80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar................
izlemcimmmmm cnm ben sabahtan yogun oluyorum artık
sporaa git ge l kahvaltı ,ev topla,yemke yap,çocukları al dışarı çıkart derken
saat oldu 12 sonra yemek yedir uyutt
girdim okudum ama yazamadımmm
çünkü uyuyya kalmışımmm tabi akşam en erken 12 d eyatıyoruz sabahta 6 da kalkıncaa
vucut dayanmıyor...

kaçakçay
cnm bende başlarda yavaş verdim hatta 40 günde 4 kilo vemriştim sonra hızlandı
bi dr gitt saglıkla ilgili degilsee verirsinn belki yavaş verenlerdensin sendee
bend eşimdi duraklama dönemindeyim
başta çok üzüldüm am aşimdi üzlmüyorumm eskisinden kat be kat iyiyim bunu biliyorum istediigmi giyiniyorum eee daha ne olsun diyip telkin ediyorum kendimi
yeşil çay filan içmeye başla benceee

yelkenlikız
kolay gelsin ,hoşgeldin aramıza

ilkaycım
nicenice yaşlara olsun inşşşş
egecikkk mutlu huzurlu yaşasınn

seherrrr
ayy cnm nedne böle oldun ya
oysaa yaz gelince daha ii spor yapılıyor filan
ama bahar yorgunlugun vardır belkide cnm

96 kilodan 85 kiloya düştüm. Ve bende bu katogoride yer almak istiyorum . Birkaç aydır yemeği kestim açıkçası. O kadar diyet yaptım uyguladım,zayfılama ilaçları kullandım,bitkisel çaylar filan hiç biri işe yaradı diyemem. Tek öğün yiyorum şimdi o da öğlenleri arada meyvelerle yada yoğurtla dengelemeye çalışıyorum . kendimi halsiz bırakmıyorum Ve öncelikle kilo vermeyi beynimde halletmeye karar verdim şükür 2 ayda 11 kilo verdim. Vermeye de devam. L-carnetin aldım 2000mg. akşamları işten çıkmadan önce bir tane içicem . 1,5 saatlik yürüyüş yapıcam bakalım nasıl sonuç alıcam.

Teşekkürler izloşum, bir tane blog buldum hayran kaldım kadına neler yapıyor, o bağlama şeklini de ondan öğrendim böyle yaşını almış ama bakımından taviz vermeyen kadınlar o şekilde bağlar ya eşarbı onları hatırlatıyor gerçekten ben de bayıldım Saçlarımı kestirir kestirmez taçlarıma, bantlarıma saldırdım zaten nasıl özlemişim

Nazlı hesaplıyordum ama bir noktadan sonra tıkandım kuuu
Bence sen bu menüyü hiç hesaplama daha hayırlı olur

Zeynebim bak izlemin ve benim anlatmak istediğimiz şu;
Eğer o gün yeğeninin doğumgünü varsa detoksu başka güne ertele ama illa ki tam anlamıyla yap işe yaraması için...O az gördüğümüz bir çatal bile detoksun bozulmasına yeter zeynebim
Yoksa biz senin ne azimli olduğunu ve nerelerden bu noktaya geldiğini bilmiyor muyuz
O yüzden ertele istersen cumartesi ya da cuma yaparsın :13:

deryaa geç kalmışsın kuşumm
tükanı açamadın mı daha bugün :92::92:

banuuuuşşşşşş sen nirdesin kuuu

aneeemmmmmmm nerde bu millet nerde bu devlett

Gelemedim kuu gelincik bahçesinde kendimizi kaybettik arkadaşla, onun fotolarını photoshopluyordum

Ah deniz gidilmez mi hiç...Keşke benim de etrafımda spor salonu olsa, bir dakika düşünmem

deryacım saçlarını güle güle kullan

Teşekkür ederim canım

Bugün aynısı bende oldu, çok yedim
Her şeyi havalara bağlıyoruz ama ciddi bir motivasyon kaybımız var nedense :44:

