deryaaaa
cnm ben head&sholds kullandım yıllarca abartısız 3 yıl kullandım
ama son zmanlarda artık performans alamadım dogal olarak
şimdiidee gliss aldım yaglandırmıyor filan ama kötü mat bir görüntü bırakıyor saçımda
yine dgeiştircem sanırım
çamterebentind eyaramıyor bana maleseff
tüloşşşş gez bacımmm gezz
Anam senin bünyen dahil her şeyin farklı ve zahmetli..Zor hatunsun vesselam
O zaman zeytinyağı-yumurta-sarımsak üçlüsünü dene. Zaman buldukça bunları karıştır sür saçına streçle 2 saat beklet yıka..Tabi ben bu kadar zamanı nasıl bulurum dersen susar kalırım
Clear'i dene madem belkim fayda eder.
Tüülayım bizim içinde gez
Sağol nurancım
Yapar mıyım hiç onca emeğimden sonra:18:
KK'nın plates topiklerini geziyorum ya bir an önce başlamak istiyorum iç bacaklarım ve kollarım sinir ediyor beni
günün en güsel saatleir başladı benim için
şimdi birde yeşil çay yaptımmm ohh misss
nuran
ben çok severim patlıcan salatasını
birde kabak ve havuç kavurmayo bol dereotlu
yaz yemeklerimdirrr
ama patlıcan salatasının yerini hiç bişiy tutmaz tabeeee
seherr
ya benim saçlarımda uzama veya dökülme gibi bir sorun yok ama nasıl anlatıyım
saç dipleirm mahvolmuş silkeleyince beyaz beyazz dökükülüyorlar
birde şampuanlamı alakalı bilmiyorum ama karışık duruyor saçlarım kuruyuncaaa
öçok mutsuz eidyor buda beni
bakımsız duruyorum oyskai eskiden ne güsledi:26::26::26:
deryoşşş
daha iyisinnn cnmmmmm
tşk ederim cnmgeçmiş olsun canım. git bence şüphelerini kaldır
izlemm
tebrik ederim canım,allah bir daha sana daha üst kiloları göstermesin canımm... maşallah sana çok sevindim çok mutlu oldummmmmm...
kilo veren diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum devamını diliyorum..bende midemi üşütmüşüm dün çoık fenaydım kustum falan ..çok halsizdim şimdi daha iyiyim çok şükür toparladımm...pazar a iyi olmama lazım egeye doğum günü kutluyoruz ya...üç beş yakın arkadaş ve dostları ve bir de aileleri çağırdık çok kalabalık değiliz çağırsak isan çokya çocukluları çağırdık egenin arkadaşları mahiyetinde...birde tabiii tülin teyzeciğimi çağırdık..:))...böyle işte ..geçen sen çok kasmıştım bu sene çok rahatım ..ilk olunca öyle oldu heralde..neysem..böyle işte kızlar..izlemmm yok kuu kaynanamın günlerine gitmiyorum sadece kabul gününe gidiyorum birde birlikte dışarda yemekli bir günümüz var okadar..aman yüreğim dayanmaz nerde bende o enerji kuuuu
sorma ciddi durumlar umudumuz o yönde inşlh en kısa zamanda düzelirzilan
canım yazdıklarını okuyunca dehşete kapıldım ,gerçekten de çok ciddi ve üzücü meseleler inşallah en kısa zamnda düzelir..böyle ortaklık işleri riskli eşle dostla akraba ile ortak olmıycan sonu hep kötü bitiyor çünki canım...
bu arada düşmüşsün geçmiş olsun aman dikkat et tabiiki doktora gitmelisin..hiç geciktirme için de rahat eder hem
ölçülerin çok iyi cnmölçüleirmi aldım kızlar ama eskileri hatırlmaıyorum bulamamm sanırım
gögüs:92
bel:81
kalça:90
göbek 94
zilan devam ediyormu agrıı
kafanda kalmaısn bi git istersen
çok tşk ederim cnmZilan geçmiş olsun,doktoru ihmal etmeyin derim ben de...Kafanız rahat olur.
ellerine sağlık cnm güle güle kirlet örtüleriniKizlar o kadar alinti yaptim, üzerinden saatler gecti.
