Mutlu akşamlar fıstıklar
Bugün gittim kuaföre bir hevesle girdim anam cehennem yeri düğün varmış kuaförüm kendini kaybetmişti
Deryacım yarın gelsen daha iyi olur bugün çok beklersin dedi..Tamam zaten senden fikir de alacaktım yarın geleyim daha rahat olur dedim tamam dedi..Yani bu iş yarına kaldı..Ama hepiniz birinci model demişsiniz zaten :87::87:
Belim çok daha iyi aman ağrımasın diye gözünün içine bakıyorum :18::18:
Kızlar bir de kızmayın ama biraz önce markete gittim aynalarda karşıdan kendime baktım hiç beğenmedim ya hem de hiç :84::84::84:
Yanlarım hala förtlemiş duruyor öyle
Sanki fazlalığım 5 kilo değil de 10 kilo gibi
Hedefimi aşağıya mı çekeyim yoksa haziranda hemen platese mi başlayayım düşünüyorum
İkisinden birine karar vereceğim...
Mutlu akşamlar fıstıklar
Bugün gittim kuaföre bir hevesle girdim anam cehennem yeri düğün varmış kuaförüm kendini kaybetmişti
Deryacım yarın gelsen daha iyi olur bugün çok beklersin dedi..Tamam zaten senden fikir de alacaktım yarın geleyim daha rahat olur dedim tamam dedi..Yani bu iş yarına kaldı..Ama hepiniz birinci model demişsiniz zaten :87::87:
Kızlar bir de kızmayın ama biraz önce markete gittim aynalarda karşıdan kendime baktım hiç beğenmedim ya hem de hiç :84::84::84:
Hedefimi aşağıya mı çekeyim yoksa haziranda hemen platese mi başlayayım düşünüyorum
bugün resmen irademle savaştım yaaaatepemde browniler uçuştu yanii yumurta yasağımın tek faydası bu oldu heralde yoksa marketten alıp yiycektim :18: bi ara yumurtasız çikolata soslu kek yapmıştım acayip güzel olmuştu aklımdan geçmedi değil yapıcaktım ama evde malzeme yoktu :78: yani bugün bi uyusamda uslansam her gözümün önünden geçen browni için yazlıklarımın içinde dar gelen pantolonlarım geldi aklıma ohhhhhhhhh allahım sen doğru yoldan şaşırtma
Eveeeett perşembe lapa time lapa time
Heves ve heyecanla bekliyorum...Son iki gündür yaptığım kaçamaklardan sonra iki gün yapmayı hakediyorum aslında
valla bende varım kızlar perşembe gününe. bende 2 gundur kaçırdım biraz. lama time ha
lapa time nedir ? ii bişeyse bende yapiim
deryacım sorma ya 45 güdür mahfoldum şu an takipteyim kesmeye çalışıyoruz emzirirken olabilirmiş
tartım dijital ya başka tartıdada aynı çıktım ama bi tuhaflık var yani dediğin gibi neyse eksik göstermesinde tek fazla göstersin
deryacım şimdi cdyi bitirdim.gene ağladım...bu film beni çok etkiliyo. istanbul-ankarada geçmesindemidir, en sevdiğim şrkıların çalmasından mıdır nedir bilmiyorum ama bu film benim için çok özel... tavsiye ederim. sonunu tahmin etmiştim ama hiç önemi yok bu filmi seviyorum.
deryacım o kalan 5 kilo bile inanılmaz farkettiricek seni bence sıkılaştırıcı bir spor yap plates vb olmazsa hedefinide 68 yap
olsun canım yarın sakin kafayla daha iyi olur daha rahat anlatırsın istediginiçok sevındım canım maşalllahhhh amann agrımasın amann bu arada nasıl begenmiyomuşsun sen kendini bak kendi agzınla dedin 5 kılo fazlam var diye benim 52 -55 kılo olmam lazım ya ben napıyım ben 5 kılo fazlam olması için neler vermezdim haksızlık etme bakıyımm çiçeemee sen azimli hatunsun 5 kilo neki senin için canım benım... biz kendimizi sevmezsek begenmezsek aynı şeyı baskalarınada hissettiririz bizim gördügümüz kusurlarımızı onlarında gözüne sokarız bi türk filminde vardı ya karın içeri popo dısarı başımız dikk ben dünyanın en gözel garısıyam ben dünyanın en gözel garısıyam
valla bende varım kızlar perşembe gününe. bende 2 gundur kaçırdım biraz. lapa time ha
lapa time nedir ? ii bişeyse bende yapiim
selam hatunlar bugun kızımın dogum gunu 4 yaşını bitirdi Allahın izniyle...
