İş yoğunluğundan dolayı forumdan geri kaldım.. Evet canım 15 Ağustos'a kadar 58'e inmek istiyorum :) :)
selam kızlar ..herkese günaydın..
OOOFFF ÇOK YOĞUNUM GEÇ KALKMIŞIM ZATEN UYUYAKALMIŞIM SERVİSİN ALIŞ SAAİNDE KALKTIM EVDEN NAISL ÇIKTIM BİLMİYORUM..ama sandviçimi yapıp çıktım valla:)
hala ayılamadım bugün naısl geçcek bilemiyorum..
Günaydın herkesee
artık sıkıldım her tartıldımda 8li rakam görmekten
ve karar verdim perşembe günü bende o gün tatil günüm oldugu için
prinç lapası yapacagım tabi benide kabul ederseniz
bu sefer tam anlamıyla dogru olarak yapıcam
menüm hazır bile şu şekilde olacak
sabah prinç lapası sonra 5i bi yerde 2 saat sonra 1 tane kivi öglede lapamdan
çayım ve akşamda lapa ve 1 kivi yiyecegim
o gün yiyenim 1 yaşına gircek ve dogum günü olucak
pastadan kibrit kutusu kadar alıcagım başkada yemeyecegim 2.5 3lt de su içecegim
nasıl sizce iyimi menüm kivide detoks etkisi yarattıgı için yiyecegim
kızlar aranızda b-fit salonlarına giden varmı memnun kaldınızmı ben çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi b-fit benzeri shapes women var dün deneme seansına girdim gayet keyifliydi yarım saat ama yinede karar vermedim siz ne dersiniz
izmirde de çok yaygın denizcim, yarım saatlik bir seans sanıyorum
gidenler memnun ama
istersen netteki yorumları da bir oku
izlemcim okudum ama kafam karıştı kimi aletler oyuncak gibi demiş kimi çok memnun.ben b-fit benzeri shapes woman a gideceğim.evde tek başıma yapamıyorum spor salona gidersem bi disiplin gelir diye düşündüm engüzel yanıda saatleri bana uyuyor iş çıkışı kızımı almadan yarım saat spor yapacagım ve evimin bir üst sokagı.heryanım lömbür lömbür bu sarkıklık artık canımı çok sıkıyor.fiyatları normalda 1 ay 99 ama şuan kampanya var 4 ay aylıgı 65 e geliyoırda.gidermiyim düzenli o var işte sonra parama yazık olacak diye düşünüyorum aman kararsız kaldım ne yapsam izlemmm
wallahii artık ben bişiy demiyorum
anofel sana daha öncede yazdım ama
sen her mesaj yazdığında, avatarındaki resminden
seni çok kötü durumda gibi algılıyorum
ağrın var gibi
avatarını daha neşeli bişiy yapsana canım, kendi moralini de düzeltir kesinlikle
kesinlikle git derim,cünkü bende cok tembel bi insanim evde spor yapamiyodum salona yazildim 2 3 hafta düzenli gittim,simdi bagimlilik yapti gitmeden duramiyom :) hatta nevde platese bile basladim :)
anofel sana daha öncede yazdım ama
sen her mesaj yazdığında, avatarındaki resminden
seni çok kötü durumda gibi algılıyorum
ağrın var gibi
avatarını daha neşeli bişiy yapsana canım, kendi moralini de düzeltir kesinlikle
günaydın kızlaaaarrr ...bugün motivasyoonum biraz düşük ya 20 günde anca 1 kg verdim daha da veremiyorum.. ne olucak benim halim ?? :84: artık akşamlarıda evde spor yapmaya başladım karın hareketleri çalışıyorum hiç kilo vermeden durgunluk yaşayan oldumu aranızdaa?????
günaydın kızlaaaarrr ...bugün motivasyoonum biraz düşük ya 20 günde anca 1 kg verdim daha da veremiyorum.. ne olucak benim halim ?? :84: artık akşamlarıda evde spor yapmaya başladım karın hareketleri çalışıyorum hiç kilo vermeden durgunluk yaşayan oldumu aranızdaa?????
eger kaçamaksız saglıklı bi diyet yaptıgın halde veremiyorsan bence bi doktora gidip troit hormonlarına baktır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?