Günaydın zeynepçim...Duraklama dönemine girdiğini 3-4 hafta sabit kaldıktan sonra anlayabilirsin..Bende 1 hafta sabit kaldım diye duraklama dönemi diyordum gülüyorum şimdi
Burada 3 ay sabit kalanlar var onlara hakarete geçer bu
O yüzden pozitif düşün ve düşün bakalım bir hata mı yapıyorsun, ya da yediklerini değiştir bak bu çok önemli...Ben sürekli değiştiririm yediklerimi..Dene bakalım
oluyor böyle duraklamalar hiç takma kafana bu seni yıldırmasın sakın son sürat devammmm diyete
Günaydın izloş,
15 yaşında 44 beden mi kıyamam ya neden almışlar bu kadar
Mutlaka beden sorunu yaşanacaktır maalesef mağazalarda 44 bulmak bile mucize..Bulsanız da o kadar genç yaşa tarzlar uymaz off off hep yaşadığımız sorunlar..Keşke senden örnek alıp toparlasalar kendilerini...
Ben de çok kızıyorum ona yok şunun nişanı şunun düğünü var hemen zayıflamam lazım...E sen başkalarına mı güzel görünmek istiyorsun sadece, kendin için değil mi
Nişanda umarım akılları başlarına gelir biraz
Lacivert dantelli elbisen çok güzeldi zaten
slm kıslar herkeze iyi haftasonları..
izloşum görmüşsün 50 lileri tebrik ederim kilo veren herkezi tebrik ederümmmmmmmmm...
ben hala artıdayımm...bugün itibariyleeeee k-flakes e başladım..çünkü benim kaçırdığım öğün hep kahvaltı oluyor kaçtımıda akşama kadar kaçıyor...bakalım sonuç ne olacak 1 haftada....
laaaa izlemmm 3 kilo var aramızda yetiştin bana kısssss...eğer ben böyle devam edersem herhall ben yetüşecem sanaaa...
hihihihihi kendime iki tokat salladımmmm...kendime geldimmmmmm....eski düzene devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........
ablacım 15 yaşında ben 46 bedendim bi genç kız degil orta yaşlı şeyleri oluyordu bana
ama şimdi 42 bedenim ve hala bi şeyler almak istemiyorum zevkime göre şeyler bana olmuyor
yada olanlar tarzım degil hiç kardeşinde yakında zayıflamaya karar verecektir eminimki
yarın akşam halamın oğlu evleniyor elbise al diyolar annem babam ben almak istemiyorum
çünkü yaşayacagım sorunlar belli istedigm olmayacak bu kiloyla
inşallah ablam bi gün ablamın düğününde istedigim fizikte olacagım
prinçlerimi haşladım birazdan yiyecegim :81:
2 kaşık yogurtla yemeyi düşünüyorum
yogurtsuz olmaz nede olsa
akşamda 2 kaşık yogurtla yerim birazda salata yerim günü kapatırım böylece
yarında tartının başında alırım soluğu
ah canlarım ah kız izlem kızlara bi el at sevabına gençliğimizi kilolu geçiren bizler onları en iyi anlarız
mrb izlemcim beni unutmadığına sevindim.çünkü ben de sizi unutmadım hergün okudum.resimlerinizi gördüm,mutluluklarınızı paylaştım.yazmadım çünkü bir türlü başaramadım kilo vermeyi utandım sizdenama aslında aranızda olmak için de can atıyorummm
yeni gelen arkadaşlar da başarılı oldular.onları da yakından takip ediyorum.
derya yı çok sevdim çok motive edici,herkeze yardımcı olmaya çalışıyor ve çok dobra
burcu'yuda çok sevdim oda pozitif enerji saçıyor.avatarları da çok güzel
gülçini de çok sevdim oda çok iyi kalpli
yani burası mükemmel
beni tekrar aranızda görmek istermisiniz?
bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmmm
sizinle sohbet etmeyi çooooooooooooooooook özledimmmm
inanırmısınız bilmem ama ben patlıcanı her yediğimde şükrediyorum Allah ım iyi ki yaratmışsın diye
selam kızlar nasılsınız bu gün misafirim vardı cok yoruldum belim resmen kırılıyor yorgunlıktan 25 30 kişi vardı
geçmiş olsun tatlımhaftasonu yoğunluktan girdim ama okuyamadım başka işlerle uğraştım.pazar evde açtım saolsun kuzey'den yine okuyamadım hoş bugünde işlerim yığılı artık fırsat buldukça geçmişi okurum umarım herkes iyidir sağlıklıdır...
