eger kaçamaksız saglıklı bi diyet yaptıgın halde veremiyorsan bence bi doktora gidip troit hormonlarına baktır canım
eger kaçamaksız saglıklı bi diyet yaptıgın halde veremiyorsan bence bi doktora gidip troit hormonlarına baktır canım
canım bol su içiyor musun birde kuru kayısı gibi metabozlimayı hareketlendirecek şeylerde al, verirsin sakın vazgeçme, bak 20 gün kilo almamışsın az da olsa vermişssin sabret bakarsın birden hızla gitmeye başla moralini bozma canım[/QUOTE
kuru kayısı bunu denicem bu tarzda başka önerileriniz varmı???
cnm kızının doğum günü kutlu olsun rabbim hayırlı ömür nasip etsin
adacım aramıza hg tatlım :79:
baharnaz doğum yapmışsın cnmbebeğini sağlık mutluluk ve huzur içinde büyütmen dileğiyle
amin canım çok teşekkür ederim cümlemizin evladına inş.
semacım sagol canım seninkilerede inş...
tam destek full destek diyosun yani sagol güzelimm
teşekkür ederimm arzucum çok sagolasın inşş. canım inş.. valla sevindim ne yalan söyliyim:81:
teşekkür ederim canım sibeldin dimi?çok incesin çok kibarsın valla herkesin evladı kendine güzeldir ama maşallahh bir kızım var dünyalarr güzeli herkes bu kızın fotolarını ajanslara gönder iki günde meşhur olur diyolar ayy hiç yaparmıyım eşim beni keser valla tekrar sagol güzelim
evet sibel cnm
yasemincim teşekkür ederim güzelim cokk sagol aaaa bugun senındemı dogum gunun iyiki dogdun canım.... happy bird day too you, happy bird day too you , happy bird day ,happy bird day ,happy bird day too youuuuuuuiyiki dogdunnn canımmm
nurancımmm sagol canım amin amin amin inşş. canım rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın inş. düşmanım bile olsa yuvasında huzuru olsun benden uzak olsunnsagoll canım benım
günaydın canım bende seni bekliyorum sabahtan beri hoşgeldin
adın ne bu arada benim adım tuba
kahvaltını es geçmemiş iyi etmişsin
bir arkadaşım kahvaltı hazırlama sorununa activa anın yoğurdunı bana da tavsiye etti hatta haftasonu dolabıma bir tane bırakıp gitti. Acil durumlar için dolapta olsa mı diye düşünüyorum
bu arada raporları nasıl yapalım?yediklerimizi mi yiyeceklerimizi mi söyleyelim ha birde kilo çizelgesi yapsana sen de bir tane ben bugün yaptım kör topal iyi oluyor insana heran bişeyleri hatırlatan bi çizelge iyi oluyor
tamam canım sen git temiz altınoluk havasında bol oksijenle yak yağlarını bende zaten daha çok gündüzleri girebiliyorum bencede dünün menüsü daha sağlıklı olur kaçak göçek ne varsa listede gözükmüş olur. Bu cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum yarın, bugünün menüsünü veririrz birbirimize sonrasında sende tatile çıkacaksın pazartesi daha düzenli başlarız tokuşmaya tokuşurken erimeyeselma tuba ben de nihal..memnun oldum canım..
ben sabah sabah yoğurt yiyemem ya zaten sevmiyorum artı ben kahvaltıyı çok severim sabah 5 de evden çıksam da kahvaltısız çıkmam ..
bugün yanımda getirdim çünkü 40 dk geç kalktım ondan..
çizelge yapcam da ne zaman burdna yapamıyorum diye biliyorum bizim şirkette açılmıyordu ama denerim..akşam evde çok işim var nete giremem istersen tatildne dönüşteki cuma günkü kiloma göre yaparım olur mu..
bir sonraki gün sabah dünkü menüyü yazalım bence çünkü ben yazıyorum menüyü am aakşam değişiyor falan ne dersin..?
bu arada kızlar biz tubayla masabaşı çalışanlarda kapışıyoruz da..ben burda da olduğunu daha dün farkettim..ne kadar dalgınım yaaa..
tamam canım sen git temiz altınoluk havasında bol oksijenle yak yağlarını bende zaten daha çok gündüzleri girebiliyorum bencede dünün menüsü daha sağlıklı olur kaçak göçek ne varsa listede gözükmüş olur. Bu cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum yarın, bugünün menüsünü veririrz birbirimize sonrasında sende tatile çıkacaksın pazartesi daha düzenli başlarız tokuşmaya tokuşurken erimeye
sen benden öndesin canım valla benim hızlanmam lazım..
selmayla da kapışıyoruz burda..
ay evet ya naısl ihtiyacım var anlaamam sana tuba..çok yorgunum..
orda insanın iştahı da açılıyor da yok yemicem..
