1.5 çay bardagı falan anca abla 2 ögün yedim
Aynen Ablamm Kökü Sendee
Ama Bence Güzel Olacak .. Resmini Cekersiiin Gösterirsin Bana Feyste
Ayy Heycanlandim SimdiiCabuk Git Gell Kuuuu
Çizelgeni sadece bu siteden yapabilirsin ;
Weight Loss - Diet Ticker
Eğer buradan yapıp gerekli yeri profiline yapıştırırsan hata vermez..Başka siteden çizelge yaparsan öngörülen format hatası verir sadece..Ya da linkin http ile başlayıp png ile biten kısmını almıyorsundur..Lütfen tekrar dene ve sadece profilindeki çizelge yazan kısma yapıştır..
ok çok sağol bıktırdım sizide ..
Ben 2 çay bardağı yemiştim ve 1.100 kilo kaybım olmuştu..Ya sana yaramadı bu detoks ya da az yedin..Bilemedim :26:
Ayyy ben de çok heyecanlıyım
Eski derya olsa cesaret edemezdi asla ikinci modeli kestirirdi ama yeni derya cesaretli artık :82:
En kötü 1-2 hafta erkek gibi gezerim
Benimm Lolita $ekerimm Cesaretlidirrrr
Okadar Kisa Degilki Niye Erkek Gibi Gezesin Balimm .. Arkasi Biraz Kisa Olacak Önleri Yine
Az Uzun Olcak Kii Cok Seksüü Olacagina Inaniyorumm ..
Deryoo$ Abla Bu Hafta Persembe Yapcezmi Pirinc Lapa Time Yineee
Eveeeett perşembe lapa time lapa time
Heves ve heyecanla bekliyorum...Son iki gündür yaptığım kaçamaklardan sonra iki gün yapmayı hakediyorum aslında
Bendeee Kacamak Yaptim Bayaaa :78:
Ama Ben Zaten 1.Lapa Ögününden Sonra 2.Ci Lapayi Zor Yiyom
Pirinc Kokusu Beni Mahvedio
Ama 78.i Tam Görmek Istiyorum .. 900 gr. Versem Kaafiiii :82:
Fazlasinda Gözüm Yok Bu Hafta .. Nede Olsa 7'li Rakamlarini Gördüm ..
Bendeee Kacamak Yaptim Bayaaa :78:
Ama Ben Zaten 1.Lapa Ögününden Sonra 2.Ci Lapayi Zor Yiyom
Pirinc Kokusu Beni Mahvedio
Ama 78.i Tam Görmek Istiyorum .. 900 gr. Versem Kaafiiii :82:
Fazlasinda Gözüm Yok Bu Hafta .. Nede Olsa 7'li Rakamlarini Gördüm ..
sibelcim
biz normal insanlra göree daha zor kilo veriyoruz daha direnççli insülinimizz
ama veriyoruz yaniii ben çok takılıyorum mesela son 1 aydır gerçekten yaır aç gezidm am atartım kımıldmaıyor cnm
13 kilo veridkden sonra düzeldi benim regliler
ben tarçınlı yogurt yiyorum birde hergün onund afaydasını gördm
bizimki belki çok zor oluyor
ama olmuyor degil cnm bi başla sonu gelir
çok geçmiş olsun canım. ağır hareketlerden kaçın, uzun sürerse doktora görün.
ne mutlu size. umarım 60larıda görürüz
hoşgeldin sibel, bende nuran memnun oldum
sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
inşallah direncini kırarsın canım.
canım hoş geldin ben de diyet yapmıyorum yani yapamıyorum ama yüzsüz yüzsüz yorum yazıyorum.inşallah bu sefer başarırsın.
tşk ederim inşallah cnm hepimiz başarırız.
hakettin ama , afiyet olsun..
Ben bir haftadır yapıyorum şöyle bir ay deneyeyim de anca çıkar işe yarayıp yaramadığı..Haziranın ilk haftası söylerim sonuçları :)
Sibel hoşgeldin aramıza, memnun oldum sen beni tanıyormuşsun zaten
Güzel sözlerin için çok ama çok teşekkür ederim, inan okuyunca çok mutlu oldum
Sen benden önce buradaymışsın sanırım, ne mutlu artık aramıza döndün :81::81:
Hep derim herkes hazır olduğu anda bu işe başlamalı, şu güne kadar hazır değildin demek ki.. Artık hazır olman ve karar vermen çok güzel. Umarım azmin daimi olur..
Yuvana hoşgeldin tekrar
tşk ederim hoşbulduk sizin de desteğinizle başaracağıma inanıyorum.böyle tombik tombik dolanmak istemiyorummmm
Sağolasın çiçeem, elimden geldiğince dikkat ediyorum inan dükkana bile 9 da geldim fazla oturmayayım diye
Yatıyorum 4'den beri
Teşekkür ederim nurancım, umarım doktora kadar gitmez iş
Nilgün asıl ben bunda karar kılmıştım aylardır havanın ısınmasını bekliyorum böyle kestirmek için ama birden diğer modeli görünce aklım ona kaydı...Onu da koyayım siz söyleyin hangisi?