Ne olduysa olmus, esim yanlislikla kapamis,
Bir ton azarladim tabi,
-Ne kiymetli arkadaslarin var " diyip triplere girdi
Onda da kabahat yok ki,
Evin islerine dadandim yine.
Tüm bizim ve kizimin nevresimlerini, pikelerini, yastiklarindan, tüllere kadar
Herseyi degistirdim, kirlileri yikadim.
Isim bittikden sonra odadan cikmadan söyle döndüm bir bakdim,
Ohhhhhhh diye mis kokuyu icime cektim,
Sanki tüm kasveti kirlilerle attim gittti
Izleeeemmm, kara kasina gözüne hayran oldugum azimli hatunum
Sanki ben gecmisim gibi sevindim vallahi 5'li sayilara
Idolum'sun
Nazli canim cok gecmis olsun ya, sadaka verin canim basinizda ki belalar gitsin..
Ve doktora gitmeyi asla ihmal etme.
Ilkay'im sirinlik abidem, sende merhaba demissin 5'lere hayirli ugurlu olsun kuzummm
Derya, Burcu, bosa o kadar kendinize zindan ettiniz güzelim haftanizi..
Banu'm canim benim hic üzülme, belliki vücudun kendini kapatmis..
Ama lütfen kendini üzme, hersey insaAllah eski sistemine dönecek.
Yeterki yilma canim benim..
Hatunlar vallahi süper kilolar vermissiniz adini unuttuklarim ne olur beni affetsin. :26:
amin cnmbanu canım ölçülerin süper bel kısmın çok enterasan ama ya yalnışmı ölçtün acep :44:
zilan canım çok geçmiş olsun görünür görünmez kazalardan korusun mevlam bizi
menümüde yazıym bugün şımardım bıraz kaçırdım
sabah
tereyağ
peynir 1
çavdar ek 11
öğle
salam 1
kaşar 1
çavdar 11
domates 6
ezme ?
ara
yeşil elma 11
akşam
3 köfte 0
2 kaşık çorba 5 (özledim ya)
çilek :78: 8
maalesef azucuk karbonlandım
yeni diziler süper ya komedi olsunda gülelim dün çok güldüm üsküdara giderkeni izlerken babam sağolsunu izliyom fena değil izlediğim sadece 2 dizi vardı onlarda dram dram bayılıyor ama bırakamıyordum artık bunlar tamamlar
beeeeeeeeeeennnkarbona devam mı kızlar tamam mı ?
sorma cnm yaa bir hırsla siliyodumki camıHepiciinizin ömrünü yedim bu hafta
Bir daha yapmam söz :78:
Yapma tabi nazlım sağlıklı şekilde vereceksin elbet, az sabır..Senin çok daha hassas olman lazım
Hemi de 1.3 kilo maaşallah kaptanım
Bu hafta liste harika olacak
Gülçinim tebrik ederim benim 2 gün yaptığımı sen bir hafta yapıp her günü az puanla kapatınca mukafatı da ona göre büyük oldu, maaşallah
Ben de rüyamda gördüm sabit çıkıyorum diye, delirdik artık
Tebrikler nurancım
Tebrikler
Yiyebilirsin ablam hani başta dedim ya sebze ve meyve serbest ama sen sebzeye ağırlık vermeye çalış salatalık, marul, domates istediğin gibi yiyebilirsin.