ama bu öğlen yanımda getiremediğim için baktım yemekhane menüsüne ızgara var salata alırım ama bir de dondurma cup oluyo ya algidanın minicik ondna yicem 2 aydır dondurma sayıklıyorum ..çok canım çekiyor yicem o nedenle zaten bir top kadar falan oluyor onlar minicik..söylim de üstümde kalmasın
tabi tabi yürücem hatta annem dün denize girdiler mayonu al da gel dedi ay anne dedim bu halimle nasıl gireyim ya kimse yok biz bizeyiz dedi ben de girem sanırım ya dayanamam hiç denize..afiyet olsun ye tabiki canım canın o kadar istemiş yalnız öğleden sonra ara öğün olmasın tamam mı canım dondurmayı aradan say,
sahilde yürüme şansın olursa bol bol yürü ayy nasıl özledim altınoluğu burnumda tütüyor ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz tekrardan
çok büyük motive eksikliğiyle canım kk ye girmek bile istemedi yazda geldi ama bende ki istek gitti noldu anlamıyorum karbon filan bakmadım kaçgündür eski düzenime dönemem gerekyoksa giden yağların gelmesi ihtimalini düşünemiyorum
bugün normal diyetime döndüm karbonu bıraktım havalar sıcak olunca çekilmiyor spor hele nedense hiiiiiiiiiiiiç yapmak istemiyorum
noldu bana ya :84::84::84::84:
merhaba bende yeni başladım diyete demicem çünkü o psikolojide ben bişiy veremiyorum :) dikkat etmeye çalışıyorum diyelimşu an 86 kilo civarındayım belki birkaçyüz gram aşağıda falan hadi başarılar hepimize...
tebrikler canım Allah istediğin kilona ulaştırsın orda sabit kılsın, umarım bende senin gibi yapabilirim
çok büyük motive eksikliğiyle canım kk ye girmek bile istemedi yazda geldi ama bende ki istek gitti noldu anlamıyorum karbon filan bakmadım kaçgündür eski düzenime dönemem gerekyoksa giden yağların gelmesi ihtimalini düşünemiyorum
bugün normal diyetime döndüm karbonu bıraktım havalar sıcak olunca çekilmiyor spor hele nedense hiiiiiiiiiiiiç yapmak istemiyorum
noldu bana ya :84::84::84::84:
merhaba bende yeni başladım diyete demicem çünkü o psikolojide ben bişiy veremiyorum :) dikkat etmeye çalışıyorum diyelimşu an 86 kilo civarındayım belki birkaçyüz gram aşağıda falan hadi başarılar hepimize...
hoşgeldin canım aramıza..ben nihal..zaten hiçbirimiz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğrenmeyeve uygulamaya çalışıyoruz..çok güzel kilo veren arkadaşlarımız var onlar da bize destek oluyorlar sakın burdan ayrılma...
SELAMM kızlar... egenin doğum gününü yaptık pazar günü,sıcak samimim çok hoş bir doğum günü partisi oldu ,ege de çok şımarıktı bütün ilgi üzerinde ,bütün bakışlar üzerinde farkındaydı bunun ve yapmadığı şaklabanlık kalmadı...neyse atlattık hayırlısı ile ..bu sene çok rahattım ilk doğum gününde baya bir kasmıştım birde ne yapaıcam nasıl yapıcam karışmıştı hep bu sene çok rahattım ve bir aksilik olmadan geçirdik bakalım..daha nicelerine inşallah sağlıkla diyorum...cuma günü k.maraş a gidiyoruz eltimlere,ev almışlardı hemde uzun zamandır gidememiştik artık bir gitmemiz gerekiyordu..ilk defa ege ile ototbüz yolculuğu yapıcaz bakalım nasıl olucak rezil olmayız inşallah yaa... bu arada ne yedim ne içtim hiç hatırlamıyporum dikkat etmedim hiç,işin o kısmına konsatre olamadım ..ama bitki çaylarımı yeşilçaımı içemedim bu neden le vc sorunum oldu ..şimdi 5 i bir yerddemi içiyorum..bakalım ..eeee sizler neler yaptınız kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..:)
hayatımda bu kilolara ilk defa çıktım çok berbat hep kiloluydum ama bu kadarıda fazla dedim birde 15 aylık evliyim çocuk isteğide belirdi ee vermek lazım dedik:)
bu arada kabızlık sorunu küçüklüğümden beri çektiğim bir derttir yakın zamanlardan beri yaptığım birşey var çözüm olduyemeklerin yanında falan mutlaka 1 tabak yeşillik yemek yani maydanoz nane dereotu tere roka vb yeşillikler işimi çok kolaylaştırdı tavsiye ederim.
SELAMM kızlar... egenin doğum gününü yaptık pazar günü,sıcak samimim çok hoş bir doğum günü partisi oldu ,ege de çok şımarıktı bütün ilgi üzerinde ,bütün bakışlar üzerinde farkındaydı bunun ve yapmadığı şaklabanlık kalmadı...neyse atlattık hayırlısı ile ..bu sene çok rahattım ilk doğum gününde baya bir kasmıştım birde ne yapaıcam nasıl yapıcam karışmıştı hep bu sene çok rahattım ve bir aksilik olmadan geçirdik bakalım..daha nicelerine inşallah sağlıkla diyorum...cuma günü k.maraş a gidiyoruz eltimlere,ev almışlardı hemde uzun zamandır gidememiştik artık bir gitmemiz gerekiyordu..ilk defa ege ile ototbüz yolculuğu yapıcaz bakalım nasıl olucak rezil olmayız inşallah yaa... bu arada ne yedim ne içtim hiç hatırlamıyporum dikkat etmedim hiç,işin o kısmına konsatre olamadım ..ama bitki çaylarımı yeşilçaımı içemedim bu neden le vc sorunum oldu ..şimdi 5 i bir yerddemi içiyorum..bakalım ..eeee sizler neler yaptınız kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?