80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende geçmişi okuyorum son sayfaya gelene kadar yazıcam şeyleri unutuyorum tekrar başa dnemiyorum balık yemem lazım bol bol

Sagol Ablamm
Evet Ilk Ay Tam 5.Kilo Birden Verdim .. Ilk Hafta 2. Kilo Birden Gitmisti .. Sonra Regl Dönemimden Sonrada Yine 2.Kilo Gitmisti ..
Nisandan Bu Yanada Bi 4.Kilo Daha Gitti Cok Sükür ..
Ama Bende Bir Ara 2.Hafta Filan Sabit Kaldim .. Suan Galiba Duraklama Dönemine Giriyorum
Cünkü Kilolari Zor Veriyorum .. Tabi Bide Bogazimi da Tutmuyorumm
Ama Simdi Yine Tutmaya Baslicam Cünkü Dogum Günüme Kadar 75.Olmak Istiyorum ..

Dogum Günümde Giymek Icin Bi Kiyafet Hayal Ediyorum ..
Insallah 75.Olurumda Istediklerimi Giyerim O Gün

Bu Is Azim i$i Her$ey Kafada Bitiyor ..
Yemek Yemeyi Düsünmedigin Zaman Bal Gibide Tutuyorsun Bogazini ..
Ama Dakka Basi Tatli Börek Cörek Düsünürsen Bi Zamandan Sonra Engel Olamiyorsun Kendine Ve
Ister Istemez Yiyorsun ...

Ben Misal Canim Bisey Isteyince Kendime $öyle Diyorum :
Zamaninda Bunlardan Cok Yedin Hepsinin Tadini Biliyorsun !! Simdi Yemesen
Bi Yerin Eksilmez Kendine Gelllllll Diye Azarliyorum Icten Ice Kendimi
I$e Yariyor Cogunlukla Herkeze Tavsiye Ederim

iyi akşamlar arkadaşlar ,nasılsınız?

deryacığım faceden gördüm saçını çok güzel olmuş.güle güle kullan.

ilkaycığım egenin yeni yaşı kutlu olsun.

ilkaycım oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam onun olsun

teşekkür ederim canım amin inşallahh

izelm teşekkür ederim amin inş..

ilkay eqenin doqum günü kutlu olsun cnm nice senelere hayırlı yolculuklar inşallah rahat bir yolculuk geçirirsiniz

iyi akşamlar arkadaşlar ,nasılsınız?

deryacığım faceden gördüm saçını çok güzel olmuş.güle güle kullan.

ilkaycığım egenin yeni yaşı kutlu olsun.

canlarım ,hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,güzel yanaklarınızdan öpüyorum,allah hepimizin çocuğuna uzun ve sağlıklı ömürler versin diyorum..sevgiyle kkucaklıyorum sizleri:deryacım sen sana da çok teşekkürler canım benim ,alıntı yapmadın uzundu senden... bu arada saçların çok güzel olmuş sana çok yakışmış güzle güle kullan canım..

ilkaycım
mrbbb cnm nasılsınnn eeee artıkın daha sık gelirsin aramıza diycemmm amaa
şimdiid emaraş ziyaretin var dimii

ilkaycım
mrbbb cnm nasılsınnn eeee artıkın daha sık gelirsin aramıza diycemmm amaa
şimdiid emaraş ziyaretin var dimii

evet banuş maraşa gidicez bakalım,ege ila nasıl olucak endişe ediyorum biraz ..izlem çok zorlanmamıştı ama ...neyseki babasıda yanımızda olacak..bakalım canım..burdan kopmam ama bu aralar biraz seyrek giriyorum...şimdi hazırlıklar iki gün önceden başlamalıyım birini koysam birini unuturum hepsini son dakkaya bırakmamayım diyorum..

sabah:

1 muz
3 dilim diyet ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 yağda yumurta
1 domates
1 salatalık
2 bardak şekersiz çay

öğle:
sunta
1 türk kahvesi

akşam:

