selam hatunlar bugun kızımın dogum gunu 4 yaşını bitirdi Allahın izniyle...
bide bi haberim var galiba benim tartım fazla tartıyo kız kardeşim geldi bu 3 kılo fazla tartıyo bu ne yahu dedi. gerçi benım için aradaki fark önemli kaç kilo tarttıgı degıl..ama kardeşim sen nasıl 44 gıyıyosun sacmalama daha zayıflamışsın incecik olmuşsun dedi bende abartma bana moral vermek için dedi sanıyorum üstünde 42 beden bi pantalon vardı ama dedi kalıbı dar kesim bi dene bakalım bende yuhhh ben ona nasıl gırıcem kızım sacmalama dedim. denedimm ve cukkk oldu
ve kız donsuz kaldı geri vermedimneyse bi etek verdim giysin diye pantalonu vermicemm benim oldu yenisini alırım ben kuzucuğuma çokkk öpüyorum sizi.. bugun kusura bakmayın diyet falan yok bana pasta kurabıye yıcem kızımın dogum gunu olsun demi o kadar bu arada yeni bi beslenme şekli buldum et sebze herseyy var içinde haftada 1 veya 2 kılo cıvarı kılo kaybı saglıyo. hiç katı degıl aksıne 3 -5 ay önce dıyetısyenımın bana verdıgı dıyetın aynısı nerdeyse. bı ara paylaşırım ılgılenen olursa bye bye:79::79::80:
amin canım çok teşekkür ederim cümlemizin evladına inş.cnm kızının doğum günü kutlu olsun rabbim hayırlı ömür nasip etsin
adacım aramıza hg tatlım :79:
baharnaz doğum yapmışsın cnmbebeğini sağlık mutluluk ve huzur içinde büyütmen dileğiyle
semacım sagol canım seninkilerede inş...sevdacım kızının doğum günü kutlu olsun allah uzun ömür versin
tam destek full destek diyosun yani sagol güzelimmsevdacım banada öyle diyorlar senin tartın 2 kilo fazla diye ama ben görümcemde tartıldım aynı çıktım zaten bizim tartı çok istikrarlı mesela sabah 82 çıkıyorum aç karnına sonra afedersin wc mi yapıyorum çıkıyorum yine 82 sonra 2 koca bardak su içip kahvaltımı yapıyorum yine 82tabi bunu hep yapmıyorum 2-3 kez denemek için yapmıştım ama çok kararlı bir tartım var seviyorum onu
bu arada afiyet olsun canımcım ye tabi bugün herşey serbest sana yarın devam edersin kaldığın yerden telafi edersin
teşekkür ederimm arzucum çok sagolasın inşş. canım inş.. valla sevindim ne yalan söyliyim:81:kızının doğum günü kutlu olsun canım. nice yaşlara sağlık içinde erişsin inşallah.:81::81:
beden küçülünce çok seviniyor insan gerçekten. daha da motive oluyor.
teşekkür ederim canım sibeldin dimi?prensesin doğum günü kutlu olsun.
yasemincim teşekkür ederim güzelim cokk sagol aaaa bugun senındemı dogum gunun iyiki dogdun canım.... happy bird day too you, happy bird day too you , happy bird day ,happy bird day ,happy bird day too youuuuuuuiyi pazarlar kizlar,benim hafta sonu hafif kacamakli gecti ama sükür atlattik sayilir :)
yarin muzaffer kushan diyeitne basliyorum ins,protein agirlikli bi diyet,bi nevi karbonhidrat diyeti ama sebzede var icinde,meyve yok sadece,bakalim ne kadar dayanicam :)
deryacim gecmis olsun canim,
zum kizinin dogum günü kutlu olsun canim,daha niye saglikli huzurlu mutlu yillara ins,ayni gün dogmusuz kizinla :)
nurancımmm sagol canım amin amin amin inşş. canım rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın inş. düşmanım bile olsa yuvasında huzuru olsun benden uzak olsunndünkü 24 saatlik yorucu nöbetten sonra bu sabah erkek arkadaşım aldı beni iş çıkışıikeaya gittik kızlar kahvaltı yaptık, mobilyalara falan baktık ordan eve gelip direk uyudum. akşam saat altı gibi kalkıp dolabı açtım ve ne gördüm. közlenmiş patlıcan dünkü patlıcan muhabbetinden sonra bununla karşılaşmak süperdi.başka birşey istesem olacakmış yaaa...canım annem yapmış bi sevindim bi sevindimm bide aşk tesadüfleri severin cd si çıkmış. çok mutlu oldum hemen aldım.sinemada izlemiştim ve kendime gelememiştim filmden sonra cdsinin çıkmasını bekliyordum görünce direk aldım. burcumu geçen bahsetmişti bu filmden hatırlayamadım şimdi..
neyse arada yazanları ancak okudum tüm gün uyuyunca
deryacım saçını merak ettim hemen koy fotosunu. kısa saçı seviyorum bende. iki modelde güzel bu arada. eminim ikiside yakışır sana.
