80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy Merhaba Biz Tani$mami$tik ama $imdi Tani$tik
Ben Sizin Isminizi Bilmiyorum Cook Tesekkür Ederim Güzel Sözleriniz Icin

Tekrardan Hosgeldiniz Ozaman Aramiza

tşk ederim cnm
bir pko lu olarak senin başarına hayranım doğrusu
bana umut kaynağı oluyorsunnnn

ahhhh cnm eger öle ise ne mutlu banaaa
ama artık bend eçakıldım kaldım veremiyorum ne yapsamm
ha bu arada benim regliler düzeldi
fakat kistler varmı bilmiyorum sanırım yoktur
zaten çok yoktu benim öncedendee

inşş seninde düzelir cnm

hoşgeldin canım estagfurullah biz herkesi aramızda görmek isteriz sonuçta hepimiz bi çaba için burdayız inşş. başarıcaz da bunu hepimiz için hayırlısı olsun arkadasım..

cnm ne zmandırrr patlıcan salatası istiyordu bugün yapıp yedim sonundaaa
bol limonlu ve acılı

DERYAMMM çok geçmiş olsun çiçemm cok üzüldüm yahu dikkat et emi sakın agır falan kaldırma sandalye tepelerindede oturma oturdugun yerde çok rahat etmen lazım. bide sakın fazla iş yapıp yorma kendini allah muhafaza ablamın vardı bel fıtıgı fenalaştı agrısı arttı hastaneye yetiştirdikki patlıyomuş meger hemen ameliyata almışlardı amann canım dıkkat et nolur. inşş. hemencecik geçer agrın sızın ben sana bol bol dua ederim inş..

keşke bende senin kilona insemde çakılsam
bence vücudun direniyordurdur sonra tıkır tıkır gider.gerçi gidecek fazla birşeyde kalmamış çok güzel
başarmışsın.başarı hikayeni hazırlamaya başla bence
malesef benim regliler hala aynı bir düzelme yokkkkk

sibelcim
biz normal insanlra göree daha zor kilo veriyoruz daha direnççli insülinimizz
ama veriyoruz yaniii ben çok takılıyorum mesela son 1 aydır gerçekten yaır aç gezidm am atartım kımıldmaıyor cnm
13 kilo veridkden sonra düzeldi benim regliler
ben tarçınlı yogurt yiyorum birde hergün onund afaydasını gördm
bizimki belki çok zor oluyor
ama olmuyor degil cnm bi başla sonu gelir

çok geçmiş olsun canım. ağır hareketlerden kaçın, uzun sürerse doktora görün.
ne mutlu size. umarım 60larıda görürüz

hoşgeldin sibel, bende nuran memnun oldum

wisper kısa bir mola ver istersen canım. 3-4 günlük mesela, düşünme diyeti.ama burayı bırakma, listede ol hep:13::13::13:

sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

inşallah direncini kırarsın canım.

canım hoş geldin ben de diyet yapmıyorum yani yapamıyorum ama yüzsüz yüzsüz yorum yazıyorum.inşallah bu sefer başarırsın.

cnm ne zmandırrr patlıcan salatası istiyordu bugün yapıp yedim sonundaaa
bol limonlu ve acılı

hakettin ama , afiyet olsun..

slm kızlar..bugün oqlumun kursu vardı erken kalktım öqlene kadar komşular rahatsız olmasın diye robotu açıp temizlik yapamadım..öqleden sonra a'dan z'ye temizlik yaptım ohh miss gibi oldu..kiloluyken nefes nefese kalırdım temizlik yaptıqımda.. hatta her odayı temizleyince 10 dakika dinlenirdim..şimdi hamdolsun yorqunluk maziye karıştı hatta temizlik yaptıktan sonra yürüyüşe çıktım 3 km yürüdüm 20dakikada aletlerde çalıştım..bu hafta motivasyonun çok yüksek..çünkü perşembe kurs yok 19 mayıs tatili..bende karbon yememiş olucam inşallah 63leri görürüm cumaya:79:

menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim liqht ekmekten tost
1 yumurta
domates
salatalık
süt

ara
1 kuru incir
1 günkurusu

öqlen
fırında köfte patates

ara
1 salatalık
yarım kase yoqurt

akşam
fırında köfte patates
5i 1 yerde..

3 litre su
3 km yürüyüş
20 dk. fitness..

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim karışık tahıllı ekmek, 3 tane zeytin, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 2 slatalık, 1 domates, maydanoz
ara:1 kase vanilyalı dondurma
öğle: 1 paket eti form çörekotlu bisküvi, 1tane domates, 2 tane salatalık
ara: 1tane keçiboynuzu
akşam: 1tabak bezelye yemeği, 1 kase yoğurt, yağsız salata
ara: bir kase kadar erik

menüm

sabah: 1 kaşık labne,domates,salatalık,2 zeytin,2dilim tb ekmeği,3 yaprak sarması

öğle:8 yaprak sarması,yarım kase yoğurt,4tane eti form

akşam: tavuk sote,2 kaşık makarna,1 kase cacık

birazdan: 5-6 çile,5-6 erik

1türk kahvesi,2 yeşil çay,2litre su ayrıca sabahtan beride durmadan ayakta çalışma. sadece buraya yazmak için 2 dk mola verdim kendime

sabah: 1dilim tb ekmek 4 zeytin 1 domates kkbeyaz peynir bir çay kaşığı bal 1 bardak yeşil çay

öğle: 1 simit 1 bardak ayran

ara:1 elma 1 türk kahvesi

akşam:1dilim tb ekmek 2 adet ızgara tavuk bol salata 2 yemek kaşığı bakla

aklıma geldikçe su ve yürüyüş yapamadım ... yorumlarınızı bekliyorum :18::18::18:

bu arada salata istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz yerken tek keyif aldığım yemek diyebilirim

sanırım yanlış ere yazdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…