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Nice mutlu senelere ilkayım...Hep birlikte sağlıkla, huzurla inşallah

Ben hala deli oluyorum demek ki hala olgunlaşamadım

derya blog adresini verebilirmisin canım bende saçımı farklı toplamak aksesuar kullanmak istiyorum ama elimden gelmiyor böyle şeyler yeteneksizim

yaa derya kızlar fotonu nrden gördüler ben de çok merak ettim..ben de saçlarım kısayken hep hayal ederdim saçlarım bir uzasın neler yapıcam diye şimdi belimde saçlarım var anca at kuyruğu yapıyom:

bahar yorgunluğudur heralde halsizim çünküü sporu açıklıyor ama motivasyonum yok hevesim yok yani insan zayıfladıkça azimlenir canım sizlerin azmini hevesini gördükçe içim kıpırdıyo

çok teşekkürler nihalcim desteğin için arada geliyorlar bana geçecekk

sağol canımm

nice senelere oğlun sevgiklerinle sağlıkla huzurla inşş

2 lt suyumu az önce bitirdim akşama kadar 500 ml daha içerim..akşam da o kadar olur off çok susuyorum ya bu akupunkturcuya söylim de benim su noktalarımı çok uyarmasın zaten yeterince içiyordum şimdi doyamıyorum...

İlkaycım Allah oğluşuna uzun hayırlı ömürler versin inşallah sevdikleriyle beraber

derya yarın oraya giden bi bayanla konuşacagım tecrübeleri benim için önemli ona göre karar vereceğim tatlım

damlalar canım hepimizde var motivasyon düşüklüğü inşallah birlikte aşacagız bu durumu ve zaferede birlikte ulaşacagız

herkese slm kızlar geçmişin üzerinden şöyle bir hızla geçtim çok bişey aklımda kalmadı maalesef
aklımda kalan şeyler
ilkay oğlunun doğum günü kutlu olsun cnm
başka bişey aklıma gelmiyor (( dünüyorum ama faydasızz
haaa birde deryanın yorumunu hatırlıyorum

öldüm bittim yorgunluktan ve halada bitmedi mutfağın işleri :84:
bugün mutfağı dip bucak temizliyim dedim
keşke demez olaydum sabahtan beri bitmedi gitti duvarı var silinecek
fırının içi yağ çözücüyle temizlencek başkada ufak tefekişler varr

deryacım aynen senin gibi bende tıkandım :44: :44:
içinden çıkamayınca size devrettim hesap işini
bakıyorumda sende çıkamamışsın işin içinden
ama bugün yine devam ettum diyetime :87: :87:
bakalım cuma nasıl olcak sonuç :26:

Son düzenleme:
İyi akşamlar,
Hızlıca geçmişi okudum,ilkay,oğluşuna sağlık,mutlu uzuuuuuun yıllar dilerim.Aklımda kalmadı yaaaa,okurken şunu şunu yazacağım diyordum,alıntı da yapmamışım,öyle kaldı.
Derya biz de resim görmek istiyoruz,bu haksızlık ama

Fırında koca bir tepsi pizza pişiyor,evdekiler istedi.Ben ne yapacağım şimdi,oooofff yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Geç geldiğimden kendime yemek de yapamadım,ancak bunu yetiştirebildim.Yemek için bahane bulmak istemiyorum:18:,inşallah irademe sahip olurum da yemem,sadece koklarım Bakalım kim kazanacak?Kendime de birşeyler hazırlamalıyım ama ne,bulamıyorum da...

