bahçe keyfimiohhhh valla ne cok özenmişimdir bahceli evlere. inş allahım bigün banada nasip eder. hava gerçekten cok güzel. bahçeyi geçtim balkon keyfi bile yapamıyorum. balkonlar dar onu geçtim cıksam az otursam mahalle rahat degil meraklılar cok. altta kv. cıkar gelir hemen görünce falan filan. bu güzel havada ev temizliyorum. bi süpür sil bi otur. canım cok sıkkın onu bile yapmak istemiyorum. topikte sessiz zaten
birazdan çıkıcam çocukları hazrlayıp ,saç düzeleştiricimi annemd eunuttum
maşa yapayım dedimmm yine beceremeidm ne zmna ögrencme ben maşa yapmayı yaa
su 3 günü sıkı geçirip perşembede lapa time yaparsak düşeriz inş canım
[/COLOR]
selam kızlarcanım çıktı ya ne çok işim varmış çok şükür bitti sayılır
deryacım o fazlalık kaçamak fazlası değildir banada oldu geçen ertesi gün eski kilomda çıktım dolan bağırsaklarla su toplamasıdır kesin sıkma canını
bugün hafta başı diye durgun herhalde ? neyse.. bende köpeklerimin bakımını yaptım bahçeleri yıkadım hava süper bugün belki öğleden sonra bahçe kayfi yaparız birazz..
bahçe keyfimiohhhh valla ne cok özenmişimdir bahceli evlere. inş allahım bigün banada nasip eder. hava gerçekten cok güzel. bahçeyi geçtim balkon keyfi bile yapamıyorum. balkonlar dar onu geçtim cıksam az otursam mahalle rahat degil meraklılar cok. altta kv. cıkar gelir hemen görünce falan filan. bu güzel havada ev temizliyorum. bi süpür sil bi otur. canım cok sıkkın onu bile yapmak istemiyorum. topikte sessiz zaten
selam kızllaarr ben geldimmm geçmişi şöööyle bir jet hızıyla geçtim ama aklımda pek birşey kalmadı maalesef
derya geçmiş olsun canım
yavruların doğum günleri varmış sanırım öpüyorum hepiciğini sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah
Kızlar saçlarımı kestirdim süper oldu
Tam istediğim gibi kesti kuaförümü seviyorum ya
Gösterdiğim modelden biraz daha uzun olsun dedim birden cesaret edemedim ama yakıştığını gördüm ya bir dahakine aynı öyle kestireceğim..
Sıfırlandım yahu
Gösterdiğim modelden biraz daha uzun olsun dedim birden cesaret edemedim ama yakıştığını gördüm ya bir dahakine aynı öyle kestireceğim..
Sıfırlandım yahu
Sıfırlandım yahu
selam kızlar
3 gunluk aradan sonra yine beraberiz.dedimya benim ufaklık parmağını gözüme sokmuştu.bandajladılar gözümü kornea yı yırtmış küçük yaramaz.biraz ağrılı ve karanlık bir süreç geçiriyorum.tedavi perşembeye kadar sürecek .perşembe günü size sonucu yazarım o güüne kadar sanırım fazla giremeyecğim nete kendinize iyi bakın sağlıklı ve hafif günler
Sıfırlandım yahu
selam kızlar
3 gunluk aradan sonra yine beraberiz.dedimya benim ufaklık parmağını gözüme sokmuştu.bandajladılar gözümü kornea yı yırtmış küçük yaramaz.biraz ağrılı ve karanlık bir süreç geçiriyorum.tedavi perşembeye kadar sürecek .perşembe günü size sonucu yazarım o güüne kadar sanırım fazla giremeyecğim nete kendinize iyi bakın sağlıklı ve hafif günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?