80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftasonu yoğunluktan girdim ama okuyamadım başka işlerle uğraştım.pazar evde açtım saolsun kuzey'den yine okuyamadım hoş bugünde işlerim yığılı artık fırsat buldukça geçmişi okurum umarım herkes iyidir sağlıklıdır...
Bu cumartesi eltimin kardeşinin kınasına gittik,pazar ise düğüne üstüme onu deniyorum yok, bunu deniyorum yok, daracık oluyor hoş eskiden giremezdim şimdi girdim ama dar oldu.hatta eşim "ben böyle giydirmem" diyor sanki giyen var, sadece olacak mı diye denedim bi umut:)gittiğim düğün sahipleri kars'lı halayları 3 ayak ve çok yavaş beceremedim.zaten pek anlamam yozgat'lıyla evlendim evleneli her düğünde halay çekmekten az buçuk biliyorum.bu haftasonu çok kaçırdım tabii baskül anında cevap verdi...bakalım cuma günü neler olacak.bu aralar kuzey o kadar huzursuz ki dün sadece yarım saat uyutabildim öğle uykusu yok saat 17:40 -18:05 arası o kadar gece ise23-30-3:00 te kalktı saat 4:00 e kadar zor uyuttuk.sabah ise 6:45 ayakta çok uykusuzum gece kalktıklarını saymıyorum.oğlumun hayırlısıyla dişi çıkşa bide üşütmüş o kadar da dikkat ediyoruz burnu akıyor hapşırıyor ve çok öksürüyor öksürükten uyuyamıyor.artık yarın tekrar doktora gideceğiz.

kızlar ne zaman kesintisiz uyur kaç aylık olması gerekiyor emmiyor mama veriyoruz gece,birde hayırı ne zaman öğretmem gerekiyor şimdi yürüteçe biniyor allahım eli heryerde, bende bilerek toparlamıyorum cızz öğrensin diye göçebe gibi yaşamamak için ama bakalım napacağız?

günaydın 80-89 topiğin güzelleri
geçmişi şöyle bir gözden geçirdim herkes gayet iyi çok sevindim buna
bende bu sabah biraz daha iyiyim dün benim adam beni yine sinir etti
bi gün elimde kalcak dün kuaförüm gelmişti azcık tüy yolduk
o arada buzdolabını gördü nazlı abla buda sana anneler günü hediyesi olsun dedi
eşimde yanımızdaydı bende güldüm eşime döndüm muzafer dolap senden ve çocuklarımdan bana anneler günü hediyesi olsun dedim
beyefendi ne dedi beğenirsiniz valla sen benim anam değilsin neden sana hediye edeyimki eğer çocukların ediyorsa olur
bozulduğumu ve kızdığımı anlayınca ee istiyorsan öyle kabul et
istemem dedim gerek yok
geri zekalı ben onun anası olmayabilirim zaten böyle bişey diyen yok ama ben onun çocuklarının anasıyım bu yetmezmi :26: :26: gün boyunca feci bir baş ağrısıyla gezdim onun yüzünden büyük oğluma anlatmış oğlumda baba zaten sen baştan gereksizlik etmişsin demiş cnm oğlum benim ayyy yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın

orjinal bir kocan varmış canım

aaahhh banuşum ahhh ömrümü yedin depresyona soktun beni seni teselli edene kadar alnımın damarı çatladu kızzz inşlh arkadaşın lafı üzerine rahatlamışsındır bize hak vermişsindir deli kızzz

deryoooşşş saçlarını dört gözle bekliyom tatlım

acaba bendemi kısaltsam :26: :26: gerçi bana heç yakışmaz bide benum herif kısa saçı heç sevmiyor gıcık ne olcek zaten kızgınım kendisine

selam kızlar..
herkese muhteşem bir hafta diliyorum..
ne güzel güneş var..hava süper ...
ben de süperimmm
dopdolu, çok keyifli bir haftasonu geçirdim...nerdeyse hep dışarda ve irademle başbaşaydım ve hiç kaçaksız atlattım ya süperrrrr
cuma akşamı arkadaşlarla beylerbeyinde yemekteydim..
c.tesi sabah sarıyerde bir arkadaşa kahvaltıya gittim sonra ordan başka bir arkadaşa gittim eşim ve birkaç arkadaş daha geldi yemekler yendi içkiler içildi şarkılar söylendi oo önümde neler neler yendi ben hiiç kaçak yapmadım adam gibi yemem gerekenleri yedim sadece...
sonra sabah kalktık istinyeye kahvaltıya gittik yine bozmadım..bizimle yaşayan İzmirden İst a taşına bir rkadaşım var ona ev tuttuk geçen hafta mobilya beyaz eşya bakmak için akşam 21.00 e dek çarşı pazar dolaştık..baktım hiç benim yiyebileeğim şeyler yok tuttum kendimi..öle poğaça falan atıştırmadım akşam eve gelince sütümü içtim ..gece 12de de yattım..
hem gezdim hem birsürü işi hallettim hem de kaçaksız geçirdim bundna iyisi can sağlığı
geçmişe dönebildiğim kadar dönücem kızlar..