Soracaksın tabi ablam biz de sora sora öğrenmedik mi
Sen iste kaptanım hemen yollayayım
Nazlım kim bilir nasıl gene kendini paraladın siliyorken de düştün ya..Neden sağlam sandalyeye çıkmadın off
Hemen git doktora bir de soruyorsun şu canına kıymet ver artık yeter, geçmiş olsun
Tebrik ederim ilkaycım ne güzel sen de başladın artık vermeye
Banum ölçülerin harika sadece göbüş var eritilmesi gereken..Ben olsam bırakırdım kilo işini filan incelmeye bakardım.Sadece göbüşüme çalışırdım
Bunları kaydet bir kenara bir ay sonra tekrar ölçersin.
Bir de merak ettim benim de belim 81, ben göbek deliğinin 4-5 parmak yukarısından yani neredeyse o en ince yerinden ölçüyorum, sen nereden ölçüyorsun?
Tebrikler ceylancım
tşk ederim cnmçok geçmiş olsun.inşallah iyisindir şimdi.
burcu babana üzüldüm allah şifa versin.
kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler inşallah acısını haftaya çıkartırsınız.
izlem 50 lere düşmüşsün tebrikler.
banu ölçülerin çok güzel sadece bel çalış bence de.senin yerinde olmak isterdim.
deryacığım beni teselli edin diye yazmıyorum sakın yanlış anlamayın ama beni listeden çıkar lütfen.uğraşmıyorum ve hep bahane buluyorum.bu kadar uğraşan,listeye girmeye çalışan insanlara haksızlık gibime geliyor.garip bi insanım.hem dertleniyorum kiloma hem bir şey yapmıyorum.
nereye kadar gider bilmiyorum ama eminimki size de gına geldi artık beni teselli etmek.olmuyor yani bi türlü azimlenemiyorum.o yüzden valla darılmam at beni listeden belki aklım başıma gelir.
sorma cnm hemde baya bir şiddetli çarptım kafamı nevrim döndüayyy inşallah kötü bişiy çıkmaz
şiddetli mi vurdun bilmiyorum ama ihmal etme derim ben
buzdolabı hakkında da ben normal kullanıyorum
benim hiçbir eşyam arçelik değil, bilemiycem nsıl olduğunu ama çok güzel resimler
benimkiler genelde ariston
teşekkürler dostumm
az kalmış seni yakalamamakaççççç
teşekkürler
allah sana da göstersin canım
senin geçende kullandığın bir söz beni çok umutlandırmıştı nilgünüm
demiştin kii
işim ve çocuklarım söz konusu olduğunda aslan kesilen ben
kilo verme konusu gelince beceremiyorum cayıyorum demiştinn :82:
sen başarılı bir kadınsın, kendine güvenen ayakları üstünde duran
kendini bize karşı sorumlu hissetme lütfen
kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran canım benim
ama içimi soracak olursan, bırakma sakın, kendin için yap bu iyiliği :92:
ben nane koyarım ama sarımsak ve salçayı hiç denemedi ağzım sulandı kızzkızlar ben mercimek çorbasını
normal mercimeği yıkar, tencereye koyar üstüne sıcak su döker içine 1-2 patates, tuz boll kimyon
kısık ateşte kaynatırdım, salça filan koymuyordum...
sonrada blendırdan geçirirdim yağ filan koymazdım(havuç, soğan tadını bozuyor diye sevmiyoruz)
geçen bi arkadaşım aynı bu şekilde yaptıktan sonra
4-5 diş sarımsakla salça kavurmuş az kuru nane
allahım bu kadar mı değişir tadı harika olmuşş
böyle etsuyu tadı alıyorsunuz, böyle damağınız doluyor resmen
süper oluyor
belki deneyen öyle yapan vardır ama, ben bi hatırlatim didim
bugün yaptım bende çok güzel olmuş yaa
yooo üzülmüyom kendi düşen ağlamazmışEvet efendim bu hafta listemiz bomba gibi kendimizi aştık resmen topikçe
Hepimize maaşallah
6. sıradayım yaşasınNiye bu kadar azimlisiniz len daha yüksek bekliyordum
Bildirim gelmeyenleri bekleyeyim dedim ama listemizi bir an önce de yapmak istedim o yüzden sabit geçtim.
