deryacıımmmm teşekkürler tatlım bütün güzel sözlerin dileklerin için
bu arada saçlarına bayıldım
ablanıın dediği gibi seni çok dinamik, her an enerjiden patlıycak gibi hissettiriyor
tadını çıkar, bu arada bana süslü dersin, saçındaki bandını da çok beğendim
geçer not aldın yanii
kocan nere gitti gene kuuuuu
derya ve karbon diyeti yapan arkadaşlardan bir ricam var
ben bugün yediklerimi yazsam hesaplarmısınız ben hesaplayamadım kafam çok karıştı bazı yiyceklerin puanını bilmiyorum :26:
esas bide tozuttumneler yemedimki gün içinde yediklerim bunlar
bir dilim ekmek,peynir ,tereyağı,şekersiz çay,fırında közlenmiş yarım patlıcan,1adet yeşil biber(közlenmiş)tavuk döner,toplamda 15-20 tane çerez(yer fıstığı badem )yarım dilim revani,2 sıkkım köfte(komşularım zorla yedirdi) yarım domates,bide 15-20 arası süs biberi turşusu ne çok şey yemişim beneminim yediklerimiz puanı en az 50-60 arasıdır :18: offf ya offf
Günaydın herkesee
artık sıkıldım her tartıldımda 8li rakam görmekten
ve karar verdim perşembe günü bende o gün tatil günüm oldugu için
prinç lapası yapacagım tabi benide kabul ederseniz
bu sefer tam anlamıyla dogru olarak yapıcam
menüm hazır bile şu şekilde olacak
sabah prinç lapası sonra 5i bi yerde 2 saat sonra 1 tane kivi öglede lapamdan
çayım ve akşamda lapa ve 1 kivi yiyecegim
o gün yiyenim 1 yaşına gircek ve dogum günü olucak
pastadan kibrit kutusu kadar alıcagım başkada yemeyecegim 2.5 3lt de su içecegim
nasıl sizce iyimi menüm kivide detoks etkisi yarattıgı için yiyecegim
deryaa geç kalmışsın kuşumm
tükanı açamadın mı daha bugün :92::92:
banuuuuşşşşşş sen nirdesin kuuu
aneeemmmmmmm nerde bu millet nerde bu devlett
izlemcim okudum ama kafam karıştı kimi aletler oyuncak gibi demiş kimi çok memnun.ben b-fit benzeri shapes woman a gideceğim.evde tek başıma yapamıyorum spor salona gidersem bi disiplin gelir diye düşündüm engüzel yanıda saatleri bana uyuyor iş çıkışı kızımı almadan yarım saat spor yapacagım ve evimin bir üst sokagı.heryanım lömbür lömbür bu sarkıklık artık canımı çok sıkıyor.fiyatları normalda 1 ay 99 ama şuan kampanya var 4 ay aylıgı 65 e geliyoırda.gidermiyim düzenli o var işte sonra parama yazık olacak diye düşünüyorum aman kararsız kaldım ne yapsam izlemmm
deryacım saçlarını güle güle kullan
çok büyük motive eksikliğiyle canım kk ye girmek bile istemedi yazda geldi ama bende ki istek gitti noldu anlamıyorum karbon filan bakmadım kaçgündür eski düzenime dönemem gerekyoksa giden yağların gelmesi ihtimalini düşünemiyorum
bugün normal diyetime döndüm karbonu bıraktım havalar sıcak olunca çekilmiyor spor hele nedense hiiiiiiiiiiiiç yapmak istemiyorum
noldu bana ya :84::84::84::84:
SELAMM kızlar... egenin doğum gününü yaptık pazar günü,sıcak samimim çok hoş bir doğum günü partisi oldu ,ege de çok şımarıktı bütün ilgi üzerinde ,bütün bakışlar üzerinde farkındaydı bunun ve yapmadığı şaklabanlık kalmadı...neyse atlattık hayırlısı ile ..bu sene çok rahattım ilk doğum gününde baya bir kasmıştım birde ne yapaıcam nasıl yapıcam karışmıştı hep bu sene çok rahattım ve bir aksilik olmadan geçirdik bakalım..daha nicelerine inşallah sağlıkla diyorum...cuma günü k.maraş a gidiyoruz eltimlere,ev almışlardı hemde uzun zamandır gidememiştik artık bir gitmemiz gerekiyordu..ilk defa ege ile ototbüz yolculuğu yapıcaz bakalım nasıl olucak rezil olmayız inşallah yaa... bu arada ne yedim ne içtim hiç hatırlamıyporum dikkat etmedim hiç,işin o kısmına konsatre olamadım ..ama bitki çaylarımı yeşilçaımı içemedim bu neden le vc sorunum oldu ..şimdi 5 i bir yerddemi içiyorum..bakalım ..eeee sizler neler yaptınız kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..:)
İLKAYCIM nice mutlu yaşlarını hep birlikte kutlayın işallah canım..Şİmdiden iyi yolculuklar çocukla zor oluyodur otobüs yolculuğu önceden otobüste olan çocuklar ağladı mı falan deli olurdum artık yaş aldık ya daha anlayışlı oluyorsun...ama ben en çok o bebelere üzülüyom çok sıkılıyorlar çünkü...ama napacaksın biryerlere de gitmek gerek..işallah hep uyur yolda
Teşekkürler izloşum, bir tane blog buldum hayran kaldım kadına neler yapıyor, o bağlama şeklini de ondan öğrendim böyle yaşını almış ama bakımından taviz vermeyen kadınlar o şekilde bağlar ya eşarbı onları hatırlatıyor gerçekten ben de bayıldımSaçlarımı kestirir kestirmez taçlarıma, bantlarıma saldırdım zaten nasıl özlemişim
selam kızlar................