Bu cumartesi eltimin kardeşinin kınasına gittik,pazar ise düğüne üstüme onu deniyorum yok, bunu deniyorum yok, daracık oluyor hoş eskiden giremezdim şimdi girdim ama dar oldu.hatta eşim "ben böyle giydirmem" diyor sanki giyen var, sadece olacak mı diye denedim bi umut:)gittiğim düğün sahipleri kars'lı halayları 3 ayak ve çok yavaş beceremedim.zaten pek anlamam yozgat'lıyla evlendim evleneli her düğünde halay çekmekten az buçuk biliyorum.bu haftasonu çok kaçırdım tabii baskül anında cevap verdi...bakalım cuma günü neler olacak.bu aralar kuzey o kadar huzursuz ki dün sadece yarım saat uyutabildim öğle uykusu yok saat 17:40 -18:05 arası o kadar gece ise23-30-3:00 te kalktı saat 4:00 e kadar zor uyuttuk.sabah ise 6:45 ayakta çok uykusuzum gece kalktıklarını saymıyorum.oğlumun hayırlısıyla dişi çıkşa bide üşütmüş o kadar da dikkat ediyoruz burnu akıyor hapşırıyor ve çok öksürüyor öksürükten uyuyamıyor.artık yarın tekrar doktora gideceğiz.
kızlar ne zaman kesintisiz uyur kaç aylık olması gerekiyor emmiyor mama veriyoruz gece,birde hayırı ne zaman öğretmem gerekiyor şimdi yürüteçe biniyor allahım eli heryerde, bende bilerek toparlamıyorum cızz öğrensin diye göçebe gibi yaşamamak için ama bakalım napacağız?
inanmıyorum erkekler işte yaagünaydın 80-89 topiğin güzelleri
geçmişi şöyle bir gözden geçirdim herkes gayet iyi çok sevindim buna
bende bu sabah biraz daha iyiyim dün benim adam beni yine sinir etti
bi gün elimde kalcakdün kuaförüm gelmişti azcık tüy yolduk
o arada buzdolabını gördü nazlı abla buda sana anneler günü hediyesi olsun dedi
eşimde yanımızdaydı bende güldüm eşime döndüm muzafer dolap senden ve çocuklarımdan bana anneler günü hediyesi olsun dedim
beyefendi ne dedi beğenirsiniz valla sen benim anam değilsin neden sana hediye edeyimki eğer çocukların ediyorsa olur
bozulduğumu ve kızdığımı anlayınca ee istiyorsan öyle kabul et
istemem dedim gerek yok
geri zekalı ben onun anası olmayabilirim zaten böyle bişey diyen yok ama ben onun çocuklarının anasıyım bu yetmezmi :26: :26: gün boyunca feci bir baş ağrısıyla gezdim onun yüzündenbüyük oğluma anlatmış oğlumda baba zaten sen baştan gereksizlik etmişsin demiş cnm oğlum benim ayyy yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın
sana kocamaaannn birselam kızlar..
herkese muhteşem bir hafta diliyorum..
ne güzel güneş var..hava süper ...
ben de süperimmm
dopdolu, çok keyifli bir haftasonu geçirdim...nerdeyse hep dışarda ve irademle başbaşaydım ve hiç kaçaksız atlattım ya süperrrrr
cuma akşamı arkadaşlarla beylerbeyinde yemekteydim..
c.tesi sabah sarıyerde bir arkadaşa kahvaltıya gittim sonra ordan başka bir arkadaşa gittim eşim ve birkaç arkadaş daha geldi yemekler yendi içkiler içildi şarkılar söylendi oo önümde neler neler yendi ben hiiç kaçak yapmadım adam gibi yemem gerekenleri yedim sadece...
sonra sabah kalktık istinyeye kahvaltıya gittik yine bozmadım..bizimle yaşayan İzmirden İst a taşına bir rkadaşım var ona ev tuttuk geçen hafta mobilya beyaz eşya bakmak için akşam 21.00 e dek çarşı pazar dolaştık..baktım hiç benim yiyebileeğim şeyler yok tuttum kendimi..öle poğaça falan atıştırmadım akşam eve gelince sütümü içtim ..gece 12de de yattım..
hem gezdim hem birsürü işi hallettim hem de kaçaksız geçirdim bundna iyisi can sağlığı
geçmişe dönebildiğim kadar dönücem kızlar..
