80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

orta boy haşlanmış patatesin kalorisi hakkında fikri olan var mı kızlar?

çok geçmiş olsun cnm aynen cnm çok orjinaldır bizimki bana piyangodan çıktı zatı herkese para banada ormantik koca :))
aynen burasıda güneşli ve güzel inşlh artık hep böyle olur
herkese günaydın,bol kiloların gittiği bir hafta olsun inşallah
amiiiiiiiiiiiin cnm amiiiiiiiiiiiin
uyumayan çocuk çok zor iyi bilirim benim ortancada öyleydi 10-15 dakika uyurdu hemde 2 yaşına kadar öyle zamanlar oluyorduki dayanamıyordum eşimle nöbetleşe bekliyorduk ama şimdide beyefendiyi uykudan uyandıramıyorum :))
bu arada geçmiş olsun cnm
orjinal bir kocan varmış canım

sorma kııızzz bildiğim halde soruyom ama boş anıma denk geldi
numunelik zaten benimki bide demezmi benim gibisini mumla arasan bulamassın
bende haklısın özellikle arasaydım sen gibisini asla bulamazdım diye
bu defa gıcık oluyo
ulen herkesin kocası romaktik olur benimki ise ormantik
bazen bu şekilde ayrılıklar iyi oluyor evlilikte üzülme sıkma canını 1 hafta dediğin nedirki bir bakarsın geçmiş ve kavuşmuşsunuz vucudunu beğendiğine sevindim cnm arkadaşlarında dediği gibi 5 kilo çok fark eder verince bide üstüne plates harika görünceksin
çorba tarifi sormuşsun bi tane aklımda şimdi hemen yazayım
Arpa şehriyeli yoğurt çorbası kaşığın ucuyla margarin azda sıvı yağ kızdırdıktan sonra yarım yemek kaşığı un katıp kavuruyorsun çok yakma dikkat et sadece pembeleşecek daha sonra bir çay bardağı arpa şehriye koyup onuda kavuruyorsun yine çok kızarmasın suyunu kat göz kararı yumuşayınca şehriyeler bir kase yoğurda 1 yumurta sarısı koyup çırp bu karışımı yavaş yavaş çorbaya koy bir kaç dakika daha kaynattıktan sonra afiyetle yeee uuufff cnm çekti valla
ne güzel eşin sana olan fazlalığı söylemiş benimki onuda yapmaz bu şekilde dahada çok azimlenirsin sıkma canını
oluyor böyle duraklamalar hiç takma kafana bu seni yıldırmasın sakın son sürat devammmm diyete
zilan güle güle kullan canım buzdolabını

nihalcim harikasın azmin daim olsun canım

derya Allah kavuştursun tatlım inşallah çabucak geçer bu bir hafta aklıma tarif gelince eklerim
tşk ederim denizcim daha iyileri sizlerin olsun

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam ben cumartesinden bu yana karbon diyeti yapıyom
1 kilo gitmiş çokmu sizce :26:
puanımda 15-20 arası ama 20 nin üstüne çıkmıyom

zilancım ben oldum olası resim çekinmeyi sevmem eşim yeni bi makina aldı bol bol çekiyor ben fark etmeden çekmiş benide . iyikide çekmiş hakikaten gördüğüm görüntü beni hiç memnun etmedi

zilancım ben oldum olası resim çekinmeyi sevmem eşim yeni bi makina aldı bol bol çekiyor ben fark etmeden çekmiş benide . iyikide çekmiş hakikaten gördüğüm görüntü beni hiç memnun etmedi

öyle deme karamsarlığada düşme seninde dediğin gibi belki bu seni gaza getirir
çünkü hepimiz zaman zaman kendimizi salıyoruz bir bahane bularak
toparlanmak içinde ya birilerinin bizi sirkelemesi gerekiyor yada
giydiğimiz bir kıyafetin bizi çok kötü göstermesi

ama bu fotolar insanı kendine getiriyor..ahh bir de o video çekimleri yok mu asıl onlar çok fena yaww..ben de arada alakasız fotoları görüyorum amanın diyorum bu ben miyim..ben feci gaza geliyorum..Buzdolabımın üstünde de 68 kilo halim var..yıllar önceye ait...yanına da asenanın bikinili fotosunu koyim diyorum..üstüne de kendi yüzüm..allahhh sper olur valla..bak bu iyi fikir gelen geçen de dalga geçer iyi olur

günaydın herkese
2 günlük kaçamaklardan sonra bu sabah artıda cıktım. hakettim biliyorum. ama bundan sonra hafta sonlarına özellikle daha cok dikkat edicem. zaten hafta sonu kaçamakları olmasa daha hızlı kilo veriridik eminim. cumartesi günüm vardı. cok sukurki sondu bundan sonra gün falan yok. pazarda dışardaydım derken artıları gördüm. bu haftayı cok cok sıkı geçirmeliyim. kaybedicek zamanım yok bi an önce eski halime dönmek istiyorum. kendimi begenmiyorum hiç.

deryacıgım allah kavuştursun diyeyim şimdiden. zor oluyor ayrılıklar ama iyi oluyor.

