orta boy haşlanmış patatesin kalorisi hakkında fikri olan var mı kızlar?
çok geçmiş olsun cnm aynen cnm çok orjinaldır bizimki bana piyangodan çıktı zatı herkese para banada ormantik koca :))günaydınlar
haftasonu misafirim vardı bir de pazar günü enfeksiyon olmuş vücudumda onunla uğraştım o yüzden foruma giremedim kusura bakmayın, üstüne üstlük bir de arkadaşım sağolsun ben yemeden hiç bişey yemedi, o yüzden diyet falan hak getire, kilo almış olmaktan korkarak bu sabah tartıya çıktım hayretler içindeyimki 89.8 çıktım, bu sabah itibarıyle tekrardan kendi düzenime geri döndüm çok mutlu ve huzurluyum, herkese iyi haftalar dilerim
aynen burasıda güneşli ve güzel inşlh artık hep böyle olurgünaydınnnnnnn kızçelerrr nasılsınız bakalımmm
ankarara güneşli artık çok şükürrr
sabah kalktım dedimmm gene geç kaldım sporaa
anammm bid ebaktım saat 6 tı vee pırıl pırıl güneş var dışardaa
şimdiid eçocukları çıkaraym biraz dışıra kahvaltı faslı bitti
ögleden sonraa eşimin teyzesine gitcezzz
umarım yemek hazırlar pasta börek degil:26::26::26::26:
amiiiiiiiiiiiin cnm amiiiiiiiiiiiinherkese günaydın,bol kiloların gittiği bir hafta olsun inşallah
uyumayan çocuk çok zor iyi bilirim benim ortancada öyleydi 10-15 dakika uyurdu hemde 2 yaşına kadar öyle zamanlar oluyorduki dayanamıyordum eşimle nöbetleşe bekliyorduk ama şimdide beyefendiyi uykudan uyandıramıyorum :))haftasonu yoğunluktan girdim ama okuyamadım başka işlerle uğraştım.pazar evde açtım saolsun kuzey'den yine okuyamadım hoş bugünde işlerim yığılı artık fırsat buldukça geçmişi okurum umarım herkes iyidir sağlıklıdır...
Bu cumartesi eltimin kardeşinin kınasına gittik,pazar ise düğüne üstüme onu deniyorum yok, bunu deniyorum yok, daracık oluyor hoş eskiden giremezdim şimdi girdim ama dar oldu.hatta eşim "ben böyle giydirmem" diyor sanki giyen var, sadece olacak mı diye denedim bi umut:)gittiğim düğün sahipleri kars'lı halayları 3 ayak ve çok yavaş beceremedim.zaten pek anlamam yozgat'lıyla evlendim evleneli her düğünde halay çekmekten az buçuk biliyorum.bu haftasonu çok kaçırdım tabii baskül anında cevap verdi...bakalım cuma günü neler olacak.bu aralar kuzey o kadar huzursuz ki dün sadece yarım saat uyutabildim öğle uykusu yok saat 17:40 -18:05 arası o kadar gece ise23-30-3:00 te kalktı saat 4:00 e kadar zor uyuttuk.sabah ise 6:45 ayakta çok uykusuzum gece kalktıklarını saymıyorum.oğlumun hayırlısıyla dişi çıkşa bide üşütmüş o kadar da dikkat ediyoruz burnu akıyor hapşırıyor ve çok öksürüyor öksürükten uyuyamıyor.artık yarın tekrar doktora gideceğiz.
kızlar ne zaman kesintisiz uyur kaç aylık olması gerekiyor emmiyor mama veriyoruz gece,birde hayırı ne zaman öğretmem gerekiyor şimdi yürüteçe biniyor allahım eli heryerde, bende bilerek toparlamıyorum cızz öğrensin diye göçebe gibi yaşamamak için ama bakalım napacağız?
orjinal bir kocan varmış canım
sorma kııızzz bildiğim halde soruyom ama boş anıma denk geldiGünaydın canım, geçmiş olsun..
