80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cerencim, flekscim, handeryacım, aylincim çok sağolun, bugün öğlen ultra hassas gebelik testlerinden yapıcam, bakalım nolcak, hemen sonucunu bildiririm, o testlerde yanılma payı çok düşükmüş. ınşallah hamileyimdir :) öpüyorum hepinizi.

anladım ablacım inş. ya ama sen çok ıyı vermıssın 8 kg maşallah ne kadar zamanda verdın

mervecim dört ay dolmak üzere diyete başlayalı aslında burdaki bazı arkadaşlar cok daha az zamanda cok fazla kg verdiler ama ben onların yaptıgı hatayı yapmak istemiyorum azar azar gitsin kg cünki ben daha önce öyle sık diyetler yaptım ve verdigim kg daha fazlasıyla aldım hemde bir ay icinde şimdi yaptıgım saglıklı beslenmek onu hayatıma sokmaya calışıyorum birde birsürü diyet yapmış biri olarak tecrübelerime dayanarak şuna karar verdim sadece akşam yemegini hayatımızdan cıkarsak yeterli kg vermek icin ben öglende canım ne isterse yiyorum akşam mümkün oldugunca yememeye calışıyorum birde kahvaltı cok kg aldırıyor cünki kızarmalar ekmekler tere yagları yaglı peynirler bence deneyin bu iki ögüne dikkat edin öglende canınız ne cekerse yiyin akşamada meyva domates salatalık tarzı şeylerle geciştirin kilolar tıkır tıkır gidiyor

günaydin kizlar nasilsiniz

cok özür diliyorum, hic giremedim bir kac gündür evde cok büyük problem yasadik,
atlatmak üzereyiz insallah... yeni bi sorun patlak vermese...

özledim sizler canimlar ya

listemiz cok güzel olmus canim ellerine sagliiiik

flatliners heycanla ekliyoruz canım güzel haberlerini burdayız inşallah hamilesindir olmasanda üzülme herşeyin hayırlısı

anladım ablacım ne guzel ya ınş. bızde yapabılırız senın gıbı bende gecen hafta 2 kılo verdım akşam yemeklerımı kıstım az yıyorum 45 dkk yuruyus yarım saat spor yapıyorum oyuzden cabuk verdım ınş. herkes ıstediği kiloya düşer

arkadaşlar kendi capımda yaptıgım araştırmalara göre zayıf arkadaşlarım var onlara soruyorum mesela gezmede bizimle aynı yemegi yiyoruz ve onlar diyorlarki biz akşama daha yemek yemeyiz ben öylemiyim hayır ave gelincede bir güzel ne yapmışsam yiyordum demekki hatalardan biri bu

eflatun24
canım hergün sabah iki saat yürüyorum ara ara koşuyorum yorulunca yürüyorum ama hızlı bayağı. ancak bu şekilde kilolar gidecek. sende çık tabi yoksa sadece diyetle verilen kiloda kas kaybın oluyor. yağlar erimiyor. bir diyetisyen böyle söylemişti. zaten spor yapmadın kilo verirsen çirkinleşiyor insan. spor yapınca ciltte güzelleşiyor parlıyor. hemde yağlar eriyor kalıcı kilo veriliyor. eşinde kiloluysa çıkın valla sağlık içinde birebir.
handerya
bu kilolar gidecek nasıl olsa dimi ne diye yeni kıyafet alıpta iki ay sonra rafa kaldıralım. hem kilo verince yazın şıkır şıkır ciciler alırız. bu arada geçmiş olsun artık bi sıkıntın yoktur umarım ameliyattan sonra
lavita
canım ne olmuştu geçmişi okuyamadım geçmiş olsun
flatliners
canım varsa eğer bebiş hayırlı olsun. sağlıkla doğsun büyüsün inşallah.bizi habersiz bırakma:)

sevdemer canimla kavga ettik ama biraz büyüktü, artik inceldigi yerden kopsun dedik ama simdi iyiyiz toparlanioruz :)

gecmiste yazmamisdim zaten, sadece bebegime rica etmisdim gelemicemini bildirsin die

lavita
umarım herşey istediğin gibi olur,yaşamda mutlu olmak kadar üzülmekte var.mutluluğun daim üzüntülerin anlık olsun hayatım sıkma canını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…