yaşasın tek seferde yaptımmm..
kullanmıyonmu kiii hımmm kullanıp sonuç alan varmı yaw
mrb izlemcim beni unutmadığına sevindim.çünkü ben de sizi unutmadım hergün okudum.resimlerinizi gördüm,mutluluklarınızı paylaştım.yazmadım çünkü bir türlü başaramadım kilo vermeyi utandım sizdenama aslında aranızda olmak için de can atıyorummm
yeni gelen arkadaşlar da başarılı oldular.onları da yakından takip ediyorum.
derya yı çok sevdim çok motive edici,herkeze yardımcı olmaya çalışıyor ve çok dobra
burcu'yuda çok sevdim oda pozitif enerji saçıyor.avatarları da çok güzel
gülçini de çok sevdim oda çok iyi kalpli
yani burası mükemmel
beni tekrar aranızda görmek istermisiniz?
bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmmm
sizinle sohbet etmeyi çooooooooooooooooook özledimmmm
DERYAMMM çok geçmiş olsun çiçemm cok üzüldüm yahu dikkat et emi sakın agır falan kaldırma sandalye tepelerindede oturma oturdugun yerde çok rahat etmen lazım. bide sakın fazla iş yapıp yorma kendini allah muhafaza ablamın vardı bel fıtıgı fenalaştı agrısı arttı hastaneye yetiştirdikki patlıyomuş meger hemen ameliyata almışlardı amann canım dıkkat et nolur. inşş. hemencecik geçer agrın sızın ben sana bol bol dua ederim inş..
çok geçmiş olsun canım. ağır hareketlerden kaçın, uzun sürerse doktora görün.
ya ben acaba yanlış yere mi yazıyorum biri beni aydınlatsın milletin yorumlarına mı yazıyorum ne yapıyorum ben anlamadım kafam karıştı iyicene ..
ya ben acaba yanlış yere mi yazıyorum biri beni aydınlatsın milletin yorumlarına mı yazıyorum ne yapıyorum ben anlamadım kafam karıştı iyicene ..
İyi akşamlar kızlar...
Bugün ne yediğimi bilmedim..Dün hadi kaçamak günüydü bugün menümü yazacaktım ama yazılacak hali kalmadı..
Ben bel ağrısı çekerken çok sinirli oluyorum sabahtan beri zavallım mesut uğraşıp duruyor benimle, aşırı gerginim..Doktor eskiden sinir ilacı vermişti bana yarı baygın geziyordum bütün gün..
Sinirli olunca da bir sürü şey istedi canım hepsini de yedim..
Midem şiş ve ağrıyla geziyorum 2 gündür sanırım baya küçülmüş hemen ağrı yapıyor azıcık abartsam, bu güzel bir şey tabi..
Yarın umarım kendime gelirim..
canım çizelgeni yaptıktan sonra http ile başlayıp png ile biten kısmını seç. sonra kontrol paneline tıkla. sağ tarafta ayarlarımdan profili düzenleyi seç. kişisel bilgilerdeki çizelge kısmına seçtiğin yazıyı yapıştır.daha sonra sayfanın sonundaki değişiklikleri kaydet kısmına tıkla. umarım yardımcı olmuşumdur :13:kızlar sizide bıktırdım ama bifde bana şu çizelgeyi her seferinde nasıl gösteriyorsunuz bana onu da öğretirseniz valla daha rahatsız etmicem sizileri :26:
kızlar sizide bıktırdım ama bifde bana şu çizelgeyi her seferinde nasıl gösteriyorsunuz bana onu da öğretirseniz valla daha rahatsız etmicem sizileri :26:
gelirsin canım . hastalıkta olur böyle şeyler. sağlıktan öte birşey yok. gerginde olunur, fazla da yenilebilir. mühim olan rutine bindirmemek ki sne zaten öyle birşey yapmazsın
Canım buyur bak burada anlatılmış, bakarak yapabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Sağol nurancım
Yapar mıyım hiç onca emeğimden sonra:18:
KK'nın plates topiklerini geziyorum ya bir an önce başlamak istiyorum iç bacaklarım ve kollarım sinir ediyor beni
şiy tutmaz tabeeee
seherr
ya benim saçlarımda uzama veya dökülme gibi bir sorun yok ama nasıl anlatıyım
saç dipleirm mahvolmuş silkeleyince beyaz beyazz dökükülüyorlar
birde şampuanlamı alakalı bilmiyorum ama karışık duruyor saçlarım kuruyuncaaa
öçok mutsuz eidyor buda beni
bakımsız duruyorum oyskai eskiden ne güsledi:26::26::26:
deryoşşş
daha iyisinnn cnmmmmm
canım çizelgeni yaptıktan sonra http ile başlayıp png ile biten kısmını seç. sonra kontrol paneline tıkla. sağ tarafta ayarlarımdan profili düzenleyi seç. kişisel bilgilerdeki çizelge kısmına seçtiğin yazıyı yapıştır.daha sonra sayfanın sonundaki değişiklikleri kaydet kısmına tıkla. umarım yardımcı olmuşumdur :13:
ben o çizelgeyi dün yaptımda her seferinde sayfamda nasıl gösteririm onu bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?