sana diğer markalarda da olur canım. olmasa bile süper görünüyorsun.:81::81::81:
Umarım toparlanırlar izlemcim..aklımız başımıza ya alışverişte geliyor zaten ya da fotoğraflarda
Remingtonu herkes çok övüyor ya yeni bir düzleştirici alırsam kesin remington olur...
Güle güle kullanın izloşum kazasız belasız..
Bence sen artık 38 olmuşsundur ama inan 40 da olsam kalça bel oranın çok iyi olduğu için harika görünüyorsun, hatta ben olsam 40'da kalırdım daha seksi
Ev tadilat işleriniz bitse de rahatlasanız artık, bende çok severim rafı
Ben foto sözü vermedim kiiii
70 olunca anca
Bu fotona zaten bayılmıştım hayallerimizin görüntüsü yandan sıfır göbek
Maaşallah kaptanım
Karşılarında iş bilen biri yok ya sallayıp dururlar artık, fazla istemişler bence ama neyse işiniz hallolsun artık :26:
Nihalcim hayran kaldım valla yürekten tebrik ederim iraden için
Amin canım, sağol
Yok nazlım bu tip hasret kalmaları ben de seviyorum dönüşü çok keyifli oluyor
Ama dükkanda tek başına kalmak çok zor, bir de bu bel ağrılarım başladı ya son günlerde ya tekrar başlarsa oturmaktan diye korkuyorum
Kuu o çorba diyette içilir mi hiç
Un var, şehriye var, margarin var püüü hayatta olmaz
Hırslanman tabi ki çok güzel..İnan o fotoğrafları görmek daha iyi çünkü aklımız başımıza geliyor..Ben eskiden hep kaçardım şimdi 2 kilo verince hemen çekiliyorum bakalım nasıl görünüyorum diye..Ben artık kaçmak istemiyorum o çok sevdiğim fotoğraflardan
Bak bu hafta listeye de gireceksin,harika bir başlangıç yap kendine ve inan her şeyden önce..Bu kadar kendini üzecek ne var :13:
Nazlım karbon diyeti hakkıyla yapılınca böyle güzel sonuçlar veriyor, normal yani hatta harika
en kısa zamanda darısı sizlerede cnm :)zilancım senin kilo cetvelini görmek dahi insana iiyi geliyor maşallah ne güzel
olur oda sabret azcık duraklama olcak mutlakageçmişin üzerindennn jet gibi geçtimm
aklımda kalmadı bişiyyy
sanırım zekiye artıdaaa sıkmacanını hafta sonundann çıkınca herkes öle oluyor cnmmm
nihalcimmm ii gezmelerrr
nazlım bence çok dgeilll ahhh ahhhh bırak 1 kiloyu 500 gr bilem hasret kaldım benn
birazdan çıkıcam çocukları hazrlayıp ,saç düzeleştiricimi annemd eunuttum
maşa yapayım dedimmm yine beceremeidm ne zmna ögrencme ben maşa yapmayı yaa
ooo köpeklerinmi var ne güzel çok severim köpekleri ama maalesef besleme şansımız yok çünkü yer müsait değilbugün hafta başı diye durgun herhalde ? neyse.. bende köpeklerimin bakımını yaptım bahçeleri yıkadım hava süper bugün belki öğleden sonra bahçe kayfi yaparız birazz..
bende böyle çok meraklı tiplere gıcık olurumbahçe keyfimiohhhh valla ne cok özenmişimdir bahceli evlere. inş allahım bigün banada nasip eder. hava gerçekten cok güzel. bahçeyi geçtim balkon keyfi bile yapamıyorum. balkonlar dar onu geçtim cıksam az otursam mahalle rahat degil meraklılar cok. altta kv. cıkar gelir hemen görünce falan filan. bu güzel havada ev temizliyorum. bi süpür sil bi otur. canım cok sıkkın onu bile yapmak istemiyorum. topikte sessiz zaten
oooo hayırlı olsun şekerimKızlar saçlarımı kestirdim süper oldu
Tam istediğim gibi kesti kuaförümü seviyorum ya
Gösterdiğim modelden biraz daha uzun olsun dedim birden cesaret edemedim ama yakıştığını gördüm ya bir dahakine aynı öyle kestireceğim..
Sıfırlandım yahu
süreklimi annenlerdesin :44: yoksa geçici bir durummu buokuldan sonra eve geldim sporum var hazırlanıp çıkıcam birazdan ama akşama annemdeyim yineee.. ay insan evini arıyor walla aslında herşey önüme gelio ama yinede insanın evi gibisi yok şu bahçe balkon muhabbetinden sonra benimde gözümün önüne geldi walla hava sıcak ama balkonunuz püfür püfür esiyor modunuz gayet ii keyiflisiniz çaylar içiliyor muhabbet ama ertesi gün mümkünse iş olmasın evde kalıp uyumak geç kalkıp öyle hazır bir kahvaltı olsaa......
aman güneşi de görmeyiverelim hemen tatil modu işte insan .............
ay ne güzel bayılırım uzun saça ama bakımı çok zor ondan cesaret edemiyorum fazla uzatmayagüle güle kullan canım..iyi günlerde..
benim de saçlarım belimde..
anca bebek yapınca falan keserim herhalde..