ben şimdilik kaçar çocuklara semsek hazırlıyıp fırına yolliycam
saat 11 de kapıcı gelcek almaya inşlh yetiştiririm
yoksam ayıp olcek hadi şimdilik öpüyom kızlar sizleri

Günaydın canım, geçmiş olsun..
Topikçe haftasonu kendimizi kaybettik gene uyum içinde
Cumaya daha var kemerleri sıkmak lazım artık

Günaydın güzellik, ye kuzum ya sana serbest
Zaten sen durman gereken yeri bilirsin :26:

Günaydın..
Hava mı kötü? Öhömm duyamadım bir daha söyle bakayım
Hatırlar mısın bir zamanlar soğuk havalarda üşürken, "burada hava sıcacık" diye dalga geçtiğin bir ablan vardı
Boşuna dememişler gün gelir devran döner döner diye..Şu an tişörtle geziyorum ohhh sefam olsun
Ah canım çok mu soğuk, sıra bende

Nasıl güzel hava böyle sıcacık, her yer kıpır kıpır

herkese günaydın,bol kiloların gittiği bir hafta olsun inşallah

Günaydın nurancım, aminnnnn

Günaydın filizim, geçmiş olsun oğluna..

Anam ben öğrendim herifinin huyunu sen öğrenemedin
Bu soru ona sorulacak soru mu biliyorsun kalp kıran bir cevap alacağını
Sonra da bütün gün baş ağrısı çek aferin
Canını sıkmaya yer arıyorsun sen zaten

Günaydın hatunlar,
Bugün sıcacık bir gün hava harika aman böyle gitsin diye dua ediyorum..Eşim hemen derya yarın kaldır kazakları istersen yaz geldi dedi..Dedim yavaş bu havaların huyu suyu belli olmaz..Bizim ki kar yağdığı günden beri "yaz geldi artık ne kaldı ki" diyor zaten

Kızlar ayın 21'inde eşim ankaraya gidiyor ve en fazla bir hafta kalabilir
Yalnızlığa mı yanayım, dükkanda tek başına diyeti ne yaparım ona mı yanayım yoksa özleyeceğime mi yanayım bilmiyorum

Dün beyaz tişörtle fotoğraflar çektirdim sonuçtan memnun kaldım sayılır..Bu sefer fazlalığım gözüme sadece 5 kilo gibi geldi o yüzden çok mutlu oldum

Kızlar eşim gidince dükkanda ısıtıp içebileceğim mercimek çorbası harici bildiğiniz güzel bir çorba tarifi varsa verir misiniz :26:
Yoğurt çorbası da olabilir ama farklı tarifler arıyorum, pek de çeşit bilmediğim için benim becerikli hatunlarım döktürür bir şeyler dedim

günaydın kızlar nasılsınız cok şükür bursada günaşli bir güne uyandık süper cam kapı acık mis gibi

günaydın kızlar hepimiz için çokk güzel bir hafta olmasını diliyorum.

bu gece ilkkez kilo konusunda uykum kaçtı .bugüne kadar kafaya takardım canım sıkılırdı ama hep bi anlıktır. hiç bu denli uykumun kaçtıgını hatırlamıyorum.dün eşimle yaptıgım bi konuşma gerçekten beni kendime getirdi.

eşim benim resmimi çekmiş ben farkında olmadan dün sabah gösterdi dedimki ben hala kilolu duruyorum dedim.oda 6-7 kilon daha var dedi.nasıl yani :26:dedim.-fit görünmek istiyorsan 6-7 kilo daha vermen gerekiyor şuan iyisin ama tam anlamıyla o şekilde daha mutlu olursun- dedi.bide yüzün çökmüşler diyenlere aldırma verdikçe daha güzelleşiyorsun dedi.önce çok canım sıkıldı moralim bozuldu ama sonra düşündümde haklıydı zaten haklı oldugu için ve söyledikleri gerçek oldugu için canım acıdı .ben hedefimi küçük tuttukça gevşedim saldım kendimi bide son dönemde yaşadıklarımı bahane edip daha bi saldım ve sonuç ocak 5 aydır yerimde sayıyorum çok şükür artım yok ama daha verilecek kilolarım olunca bu bile bi başarı olmuyor .çok şükür saglıgım yerimde hatalarımında farkındayım inşallah bundan sonra başarıya ulaşırım hedefimi değiştiriyorum tabiki çizelgemide inşallah başarıya ulaşırım desteginizle kızlar

