günaydın 80-89 topiğin güzelleri
geçmişi şöyle bir gözden geçirdim herkes gayet iyi çok sevindim buna
bende bu sabah biraz daha iyiyim dün benim adam beni yine sinir etti
bi gün elimde kalcakdün kuaförüm gelmişti azcık tüy yolduk
o arada buzdolabını gördü nazlı abla buda sana anneler günü hediyesi olsun dedi
eşimde yanımızdaydı bende güldüm eşime döndüm muzafer dolap senden ve çocuklarımdan bana anneler günü hediyesi olsun dedim
beyefendi ne dedi beğenirsiniz valla sen benim anam değilsin neden sana hediye edeyimki eğer çocukların ediyorsa olur
bozulduğumu ve kızdığımı anlayınca ee istiyorsan öyle kabul et
istemem dedim gerek yok
geri zekalı ben onun anası olmayabilirim zaten böyle bişey diyen yok ama ben onun çocuklarının anasıyım bu yetmezmi :26: :26: gün boyunca feci bir baş ağrısıyla gezdim onun yüzündenbüyük oğluma anlatmış oğlumda baba zaten sen baştan gereksizlik etmişsin demiş cnm oğlum benim ayyy yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın
günaydınlar
haftasonu misafirim vardı bir de pazar günü enfeksiyon olmuş vücudumda onunla uğraştım o yüzden foruma giremedim kusura bakmayın, üstüne üstlük bir de arkadaşım sağolsun ben yemeden hiç bişey yemedi, o yüzden diyet falan hak getire, kilo almış olmaktan korkarak bu sabah tartıya çıktım hayretler içindeyimki 89.8 çıktım, bu sabah itibarıyle tekrardan kendi düzenime geri döndüm çok mutlu ve huzurluyum, herkese iyi haftalar dilerim
günaydınnnnnnn kızçelerrr nasılsınız bakalımmm
ankarara güneşli artık çok şükürrr
sabah kalktım dedimmm gene geç kaldım sporaa
anammm bid ebaktım saat 6 tı vee pırıl pırıl güneş var dışardaa
şimdiid eçocukları çıkaraym biraz dışıra kahvaltı faslı bitti
ögleden sonraa eşimin teyzesine gitcezzz
umarım yemek hazırlar pasta börek degil:26::26::26::26:
Günaydiiiinnn Lolipop Sekerlerimm
Bugünden Itibariyle Normal Diyetime Geri Dönmekteyim :86:
Hafta Sonu Cok Kacamak Yaptim , Belki Cuma Günü 78'in Ucunu Bile Göremeye Bilirim
Ama Olsun .. Bu Hafta Yine Meyvelerime Salatalarima Yogunluk Vererekten
Saglikli Beslencem ..
Derya Abla Bende Plates Yapcem Ammmaaa Daha Cok Var Benim
65. Olmama .. Önce Bi Bitsinde Kilo Vermem Sabit Kalmaya Calismaya Baslayinca
Baslicam Bende Platese ..
Bugün Spor Salonuna Gidicektim ama Hava CoK Kapali ve Yagmur Yagiyor ..
Olmassa 2.mil Leslie Ablayla Yürürüm ...
Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir
herkese günaydın,bol kiloların gittiği bir hafta olsun inşallah
haftasonu yoğunluktan girdim ama okuyamadım başka işlerle uğraştım.pazar evde açtım saolsun kuzey'den yine okuyamadım hoş bugünde işlerim yığılı artık fırsat buldukça geçmişi okurum umarım herkes iyidir sağlıklıdır...
Bu cumartesi eltimin kardeşinin kınasına gittik,pazar ise düğüne üstüme onu deniyorum yok, bunu deniyorum yok, daracık oluyor hoş eskiden giremezdim şimdi girdim ama dar oldu.hatta eşim "ben böyle giydirmem" diyor sanki giyen var, sadece olacak mı diye denedim bi umut:)gittiğim düğün sahipleri kars'lı halayları 3 ayak ve çok yavaş beceremedim.zaten pek anlamam yozgat'lıyla evlendim evleneli her düğünde halay çekmekten az buçuk biliyorum.bu haftasonu çok kaçırdım tabii baskül anında cevap verdi...bakalım cuma günü neler olacak.bu aralar kuzey o kadar huzursuz ki dün sadece yarım saat uyutabildim öğle uykusu yok saat 17:40 -18:05 arası o kadar gece ise23-30-3:00 te kalktı saat 4:00 e kadar zor uyuttuk.sabah ise 6:45 ayakta çok uykusuzum gece kalktıklarını saymıyorum.oğlumun hayırlısıyla dişi çıkşa bide üşütmüş o kadar da dikkat ediyoruz burnu akıyor hapşırıyor ve çok öksürüyor öksürükten uyuyamıyor.artık yarın tekrar doktora gideceğiz.