çok geçmiş olsun cnmselam kızlar
3 gunluk aradan sonra yine beraberiz.dedimya benim ufaklık parmağını gözüme sokmuştu.bandajladılar gözümü kornea yı yırtmış küçük yaramaz.biraz ağrılı ve karanlık bir süreç geçiriyorum.tedavi perşembeye kadar sürecek .perşembe günü size sonucu yazarım o güüne kadar sanırım fazla giremeyecğim nete kendinize iyi bakın sağlıklı ve hafif günler
cnm benim seni o kadar iyi anlıyorum kiyılmıcam ablacım daha yaşayamadıgım çok güzel duygular var
kıyafet denerken kabinde olması için zorlamamak
bu bana büyük geldi küçük bedeni varmı demek gibi mesela
bunlar için yılmıcam :93:
kız bir doktora görünseydin belkide gaz problemi vardır :44:slmmmmm
sanıırm bundan sonrada çok sıcak diye dırlancazzzz burası baydı bugün yani
gittikk ,geldik gesmelereee
sonra bird euzaktaki markete gittik çocuklarla
yediikleirm eriteyim diye
ama garip birr şey var bünyemdee yaa karnımda sürekli bir agrı ve şişlik varr
burcu şimsi snein çayını yapıp içicemmm
umarım faydası olur
tartıd aüdşme oldumu sende burcuuuuuuu
izlemmmm
seni görüyorum aşagıda ama
yazmadan çıkıyorsun artık
erkek milleti al birini vur ötekiniCANIM BAŞKALARI İÇİN GİYİNMEK KISMEN DOĞRU
ne kadar kafasına takmasada, bütün gözler üstündeyken sence ne kadar rahat olabilir
bu gözler acıyan bakışlar anlamında tabiki
buldular buldular ama çok zor buldular kıyafetlerini
evden 11de çıktık, yemin ki 9buçuktu sanırım eve girdiğimizde
ayaklarım mahfoldu, 42den yukarısı hiç tarzları değil
yada hep standart bedenlere gidiyor elleri
offff kabustu resmen
bayaa bi akıllarını başlarına getirdimbozuldular biraz ama napalımm
kızıımmmm ne ettinnnn
dana mı yiddiiiiinnn
keçi mi kemirdinnnnn ne ettin de bu kaa artıdasın laa
sen verirsin 3 günde merak etme
inşallahhh
yoğurtsuz yemeliydin
üstüne biraz baharat atabilirdin
ben sana bi türlü ne yaptığını anlatamadım, ama inşallah iyi sonuç alabilirsin
lapayı bişiyle yersen normal pilav yemiş gibi olursun
ama tek başına detox etkisi yapar...
sehercim anlatmazmıyım
ne diller döktümm
dank etmeyince etmiyor işte
bende hiiçççç seslenmiyordum artık, şimdi karar verdiler artık
görücez, kendi hayatları
adacımm hoşgeldin yaaa neden çekiniyordun aşkolsun
sanki biz doğuştan mı bu kilolardaydık,
yeniden dönmene sevindim, seni merak etmiştim çok
hadi baklımm tekrar azim azim azimmm
bende en sevdiğim yiyeceklerin başında gelir
kuru, taze farketmezzz
hertürlü yerüümmm
allah kabul etsin canım yaa
o öğrenciler için ne kadar önemlidir ne kadar sevinmişlerdir bilemessin
ellerine sağlık
geçmiş olsun tatlım
ben kaldırdım daha önce yetişeceği ne varsa
o dönemde anlamıyorlar
tv konsolunda bi tane bişiy kalmazdı önce
bütün cdleri hepsini kırdı
ama şimdi elleme bu cici deyince hiç ellemiyor
örtüleri bile ellemiyor artık
demem o kii, öğreticem diye kendini paralama
zamanı gelince anlıyorlar, kim ne derse desin
inanmıyorum erkekler işte yaa
deseki sen bana aslan ggibi 3 evlat verdin
buzdolabı az bile dese ne olur dimi
bu kadar mı düşünemezler bende anlamıyorum bazen
geçen bi yüzük ve küpe takımı aldım
beyaz kelebek
nasıl güzel mi dedim, biraz büyük deil mi diyor,
ayy dedim neresi büyük, ya diyor serçe parmağını keser diye düşündüm de ondan diyor
merak etme kesmez ddim, bi dahaki sefere bu kadannn ince düşünme kocacım didim
sana kocamaaannn bir
semsek ne kuuu
bende tam bir keyif canavarıyımdır
balkon bahçee bayılırım yayıla yayılaa keyif yapmaya
allah nasip etsin canım gönlündekini
benimki remington
memnunum çok
ooffff çok gelmiş olsun toprağımmm