Topikçe haftasonu kendimizi kaybettik gene uyum içinde
Cumaya daha var kemerleri sıkmak lazım artık
Günaydın güzellik, ye kuzum ya sana serbest
Zaten sen durman gereken yeri bilirsin :26:
Günaydın..
Hava mı kötü? Öhömm duyamadım bir daha söyle bakayım
Hatırlar mısın bir zamanlar soğuk havalarda üşürken, "burada hava sıcacık" diye dalga geçtiğin bir ablan vardı
Boşuna dememişler gün gelir devran döner döner diye..Şu an tişörtle geziyorum ohhh sefam olsun
Ah canım çok mu soğuk, sıra bende
Nasıl güzel hava böyle sıcacık, her yer kıpır kıpır
Günaydın nurancım, aminnnnn
Günaydın filizim, geçmiş olsun oğluna..
Anam ben öğrendim herifinin huyunu sen öğrenemedin
Bu soru ona sorulacak soru mu biliyorsun kalp kıran bir cevap alacağını
Sonra da bütün gün baş ağrısı çek aferin
Canını sıkmaya yer arıyorsun sen zaten
bazen bu şekilde ayrılıklar iyi oluyor evlilikteGünaydın hatunlar,
Bugün sıcacık bir gün hava harika aman böyle gitsin diye dua ediyorum..Eşim hemen derya yarın kaldır kazakları istersen yaz geldi dedi..Dedim yavaş bu havaların huyu suyu belli olmaz..Bizim ki kar yağdığı günden beri "yaz geldi artık ne kaldı ki" diyor zaten
Kızlar ayın 21'inde eşim ankaraya gidiyor ve en fazla bir hafta kalabilir
Yalnızlığa mı yanayım, dükkanda tek başına diyeti ne yaparım ona mı yanayım yoksa özleyeceğime mi yanayım bilmiyorum
Dün beyaz tişörtle fotoğraflar çektirdim sonuçtan memnun kaldım sayılır..Bu sefer fazlalığım gözüme sadece 5 kilo gibi geldi o yüzden çok mutlu oldum
Kızlar eşim gidince dükkanda ısıtıp içebileceğim mercimek çorbası harici bildiğiniz güzel bir çorba tarifi varsa verir misiniz :26:
Yoğurt çorbası da olabilir ama farklı tarifler arıyorum, pek de çeşit bilmediğim için benim becerikli hatunlarım döktürür bir şeyler dedim
ne güzel eşin sana olan fazlalığı söylemiş benimki onuda yapmazgünaydın kızlar hepimiz için çokk güzel bir hafta olmasını diliyorum.
bu gece ilkkez kilo konusunda uykum kaçtı.bugüne kadar kafaya takardım canım sıkılırdı ama hep bi anlıktır. hiç bu denli uykumun kaçtıgını hatırlamıyorum.dün eşimle yaptıgım bi konuşma gerçekten beni kendime getirdi.
