80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar..............
aşkitolarımı uyutup gelcemm kocişte yok bugünnn
umarımm burda olursunuzz

kullanmıyonmu kiii hımmm kullanıp sonuç alan varmı yaw

Ben bir haftadır yapıyorum şöyle bir ay deneyeyim de anca çıkar işe yarayıp yaramadığı..Haziranın ilk haftası söylerim sonuçları :)

Sibel hoşgeldin aramıza, memnun oldum sen beni tanıyormuşsun zaten
Güzel sözlerin için çok ama çok teşekkür ederim, inan okuyunca çok mutlu oldum
Sen benden önce buradaymışsın sanırım, ne mutlu artık aramıza döndün :81::81:
Hep derim herkes hazır olduğu anda bu işe başlamalı, şu güne kadar hazır değildin demek ki.. Artık hazır olman ve karar vermen çok güzel. Umarım azmin daimi olur..
Yuvana hoşgeldin tekrar

Sağolasın çiçeem, elimden geldiğince dikkat ediyorum inan dükkana bile 9 da geldim fazla oturmayayım diye
Yatıyorum 4'den beri

çok geçmiş olsun canım. ağır hareketlerden kaçın, uzun sürerse doktora görün.

Teşekkür ederim nurancım, umarım doktora kadar gitmez iş

ya ben acaba yanlış yere mi yazıyorum biri beni aydınlatsın milletin yorumlarına mı yazıyorum ne yapıyorum ben anlamadım kafam karıştı iyicene ..

Canım büyük ihtimal kendi mesajının altındaki "alıntı ile cevapla" kısmına tıklayarak yorum yapıyorsun o yüzden her mesajında önceki mesajın da çıkıyor..
Sayfanın alt solunda "konuya cevap ver" yazan bir buton var ona tıklayarak cevap yazarsan alıntısız cevap yazabilirsin :13:

ya ben acaba yanlış yere mi yazıyorum biri beni aydınlatsın milletin yorumlarına mı yazıyorum ne yapıyorum ben anlamadım kafam karıştı iyicene ..

benim yorumuma yazmışsın ama önemli deil canım
alt tarafta konuya cevvap ver ordan yapacaksın canım

İyi akşamlar kızlar...
Bugün ne yediğimi bilmedim..Dün hadi kaçamak günüydü bugün menümü yazacaktım ama yazılacak hali kalmadı..
Ben bel ağrısı çekerken çok sinirli oluyorum sabahtan beri zavallım mesut uğraşıp duruyor benimle, aşırı gerginim..Doktor eskiden sinir ilacı vermişti bana yarı baygın geziyordum bütün gün..
Sinirli olunca da bir sürü şey istedi canım hepsini de yedim..
Midem şiş ve ağrıyla geziyorum 2 gündür sanırım baya küçülmüş hemen ağrı yapıyor azıcık abartsam, bu güzel bir şey tabi..

Yarın umarım kendime gelirim..

kızlar sizide bıktırdım ama bifde bana şu çizelgeyi her seferinde nasıl gösteriyorsunuz bana onu da öğretirseniz valla daha rahatsız etmicem sizileri :26:

gelirsin canım . hastalıkta olur böyle şeyler. sağlıktan öte birşey yok. gerginde olunur, fazla da yenilebilir. mühim olan rutine bindirmemek ki sne zaten öyle birşey yapmazsın

kızlar sizide bıktırdım ama bifde bana şu çizelgeyi her seferinde nasıl gösteriyorsunuz bana onu da öğretirseniz valla daha rahatsız etmicem sizileri :26:
canım çizelgeni yaptıktan sonra http ile başlayıp png ile biten kısmını seç. sonra kontrol paneline tıkla. sağ tarafta ayarlarımdan profili düzenleyi seç. kişisel bilgilerdeki çizelge kısmına seçtiğin yazıyı yapıştır.daha sonra sayfanın sonundaki değişiklikleri kaydet kısmına tıkla. umarım yardımcı olmuşumdur :13:

Canım buyur bak burada anlatılmış, bakarak yapabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

gelirsin canım . hastalıkta olur böyle şeyler. sağlıktan öte birşey yok. gerginde olunur, fazla da yenilebilir. mühim olan rutine bindirmemek ki sne zaten öyle birşey yapmazsın

Sağol nurancım
Yapar mıyım hiç onca emeğimden sonra:18:

KK'nın plates topiklerini geziyorum ya bir an önce başlamak istiyorum iç bacaklarım ve kollarım sinir ediyor beni

günün en güsel saatleir başladı benim için
şimdi birde yeşil çay yaptımmm ohh misss
nuran
ben çok severim patlıcan salatasını
birde kabak ve havuç kavurmayo bol dereotlu
yaz yemeklerimdirrr
ama patlıcan salatasının yerini hiç bişiy tutmaz tabeeee

seherr
ya benim saçlarımda uzama veya dökülme gibi bir sorun yok ama nasıl anlatıyım
saç dipleirm mahvolmuş silkeleyince beyaz beyazz dökükülüyorlar
birde şampuanlamı alakalı bilmiyorum ama karışık duruyor saçlarım kuruyuncaaa
öçok mutsuz eidyor buda beni
bakımsız duruyorum oyskai eskiden ne güsledi:26::26::26:

deryoşşş
daha iyisinnn cnmmmmm

menümü yazayım
sabah
1çb süt
yarım avuç dut kurusu

kahvaltı
1.5 simit
peynir,zeytin çay
domates,sal.

öglen
1 kase çorba
1 kase cacık

ara
1 elma
1 avuç kraker
2tk yogurt(tarçınlı)

akşam
patlıcan salata
sodalı ayran

ara
1 salatalık

2.5 lt su
3 fincna yeşil çay
3 fincan tarçın çayı
1 form çay

Daha iyiyim banuş çok şükür
Canım özelden söyleyecektim buradan yazayım dedim belki başkaları da faydalanır..Kepek sorunun varsa head &shoulders öneririm şiddetle..Eşimin had safhadaki kepek sorununu şık diye kesti..Eğer o da yaramazsa bir arkadaşım clear men yani clear in erkek için olan şampuanını tavsiye etmişti...Bir de bir de saç parlaklığı ve sağlığı için ben şampuanıma çam terabentin katıyorum inanılmaz işe yarıyor.
Ayrıca sürekli aynı şampuanı kullanmak da iyi değilmiş diye duymuştum çoğu kişiden ben sürekli değiştiririm mesela 750 ml lik bir kutu bitince başka marka alırım..
Ama çam terabentini dene memnun kalırsın

kaçakçaycanım yukarıda anlatmıştım ama görmedin sanırım. yazdıklarımı yaparsan olur

selamlar herkesee

kızlar 2 gündür bi koşturmacayla girip bakamadım size bugün geldik nihayet armutludayız .ttnet wifi varmış burda allahtan laptapımı getrmişim .burda girmye pek vakit bulamaya biliirim ama bilimki aklım sizde =)
kim ne kadar kilo vermiş bakıcam şimdi geçmişe veren herkesi tebrik edirim tek tek haftaya aranızdayım inş artı olarak dönmem ..:)

deryaaaa
cnm ben head&sholds kullandım yıllarca abartısız 3 yıl kullandım
ama son zmanlarda artık performans alamadım dogal olarak
şimdiidee gliss aldım yaglandırmıyor filan ama kötü mat bir görüntü bırakıyor saçımda
yine dgeiştircem sanırım

çamterebentind eyaramıyor bana maleseff

tüloşşşş gez bacımmm gezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…