80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eger kaçamaksız saglıklı bi diyet yaptıgın halde veremiyorsan bence bi doktora gidip troit hormonlarına baktır canım

bu sabah ki yağda yumurta ve 3dilim ekmek dışında kaçan bişey olmadı bol su içiyorum özelliklede bu hafta 2,5 3 lt den aşağı su hiç içmedim bol bol wc ama evet şu troit konusuna bi baktırıcam .. zaten beni gören herkes sende guatr mı var? diye soruyor

eger kaçamaksız saglıklı bi diyet yaptıgın halde veremiyorsan bence bi doktora gidip troit hormonlarına baktır canım

bu sabah ki yağda yumurta ve 3dilim ekmek dışında kaçan bişey olmadı bol su içiyorum özelliklede bu hafta 2,5 3 lt den aşağı su hiç içmedim bol bol wc ama evet şu troit konusuna bi baktırıcam .. zaten beni gören herkes sende guatr mı var? diye soruyor

hoşbulduk cnm

izlemcim hoşbulduk tşk ederim

deryacım saçlarını güle güle kullan

selma tuba ben de nihal..memnun oldum canım..
ben sabah sabah yoğurt yiyemem ya zaten sevmiyorum artı ben kahvaltıyı çok severim sabah 5 de evden çıksam da kahvaltısız çıkmam ..
bugün yanımda getirdim çünkü 40 dk geç kalktım ondan..
çizelge yapcam da ne zaman burdna yapamıyorum diye biliyorum bizim şirkette açılmıyordu ama denerim..akşam evde çok işim var nete giremem istersen tatildne dönüşteki cuma günkü kiloma göre yaparım olur mu..
bir sonraki gün sabah dünkü menüyü yazalım bence çünkü ben yazıyorum menüyü am aakşam değişiyor falan ne dersin..?
bu arada kızlar biz tubayla masabaşı çalışanlarda kapışıyoruz da..ben burda da olduğunu daha dün farkettim..ne kadar dalgınım yaaa..

tamam canım sen git temiz altınoluk havasında bol oksijenle yak yağlarını bende zaten daha çok gündüzleri girebiliyorum bencede dünün menüsü daha sağlıklı olur kaçak göçek ne varsa listede gözükmüş olur. Bu cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum yarın, bugünün menüsünü veririrz birbirimize sonrasında sende tatile çıkacaksın pazartesi daha düzenli başlarız tokuşmaya tokuşurken erimeye

sen benden öndesin canım valla benim hızlanmam lazım..
selmayla da kapışıyoruz burda..
ay evet ya naısl ihtiyacım var anlaamam sana tuba..çok yorgunum..
orda insanın iştahı da açılıyor da yok yemicem..
ama bu öğlen yanımda getiremediğim için baktım yemekhane menüsüne ızgara var salata alırım ama bir de dondurma cup oluyo ya algidanın minicik ondna yicem 2 aydır dondurma sayıklıyorum ..çok canım çekiyor yicem o nedenle zaten bir top kadar falan oluyor onlar minicik..söylim de üstümde kalmasın

afiyet olsun ye tabiki canım canın o kadar istemiş yalnız öğleden sonra ara öğün olmasın tamam mı canım dondurmayı aradan say,
sahilde yürüme şansın olursa bol bol yürü ayy nasıl özledim altınoluğu burnumda tütüyor ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz tekrardan

çok büyük motive eksikliğiyle canım kk ye girmek bile istemedi yazda geldi ama bende ki istek gitti noldu anlamıyorum karbon filan bakmadım kaçgündür eski düzenime dönemem gerekyoksa giden yağların gelmesi ihtimalini düşünemiyorum
bugün normal diyetime döndüm karbonu bıraktım havalar sıcak olunca çekilmiyor spor hele nedense hiiiiiiiiiiiiç yapmak istemiyorum
noldu bana ya :84::84::84::84:

merhaba bende yeni başladım diyete demicem çünkü o psikolojide ben bişiy veremiyorum :) dikkat etmeye çalışıyorum diyelim şu an 86 kilo civarındayım belki birkaçyüz gram aşağıda falan hadi başarılar hepimize...