çook tebrikler canım..darısı başımız işallah..

teşekkür ederim canım amin inşallahh

izelm teşekkür ederim amin inş..

ilkay eqenin doqum günü kutlu olsun cnm nice senelere hayırlı yolculuklar inşallah rahat bir yolculuk geçirirsiniz

menüm
kahvaltı
1 bardak su
1 dilim krem peynirli light ekmek
1 dilim buqday ekmeqinden sivribiber ve kaşarla yapılmış kanepe
1 yumurta
5i 1 yerde..

ara
1 kuru incir
2 günkurusu

öqlen
1 dilim kıymalı pide
yoqurtlu kabak/brokoli haşlaması
kayısılı form

ara

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 çatal kabaka yemeqi

ara
lipton form(yemek sonrası)..

3 litre su..
kursa gittiqim için yürüyüş yapamadım birazdan dıaşrı çıkıcam belki yaparım..

peki derya abla cuma günü yaparım bende

Merhaba çıtırlar

geçmişi okudum son ikisine çok güldüm herkes geçmişi okuyor yazana kadar unutuyor.herkes ii çok güzel.
izlemin avatarı değiştirirsen seni hep öyle hatırlıyorum demesine çok güldüm.çok haklı benimde okurken aklımda o resim:)

İlkaycım oğluna allah saplıklı uzun ömür nasip etsin...

sena ne güzel kermeslerde yiyorsun en fazla 1 hafta kilo almış olarak geziyorsun sonra terkak kiloda düşüş başlıyor maşallah.müsliyi bıraktın galiba menülerinde hiç yazmıyor?

deryacım maşallah bob tarzı kesim sana çok yakışmış,saç rengin boya mı?siyah gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarıyor...gelincik tarlasına bayıldım keşke bende orada olsaydım...kır çiçeklerini çok severim...

burcucum maşallah sende 11 martta başlamana rağmen kilo verimin çok ii nerdeyse ayda 7 kiloya yakın vermişsin...inş.devamı gelir duraklama yaşamazsın, çok sinir bozucu oluor insan duraklama olduğunu bildiği halde morali bozuluyor.hoş bende kilo verimi duraklayınca boğaz hızlanıyor:)kv ev baklavası yapmış bayılırım 2 gündür 3 'er dilim götürdüm hemde gece kuzey'e kalktığımda annem kızdı boğazını tutamıyorsan dök çöpe diye...allahtan az koydurdum bitti 6 tane ben eşim ve annem 1'er tane yedi:))

izlemm hızlı ve öfkeli çok güzel eşim cd sini almış birde alaca karanlığa bayılıyorum.hiç sıkılmadan üstüste izlerim.bide kızlar yıldız tozu diye bir film var biraz eski (star dusty yazıyordu galiba)int.bulabilirseniz izleyin o da süper... sinemaya gitmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki hamile kaldım doğum oldu ev-iş arasında mekik dokuyorum oğlum biraz büyüsün acısını çıkaracağım:)

birde evde pişiripte ağzına sürmeyenleri iradelerinden dolayı tebrik ederim.bi arkadaş pizza yapmış bakalım yarın yazar yemiş mi merak ediyorum.ben dayanamıyorum koklamakla yetinemem.illa tok olmam lazım ki yemeyeyim.

evden annemle oğluşum gelecek iştende eşim ilk kez oğlumla dışarıda yemek yiyeceğiz inş.çığlık atmaz ağlamaz herşeyi istemez.şimdi gırtlağını yırtarcasına bağırmayı öğrendi istediği olana kadar çığlık gibi değil daha kalın bir ses gözünden yaş gelene kadar bağrıyor...

geldiler sonra görüşürüz unutmadan aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

selammmm yaz geldi buralara bütün gün bahçede sokaktayız ama artık yürüyüş yaparken haşlanmaya başladım ufaktan
menüm
sabah 2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir yarım domat

ara yarım elma

öğlen 1 tabak ezo gelin çorba ama hazır olanından

ara 1 elma

akşam 7 yk kaşığı kuru fasulye 3 yk yoğurt yarım kuru soğan (hohhhhhhh ) 2 dilim tb ekmeği
yatmadan 1 kupa tarçınlı süt (iyi sardım bu tarçınlı süte valla deryacım sağolasın)
su boooolllll miktarda
spor 60 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…