bide bi haberim var galiba benim tartım fazla tartıyo kız kardeşim geldi bu 3 kılo fazla tartıyo bu ne yahu dedi. gerçi benım için aradaki fark önemli kaç kilo tarttıgı degıl..ama kardeşim sen nasıl 44 gıyıyosun sacmalama daha zayıflamışsın incecik olmuşsun dedi bende abartma bana moral vermek için dedi sanıyorum üstünde 42 beden bi pantalon vardı ama dedi kalıbı dar kesim bi dene bakalım bende yuhhh ben ona nasıl gırıcem kızım sacmalama dedim. denedimm ve cukkk oldu
ve kız donsuz kaldı geri vermedimneyse bi etek verdim giysin diye pantalonu vermicemm benim oldu yenisini alırım ben kuzucuğuma çokkk öpüyorum sizi.. bugun kusura bakmayın diyet falan yok bana pasta kurabıye yıcem kızımın dogum gunu olsun demi o kadar bu arada yeni bi beslenme şekli buldum et sebze herseyy var içinde haftada 1 veya 2 kılo cıvarı kılo kaybı saglıyo. hiç katı degıl aksıne 3 -5 ay önce dıyetısyenımın bana verdıgı dıyetın aynısı nerdeyse. bı ara paylaşırım ılgılenen olursa bye bye:79::79::80:
Mutlu akşamlar fıstıklar
deryacım sorma canım doğumdan sonra 1-2 ay regl oldum ama 1-2 damla olarak kontrollerimde dr rahim duvarının inceldiğini yoğun bir kanama olmasada regl olduğumu söylemişti sonra kesildi yaklaşık 3-4 ay kadar regl olmadım sonra bi başladı yapıstı yakama bitmek bilmedi yahu neyse aradım doktorumu normal değil gel bakalım dedi geçen hafta gittim regl kanamasının söküldüğü yer yani rahim duvarım aşırı kalınlaşmış dahada devam edicek reglin dedi ama keselim ya kürtaj yapalım alalım o kan tabakasını yada önce ağrı kesiciyle kesmeye çalışalım olmadı hormon ilacıyla keselim dedi şimdilik azaldı hemen hemen gün aşırı haberleşiyorum dr umla bugün aradım azalması çok iyi müdahale etmeyelim ozamn cuma gel bakalım dedi işte bekliyorum
yani doğumdan sonra emzirmeden dolayı hormonlar sapıtırmış böyle şeyler olabilirmiş allahtan ağrım sızım yok çok şükür
bu arada sanada çoook geçmiş olsun canım bilirim fıtık ağrısını fecidir geçer inşallah en kısa zamanda
Nilgüncüm teşekkür ederim güzelim iyiki dogurmuşum onları :) kılo vermıyomda inceliyom galiba :26:kızının doğum günü kutlu olsun.sana da çok sevindim ne güzel kilo vermen..
deryacığım güneş gözlüklü kadının saçı yani ilk paylaştığın.inşallah gönlüne göre olur..
semacımm çok geçmiş olsun güzelim rabbim şifa versin bana kadın hastalıkları demede ne dersen dederyacım sorma canım doğumdan sonra 1-2 ay regl oldum ama 1-2 damla olarak kontrollerimde dr rahim duvarının inceldiğini yoğun bir kanama olmasada regl olduğumu söylemişti sonra kesildi yaklaşık 3-4 ay kadar regl olmadım sonra bi başladı yapıstı yakama bitmek bilmedi yahu neyse aradım doktorumu normal değil gel bakalım dedi geçen hafta gittim regl kanamasının söküldüğü yer yani rahim duvarım aşırı kalınlaşmış dahada devam edicek reglin dedi ama keselim ya kürtaj yapalım alalım o kan tabakasını yada önce ağrı kesiciyle kesmeye çalışalım olmadı hormon ilacıyla keselim dedi şimdilik azaldı hemen hemen gün aşırı haberleşiyorum dr umla bugün aradım azalması çok iyi müdahale etmeyelim ozamn cuma gel bakalım dedi işte bekliyorum
yani doğumdan sonra emzirmeden dolayı hormonlar sapıtırmış böyle şeyler olabilirmiş allahtan ağrım sızım yok çok şükür
bu arada sanada çoook geçmiş olsun canım bilirim fıtık ağrısını fecidir geçer inşallah en kısa zamanda
kızlar gecen haftalarda priç lapasıyla 1 gunluk diyet yaptılar. memnunda kaldılar. tüm ogunlerde pirinç lapası yediler. ben net bilmiyorum ama yaparsan sende takipte kal benim gibi ögrenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?