80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar nasilsiniz

cok özür diliyorum, hic giremedim bir kac gündür evde cok büyük problem yasadik,
atlatmak üzereyiz insallah... yeni bi sorun patlak vermese...

özledim sizler canimlar ya

lavita bunun için özür dilemene gerek yok canım sen zaten sorunlar yaşamışsın girememen normal
inş bidaha yaşamazsınız aynı şeyleri canım geçmiş olsun:1no2:

ben geldiiiiiim
ögle tatiline ciktiim veee babacigimaaa güzeel fiyakali bi cakmak aldim :) ve sportif bir Tshirt :) genc babacigima hehe..... cok sevinir kesin... KENDI PARAMLa aldimya ondan :)

ne yapiyorsunuz bakiyimmm

sevdemer canimla kavga ettik ama biraz büyüktü, artik inceldigi yerden kopsun dedik ama simdi iyiyiz toparlanioruz :)

gecmiste yazmamisdim zaten, sadece bebegime rica etmisdim gelemicemini bildirsin die
lavitam canım selmaylada dün seni konuştuk sensiz tadı yok sen hiç biryere ayrılma kendini üzme canım olur böyle şeyler

lavita bunun için özür dilemene gerek yok canım sen zaten sorunlar yaşamışsın girememen normal
inş bidaha yaşamazsınız aynı şeyleri canım geçmiş olsun:1no2:

fleksim canim cok tesekkür ederim gecti ve bir daha dönmez umarim,
hic birimiz yasamiyalim böyle zor ve skntlili günler bize gülmek yakisior :)

lavitam canım selmaylada dün seni konuştuk sensiz tadı yok sen hiç biryere ayrılma kendini üzme canım olur böyle şeyler

cerenim bitanem yerim kiz seni, selmamimda :))
canim benimde aklim hep sizdeydi ya bi yandan kavga ederken bi yandan giremedim icin üzülüyordum gecti ama burdaim. bundan sana ayrilmam bir daha izci sözü:)

sevdemer canım ben de çok isterim yürümeyi ama 1 yaşında kızım var onu bırakamıyorum..ancak uyutursam veya anneme bırakırsam çıkabiliyorum..eşim kilolu değil malesef benim 5 katımı yer ama almaz..
lavitacım canım üzüldüm yaşadıklarına..inşallah yoluna girer..
flatliners inşallah hamilesindir canım..senin adına çok sevinirim..haberlerini bekliyoruz..

cerenim bitanem yerim kiz seni, selmamimda :))
canim benimde aklim hep sizdeydi ya bi yandan kavga ederken bi yandan giremedim icin üzülüyordum gecti ama burdaim. bundan sana ayrilmam bir daha izci sözü:)

lavitaamm, her ne olduysa takma kafanaa:teselli:

dün yediklerimi yazamamıştım akşam misafirim vardı
sbah--1 d k ekmek,1 h yumurta,1 kk peynir.5 zeytin,dom,sltlk
ara--unutuum
öğle--4 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
ara--1 kaşık puding,yarım elma
akşam---salata
ara--1 çatal börek,2 çatal yaş pasta
30 dak da olsa yürüyüş yaptım
bu akşam da yemeğe misafirlerimn var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…