80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım sorma ya 45 güdür mahfoldum şu an takipteyim kesmeye çalışıyoruz emzirirken olabilirmiş

tartım dijital ya başka tartıdada aynı çıktım ama bi tuhaflık var yani dediğin gibi neyse eksik göstermesinde tek fazla göstersin

sagol deryacım sagol canım aminn inşş. cümlemizin evladı bir ömür mutlu huzurlu olsun inşş.
he valla nasıl oldu o pantalon bana nerdeyse 10 kılo var kardesimle aramızda:26: neyse bu yeme işim böyle devam ederse bugünün giydigini yarına bırakma diye degiştiricem bu atasözünü ve yarın giremicem içine bu pantalonun

deryacım şimdi cdyi bitirdim.gene ağladım...bu film beni çok etkiliyo. istanbul-ankarada geçmesindemidir, en sevdiğim şrkıların çalmasından mıdır nedir bilmiyorum ama bu film benim için çok özel... tavsiye ederim. sonunu tahmin etmiştim ama hiç önemi yok bu filmi seviyorum.

Son düzenleme:
bugünkü menüm şöyle aslında dünküyle tıpatıp kopyala yapıştır yapsaydım yorucu olmazdı ama yazıyımda kalori harcıyım bari
sabah 2 dilim tb ekmek 1 kk peynir yarım domat
ara 5-6 muşmula
öğlen tavuklu salata
ara 10 adet kara dut :26:
akşam 1 tabak karnabahar yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tb ekmeği
yatmadan 1 kupa tarçınlı süt

spor 60 dk

bugün resmen irademle savaştım yaaaa tepemde browniler uçuştu yanii yumurta yasağımın tek faydası bu oldu heralde yoksa marketten alıp yiycektim :18: bi ara yumurtasız çikolata soslu kek yapmıştım acayip güzel olmuştu aklımdan geçmedi değil yapıcaktım ama evde malzeme yoktu :78: yani bugün bi uyusamda uslansam her gözümün önünden geçen browni için yazlıklarımın içinde dar gelen pantolonlarım geldi aklıma ohhhhhhhhh allahım sen doğru yoldan şaşırtma

deryacım o kalan 5 kilo bile inanılmaz farkettiricek seni bence sıkılaştırıcı bir spor yap plates vb olmazsa hedefinide 68 yap

olsun canım yarın sakin kafayla daha iyi olur daha rahat anlatırsın istedigini çok sevındım canım maşalllahhhh amann agrımasın amann bu arada nasıl begenmiyomuşsun sen kendini bak kendi agzınla dedin 5 kılo fazlam var diye benim 52 -55 kılo olmam lazım ya ben napıyım ben 5 kılo fazlam olması için neler vermezdim haksızlık etme bakıyımm çiçeemee sen azimli hatunsun 5 kilo neki senin için canım benım... biz kendimizi sevmezsek begenmezsek aynı şeyı baskalarınada hissettiririz bizim gördügümüz kusurlarımızı onlarında gözüne sokarız bi türk filminde vardı ya karın içeri popo dısarı başımız dikk ben dünyanın en gözel garısıyam ben dünyanın en gözel garısıyam

bravo seni tebrik ederim iraden için aynı savaşı dün de ben verdim akşam evde eşim ve oğlum çay bisküvit vs yaptılar diyete başladığım günden beri olmamıştı ilk dün akşam oldu benim için zor bi akşamdı umarım böyle geceler fazla olmaz hepimiz için ..

Sema sen ciddisin
Ben 4-5 gün yazacaktında tire koymayı unuttun sandım o yüzden öyle şakalaştım
İnanamıyorum nedir bu peki doktor ne diyor normal miymiş, çok şaşırdım yahu, geçmiş olsun

Sonunu bir arkadaş söylemişti biliyorum yani, ama söylemeyeyim tabi burada

deryacım o kalan 5 kilo bile inanılmaz farkettiricek seni bence sıkılaştırıcı bir spor yap plates vb olmazsa hedefinide 68 yap

Yok zaten platese başlayacağım çok seviyorum ama haziranın 16 sında başlayacaktım...Acaba öne mi alsam dedim :44:
Hani kilo vermem bitmeden başlasam mı diye

Haklısın çiçeem saçmalıyorum işte, insan kendine güvenip güzel görmezse isterse 36 beden olsun yine morali bozuk olur değil mi ama
Önce kendimi sevmem lazım , evet başlıyorum ;
Ben dönyanın en gözel garısıyam
Ben dönyanın en gözel garısıyam

valla bende varım kızlar perşembe gününe. bende 2 gundur kaçırdım biraz. lapa time ha

Ohh hadi bakalım 3 kişi olduk, kızlar bu detokstan sonra cuma üst sıralar bizimdir herkes hazır olsun

kızının doğum günü kutlu olsun.sana da çok sevindim ne güzel kilo vermen..

deryacığım güneş gözlüklü kadının saçı yani ilk paylaştığın.inşallah gönlüne göre olur..

deryacım sorma canım doğumdan sonra 1-2 ay regl oldum ama 1-2 damla olarak kontrollerimde dr rahim duvarının inceldiğini yoğun bir kanama olmasada regl olduğumu söylemişti sonra kesildi yaklaşık 3-4 ay kadar regl olmadım sonra bi başladı yapıstı yakama bitmek bilmedi yahu neyse aradım doktorumu normal değil gel bakalım dedi geçen hafta gittim regl kanamasının söküldüğü yer yani rahim duvarım aşırı kalınlaşmış dahada devam edicek reglin dedi ama keselim ya kürtaj yapalım alalım o kan tabakasını yada önce ağrı kesiciyle kesmeye çalışalım olmadı hormon ilacıyla keselim dedi şimdilik azaldı hemen hemen gün aşırı haberleşiyorum dr umla bugün aradım azalması çok iyi müdahale etmeyelim ozamn cuma gel bakalım dedi işte bekliyorum

yani doğumdan sonra emzirmeden dolayı hormonlar sapıtırmış böyle şeyler olabilirmiş allahtan ağrım sızım yok çok şükür

bu arada sanada çoook geçmiş olsun canım bilirim fıtık ağrısını fecidir geçer inşallah en kısa zamanda

Benim Lapa Time Lafim Me$hur Olmu$$$$

Bundan Sonra Lapa Time Demeye Devam Edek Ozaman :82:
Kulaga Daha Ho$ Ve Moderen Gelioo Bide Gizemlii :87:

Hadinn Bakemm Kizlaaarr Bizimlee Persembee Lapa Timeee Yapanlarrrii Görelimm ..
$öyle Bi 5-6 Kisi Olsak Barii

Detokss Huuuu Detoksss Huuuuu

Sağol semacım, sana da çok çok geçmiş olsun inşallah seninki de geçer en kısa zamanda...
Körler sağırlar birbirlerini ağırlar gibi oldu biraz

kızının doğum günü kutlu olsun.sana da çok sevindim ne güzel kilo vermen..

deryacığım güneş gözlüklü kadının saçı yani ilk paylaştığın.inşallah gönlüne göre olur..
Nilgüncüm teşekkür ederim güzelim iyiki dogurmuşum onları :) kılo vermıyomda inceliyom galiba :26:
semacımm çok geçmiş olsun güzelim rabbim şifa versin bana kadın hastalıkları demede ne dersen de ömrüm geçti daha 25 yaşındayım ama git gel git gel adamla akraba olduk yani o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…