1tabak yağsız tuzsuz çorba
15 çilek

1,5 lt su
sabah 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:

canım kızmazsan bişey diycem beslenmen çok dengesiz olmuş bugün mesela sabaha çok ağırlık vermişsin yağda yumurta muz peynir zeytin ekmek çok fazla olmuş ama öğlen akşam çok az beslenmişsin bence gün içinde dengeyi kurarsan meyveyi aralara paylaştırırsan ekmeği sabah öğlen akşam 1 dilim olarak yayarsan öğlen sebze akşam protein yada tam tersi beslenirsen kan şekerinde dengede olur ve çok sağlıklı zayıflarsın öğlen ve akşam yemeğin yok gibi bişey olmaz suyuda biraz arttırırsan üstelik 1 saat yürüyüştede baya su kaybediyorsun günlük ortalama 2,5 lt su tüketirsen daha iyi olur
nacizane fikrim

ya ben az az yedikçe daha çok yiyesim geliyor böle sabahları sıkı kahvaltı yaparsam sonrasında acıkmıyorum ayrıca çalıştığım için öğlenleri fırsat bulabilirsem yiyorum akşamlarıda yediden sonra yediğimiz için hafif tutmak istedim ... ve evet su bugün biraz az oldu ama hala içmeye devam ediyorum . bu arada hepinizin fikirleri ben için değerli, tabiki söliceksiniz öğreneceğim daha çok şey var

anladım çalışırken düzenli beslenmek zordur ama ben eskiden çalışırken diyette olan arkadaşlarım şöylee beslenirdi kahvaltı zaten evde yapılır çantalarına 2 meyve atarlardı ve saklama kaplarında yanlarına yoğurt salata gibi şeyler koyup getirirlerdi işyerinde çıkan öğlen yemeğide uygunsa azıcıkta ondan koyarlardı çok düzenli olurdu ama tabi çalışma ortamını bilmiyorum o yüzden en doğrusu çalışma saatlerine ortamına uygun beslenmeni yanında taşıman seni anlıyorum ilk günler böyle saçmalama oluyor ama zamanla oturtuyorsun beslenme düzenini

sabahları sıkı kahvaltı yap ama öğlen ve akşamda azda olsa bişeyler ye salata yoğurt eksik olmasın bitki öayları alabilirsin yanına sen burayı takip et canım biz sana önerilerde bulunuruz

sağol sölediklerine daha dikkat edicem

derya blog adresini verebilirmisin canım bende saçımı farklı toplamak aksesuar kullanmak istiyorum ama elimden gelmiyor böyle şeyler yeteneksizim

Edacım bu blog genelde dikiş üzerine o yönden çok yetenekli biri dedim öyle saçla ilgili model filan yok da kadın diktiklerini giyip sergilerken gördüm saçını kadına ve saçın hayran kaldım
Göz atmak istersen buyur ;
http://lacintenel.com/

yaa derya kızlar fotonu nrden gördüler ben de çok merak ettim..ben de saçlarım kısayken hep hayal ederdim saçlarım bir uzasın neler yapıcam diye şimdi belimde saçlarım var anca at kuyruğu yapıyom:

Mesaj olarak attım nihalcim :78:

Kendini kasmak yooookkk yasak sana

Pizza mı ?
Çok zor tutmak çoooooooook zor
Ama tut da gözümüz irade görsün

Fotoyu mesaj olarak attım bakabilirsin

saoll cnmmmmm
denizdenn geçtimmm,deredemii bogulcazzz cnm tabikiii
hep birlikteeeee zafere ulaşıcaz cnm inşşş

Ay banuş bayıldım bu lafa kuuu
5 kilo vereceği kalmış biri olarak şımarıp ben de bunu söyleyebilir miyim motivasyon için
Denizleri geçtim derede mi boğulacağım, hadi pis boğaz derya azim biraz

peki derya abla cuma günü yaparım bende

Teşekkür ederim filizcim, saçım boya canım gerçek rengim böyle küllü acayip bir renk ben bile hala çözemedim Yıllardır bir siyah bir kızıl boyuyorum ama siyahı daha çok seviyorum
Keşke olsaydın, gerçekten çok güzeldi ben de bayılırım kır çiçeklerine...