Son düzenleme:
tabi tabi yürücem hatta annem dün denize girdiler mayonu al da gel dedi ay anne dedim bu halimle nasıl gireyim ya kimse yok biz bizeyiz dedi ben de girem sanırım ya dayanamam hiç denize..
sabah akşam yürüyüş yapmayı planlıyorum zatn canım güzel fırsat..bir de yüzdüm müydü tamam işte..
evet evet dondurma ara sayılır ama akşam aram yerine sayıcam çünkü akşam 19.15 den önce eve gidemediğim için çok acıkırım..

sakın ha moralini bozma canım.sabah erkenn kalkabiliyorsan serinde yap sporunu sıcakta zor olur gerçekten ama takılma kilollarına pozitif enerjini de sakın kaybetme canım...git bir soğuk duş al kendine gel..ve unutma ne demişti deniz...
kilo alınır, kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır.Ama ne zaman ki azim durur,orada hdeften geriye doğru kaçış başlar..

hoşgeldin canım aramıza..ben nihal..zaten hiçbirimiz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğrenmeyeve uygulamaya çalışıyoruz..çok güzel kilo veren arkadaşlarımız var onlar da bize destek oluyorlar sakın burdan ayrılma...

tebrikler canım Allah istediğin kilona ulaştırsın orda sabit kılsın, umarım bende senin gibi yapabilirim

Amin Tuba'cigim amin, hepimizi insaAllahhh:78:

Seher canim gelip gecici diyet krizleri artik bunlar..

Inan her birimizde zamana dayali ama gecmis, ama simdi yasadik galiba..

Motive olarak duraklama zamani diye adalandirdim kendi adima bunu

Hic sikinti yapma canim kendine, havalardandir bu durum,

Kiminle konussam herkes miskin, herkes bahar yorgunlugunda..

Umarim en kisa zamanda gecer canim bu halin

Aramiza hosgeldin canim.

Kendini nasil hazir hiisediyorsan o duruma sok kendini o zaman.

Ama kafadan hazir olmadigin sürece kesinlikle Diyet adini koyma aklina..

Bol boll iradeli günler...

Daha kahvalti yapmadim, azicik yapsam iyi olur yahu sanki gözümün önünde yemekler ucusuyor..

Bu arada 4 gün doldu yine su zikkim wc'ye cikamama konusunda..

Son düzenleme:

Hoşbulduk bende Bediş. umarım bizde onlardan oluruz :)

hayatımda bu kilolara ilk defa çıktım çok berbat hep kiloluydum ama bu kadarıda fazla dedim birde 15 aylık evliyim çocuk isteğide belirdi ee vermek lazım dedik:)

bu arada kabızlık sorunu küçüklüğümden beri çektiğim bir derttir yakın zamanlardan beri yaptığım birşey var çözüm oldu yemeklerin yanında falan mutlaka 1 tabak yeşillik yemek yani maydanoz nane dereotu tere roka vb yeşillikler işimi çok kolaylaştırdı tavsiye ederim.

SELAMM kızlar... egenin doğum gününü yaptık pazar günü,sıcak samimim çok hoş bir doğum günü partisi oldu ,ege de çok şımarıktı bütün ilgi üzerinde ,bütün bakışlar üzerinde farkındaydı bunun ve yapmadığı şaklabanlık kalmadı...neyse atlattık hayırlısı ile ..bu sene çok rahattım ilk doğum gününde baya bir kasmıştım birde ne yapaıcam nasıl yapıcam karışmıştı hep bu sene çok rahattım ve bir aksilik olmadan geçirdik bakalım..daha nicelerine inşallah sağlıkla diyorum...cuma günü k.maraş a gidiyoruz eltimlere,ev almışlardı hemde uzun zamandır gidememiştik artık bir gitmemiz gerekiyordu..ilk defa ege ile ototbüz yolculuğu yapıcaz bakalım nasıl olucak rezil olmayız inşallah yaa... bu arada ne yedim ne içtim hiç hatırlamıyporum dikkat etmedim hiç,işin o kısmına konsatre olamadım ..ama bitki çaylarımı yeşilçaımı içemedim bu neden le vc sorunum oldu ..şimdi 5 i bir yerddemi içiyorum..bakalım ..eeee sizler neler yaptınız kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..:)

İLKAYCIM nice mutlu yaşlarını hep birlikte kutlayın işallah canım..Şİmdiden iyi yolculuklar çocukla zor oluyodur otobüs yolculuğu önceden otobüste olan çocuklar ağladı mı falan deli olurdum artık yaş aldık ya daha anlayışlı oluyorsun... ama ben en çok o bebelere üzülüyom çok sıkılıyorlar çünkü...ama napacaksın biryerlere de gitmek gerek..işallah hep uyur yolda

O bendede var maalesef, benim ezeli hiiiccccc yalniz birakmayan düsmanim olur kendileri..

Canim, Rabbim saglikli uzun huzurlu yillar, yaslar nasip eylesin yakisikliya..

Allah kolaylik versin gercekden zor oluyor otobüs yolculugu bebislerle.

Umarim cok rahat ve SINITISIZ gecer yolculugunuz,

Bende suan Dogadan Form'un 5'1 yerdesini iciyorum ama icindeki kekik tadi beni mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…