Nazlım listenin sonundayım diye üzülürsen bozuşuruz haberin olsun, sakın sıkma canını
Haydi bakalım çıtır adayları bakın da gurur duyun kendinizle
aynı sebepten dolayı bende göremedim :44:Ben göremedim
Link yapısı değiştirildiğinden dolayı göremiyorsunuz diye hata veriyor
çok tşk ederimcanım benim adım sevdaydı. ama şuan topigin yüz karası olduinşş. canım benim sıkıldım artık böyle olmaktan bende gencim bende güzelim ama şişmanım
çok gecmiş olsun canım sakın ihmal etme sakın allah muhafaza kafanıda ayagınıda göster canım tekrar gecmiş olsun çok üzüldümİZLEMMMM bacım cok cok cok tebrik ederim maşallahhhh canımohhh allah bıdaha geri getırmesın o kılolarını inş... DERYACIMMM çiçemm ellerine saglı k kız çok guzel olmuş liste maşallah birinci sıralardayımm ama sondan birinci yaw harbi çok bozuldum çok üzüldüm ben ya neyse herkesi çokkkkkkk tebrık edıyorumm tekrar tekrarrr
aaa çok ilginç ilk defa duydum böyle bişeyi :26: istersen bir doktora görünÜzülmek yooook
Bu işin haftası da var unutma, bu üzüntünü hırsa çevir ve bomba gibi bir rakamla gel haftaya :13:
deryacım iyiki varsın güzelim aslında tek hatam ne biliyomusun ben gece 12 ye kadar o kadar dikkatliyim ki yedigime içtigime az yerım dıkkatlı yerım kalorısıne bakarım şeker kullanmam amaa ne oluyosa o saatten sonra oluyo ve yemek yıyorum daha dogrusu yiyomuşum. geçen gece ayıptır söylemesi cocuklar küçük ya eşim eve eli boş gelmez almış bir dünya sey çikolata meyveli yogurt gofret v.s gofrette koca bi kutu öylede guzelki onun tadıneyse uzatmıyım sabah kalktım gofret boşşş bir tane dahi yokk cips açık kekin biri boşşallah allah dedim oglan uyuyo kız uyuyo zaten gece kalksalar önce bana gelırler sonra su veya süt içip tekrar yatarlarr gıttım benımkine soylenıyorum aşkolsun bitanem ben sana gece yemek yeme cok zararlı demiyomuyum dıye hayıflanıyorum adam demez mi kuran çarpsın ben yemedim aşkım gece sen kaç sefer kalktın agzında kart kurt bi ses geri geldin yattın tekrar kalktın bende uyku tutmuyo heralde sıgara içip gelıcek dıye bakmadım diyooo :18:acep kafayımı yidim ki ben??
Günaydın kızlar
Korkunç bir bel ağrım var 2 gündür bel fıtığım neden bu kadar azıttı ben de bilmiyorum
Oysa soğuklara filan o kadar dikkat ederim üşütmem kendimi aman ağrımasın diye
Bugün gidip ilaçlarımı alacağım, b12 vitaminime başlayacağım gene..Dik duramıyorum ağrıdançok üzüldüm cnm geçmiş olsun bel ağrısı çok berbattır bilirim
Allah bir an önce şifasını versin yorma kendini çok dikkat et kendine lütfen
bu söylediğin şeyler nereni inceltiyo kızz anlamadum ben :26:Portakal yağı, biber yağı ve üçüncüsünü unuttum
Gülçin bilir o vermişti..Hepsinden birer kapaktı, biber yağından yarım..ama ben biberide bir atıyorum :44:
yaşlarına göre bedenleri çok fazla Allah yardımcıları olsun kızların aslında seni örnek alıp azda olsa dikkat etseler inşlh alış veriş sıkıntısız geçmiştirgünaydın kızlar
haftaya kuzenimin nişanı var
kardeşlerimle alışverişe çıkıcaz az sonra
çok tedirginim, biri 15 yaşında 44, biri 21 yaşında 48 beden
şimdi giyip çıkarıcaklar, yaşlarına göre bulamıycaklar bir ton sıkıntı
büyük olan 1 haftadır salata ve ayran tarzı şeyler yiyor
neymiş nişana az kalmış, bi an önce zayıflamalıymışşş
ulen daha önce aklın nerdeydii
inşallah kafalarına tarzlarına göre bişiy bulurlar, ağlamazlar da
ağız tadıyla alışverişimizi bitiririz
ben lacivert dantel elbisemi giyicem, kayseride giymiştim onu zaten
off offfff çok tedirginimm
lacivert elbisende tek kelimeyle süpeerrr di içinde baya bir seksi duruyodun
İyi akşamlar kızlar...