o kadar mı şiddetli denk geldi yaaa
allah korumuş yanii
hoşbuldumm
ayy geçmişi cevaplamaktan helak oldum ayol
deliiiayyy çok dolmuşumm
şuu tesisatçılara gıcığım alayına
ne nazlılar yaa, bir meşguliyet, bir havalar
ulen takacağınız bir banyo dolabı 3 haftadır mee'letiyorlar yahuu
hepsi öyle, kime söylesek, 1 hafta 2 hafta sonra diyor :84:
cuma günü, başka birine söyledim gelip bakalım dedi
gene gelmedi, bugün gene gittim hani gelecektiniz diye
ee geldik zili çaldık yoktunuz
ulen siz geleceksiniz diye tuvalete bile gitmedim zili duymam diye
3 haftadır salonun ortasında dolap, orayı da düzenleyemiyorum
reglimde yaklaştıı, acayip sinirliyim, eşimi aradım bu tesisatçılar elimi kana bulayacaklar
gel şu işi hallet dedim
bak hapise bana don gömlek getirsin haa dedim
en sonunda geldi haspamm, 100liraya takarım dedi
ben az fazla diye çene yaptım ama eşim, başka şu parası bu parası istemiyceksen tamam dedi
yarın gelecek bakalım
benden haber alamassanız şu tesisatçıyıı vurup hapise girdim dimektirr
hakkınızı helal edin
cnm nerelerdesin bizde seni çok seviyoruzz
bu tarz olaylar hırsımı arttırırdı inşlh sendede öyle olur cnmslm kızlar bu gün gercekten cok mükemmel bir hava vardı arkadaşla cıktık gezdik alışveriş mekezini ne denediysem igrenç bile olmadı o derece yanı cok kötüyüm kızlarbende bütün paramı takıya yatırdım
İyi geceler kızlar
Yatmadan bir bardak da süt içerim harika olur..
Ne kadar çok seviyorum ya tam süt çocuğuyum
Yarın güzel bir gün olsun
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün çok mutluyumbaskülde tamıtamına 64 rakamını gördümm bu demek oluyorki Allahın izniyle cumaya bomba gibi geliyorumm :92::92::92::92::92::92:92::92:63lere merhaba dicem inşallahhhh bundan daha motive edici bişey varmı kızlarrrrr uçuyorummmmmmmmm
tebrikler canım Allah istediğin kilona ulaştırsın orda sabit kılsın, umarım bende senin gibi yapabilirim
çok teşekkür ederim cnmher yeni bir rakama geçince bu heyecanı yaşıyorum ama 5li rakamlara yaklaştıkça çok başka bir heyecan yaşıyorum..içim kıpır kıpırr..sende verirsin cnm yeterki azimli ol ve bu işin peşini bırakma..acele etme sakın..ve kaçamak yaptıqın günlerde diyetim bozuldu diye kendini bırakma..ertesi günün yeni birgün yeni bir başlangıç olduqunu sakın unutma..gerisi gelir canım..
Merhaba Canim ..
Kilo Vermissin Tebrik Ederim ..
Bi Sorum Olacakti .. 15.Agustosa Kadar 58 Kilomu Olmak Istiyorsun ?
Merakimi Mazur Gör Ama Cok Ilgimi Cekti ..
selam kızlar
3 gunluk aradan sonra yine beraberiz.dedimya benim ufaklık parmağını gözüme sokmuştu.bandajladılar gözümü kornea yı yırtmış küçük yaramaz.biraz ağrılı ve karanlık bir süreç geçiriyorum.tedavi perşembeye kadar sürecek .perşembe günü size sonucu yazarım o güüne kadar sanırım fazla giremeyecğim nete kendinize iyi bakın sağlıklı ve hafif günler
Kızlar saçlarımı kestirdim süper oldu
Tam istediğim gibi kesti kuaförümü seviyorum ya
Gösterdiğim modelden biraz daha uzun olsun dedim birden cesaret edemedim ama yakıştığını gördüm ya bir dahakine aynı öyle kestireceğim..
Sıfırlandım yahu
çok teşekkür ederim cnmher yeni bir rakama geçince bu heyecanı yaşıyorum ama 5li rakamlara yaklaştıkça çok başka bir heyecan yaşıyorum..içim kıpır kıpırr..sende verirsin cnm yeterki azimli ol ve bu işin peşini bırakma..acele etme sakın..ve kaçamak yaptıqın günlerde diyetim bozuldu diye kendini bırakma..ertesi günün yeni birgün yeni bir başlangıç olduqunu sakın unutma..gerisi gelir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?