80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınlar, mutlu pazarlar...
Şimdi herkesin tatili ne güzel, pazar kahvaltıları, kahvaltı sonrası gazete keyifleri
Hava da güzel tam gezmelik

SAbahtan beri saç modeli araştırıyorum çok kısa bir modele hevesim var ama cesaret edemiyorum :18::18: Aslında tam benim gibi kısa saç insanına göre bir model. Fikir verin bakalım çok mu iddialı?
Önler biraz daha uzun olacak. Ve siyah saça göre düşünün bakalım :18::18:

çok şık bir saç.kullanabilirsen kestir.ama başka modeller bulursan onları da koy fikirlerimizi söyleyelim.ama en önemlisi istediğin saçı kesebilecek kuaförün var mı canım?inşallah vardır da gönül rahatlığıyla kestirirsin.

Nilgün asıl ben bunda karar kılmıştım aylardır havanın ısınmasını bekliyorum böyle kestirmek için ama birden diğer modeli görünce aklım ona kaydı...Onu da koyayım siz söyleyin hangisi?
Ay konu dışı mesaj olmasın bunlar bir de :26:

Kuaförüm istediğim gibi kesiyor sağolsun bu güne kadar hiç mağdur etmedi beni..Kesebileceğine inanıyorum..

Son düzenleme:
Deryaaaa Ablaa Bir Kuaför Olarak Yorum Yapayim ...

Senin Yüzüne ve Gözüne Muthis Yaki$acak Bir Model Secmi$sin ..
Kesinlikle Böyle Kestir .. Harika Olursun

Ilk Resimdeki Sac Modeli Daha Güzel ..
Benim O Hosuma Gitti .. Ilk Baki$ta Senmisin Diye Teredüt Ettim Hatta

Ayyy burcum sen kuafördün değil mi
Ya öylemi dersin,ama yüzüm biraz uzun ya benim gidermi ki?
Offf çok heves yaptım, bu arada öğleden sonra gideceğim kestirmeye öğleye kadar karar vermem lazım :18::18:
Çıktı aldım bir ilk modelden bir de diğerinden kuaföre de soracağım çok kararsızım :18::18:

Son düzenleme:

Ablacim Yüzün Uzun Olsun Olmasin Bu Sac Gider Sana Cünkü
Önleri Biraz Daha Uzun Olacagi Icin Önlere Dogru Gelecek O Uzun Tarafi ..
Yani Yüzünün Uzunlugunu Meydana Cikarmaz Aksine Uzun Yüzü Kücük Gösterir ..

Kendin Fönlüyormusun Saclarini Evde ?
Eger Fönlüyorsan Önlerini Hep Yüzüne Yanaklarina Dogru Düz Fönlersin Veya
Düzlestiriciyle Düzlersin ... Arka Tarafini Zaten Hafif Kabartarak Fönlemen Lazim
Modeli Meydana Ciksin Diye ..

Bence Tam Senlik :128:

Günaydın,
Derya bence de 1. resimdeki saç çok hoş,daha modern.Kesinlikle bu derim.
Nazlı buzdolabınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Selma geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Fönlüyorum ablam, özellikle düzleştiricim olmazsa olmazdır perçemlerim için..
Tamam madem öyle kesiyorum karar verdim. Yakışmazsa da kökü bende ne yapayım
Arkaları jöle ve vigoyla kabartıp öne maşa yapınca da süper durur

Günaydın,
Derya bence de 1. resimdeki saç çok hoş,daha modern.Kesinlikle bu derim.
Nazlı buzdolabınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Selma geçmiş olsun.

Teşekkür ederim fikrin için

Neyin denemesini yapıyorsun bir anlatır mısın?
Denemeyle düzelecek şey değil bu, sana verdiğim linki oku önce baştan sona...Yardımcı olmaya çalıştım ama forum kirletmeye girer bu...

ya ben çizelgemi ilk gün yaptım sayfamda bi kere gözükdü sonra bi daha yok onu ayarlamaya çalışıyorum verdiğiniz yerden ayarları da yaptım tek tek ama bi türlü başaramadım ayrıca sayfayı kirlettiğim için de özür dilerim kusuruma bakmayın acemilik ...

Canım bak belli ki verdiğim linki okumadın baştan sona, tekrar söylüyorum linki yukarıda forum actions yazıyor ya oradan profili düzenleye gir..İşte orada altta çizelge yazan kısma yapıştır.....

yapıştırıyorum da öngörülen formatta değil yazıyor sürekli bi sorun var belliki yada ben bhala beceremiyorum ..

Aynen Ablamm Kökü Sendee

Ama Bence Güzel Olacak .. Resmini Cekersiiin Gösterirsin Bana Feyste

Ayy Heycanlandim Simdii Cabuk Git Gell Kuuuu

yapıştırıyorum da öngörülen formatta değil yazıyor sürekli bi sorun var belliki yada ben bhala beceremiyorum ..

Çizelgeni sadece bu siteden yapabilirsin ;

Weight Loss - Diet Ticker

Eğer buradan yapıp gerekli yeri profiline yapıştırırsan hata vermez..Başka siteden çizelge yaparsan öngörülen format hatası verir sadece..Ya da linkin http ile başlayıp png ile biten kısmını almıyorsundur..Lütfen tekrar dene ve sadece profilindeki çizelge yazan kısma yapıştır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…