sevdacım kızının doğum gününü bende kutlarıım canım.ailecek uzun yıllar beraber mutlu günleriniz olsuun
amin canım çok teşekkür ederim cümlemizin evladına inş.
semacım sagol canım seninkilerede inş...
tam destek full destek diyosun yani sagol güzelimm
teşekkür ederimm arzucum çok sagolasın inşş. canım inş.. valla sevindim ne yalan söyliyim:81:
teşekkür ederim canım sibeldin dimi?çok incesin çok kibarsın valla herkesin evladı kendine güzeldir ama maşallahh bir kızım var dünyalarr güzeli herkes bu kızın fotolarını ajanslara gönder iki günde meşhur olur diyolar ayy hiç yaparmıyım eşim beni keser valla tekrar sagol güzelim
yasemincim teşekkür ederim güzelim cokk sagol aaaa bugun senındemı dogum gunun iyiki dogdun canım.... happy bird day too you, happy bird day too you , happy bird day ,happy bird day ,happy bird day too youuuuuuuiyiki dogdunnn canımmm
nurancımmm sagol canım amin amin amin inşş. canım rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın inş. düşmanım bile olsa yuvasında huzuru olsun benden uzak olsunnsagoll canım benım
bu arada canım kızının doğum günü kutlu olsun bizimki de 16 haziranda ve benide telaş aldı şimdiden..
allahım evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin...
sabah:1,5 simit şekersiz çay bir bardak 2 adet light peynir domates biber
öğle: yarım simit bol salata 1 tabak çorba
ara: 1 elma
akşam:1 tabak çorba z.yağlı bakla çok az 2 çatal makarna
bugün yürüyüş yok
merhaba canım sakın beni yanlış anlama ama sen demiştinki bi yerlerde yanlış yapıyorum kilo veremiyorum birlikte bulalım hatalarımızı demiştin dimi yanlışsam özür dilerim(karıştırıyo olabilirim) sabah 1.5 simit öglen yarım simit aşagı yukarı 8 dilim ekmek demek ve bu kepek ekmegi yada tam tahıllı ekmek falanda degıl çünkü simit bildigimiz beyaz undan yapılır..tamam çorban,salatan,z.yaglın hepsi çok güzel ama ekmek çok fazla mümkünse 2 sabah ye 2 öglen ye (dilim) akşam yeme ekmegi yada öglenin bir dilimini akşama transfer et.. sakın yanlış anlama canım sadece azıcık yardımcı olmaya calıstım diger arkadaslarımız gibi
bu arada beni es geçmemeniz beni çok mutlu etti demmeki beni de takip ediyorsunuz :)))):18:
evet takiptesin adın şüphe uyandırıcıtabiki canım birbirimizi takip edicez ki yardımcı olabilelim destek olabilelim ama bugun beni takip etmeyin nolur ben uçtum bugün yidim de yidim yidim de yidim:96:
deryacım ben de 1. modeli beğendim. ayrıca iyi olmana sevindim
pöfff 45 gündür regliyim bide beni düşünün tatlılar başımın etrafında uçuşuyor
ay gittin artık kuaföre sanırım ama yazmadan edemedim.ilk modele bayıldım inşallah öyle kestirirsin.
hemen resim ekle çatlarım valla.
bir yerde okudum bir arkadaş paylaşmış.
arkadaşlar ,görsel kanıtların çok teşvik edici olduğunu düşünerek size kısaca bir başarı hikayesinden bahsedip bir de link paylaşmak istiyorum.adı claire nasir,ingiliz bir hava durumu sunucusuymuş.aşırı kiloları ve selülitleri var.azmetmiş ,dikkatli,sağlıklı,dengeli beslenerek, asla aç kalmayarak (zaten dengeli beslenince kan şekeri dengeleniyor ve açlık hissetmiyorsunuz) ve de düzenli spor yaparak kendini adeta baştan yaratmış galiba 6 ayda başarmış bunu. bir de üstüne bu konuyla ilgili kitap yazmış.googledan videolarına da bir göz atın.http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01221/Claire-Nasir_befor_1221673a.jpg için Google Görsel Sonuçları
selam hatunlar bugun kızımın dogum gunu 4 yaşını bitirdi Allahın izniyle...