ben şimdilik kaçar çocuklara semsek hazırlıyıp fırına yolliycam
saat 11 de kapıcı gelcek almaya inşlh yetiştiririm
yoksam ayıp olcek hadi şimdilik öpüyom kızlar sizleri
bende tam bir keyif canavarıyımdırbahçe keyfimiohhhh valla ne cok özenmişimdir bahceli evlere. inş allahım bigün banada nasip eder. hava gerçekten cok güzel. bahçeyi geçtim balkon keyfi bile yapamıyorum. balkonlar dar onu geçtim cıksam az otursam mahalle rahat degil meraklılar cok. altta kv. cıkar gelir hemen görünce falan filan. bu güzel havada ev temizliyorum. bi süpür sil bi otur. canım cok sıkkın onu bile yapmak istemiyorum. topikte sessiz zaten
Banuş ben de maşa özürlüyüm bir türlü yapamıyorum ve hep bu işin çözümünün kaliteli maşadan geçtiğine inandım ki kuaförüm bunu kanıtlandı.. Maşa almak istediğimi söyledim, marka tavsiye etmesini istedim.Göstermek amaçlı taktı fişe inan 20 saniye durdu durmadı hemen ısındı bir bukle yaptı saçıma akşama kadar bozulmadan kaldı..
Şimdi durumlar düzelince ondan alacağım bende. Markasıda felix..Aslında hiç sevmediğim bir marka ama maşaları harika.. 35 liraya almış hiç bir şey değil aslında aklında olsun kuşum..
Ben de çok hevesliyim dalgalı saça
Teşekkür ederim edacım
selam kızlar
3 gunluk aradan sonra yine beraberiz.dedimya benim ufaklık parmağını gözüme sokmuştu.bandajladılar gözümü kornea yı yırtmış küçük yaramaz.biraz ağrılı ve karanlık bir süreç geçiriyorum.tedavi perşembeye kadar sürecek .perşembe günü size sonucu yazarım o güüne kadar sanırım fazla giremeyecğim nete kendinize iyi bakın sağlıklı ve hafif günler
izlemmm sobe..hoşgeldin...
slmmmmm
sanıırm bundan sonrada çok sıcak diye dırlancazzzz burası baydı bugün yani
gittikk ,geldik gesmelereee
sonra bird euzaktaki markete gittik çocuklarla
yediikleirm eriteyim diye
ama garip birr şey var bünyemdee yaa karnımda sürekli bir agrı ve şişlik varr
burcu şimsi snein çayını yapıp içicemmm
umarım faydası olur
tartıd aüdşme oldumu sende burcuuuuuuu
izlemmmm
seni görüyorum aşagıda ama
yazmadan çıkıyorsun artık
slmmmmm
sanıırm bundan sonrada çok sıcak diye dırlancazzzz burası baydı bugün yani
gittikk ,geldik gesmelereee
sonra bird euzaktaki markete gittik çocuklarla
yediikleirm eriteyim diye
ama garip birr şey var bünyemdee yaa karnımda sürekli bir agrı ve şişlik varr
burcu şimsi snein çayını yapıp içicemmm
umarım faydası olur
tartıd aüdşme oldumu sende burcuuuuuuu
izlemmmm
seni görüyorum aşagıda ama
yazmadan çıkıyorsun artık
smiley avındaydımm
delirtiyor benii
fazla grafik kullandınız yazısı
izlemmmmmm
cnmmm 5 çok yakıştı çizelgene kuuuuuuuuuu
birde şu çubuk kraker resmini eklesennneee yaa
kızlar bi çubuk görsünn
selamlar saygılar kızlar
geçmişi okudum herkes iyi çok şükür bir yaramazlık yok
pazar günü giremedim
eşimle, kalan rafları duvara monteledik
sonra bir çıktık sahile, toplamda 6 kilometre yürümüşüz
eşimin canı çıktı, bebek arabasını bile itemeyecek duruma geldi
ee adam alışık mı
çok güzel bir gün geçirdik, eve geldik, birde rafın üstünü yerleştirdim ben
yatak odama taktırmıştım, çok güzel oluyor raf, hem çok görsel duruyor
hemde herşeyi parfüm krem ıvır zıvır hepsini toplayıveriyor
bugünde dışardaydım, araba alım satım işi için, çok şükür bitti
38 beden pantolon denedim lcw de, tam oldu
ama tam sevinmedim, diğer markalarda da deniycem, tam sevinmek için erken[/COLOR]
anaa sadece montajamı 100 lira istiyorlar ya yuhh zaten kendii 200 liraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?