eşim benim resmimi çekmiş ben farkında olmadan dün sabah gösterdi dedimki ben hala kilolu duruyorum dedim.oda 6-7 kilon daha var dedi.nasıl yani :26:dedim.-fit görünmek istiyorsan 6-7 kilo daha vermen gerekiyor şuan iyisin ama tam anlamıyla o şekilde daha mutlu olursun- dedi.bide yüzün çökmüşler diyenlere aldırma verdikçe daha güzelleşiyorsun dedi.önce çok canım sıkıldı moralim bozuldu ama sonra düşündümde haklıydı zaten haklı oldugu için ve söyledikleri gerçek oldugu için canım acıdı .ben hedefimi küçük tuttukça gevşedim saldım kendimi bide son dönemde yaşadıklarımı bahane edip daha bi saldım ve sonuç ocak 5 aydır yerimde sayıyorum çok şükür artım yok ama daha verilecek kilolarım olunca bu bile bi başarı olmuyor .çok şükür saglıgım yerimde hatalarımında farkındayım inşallah bundan sonra başarıya ulaşırım hedefimi değiştiriyorum tabiki çizelgemideinşallah başarıya ulaşırım desteginizle kızlar
oluyor böyle duraklamalar hiç takma kafana bu seni yıldırmasın sakın son sürat devammmm diyeteGünaydın herkesee
sanırım ben duraklama dönemine giriyorum
çünkü 89 kiloda 1.5 ay takılı kaldım ne verdim nede aldım
ama şimdi sabahları tartılıyorum 100 gr ya vermişim yada vermemişim önce dikkat etmeme
ragmen yada aynı çıkıyorum 79 olunca tabi olabilirsem gene duraklama dönemi olucak galiba
dayanıcam artık duraklama döneminden sonra çok hızlı vermiştim bi anda 85 olmuştum
tşk ederim denizcim daha iyileri sizlerin olsunzilan güle güle kullan canım buzdolabını
nihalcim harikasın azmin daim olsun canım
derya Allah kavuştursun tatlım inşallah çabucak geçer bu bir hafta aklıma tarif gelince eklerim
zilancım ben oldum olası resim çekinmeyi sevmem eşim yeni bi makina aldı bol bol çekiyor ben fark etmeden çekmiş benide . iyikide çekmiş hakikaten gördüğüm görüntü beni hiç memnun etmedi
zilancım ben oldum olası resim çekinmeyi sevmem eşim yeni bi makina aldı bol bol çekiyor ben fark etmeden çekmiş benide . iyikide çekmiş hakikaten gördüğüm görüntü beni hiç memnun etmedi
selam kızlar..
herkese muhteşem bir hafta diliyorum..
ne güzel güneş var..hava süper ...
ben de süperimmm
dopdolu, çok keyifli bir haftasonu geçirdim...nerdeyse hep dışarda ve irademle başbaşaydım ve hiç kaçaksız atlattım ya süperrrrr
cuma akşamı arkadaşlarla beylerbeyinde yemekteydim..
c.tesi sabah sarıyerde bir arkadaşa kahvaltıya gittim sonra ordan başka bir arkadaşa gittim eşim ve birkaç arkadaş daha geldi yemekler yendi içkiler içildi şarkılar söylendi oo önümde neler neler yendi ben hiiç kaçak yapmadım adam gibi yemem gerekenleri yedim sadece...
sonra sabah kalktık istinyeye kahvaltıya gittik yine bozmadım..bizimle yaşayan İzmirden İst a taşına bir rkadaşım var ona ev tuttuk geçen hafta mobilya beyaz eşya bakmak için akşam 21.00 e dek çarşı pazar dolaştık..baktım hiç benim yiyebileeğim şeyler yok tuttum kendimi..öle poğaça falan atıştırmadım akşam eve gelince sütümü içtim ..gece 12de de yattım..
hem gezdim hem birsürü işi hallettim hem de kaçaksız geçirdim bundna iyisi can sağlığı
geçmişe dönebildiğim kadar dönücem kızlar..
Deryacım Allah kavuştursun canım..