bide bi haberim var galiba benim tartım fazla tartıyo kız kardeşim geldi bu 3 kılo fazla tartıyo bu ne yahu dedi. gerçi benım için aradaki fark önemli kaç kilo tarttıgı degıl..ama kardeşim sen nasıl 44 gıyıyosun sacmalama daha zayıflamışsın incecik olmuşsun dedi bende abartma bana moral vermek için dedi sanıyorum üstünde 42 beden bi pantalon vardı ama dedi kalıbı dar kesim bi dene bakalım bende yuhhh ben ona nasıl gırıcem kızım sacmalama dedim. denedimm ve cukkk oldu
ve kız donsuz kaldı geri vermedimneyse bi etek verdim giysin diye pantalonu vermicemm benim oldu yenisini alırım ben kuzucuğuma çokkk öpüyorum sizi.. bugun kusura bakmayın diyet falan yok bana pasta kurabıye yıcem kızımın dogum gunu olsun demi o kadar bu arada yeni bi beslenme şekli buldum et sebze herseyy var içinde haftada 1 veya 2 kılo cıvarı kılo kaybı saglıyo. hiç katı degıl aksıne 3 -5 ay önce dıyetısyenımın bana verdıgı dıyetın aynısı nerdeyse. bı ara paylaşırım ılgılenen olursa bye bye:79::79::80:
deryacım biraz geç oldu ama bende saç ile ilgili fikrimi söyliyim bende kızlar gibi ilk modeli beğendim ve bakarkende seni hayal ettim süpperrr gider yüzüne zaten çok şeker bir yüzün var ve hiçte erkeksi bir modelde değil cnm en kısa zamandada foto istiyoruz
sevdacım banada öyle diyorlar senin tartın 2 kilo fazla diye ama ben görümcemde tartıldım aynı çıktım zaten bizim tartı çok istikrarlı mesela sabah 82 çıkıyorum aç karnına sonra afedersin wc mi yapıyorum çıkıyorum yine 82 sonra 2 koca bardak su içip kahvaltımı yapıyorum yine 82tabi bunu hep yapmıyorum 2-3 kez denemek için yapmıştım ama çok kararlı bir tartım var seviyorum onu
bu arada afiyet olsun canımcım ye tabi bugün herşey serbest sana yarın devam edersin kaldığın yerden telafi edersin
dünkü 24 saatlik yorucu nöbetten sonra bu sabah erkek arkadaşım aldı beni iş çıkışıikeaya gittik kızlar kahvaltı yaptık, mobilyalara falan baktık ordan eve gelip direk uyudum. akşam saat altı gibi kalkıp dolabı açtım ve ne gördüm. közlenmiş patlıcan dünkü patlıcan muhabbetinden sonra bununla karşılaşmak süperdi.başka birşey istesem olacakmış yaaa...canım annem yapmış bi sevindim bi sevindimm bide aşk tesadüfleri severin cd si çıkmış. çok mutlu oldum hemen aldım.sinemada izlemiştim ve kendime gelememiştim filmden sonra cdsinin çıkmasını bekliyordum görünce direk aldım. burcumu geçen bahsetmişti bu filmden hatırlayamadım şimdi..
neyse arada yazanları ancak okudum tüm gün uyuyunca
deryacım saçını merak ettim hemen koy fotosunu. kısa saçı seviyorum bende. iki modelde güzel bu arada. eminim ikiside yakışır sana.
menüm(sağlıksızda olsa yazıcam ki yapmiyim sürekli)
kahvaltı: omlet,ızgara sucuk, b peynir,2 zeytin,domates,salatalık, kahve,çay, yarım simit
ara: taze sıkılmış ananas-portakal karışımı
akşam: 3yk taze fasülye yemeği,2yk bulgur pilavı,közlenmiş patlıcan salatası,1kaşık yoğurt
herkese merhaba annemde kalıyorum bu hafta demiştim şimdi eve geldim bir kaç parça bişey alayım diye yarın malum mesayi başlıyor... ve hemen eve girer girmez açtım bilgisayarı inanın nasıl bir bağımlılık .... aklım burda hep ama nasıl bir hafta sonu geçirdim anlatamam.....
yaklaşık yılbaşından beri herhalde böyle bir hafta sonu geçirmemiştim.... diyetteyim diye yemediklerimin hepsinin acısını çıkardım şu iki günde....
ayda bir olan bir günüm var ve dün gündeydim ne canım çektiyse yedim walla.... akşamına pişman oldum ama ne yapayım adet öncesi dönemdeyim ve canım çekti işte kendimi ödüllendirdim bir nevi..
birde bugün pikniğe gittik bayağı kalabalık bir grupla... ve ben aylar sonra beyaz ekmek yedim ama ne yedim... iki haftadır menü yazacağım diye iyi sınırlamışım kendimi listeye girdiğim ilk hafta sonu böyle oldu....sanki hiç diyette değilmişim gibi hissetttim..ama yarın herşey düzene girecek tekrardan çünkü bu hafta sonu telafi edilmesi gereken bir hafta sonu oldu... aslında belkide iki gündür sizlerden ayrı olunca mı böyle oldu bilmiyorum yaa...
neyse benim bir kaç parça bişey alıp çıkmam lazım evden... hepinize güzel bir hafta diliyorum artık okuldan teneffüslerde girer takip ederim sizleri... hepiniz aeo....
bu arada beni es geçmemeniz beni çok mutlu etti demmeki beni de takip ediyorsunuz :)))):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?