80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızllaarr ben geldimmm geçmişi şöööyle bir jet hızıyla geçtim ama aklımda pek birşey kalmadı maalesef

derya geçmiş olsun canım
yavruların doğum günleri varmış sanırım öpüyorum hepiciğini sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah

kolay gelsin şeker bende akşam gidince yapıcam offf offf ne var kirlenmese şu evler

birazdan çıkıcam çocukları hazrlayıp ,saç düzeleştiricimi annemd eunuttum
maşa yapayım dedimmm yine beceremeidm ne zmna ögrencme ben maşa yapmayı yaa

Banuş ben de maşa özürlüyüm bir türlü yapamıyorum ve hep bu işin çözümünün kaliteli maşadan geçtiğine inandım ki kuaförüm bunu kanıtlandı.. Maşa almak istediğimi söyledim, marka tavsiye etmesini istedim.Göstermek amaçlı taktı fişe inan 20 saniye durdu durmadı hemen ısındı bir bukle yaptı saçıma akşama kadar bozulmadan kaldı..
Şimdi durumlar düzelince ondan alacağım bende. Markasıda felix..Aslında hiç sevmediğim bir marka ama maşaları harika.. 35 liraya almış hiç bir şey değil aslında aklında olsun kuşum..
Ben de çok hevesliyim dalgalı saça

su 3 günü sıkı geçirip perşembede lapa time yaparsak düşeriz inş canım
[/COLOR]

Aynen zekiyecim benim de planım bu zaten :13:

İnşallah semacım..Bir de söylemesi ayıp tuvalete de çıkamamıştım kaç gündür. Yarın daha iyi belli olur

bugün hafta başı diye durgun herhalde ? neyse.. bende köpeklerimin bakımını yaptım bahçeleri yıkadım hava süper bugün belki öğleden sonra bahçe kayfi yaparız birazz..

Ayyy hem bahçe hem köpek..Hayallerimi anlattın, tabi köpek yerine kedi olsa daha iyi olur
Ama bir tanecik köpüşte olsun
Tadını çıkar canım, bahçe keyiflerinin tam zamanı

Aynen ben de zekiye hep bahçeli ev hayalim vardır, allahım nasip etsin ikimize de bir gün :98:
Balkona bile çıkamamak ne demek yahu hiç mi anlayışlı değiller

Teşekkür ederim edacım

Kızlar saçlarımı kestirdim süper oldu
Tam istediğim gibi kesti kuaförümü seviyorum ya
Gösterdiğim modelden biraz daha uzun olsun dedim birden cesaret edemedim ama yakıştığını gördüm ya bir dahakine aynı öyle kestireceğim..
Sıfırlandım yahu

okuldan sonra eve geldim sporum var hazırlanıp çıkıcam birazdan ama akşama annemdeyim yineee.. ay insan evini arıyor walla aslında herşey önüme gelio ama yinede insanın evi gibisi yok şu bahçe balkon muhabbetinden sonra benimde gözümün önüne geldi walla hava sıcak ama balkonunuz püfür püfür esiyor modunuz gayet ii keyiflisiniz çaylar içiliyor muhabbet ama ertesi gün mümkünse iş olmasın evde kalıp uyumak geç kalkıp öyle hazır bir kahvaltı olsaa......

aman güneşi de görmeyiverelim hemen tatil modu işte insan .............

güle güle kullan canım..iyi günlerde..
benim de saçlarım belimde..
anca bebek yapınca falan keserim herhalde..

Ben Demistim Dimii :76:

Resüüüm Istireeemmm .. Feystee Resüüümm Istireeemmm
Benim Ablam Güzel Saclari Bahane

Ayrica Hava Durumu Icinde Kocamannn Biii

sabah:

ılık su sirke
domates yarım
biber 3 adet
1 tane lihget peynir
2 tane tb ekmek
5 zeytin
2 bardak şekersiz çay

öğle:
2 domates 4 biber 1 çay kaşığı sıvı yağ 1 yumurtadan menemen
1 tb ekmek
yeşil çay

akşam:
2 tabak yağsız tuzsuz çorba saat 17:00de

ara
1 elma
yeşil çay saat 20:00 de

2,5 lt su
sabah 1,5 saat yürüyüş

Yeni saçınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.Bu arada resim istiyoruz.Böylece hem sizi ve hem de saçınızı görürüz.

Menüm:
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yk çökelek(baharatlı)
3 domates
1 yeşil biber
1 salatalık
1 zeytin

Öğle:
150 gr yoğurt
3 sunta
1 salatalık
1 yk bakla

Ara:
5 form çubuk kraker

Akşam:
1 kase çorba
3 yk mantar sote
1/2 dilim ekmek

Ara:
10 yeşil erik

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
1 form çay

Aynen ben de zekiye hep bahçeli ev hayalim vardır, allahım nasip etsin ikimize de bir gün :98:
Balkona bile çıkamamak ne demek yahu hiç mi anlayışlı değiller

yok canım anlayış acısından degil. kimseyi karıştırtmamki kendime. 2 yıl oldu evleneli buraya geleli. nezamn balkona cıkıp otursam mahalle hanımları fıs fıs baslıyor. bon bon bakıyor. alışamadım. evlerde karşı karşıya. k.v me diyolarki duyuyorum senin gelin daha uyuyor herhalde perdeleri kaplı hala düşün ne kadar meraklılar. bende huzursuz oluyorum cıkıp oturamıyorum rahat rahat. inş canım biz isteyekte bigün gelir olur

selam kızlar

3 gunluk aradan sonra yine beraberiz.dedimya benim ufaklık parmağını gözüme sokmuştu.bandajladılar gözümü kornea yı yırtmış küçük yaramaz.biraz ağrılı ve karanlık bir süreç geçiriyorum.tedavi perşembeye kadar sürecek .perşembe günü size sonucu yazarım o güüne kadar sanırım fazla giremeyecğim nete kendinize iyi bakın sağlıklı ve hafif günler

çok çok geçmişsin olsun canım yakında düzelmesi dilegimle

derya resim istiyoruz duydun dimi

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

selam kizlar bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek,kk peynir

ögle
2 yunurtadan salata

aksam
3 köfte,salata

suyu unuttum ama sanirim 2.5 olur
1 saat plates
90 dk salonda spor

bugünkü menüm:

sabah:
1 kepek ekmegi
1 üçgen peynir

ara:
1 bardak nescafe az şekerli

akşam:
4 ızgara köfte
ızgara domates biber
1. k. ekmegi
1 bardak ayran

gün boyu: 1 yesil çay, 1form çay, 1beşibiyerde

bugun akşam yemegini erken yedim. cok acıkırsam 1 meyva yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…