izlemcimmmmm cnm ben sabahtan yogun oluyorum artık
sporaa git ge l kahvaltı ,ev topla,yemke yap,çocukları al dışarı çıkart derken
saat oldu 12 sonra yemek yedir uyutt
girdim okudum ama yazamadımmm
çünkü uyuyya kalmışımmm tabi akşam en erken 12 d eyatıyoruz sabahta 6 da kalkıncaa
vucut dayanmıyor...
kaçakçay
cnm bende başlarda yavaş verdim hatta 40 günde 4 kilo vemriştim sonra hızlandı
bi dr gitt saglıkla ilgili degilsee verirsinn belki yavaş verenlerdensin sendee
bend eşimdi duraklama dönemindeyim
başta çok üzüldüm am aşimdi üzlmüyorummeskisinden kat be kat iyiyim bunu biliyorum istediigmi giyiniyorum eee daha ne olsun diyip telkin ediyorum kendimi
yeşil çay filan içmeye başla benceee
yelkenlikız
kolay gelsin ,hoşgeldin aramıza
ilkaycım
nicenice yaşlara olsun inşşşş
egecikkk mutlu huzurlu yaşasınn
seherrrr
ayy cnm nedne böle oldun ya
oysaa yaz gelince daha ii spor yapılıyor filan
ama bahar yorgunlugun vardır belkide cnm
tabi tabi yürücem hatta annem dün denize girdiler mayonu al da gel dedi ay anne dedim bu halimle nasıl gireyim ya kimse yok biz bizeyiz dedi ben de girem sanırım ya dayanamam hiç denize..
sabah akşam yürüyüş yapmayı planlıyorum zatn canım güzel fırsat..bir de yüzdüm müydü tamam işte..
evet evet dondurma ara sayılır ama akşam aram yerine sayıcam çünkü akşam 19.15 den önce eve gidemediğim için çok acıkırım..
sakın ha moralini bozma canım.sabah erkenn kalkabiliyorsan serinde yap sporunu sıcakta zor olur gerçekten ama takılma kilollarına pozitif enerjini de sakın kaybetme canım...git bir soğuk duş al kendine gel..ve unutma ne demişti deniz...
kilo alınır, kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır.Ama ne zaman ki azim durur,orada hdeften geriye doğru kaçış başlar..
Amin Tuba'cigim amin, hepimizi insaAllahhh:78:
Seher canim gelip gecici diyet krizleri artik bunlar..
Inan her birimizde zamana dayali ama gecmis, ama simdi yasadik galiba..
Motive olarak duraklama zamani diye adalandirdim kendi adima bunu
Hic sikinti yapma canim kendine, havalardandir bu durum,
Kiminle konussam herkes miskin, herkes bahar yorgunlugunda..
Umarim en kisa zamanda gecer canim bu halin
Aramiza hosgeldin canim.
Kendini nasil hazir hiisediyorsan o duruma sok kendini o zaman.
Ama kafadan hazir olmadigin sürece kesinlikle Diyet adini koyma aklina..
Bol boll iradeli günler...
Daha kahvalti yapmadim, azicik yapsam iyi olur yahu sanki gözümün önünde yemekler ucusuyor..
Bu arada 4 gün doldu yine su zikkim wc'ye cikamama konusunda..
SELAMM kızlar... egenin doğum gününü yaptık pazar günü,sıcak samimim çok hoş bir doğum günü partisi oldu ,ege de çok şımarıktı bütün ilgi üzerinde ,bütün bakışlar üzerinde farkındaydı bunun ve yapmadığı şaklabanlık kalmadı...neyse atlattık hayırlısı ile ..bu sene çok rahattım ilk doğum gününde baya bir kasmıştım birde ne yapaıcam nasıl yapıcam karışmıştı hep bu sene çok rahattım ve bir aksilik olmadan geçirdik bakalım..daha nicelerine inşallah sağlıkla diyorum...cuma günü k.maraş a gidiyoruz eltimlere,ev almışlardı hemde uzun zamandır gidememiştik artık bir gitmemiz gerekiyordu..ilk defa ege ile ototbüz yolculuğu yapıcaz bakalım nasıl olucak rezil olmayız inşallah yaa... bu arada ne yedim ne içtim hiç hatırlamıyporum dikkat etmedim hiç,işin o kısmına konsatre olamadım ..ama bitki çaylarımı yeşilçaımı içemedim bu neden le vc sorunum oldu ..şimdi 5 i bir yerddemi içiyorum..bakalım ..eeee sizler neler yaptınız kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..:)
çook tebrikler canım..darısı başımız işallah..
deryaa geç kalmışsın kuşumm
tükanı açamadın mı daha bugün :92::92:
banuuuuşşşşşş sen nirdesin kuuu
aneeemmmmmmm nerde bu millet nerde bu devlett
sena tebrik ederim, 5leri de görürsün en kısa zamanda inşallah :82:
banu canım sen azimli hatunsun eninde sonunda Allahın izniyle zafere ulaşacaksın buna eminim
Zeynebim bak izlemin ve benim anlatmak istediğimiz şu;
Eğer o gün yeğeninin doğumgünü varsa detoksu başka güne ertele ama illa ki tam anlamıyla yap işe yaraması için...O az gördüğümüz bir çatal bile detoksun bozulmasına yeter zeynebim
Yoksa biz senin ne azimli olduğunu ve nerelerden bu noktaya geldiğini bilmiyor muyuz
O yüzden ertele istersen cumartesi ya da cuma yaparsın :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?