Nihalcim hayran kaldım valla yürekten tebrik ederim iraden için

Deryacım Allah kavuştursun canım..

Amin canım, sağol

Yok nazlım bu tip hasret kalmaları ben de seviyorum dönüşü çok keyifli oluyor
Ama dükkanda tek başına kalmak çok zor, bir de bu bel ağrılarım başladı ya son günlerde ya tekrar başlarsa oturmaktan diye korkuyorum

Kuu o çorba diyette içilir mi hiç
Un var, şehriye var, margarin var püüü hayatta olmaz

deryacım ne bileyim taktım kafaya işte boşver takayımda belki hırslanırım boyum 1.65 canım

Hırslanman tabi ki çok güzel..İnan o fotoğrafları görmek daha iyi çünkü aklımız başımıza geliyor..Ben eskiden hep kaçardım şimdi 2 kilo verince hemen çekiliyorum bakalım nasıl görünüyorum diye..Ben artık kaçmak istemiyorum o çok sevdiğim fotoğraflardan
Bak bu hafta listeye de gireceksin,harika bir başlangıç yap kendine ve inan her şeyden önce..Bu kadar kendini üzecek ne var :13:

kızlar bişey sorcam ben cumartesinden bu yana karbon diyeti yapıyom
1 kilo gitmiş çokmu sizce :26:
puanımda 15-20 arası ama 20 nin üstüne çıkmıyom

Nazlım karbon diyeti hakkıyla yapılınca böyle güzel sonuçlar veriyor, normal yani hatta harika

Zekiyeee bende 1.6 kilo fazla çıktım cumaya göre :84::84::84:
Bu hafta çok saçmaladık o yüzden işi çooook sıkı tutmamız lazım bir sonuç görmek istiyorsak..Gerçi perşembe lapa yapacağız ama bu gidişle lapayla anca cuma ki kilomu görürüm ben
Ay gen başladım ağlanmaya ya öff

Son düzenleme:

zilancım senin kilo cetvelini görmek dahi insana iiyi geliyor maşallah ne güzel

canım walla bu hafta sonu herkes cozuttu ..... ben hiç anlatmayayım neler yaptığımı... ama bugün ii bir başlangıçla dewam ediyorum şu lapa time olayına ben de mi katılsam bilmiom bu hafta bir de adet olmam lazım hiç denemedim de pirinç lapasını...........

perşembeye kadar bi düşüncem bakalım..............

geçmişin üzerindennn jet gibi geçtimm
aklımda kalmadı bişiyyy

sanırım zekiye artıdaaa sıkmacanını hafta sonundann çıkınca herkes öle oluyor cnmmm

nihalcimmm ii gezmelerrr

nazlım bence çok dgeilll ahhh ahhhh bırak 1 kiloyu 500 gr bilem hasret kaldım benn

birazdan çıkıcam çocukları hazrlayıp ,saç düzeleştiricimi annemd eunuttum
maşa yapayım dedimmm yine beceremeidm ne zmna ögrencme ben maşa yapmayı yaa

su 3 günü sıkı geçirip perşembede lapa time yaparsak düşeriz inş canım

ah zaten cozutmasak herşey daha güzel olacak ama... düşünme canım yapalım hep birlikte 1 günden ne çıkar ceza bu bize ceza

o maşa işini bende beceremedim bi türlü. bence sen bigün hızlı bi düşüşe gececeksin onca emek bosa gitmeyecek inan

selam kızlar canım çıktı ya ne çok işim varmış çok şükür bitti sayılır

deryacım o fazlalık kaçamak fazlası değildir banada oldu geçen ertesi gün eski kilomda çıktım dolan bağırsaklarla su toplamasıdır kesin sıkma canını

bugünkü menüm:
sabah 2 dilim form denge ekmek
salatalık domates
2 ince dilim salam
peynir
şekersiz çay
ara:1.5 eti form büskivi
öğlen:haşlanmış sosis,domates,salatalık,zero
ara:1 elma
akşamızgara tavuk,
domates salatalık
yoğurt
ara:1 kivi
yatmadan önce yarım yağlı süt..

mutalaka 1 saat leslie yapıcam..

bugün hafta başı diye durgun herhalde ? neyse.. bende köpeklerimin bakımını yaptım bahçeleri yıkadım hava süper bugün belki öğleden sonra bahçe kayfi yaparız birazz..

bugün hafta başı diye durgun herhalde ? neyse.. bende köpeklerimin bakımını yaptım bahçeleri yıkadım hava süper bugün belki öğleden sonra bahçe kayfi yaparız birazz..

bahçe keyfimi ohhhh valla ne cok özenmişimdir bahceli evlere. inş allahım bigün banada nasip eder. hava gerçekten cok güzel. bahçeyi geçtim balkon keyfi bile yapamıyorum. balkonlar dar onu geçtim cıksam az otursam mahalle rahat degil meraklılar cok. altta kv. cıkar gelir hemen görünce falan filan. bu güzel havada ev temizliyorum. bi süpür sil bi otur. canım cok sıkkın onu bile yapmak istemiyorum. topikte sessiz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…