Günaydın herkesee

sanırım ben duraklama dönemine giriyorum

çünkü 89 kiloda 1.5 ay takılı kaldım ne verdim nede aldım

ama şimdi sabahları tartılıyorum 100 gr ya vermişim yada vermemişim önce dikkat etmeme

ragmen yada aynı çıkıyorum 79 olunca tabi olabilirsem gene duraklama dönemi olucak galiba

dayanıcam artık duraklama döneminden sonra çok hızlı vermiştim bi anda 85 olmuştum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 çay bardağı yemiştim ve 1.100 kilo kaybım olmuştu..Ya sana yaramadı bu detoks ya da az yedin..Bilemedim :26:

az yedim sanırım ablacım yedim 2 ögündü kahvaltıda yememiştim

çünkü hazr degildi ve misafirlerimiz vardı yapamamıştım ögle ve akşam yemiştim

300 gr yada 400 gr verdim

Son düzenleyen: Moderatör:

zeynepcim unutmadna lapayı 3 ögün yemek gerekiyor izlem uyarmıştı seni
ama neyse bunu n kaderid eböleymiş darısıı digerleirnin başına inşş

evet ablacım 3 ögün yemem gerek ama ben kahvaltıda yemedim

yeseydim belkide 500 600 gr falan vercektim

artık bide yaparsam sizin sözünüzü dinlicem

çünkü sizden ögrenecek daha çok şeylerim var

zilan güle güle kullan canım buzdolabını

nihalcim harikasın azmin daim olsun canım

derya Allah kavuştursun tatlım inşallah çabucak geçer bu bir hafta aklıma tarif gelince eklerim

günaydın günaydın günaydın herkese bugün kendimi harika hissediyorum zorlu bi hafta sonundan sonra muhteşem başladım haftaya inş.bu hafta böle güzel ve kolay olur ..

zilan güle güle kullan canım buzdolabını

nihalcim harikasın azmin daim olsun canım

derya Allah kavuştursun tatlım inşallah çabucak geçer bu bir hafta aklıma tarif gelince eklerim

sağol canım benim..Akupunktur sanırım bende yeni işlemeye başladı..Laz böreği bile yemedysem var bunda bişi diyorumbir de hafiften kilo verdiğimi anlamaya başladım..Şu anda reglim hem de en yoğun dönemim yüzüğüm parmağıma zor oldu ödem falan da var ama çok enteresan şekilde içimin boşaldığını hissediyorummm..benim çoook yolum var..ama halledicem bu sefer...selmayı da geçicemselmaaaa duydun mu bacummmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız cok şükür bursada günaşli bir güne uyandık süper cam kapı acık mis gibi

Günaydın selma abla, bursa harika olunca burası da harika

Günaydın denizcim, keşke eşim de bana biraz daha düş dese :26:
Çünkü 67 olmayı kafaya koydum ciddi ciddi ama istemiyor kesinlikle 70 bile az geliyor ona :26:

Neyse kendime kaydırmayayım konuyu, endişelenmek de haklısın çünkü insan kendini fotoğrafta gördüğünde beğenmiyorsa uğraşmalı bence..Boyun kaçtı denizcim onu bilmiyorum :26:
Ama uykunu kaçıracak kadar neden taktın ki kafaya..Uğraşır verirsin bizimle birlikte ne olacak
Hayallerimizi birlikte büyütürüz fena mı

Günaydın zeynepçim...Duraklama dönemine girdiğini 3-4 hafta sabit kaldıktan sonra anlayabilirsin..Bende 1 hafta sabit kaldım diye duraklama dönemi diyordum gülüyorum şimdi
Burada 3 ay sabit kalanlar var onlara hakarete geçer bu
O yüzden pozitif düşün ve düşün bakalım bir hata mı yapıyorsun, ya da yediklerini değiştir bak bu çok önemli...Ben sürekli değiştiririm yediklerimi..Dene bakalım

nihal bu hafta bakalım kim birinci olacak gecen hafta ben kaybettim ama bu hafta asla

olur mu tatlım sen kaybetmedin...sen 900 verdin ben 1 kg ama ben daha kilollu olduğum için sen oranlandığında daha çok vermiş oluyorsun..yani geçen hafta birinci sensin..ama ben seni geçicem hayatım hiç şansın yokkkkkkkkk ..ama ben bu cuma tartıda yokum..19 mayıs için 1 günlük de izin aldım annemleri yeğenimi falan görmeye Altınoluğa yazlığa gidiyorum..Çarşaba gecesi yola çıkıyorum pazar gecesi bincem p.tesi de direkt işe geçcem..döndükten sonra cuma seni yakalamış olursam şaşırma çünkü orda bol balık salata yiyip bol bol yürüyüş yapıcam..söyleyim şimdiden de kendini ona göre ayarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…