim
Suan Boy Kilo Endeksi Yaptigim Zaman Kilolu Yaziyor Yakindaaa Normaaal Yazacak Ve En Sonunda Ideall Yazisinida Okuyacagimm ..

Buradan Bizden Ayrilmazsan Sende 2.Ay Sonra Böyle Düsüneceksin Buna Eminim ..
Her Baslangic Biraz Zordur Ama Sonra Inan Kilo Vermek Hobby'n Gibi Olacak ..
Otomatikmen Yediklerine Dikkat Ediyorsun ..

Üzülme Tamammi Tatlimm ... Sadece Azimli Olmaya Calis ve iradeli Ol

çok sağol yaa öle birden karşımda görünce obez yazısını tuhaf oldum da biraz ama bu beni yıldırmıcak tam gaz devam

Son düzenleme:
selam kızlar bugünkü menüm şöyle
sabah 1 dilim tb ekmek 1 kk peynir
ara yarım elma
ara 1 kase k fleks
öğlen tavulu salata (ıceberg,dereotu,1 kornişon turşu,yarım soğan,haşlanmış tavuk)
ara yok 2 aramı yapmıştım zaten
akşam 1 tabak karnabahar yemeği (1 porsiyonda yarı tatlı kaşığı zeytinyağı ile)1 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık yoğurt 1 tb ekmek
yatmadan tarçınlı süt
spor 60 dk

günüm güzel başladı kötü geçti sağolsun odun eşim sayesinde reglim ya sinirlerimde tepemde hiçte alttan almadım kaç saattir kendimi uykuya verdim umarım sonrasında yemeğe vermem ...
hava güzel iş arkadaşlarıyla maça gidecek dedim bizide kızımla alışveriş merkezine bırak sinemaya götürürüm beyzayı işte doğum günü için aktivite amaçlı yüz boyası alacaktım vs ... bırakmadı beni arabayla neymiş yürüde gitmiş sonra neyse acıkmış yemek hazırladım masa açtım davet ettim yemiyorum demez mi açtım ağzımı yumdum gözümü iyibir deşarj oldum sinirlerim hala tepemde günümü rezil etti

Portakal yağı, biber yağı ve üçüncüsünü unuttum
Gülçin bilir o vermişti..Hepsinden birer kapaktı, biber yağından yarım..ama ben biberide bir atıyorum :44:

kullanmıyonmu kiii hımmm kullanıp sonuç alan varmı yaw

hoşgeldin canım aramıza 80 lerinde en yakın ve sağlıkla gider inş çok güzel kilo vermişsin ama bu topikte yer almak için illa kilo sınırlaması yok

ah canlarım ah kız izlem kızlara bi el at sevabına gençliğimizi kilolu geçiren bizler onları en iyi anlarız

canım ben en kolayı minoksilde buldum hem gür yapıyo hem uzatıyo öyle yağlarla uğraşmak zor oluyor bana istiyorsanda sığır iliğini tavsiye eden çokmuş bir dene istersen

mrb izlemcim beni unutmadığına sevindim.çünkü ben de sizi unutmadım hergün okudum.resimlerinizi gördüm,mutluluklarınızı paylaştım.yazmadım çünkü bir türlü başaramadım kilo vermeyi utandım sizden ama aslında aranızda olmak için de can atıyorummm
yeni gelen arkadaşlar da başarılı oldular.onları da yakından takip ediyorum.
derya yı çok sevdim çok motive edici,herkeze yardımcı olmaya çalışıyor ve çok dobra
burcu'yuda çok sevdim oda pozitif enerji saçıyor.avatarları da çok güzel
gülçini de çok sevdim oda çok iyi kalpli
yani burası mükemmel
beni tekrar aranızda görmek istermisiniz?
bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmmm
sizinle sohbet etmeyi çooooooooooooooooook özledimmmm

adacmmmm
h.g cnm tekrardann tabikide kabulll ederizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…