günaydin kizlar nasilsiniz
cok özür diliyorum, hic giremedim bir kac gündür evde cok büyük problem yasadik,
atlatmak üzereyiz insallah... yeni bi sorun patlak vermese...
özledim sizler canimlar ya
merhaba kızlar merve scapula nasılsınız
ben geldiiiiiim
ögle tatiline ciktiim veee babacigimaaa güzeel fiyakali bi cakmak aldim :) ve sportif bir Tshirt :) genc babacigima hehe..... cok sevinir kesin... KENDI PARAMLa aldimya ondan :)
ne yapiyorsunuz bakiyimmm
lavitam canım selmaylada dün seni konuştuk sensiz tadı yok sen hiç biryere ayrılma kendini üzme canım olur böyle şeylersevdemer canimla kavga ettik ama biraz büyüktü, artik inceldigi yerden kopsun dedik ama simdi iyiyiz toparlanioruz :)
gecmiste yazmamisdim zaten, sadece bebegime rica etmisdim gelemicemini bildirsin die
iyiyim ablacım sen nasılsın
aylin fleks merve nasılsınız
aylin fleks merve nasılsınız
tesekkurler ıyıyım canım sen nasılsın profılıme resım eklemek ıstıyorum ama yapamadım yaa
lavita
umarım herşey istediğin gibi olur,yaşamda mutlu olmak kadar üzülmekte var.mutluluğun daim üzüntülerin anlık olsun hayatım sıkma canını:)
lavita bunun için özür dilemene gerek yok canım sen zaten sorunlar yaşamışsın girememen normal
inş bidaha yaşamazsınız aynı şeyleri canım geçmiş olsun:1no2:
yidir sabahtan beri mutfaktaydım dalma yaptım karnıyarık yaotım ve yoruldum selma geldi oturuyoruz cay iceceztesekkurler ıyıyım canım sen nasılsın profılıme resım eklemek ıstıyorum ama yapamadım yaa
lavitam canım selmaylada dün seni konuştuk sensiz tadı yok sen hiç biryere ayrılma kendini üzme canım olur böyle şeyler
cerenim bitanem yerim kiz seni, selmamimda :))
canim benimde aklim hep sizdeydi yabi yandan kavga ederken bi yandan giremedim icin üzülüyordum gecti ama burdaim. bundan sana ayrilmam bir daha izci sözü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?