mervecim diyet bu aralar iyi degil malesef artıdayım ama bu gün cok sıkacagım cuma günü gecen haftaki kg cıkayım bari
anladım ablacım inş. ya ama sen çok ıyı vermıssın 8 kg maşallah ne kadar zamanda verdın
Evettttt buyrun taze taze yeni listemizzzzzzz...
Listeyi değiştireyim dedim bu saat oldu ,şimdilik böyle daha sonra üzerinde rötuş yaparım artık çünkü şimdi gerçekten çok uykum geldi..
Kızlar yaz geldi diye mi serdi herkesss sayımız azaldı,kilolar gramlarla veriliyor ,yaz geldi diye daha bi gaza geleceğimize duruma bi bakın ben 1200gr ile haftanın birincisi oldummm.. (ilk kez böyle oldu ama sonuçtan çok mutluyum.. :):hooray:hihoyyyt )
Yeni arkadaşlar her ne kadar bugün teşrif etmeselerde listeye isimlerini yazdım devam ederlerse renkleri normale döner..
Cehennem 1600gr verdi gözüküyor ama geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için ve bu 2 haftalık verdiği kilo olduğu için birinci yapmadım kural gereği daha önce de olmuştu hatırlarsanız.. ( kilo bildirimini cuma günleri yapamayanlar, siteye ilk girdiklerinde belirtsinlerki o hafta ne kadar gitti bilmiş olalım..)
Neyse canlarım ben şimdi yatarrrr!
mervecim dört ay dolmak üzere diyete başlayalı aslında burdaki bazı arkadaşlar cok daha az zamanda cok fazla kg verdiler ama ben onların yaptıgı hatayı yapmak istemiyorum azar azar gitsin kg cünki ben daha önce öyle sık diyetler yaptım ve verdigim kg daha fazlasıyla aldım hemde bir ay icinde şimdi yaptıgım saglıklı beslenmek onu hayatıma sokmaya calışıyorum birde birsürü diyet yapmış biri olarak tecrübelerime dayanarak şuna karar verdim sadece akşam yemegini hayatımızdan cıkarsak yeterli kg vermek icin ben öglende canım ne isterse yiyorum akşam mümkün oldugunca yememeye calışıyorum birde kahvaltı cok kg aldırıyor cünki kızarmalar ekmekler tere yagları yaglı peynirler bence deneyin bu iki ögüne dikkat edin öglende canınız ne cekerse yiyin akşamada meyva domates salatalık tarzı şeylerle geciştirin kilolar tıkır tıkır gidiyor
günaydin kizlar nasilsiniz
cok özür diliyorum, hic giremedim bir kac gündür evde cok büyük problem yasadik,
atlatmak üzereyiz insallah... yeni bi sorun patlak vermese...
özledim sizler canimlar ya
lavita nasılsın canım probleminide inşallah en kısa zamanda cözersin özlettin kendini
canım cok gecmıs olsun nasılsın
iyim canim daha iyiyim tsk ederim sen nasilsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?