Filiz hiç söyledim mi bilmiyorum ama şu toplu herkese cevap verdiğin mesajlarına bayılıyorum ya..Samimi, içten, kimseyi, hiç bir detayı atlamadan ilgilenmen..Gerçek hayatta seninle ve bir kaç kişiyle daha tanışmayı çok isterdim

Semaaaaa hoohhhhh dedin ya bastım kahkahayı
Hala gülüyorum ya burnuma geldi kokusu

Tarçınlı süt benim formülüm değil bu arada ben hep tarçın çayı yapıyorum
Tarçınlı sütü izloş demişti sanırım ilk.

bende geçmişi okuyorum son sayfaya gelene kadar yazıcam şeyleri unutuyorum tekrar başa dnemiyorum balık yemem lazım bol bol

Ben yedim o da fayda etmedi
2 ay balık yedim her hafta tiksindim artık hiç bir gelişme olmadı
Haplara kalacak işimiz bu gidişle...

Geçen gün evin kapısını açık unutmuşum
Bir geldik hırsız girmiş gibi aralık kapı

Son düzenleme:

derya bunlar sana gelsin kuuu
harbiden nasıl unuttun kapıyı açıkkk abowww

bugün akşam kv gittkk eşimin işi vardı hadi dedim bend egideyimm
binadaki kadınlar dışarda oturuyorlarmış.bi tanesiii beni çagırdı sne ne yaptın ya böle nasıl incelmişsin filann deidm yemedim spor yaptım,yaa nasıl yaptın filan ama kilo verecek bir tip dgeil zaten digeride yaa ben istesem hemen veririim ama ugraşmak istemiyorum dediii
yani bunu söyleyeni tanımıyorum bile:26::26::26:
:26:
şimdi sen kolay veriyorsann banane,yada ben zayıfladıysam öle yada böle sananee
öenmli olan hızlı yada yavaş herneyse bunu başarmak dgeilmi kii zaten kolay kilo veren bir bünyenin işi daha kolaydır zor verene nazaran matıkende:82::82::82::82:önemli olan zzorlayıcı bir bünye ile kilo vermekk......... ama dedigim gibii
yani benim verdigim kilonun kime ne yararı yada zararı olurki ya herkes kendi için zayıflıyorrr

Vallahi işte artık o son noktaydı banuşum ya, artık o olaydan sonra ciddi ciddi doktora gitmeyi düşünüyorum...
Herkes yaşanılan sıkıntılardan ve çok düşünceden olur diyor bilemiyorum olabilirde...Bir arkadaşım haplarla unuttuğu anılarını bile hatırlamış
Öyle hap kullanmak istemiyorum bunun için

Banum var öyle tipler ya o söylediği söz o kadar anlamsız ki aynısını izlem de demişti e ver o zaman tutan mı var yani..Komik...

Merhabalar,ben geldim.Eveeeeet yemedimmmmm,gerçekten pizzadan bir lokma bile yemdiiiiimmmmben bile kendime şaşıyorum,hele o pişerkenki kokusu yok mu,oooffff,bittim.Bir de ben servis yapıyorum tabii.Çok şükür,kaçamaksız bu günü de atlattım.Ama tek başıma diyette olsaydım kesinlikle yerdim hem de tam şartıyla-şurtuyla.Yazacağım menü,sizlere ne diyeceğim,vs yemedim işte ohhh,iyi ki varsınız.Yemememin tek sebebi sizlersiniz,teşekkür ediyorum.
Pizza yerine makarna haşladım,yağsız ve içine baharatlı çökelek koydum,turşu ile yedim.

Tebrikler canım
Ah sendeki şu azmi bugün bende göstereydim keşke

oyyyyyy anam bende çok fenayım sırf unutkanlığım yüzünden yeniden yaptığım şeylerle en az 500 kalori yakıyorumdur ha mesela bugün kek yaptım yarın misafir gelicek diye borcama dökücektim boca ettim koca börek tepsisine sonuç:kupkuru tahta gibi incecik bir kek malzeme kalmadı kalsaydı yeniden yapıcaktım sanırım benimde sonum haplara kalıcak :26:

hooohhhhh 2 gündür soğan yiyorum hamileyken soğan yemeye korkardım ulan ya bugün acillik felan olursam doktorları bayıltmıyım dye yemezdim doğurdum kızım kolik oldu gaz yapar diye yiyemedim 2 gündür acısını çıkardım ama

bu arada izloşa teşekkürler ozaman

anam bi mesaj yazmayı bile beceremedim yaa mesaj yazmayıda unutmşum

süpersin :13:

ben ne sınamalrdan geçiyorum hoofffff allah sabır versin

Keşke tepsinden tekrar borcama aktarsaydın..Vallahi işimiz ilaçlara kalırsa çok zor :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…