bazen bu şekilde ayrılıklar iyi oluyor evlilikteüzülme sıkma canını 1 hafta dediğin nedirki bir bakarsın geçmiş ve kavuşmuşsunuz vucudunu beğendiğine sevindim cnm arkadaşlarında dediği gibi 5 kilo çok fark eder verince bide üstüne plates harika görünceksin
çorba tarifi sormuşsun bi tane aklımda şimdi hemen yazayım
Arpa şehriyeli yoğurt çorbası kaşığın ucuyla margarin azda sıvı yağ kızdırdıktan sonra yarım yemek kaşığı un katıp kavuruyorsun çok yakma dikkat et sadece pembeleşecek daha sonra bir çay bardağı arpa şehriye koyup onuda kavuruyorsun yine çok kızarmasın suyunu kat göz kararı yumuşayınca şehriyeler bir kase yoğurda 1 yumurta sarısı koyup çırp bu karışımı yavaş yavaş çorbaya koy bir kaç dakika daha kaynattıktan sonra afiyetle yeee uuufff cnm çekti valla
deryacım ne bileyim taktım kafaya işte boşver takayımda belki hırslanırım boyum 1.65 canım
kızlar bişey sorcam ben cumartesinden bu yana karbon diyeti yapıyom
1 kilo gitmiş çokmu sizce :26:
puanımda 15-20 arası ama 20 nin üstüne çıkmıyom
günaydın herkese
2 günlük kaçamaklardan sonra bu sabah artıda cıktım.hakettim biliyorum. ama bundan sonra hafta sonlarına özellikle daha cok dikkat edicem. zaten hafta sonu kaçamakları olmasa daha hızlı kilo veriridik eminim. cumartesi günüm vardı. cok sukurki sondu bundan sonra gün falan yok. pazarda dışardaydım derken artıları gördüm. bu haftayı cok cok sıkı geçirmeliyim. kaybedicek zamanım yok bi an önce eski halime dönmek istiyorum. kendimi begenmiyorum hiç.
deryacıgım allah kavuştursun diyeyim şimdiden. zor oluyor ayrılıklar ama iyi oluyor.
öyle deme karamsarlığada düşme seninde dediğin gibi belki bu seni gaza getirir
çünkü hepimiz zaman zaman kendimizi salıyoruz bir bahane bularak
toparlanmak içinde ya birilerinin bizi sirkelemesi gerekiyor yada
giydiğimiz bir kıyafetin bizi çok kötü göstermesi
günaydın herkese
2 günlük kaçamaklardan sonra bu sabah artıda cıktım.hakettim biliyorum. ama bundan sonra hafta sonlarına özellikle daha cok dikkat edicem. zaten hafta sonu kaçamakları olmasa daha hızlı kilo veriridik eminim. cumartesi günüm vardı. cok sukurki sondu bundan sonra gün falan yok. pazarda dışardaydım derken artıları gördüm. bu haftayı cok cok sıkı geçirmeliyim. kaybedicek zamanım yok bi an önce eski halime dönmek istiyorum. kendimi begenmiyorum hiç.
deryacıgım allah kavuştursun diyeyim şimdiden. zor oluyor ayrılıklar ama iyi oluyor.
Zekiyeee bende 1.6 kilo fazla çıktım cumaya göre :84::84::84:
Bu hafta çok saçmaladık o yüzden işi çooook sıkı tutmamız lazım bir sonuç görmek istiyorsak..Gerçi perşembe lapa yapacağız ama bu gidişle lapayla anca cuma ki kilomu görürüm ben
Ay gen başladım ağlanmaya ya öff
canım walla bu hafta sonu herkes cozuttu ..... ben hiç anlatmayayım neler yaptığımı... ama bugün ii bir başlangıçla dewam ediyorum şu lapa time olayına ben de mi katılsam bilmiom bu hafta bir de adet olmam lazım hiç denemedim de pirinç lapasını...........
perşembeye kadar bi düşüncem bakalım..............
geçmişin üzerindennn jet gibi geçtimm
aklımda kalmadı bişiyyy
sanırım zekiye artıdaaa sıkmacanını hafta sonundann çıkınca herkes öle oluyor cnmmm
nihalcimmm ii gezmelerrr
nazlım bence çok dgeilll ahhh ahhhh bırak 1 kiloyu 500 gr bilem hasret kaldım benn
birazdan çıkıcam çocukları hazrlayıp ,saç düzeleştiricimi annemd eunuttum
maşa yapayım dedimmm yine beceremeidm ne zmna ögrencme ben maşa yapmayı yaa
bugün hafta başı diye durgun herhalde ? neyse.. bende köpeklerimin bakımını yaptım bahçeleri yıkadım hava süper bugün belki öğleden sonra bahçe kayfi yaparız birazz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?