kızlar ne zaman kesintisiz uyur kaç aylık olması gerekiyor emmiyor mama veriyoruz gece,birde hayırı ne zaman öğretmem gerekiyor şimdi yürüteçe biniyor allahım eli heryerde, bende bilerek toparlamıyorum cızz öğrensin diye göçebe gibi yaşamamak için ama bakalım napacağız?
günaydın 80-89 topiğin güzelleri
geçmişi şöyle bir gözden geçirdim herkes gayet iyi çok sevindim buna
bende bu sabah biraz daha iyiyim dün benim adam beni yine sinir etti
bi gün elimde kalcakdün kuaförüm gelmişti azcık tüy yolduk
o arada buzdolabını gördü nazlı abla buda sana anneler günü hediyesi olsun dedi
eşimde yanımızdaydı bende güldüm eşime döndüm muzafer dolap senden ve çocuklarımdan bana anneler günü hediyesi olsun dedim
beyefendi ne dedi beğenirsiniz valla sen benim anam değilsin neden sana hediye edeyimki eğer çocukların ediyorsa olur
bozulduğumu ve kızdığımı anlayınca ee istiyorsan öyle kabul et
istemem dedim gerek yok
geri zekalı ben onun anası olmayabilirim zaten böyle bişey diyen yok ama ben onun çocuklarının anasıyım bu yetmezmi :26: :26: gün boyunca feci bir baş ağrısıyla gezdim onun yüzündenbüyük oğluma anlatmış oğlumda baba zaten sen baştan gereksizlik etmişsin demiş cnm oğlum benim ayyy yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın
Ben 2 çay bardağı yemiştim ve 1.100 kilo kaybım olmuştu..Ya sana yaramadı bu detoks ya da az yedin..Bilemedim :26:
zeynepcim unutmadna lapayı 3 ögün yemek gerekiyor izlem uyarmıştı seni
ama neyse bunu n kaderid eböleymiş darısıı digerleirnin başına inşş
zilan güle güle kullan canım buzdolabını
nihalcim harikasın azmin daim olsun canım
derya Allah kavuştursun tatlım inşallah çabucak geçer bu bir hafta aklıma tarif gelince eklerim
günaydın kızlar nasılsınız cok şükür bursada günaşli bir güne uyandık süper cam kapı acık mis gibi
günaydın kızlar hepimiz için çokk güzel bir hafta olmasını diliyorum.
bu gece ilkkez kilo konusunda uykum kaçtı.bugüne kadar kafaya takardım canım sıkılırdı ama hep bi anlıktır. hiç bu denli uykumun kaçtıgını hatırlamıyorum.dün eşimle yaptıgım bi konuşma gerçekten beni kendime getirdi.
eşim benim resmimi çekmiş ben farkında olmadan dün sabah gösterdi dedimki ben hala kilolu duruyorum dedim.oda 6-7 kilon daha var dedi.nasıl yani :26:dedim.-fit görünmek istiyorsan 6-7 kilo daha vermen gerekiyor şuan iyisin ama tam anlamıyla o şekilde daha mutlu olursun- dedi.bide yüzün çökmüşler diyenlere aldırma verdikçe daha güzelleşiyorsun dedi.önce çok canım sıkıldı moralim bozuldu ama sonra düşündümde haklıydı zaten haklı oldugu için ve söyledikleri gerçek oldugu için canım acıdı .ben hedefimi küçük tuttukça gevşedim saldım kendimi bide son dönemde yaşadıklarımı bahane edip daha bi saldım ve sonuç ocak 5 aydır yerimde sayıyorum çok şükür artım yok ama daha verilecek kilolarım olunca bu bile bi başarı olmuyor .çok şükür saglıgım yerimde hatalarımında farkındayım inşallah bundan sonra başarıya ulaşırım hedefimi değiştiriyorum tabiki çizelgemideinşallah başarıya ulaşırım desteginizle kızlar
Günaydın herkesee
sanırım ben duraklama dönemine giriyorum
çünkü 89 kiloda 1.5 ay takılı kaldım ne verdim nede aldım
ama şimdi sabahları tartılıyorum 100 gr ya vermişim yada vermemişim önce dikkat etmeme
ragmen yada aynı çıkıyorum 79 olunca tabi olabilirsem gene duraklama dönemi olucak galiba
dayanıcam artık duraklama döneminden sonra çok hızlı vermiştim bi anda 85 olmuştum
nihal bu hafta bakalım kim birinci olacak gecen hafta ben kaybettim ama bu hafta asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?