Bugün ne yediğimi bilmedim..Dün hadi kaçamak günüydü bugün menümü yazacaktım ama yazılacak hali kalmadı..
Ben bel ağrısı çekerken çok sinirli oluyorum sabahtan beri zavallım mesut uğraşıp duruyor benimle, aşırı gerginim..Doktor eskiden sinir ilacı vermişti bana yarı baygın geziyordum bütün gün..
Sinirli olunca da bir sürü şey istedi canım hepsini de yedim..
Midem şiş ve ağrıyla geziyorum 2 gündür sanırım baya küçülmüş hemen ağrı yapıyor azıcık abartsam, bu güzel bir şey tabi..
Yarın umarım kendime gelirim..
yediklerinden ziyade sağlığın önemli cnm bunu dert etme
şimdide midenmi rahatsızlandı ooofff yaarabbim hayra yorsun ne diyim çok çok dikkat et güzelim inşlh en kısa zamanda kendine gelirsin (amiiiiiiiiiiiinnn)
deryaaaaaa zor hatunumm dimekkkk
ya zaten çok mutsuz oldugum içinnnnn
ne saçımdan memmunummm nedeeee cildimdenn bu aralarrr
oyskai biraz önce alt komşum geldiii
bayılırdım onaa şişko iken snein gibi olsam daha ne isterdim
derdim onaa,koot almış giydim bol geldi bana 40 bedenn
ama buna ragmennn mutlu olamayrunmmm
ne güzel canım zamanın varsa yap mutlaka.ama bence zevk alarak yapabileceğin birşeyi seç.ben platesi sevmemiştim fitness daha eğle
ben hem okul,hem iş derken uyumaya eve ancak gidebiliyorum. haziranda şu okul bitsin spora gidicem inşallah
Iyi akşamlar herkese... Sonunda gelebildim işlerimi hallettim. Neler kaynatmışsınız bi dolanayım. Deya nasıl oldun canım bel agrın vardı
selam kızlar nasılsınız bu gün misafirim vardı cok yoruldum belim resmen kırılıyor yorgunlıktan 25 30 kişi vardı
uuuuyyyy ne kadar uzun bir alıntı olmuşş
deryoşşş nasılsın hayatım daha iyicemisinnn öperim kız ben seniiiağrın geçsinn diyeee
Derya,geçmiş olsun,kendinizi yormamaya çalışın.
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Hep birlikte zayıflayacağız.İster istemez yediklerimize dikkat ediyoruz,herşey bir tarafa akşam yazacağımız liste düşünülüyor.
selam kızlar nasılsınız bu gün misafirim vardı cok yoruldum belim resmen kırılıyor yorgunlıktan 25 30 kişi vardı
nazlım hoşgeldin cnm şimdi nasılsınnn
hayırdır günmü vardı yoksa toplantımı
geçmiş olsun cnm kolay değil o kadar kişiye hizmet etmek
Hadi öp de geçsin
Teşekkür ederim canım
Selma ablacım yat dinlen hemen bel deyince içim sızlıyor zaten..
25-30 kişi de fazlaymış cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?