Ay konu dışı mesaj olmasın bunlar bir de :26:
Kuaförüm istediğim gibi kesiyor sağolsun bu güne kadar hiç mağdur etmedi beni..Kesebileceğine inanıyorum..
iyi pazarlar kızlar nasılsınız
ii pazarlar kızlar...........
sabahtan çocukları gönderdik ,eşimlee rahat rahat kahvaltı yaptık süperdi vallaaa
sonra tabi herşey normale döndü kalk masayı topla,balkonu yıkaa
çamaşır as
şimdi çocukları alıp avm ye gidicez akşama resim ekliycemm kızlarr bekleyin anacım...........
deryoş bende begendm cnm 1. modelii
ayrıca saç çok öenmlii
ama benim sçalar bitik durumd aşimdi kipaya giidp yardım istiycem birindenn:84::84::84::84::84::84:
hepinizi öpt kızlarrr
zeynepcim unutmadna lapayı 3 ögün yemek gerekiyor izlem uyarmıştı seni
ama neyse bunu n kaderid eböleymiş darısıı digerleirnin başına inşş
herkese iyi pazarlar
kociş çalışıyoannemler komşuya gittiler kaldım kızımla dımdızlak apartmanda eyimi pffff şu pazarları heç sevmiim :26:
dün kendimi zor tuttum ya bu survivördekiler benden çok yiyolar heeşeytanetrafımda gezdi durdu ama kandıramadı beni sadece geceki sütümle 1 adet elmalı form bisküvi yedm hatta onuda sütüme koydum tatlandırsın diye hamur oldu yapıştı bardağın heryerine rezil oldu
kaçamak vakti yakındırgeçen kocama dedimki 10 hazirana kadar biryere gitmiyem kapama yapıcam son aldığım karar bu dedim onunda işine geldi tabi ama şimdi gün sayıyorum acaba hangi gün neyle bi kaçamak patlatsam diye
pöfff 45 gündür regliyim bide beni düşünün tatlılar başımın etrafında uçuşuyor
kızının doğum günü kutlu olsun canım. nice yaşlara sağlık içinde erişsin inşallah.:81::81:selam hatunlar bugun kızımın dogum gunu 4 yaşını bitirdi Allahın izniyle...
bide bi haberim var galiba benim tartım fazla tartıyo kız kardeşim geldi bu 3 kılo fazla tartıyo bu ne yahu dedi. gerçi benım için aradaki fark önemli kaç kilo tarttıgı degıl..ama kardeşim sen nasıl 44 gıyıyosun sacmalama daha zayıflamışsın incecik olmuşsun dedi bende abartma bana moral vermek için dedi sanıyorum üstünde 42 beden bi pantalon vardı ama dedi kalıbı dar kesim bi dene bakalım bende yuhhh ben ona nasıl gırıcem kızım sacmalama dedim. denedimm ve cukkk oldu
ve kız donsuz kaldı geri vermedimneyse bi etek verdim giysin diye pantalonu vermicemm benim oldu yenisini alırım ben kuzucuğuma çokkk öpüyorum sizi.. bugun kusura bakmayın diyet falan yok bana pasta kurabıye yıcem kızımın dogum gunu olsun demi o kadar bu arada yeni bi beslenme şekli buldum et sebze herseyy var içinde haftada 1 veya 2 kılo cıvarı kılo kaybı saglıyo. hiç katı degıl aksıne 3 -5 ay önce dıyetısyenımın bana verdıgı dıyetın aynısı nerdeyse. bı ara paylaşırım ılgılenen olursa bye bye:79::79::80:
selam hatunlar bugun kızımın dogum gunu 4 yaşını bitirdi Allahın izniyle...
bide bi haberim var galiba benim tartım fazla tartıyo kız kardeşim geldi bu 3 kılo fazla tartıyo bu ne yahu dedi. gerçi benım için aradaki fark önemli kaç kilo tarttıgı degıl..ama kardeşim sen nasıl 44 gıyıyosun sacmalama daha zayıflamışsın incecik olmuşsun dedi bende abartma bana moral vermek için dedi sanıyorum üstünde 42 beden bi pantalon vardı ama dedi kalıbı dar kesim bi dene bakalım bende yuhhh ben ona nasıl gırıcem kızım sacmalama dedim. denedimm ve cukkk oldu
ve kız donsuz kaldı geri vermedimneyse bi etek verdim giysin diye pantalonu vermicemm benim oldu yenisini alırım ben kuzucuğuma çokkk öpüyorum sizi.. bugun kusura bakmayın diyet falan yok bana pasta kurabıye yıcem kızımın dogum gunu olsun demi o kadar bu arada yeni bi beslenme şekli buldum et sebze herseyy var içinde haftada 1 veya 2 kılo cıvarı kılo kaybı saglıyo. hiç katı degıl aksıne 3 -5 ay önce dıyetısyenımın bana verdıgı dıyetın aynısı nerdeyse. bı ara paylaşırım ılgılenen olursa bye bye:79::79::80:
çizelge yazılımınız öngörülen formatta değildir nedemek ???????????!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?