80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İş yoğunluğundan dolayı forumdan geri kaldım.. Evet canım 15 Ağustos'a kadar 58'e inmek istiyorum :) :)

Beni Yanli$ Anlama Canim Ama 3.Ay Gibi Bi Sürede 25. Kilo Vermek Biraz Riskli ..
Ilk Kilolar Cabuk Gidiyor .. Hatta 2.$er 3.er Gidiyor ..
Ama Sonra Duraklama Dönemine Giriyorsun Ve Nerdeyse 2-3 Hafta Sabit Kaliyorsun ..
Yani O Yüzden Seni Demotive Etmek Istemiyorum Ama Önce Bi 70.Lere Koy Hedefini ..
58.Cok Uzun Bi Yol Olmus .. Heleki 3.Ay Icerisinde ..

Ben 11.Martta Basladim Diyete ve 23.Kilo Fazlaligim Vardi ..
Hedef Tarihimi 1.Eylül Yaptim Ki Bu 5.Aydan Fazla Bi Sürec .. Ama Daha Saglikli ..
Cünkü Aldigim Kilolar 2.Günlük Kilolar Degil Nerdeyse Tüm Ömrümce Aldigim Kilolardan Kaynaklaniyor Ve Bunu 3-4 Ayda Vermek Imkansiz .. Versem Bile Sagliksiz ..

Bende Önce 65.Yaptim Hedefimi Ki Sadece 12-13 Kilom Kaldi Suan ..
Sonra 60 Yapacagim Hedefimi En Sonda Duruma Göre 55. Yapmayi Düsünüyorum ..

Yani Yavas Yavas Kat Etmeye Calis Yollari Ki Kalici Kilo Verebilesin

Umarim Seni Kirmamisimdir Tatlim Cünkü Öyle Bi Niyetim Yoktu

Son düzenleme:

günaydın canım bende seni bekliyorum sabahtan beri hoşgeldin
adın ne bu arada benim adım tuba
kahvaltını es geçmemiş iyi etmişsin
bir arkadaşım kahvaltı hazırlama sorununa activa anın yoğurdunı bana da tavsiye etti hatta haftasonu dolabıma bir tane bırakıp gitti. Acil durumlar için dolapta olsa mı diye düşünüyorum

bu arada raporları nasıl yapalım?yediklerimizi mi yiyeceklerimizi mi söyleyelim ha birde kilo çizelgesi yapsana sen de bir tane ben bugün yaptım kör topal iyi oluyor insana heran bişeyleri hatırlatan bi çizelge iyi oluyor

wallahii artık ben bişiy demiyorum

anofel sana daha öncede yazdım ama
sen her mesaj yazdığında, avatarındaki resminden
seni çok kötü durumda gibi algılıyorum
ağrın var gibi

avatarını daha neşeli bişiy yapsana canım, kendi moralini de düzeltir kesinlikle

kızlar aranızda b-fit salonlarına giden varmı memnun kaldınızmı ben çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi b-fit benzeri shapes women var dün deneme seansına girdim gayet keyifliydi yarım saat ama yinede karar vermedim siz ne dersiniz

deryaa geç kalmışsın kuşumm
tükanı açamadın mı daha bugün :92::92:

banuuuuşşşşşş sen nirdesin kuuu

aneeemmmmmmm nerde bu millet nerde bu devlett

sena tebrik ederim, 5leri de görürsün en kısa zamanda inşallah :82:

izmirde de çok yaygın denizcim, yarım saatlik bir seans sanıyorum
gidenler memnun ama
istersen netteki yorumları da bir oku

izmirde de çok yaygın denizcim, yarım saatlik bir seans sanıyorum
gidenler memnun ama
istersen netteki yorumları da bir oku

izlemcim okudum ama kafam karıştı kimi aletler oyuncak gibi demiş kimi çok memnun.ben b-fit benzeri shapes woman a gideceğim.evde tek başıma yapamıyorum spor salona gidersem bi disiplin gelir diye düşündüm engüzel yanıda saatleri bana uyuyor iş çıkışı kızımı almadan yarım saat spor yapacagım ve evimin bir üst sokagı.heryanım lömbür lömbür bu sarkıklık artık canımı çok sıkıyor.fiyatları normalda 1 ay 99 ama şuan kampanya var 4 ay aylıgı 65 e geliyoırda.gidermiyim düzenli o var işte sonra parama yazık olacak diye düşünüyorum aman kararsız kaldım ne yapsam izlemmm

kesinlikle git derim,cünkü bende cok tembel bi insanim evde spor yapamiyodum salona yazildim 2 3 hafta düzenli gittim,simdi bagimlilik yapti gitmeden duramiyom :) hatta nevde platese bile basladim :)

haklısın canım avatarı koyduğum sıralar gerçekten kötüydüm değiştiricem

kesinlikle git derim,cünkü bende cok tembel bi insanim evde spor yapamiyodum salona yazildim 2 3 hafta düzenli gittim,simdi bagimlilik yapti gitmeden duramiyom :) hatta nevde platese bile basladim :)

canım ben bütün gün masa başı çalışıyorum bu sene heryanım agrıyor kaslarım çok zayıf ve bende çok tembelim spor konusunda.valla dün yarım saat beygir gibi koşturmkatan beynim bile boşalmış o an nasıl gevşedim anlatamam.yarın bi arkadaş var oraya giden onunda fikrini alacagım bakalım ne diyecek

nihalcim biz anneme anneler gününde 1 aylık akapunktur almıştık.dün ilk haftasının sonucunu aldı şeker tansiyon guatr olmasına ragmen ilk hafta 1.900 gr. vermişhemde hepsi yagdan gitmiş doktoru sonuç harika demiş 106.900 le başlamıştı inşallah bir ay sonunda ikili rakamlara düşer.çok motive olmuş sonucu duyunca. inşallah akapunktur annemdede işe yarar canım

günaydın kızlaaaarrr ... bugün motivasyoonum biraz düşük ya 20 günde anca 1 kg verdim daha da veremiyorum.. ne olucak benim halim ?? :84: artık akşamlarıda evde spor yapmaya başladım karın hareketleri çalışıyorum hiç kilo vermeden durgunluk yaşayan oldumu aranızdaa?????

eger kaçamaksız saglıklı bi diyet yaptıgın halde veremiyorsan bence bi doktora gidip troit hormonlarına baktır canım

canım bol su içiyor musun birde kuru kayısı gibi metabozlimayı hareketlendirecek şeylerde al, verirsin sakın vazgeçme, bak 20 gün kilo almamışsın az da olsa vermişssin sabret bakarsın birden hızla gitmeye başla moralini bozma canım

eger kaçamaksız saglıklı bi diyet yaptıgın halde veremiyorsan bence bi doktora gidip troit hormonlarına baktır canım

bu sabah ki yağda yumurta ve 3dilim ekmek dışında kaçan bişey olmadı bol su içiyorum özelliklede bu hafta 2,5 3 lt den aşağı su hiç içmedim bol bol wc ama evet şu troit konusuna bi baktırıcam .. zaten beni gören herkes sende guatr mı var? diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…