burcucum maşallah sende 11 martta başlamana rağmen kilo verimin çok ii nerdeyse ayda 7 kiloya yakın vermişsin...inş.devamı gelir duraklama yaşamazsın, çok sinir bozucu oluor insan duraklama olduğunu bildiği halde morali bozuluyor.hoş bende kilo verimi duraklayınca boğaz hızlanıyor:)kv ev baklavası yapmış bayılırım 2 gündür 3 'er dilim götürdüm hemde gece kuzey'e kalktığımda annem kızdı boğazını tutamıyorsan dök çöpe diye...allahtan az koydurdum bitti 6 tane ben eşim ve annem 1'er tane yedi:))
İLKAYCIM nice mutlu yaşlarını hep birlikte kutlayın işallah canım..Şİmdiden iyi yolculuklar çocukla zor oluyodur otobüs yolculuğu önceden otobüste olan çocuklar ağladı mı falan deli olurdum artık yaş aldık ya daha anlayışlı oluyorsun...ama ben en çok o bebelere üzülüyom çok sıkılıyorlar çünkü...ama napacaksın biryerlere de gitmek gerek..işallah hep uyur yolda
O bendede var maalesef, benim ezeli hiiiccccc yalniz birakmayan düsmanim olur kendileri..
Canim, Rabbim saglikli uzun huzurlu yillar, yaslar nasip eylesin yakisikliya..
Allah kolaylik versin gercekden zor oluyor otobüs yolculugu bebislerle.
Umarim cok rahat ve SINITISIZ gecer yolculugunuz,
Bende suan Dogadan Form'un 5'1 yerdesini iciyorum ama icindeki kekik tadi beni mahvediyor
ilkaycım oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam onun olsun
bahar yorgunluğudur heralde halsizim çünküü sporu açıklıyor ama motivasyonum yok hevesim yok yani insan zayıfladıkça azimlenircanım sizlerin azmini hevesini gördükçe içim kıpırdıyo
çok teşekkürler nihalcim desteğin için arada geliyorlar bana geçecekk
sağol canımm
nice senelere oğlun sevgiklerinle sağlıkla huzurla inşş
İlkaycım Allah oğluşuna uzun hayırlı ömürler versin inşallah sevdikleriyle beraber
derya yarın oraya giden bi bayanla konuşacagım tecrübeleri benim için önemli ona göre karar vereceğim tatlım
damlalar canım hepimizde var motivasyon düşüklüğü inşallah birlikte aşacagız bu durumu ve zaferede birlikte ulaşacagız
herkese slm kızlar geçmişin üzerinden şöyle bir hızla geçtim çok bişey aklımda kalmadı maalesef
aklımda kalan şeyler
ilkay oğlunun doğum günü kutlu olsun cnm
başka bişey aklıma gelmiyor(( dünüyorum ama faydasızz
haaa birde deryanın yorumunu hatırlıyorum
öldüm bittim yorgunluktan ve halada bitmedi mutfağın işleri :84:
bugün mutfağı dip bucak temizliyim dedim
keşke demez olaydumsabahtan beri bitmedi gitti duvarı var silinecek
fırının içi yağ çözücüyle temizlencek başkada ufak tefekişler varr
deryacım aynen senin gibi bende tıkandım :44: :44:
içinden çıkamayınca size devrettim hesap işini
bakıyorumda sende çıkamamışsın işin içinden
ama bugün yine devam ettum diyetime :87: :87:
bakalım cuma nasıl olcak sonuç :26:
teşekkür ederim canımamin inşallahh
izelm teşekkür ederim amin inş..
ilkay eqenin doqum günü kutlu olsun cnm nice senelerehayırlı yolculuklar inşallah rahat bir yolculuk geçirirsiniz
Merhaba çıtırlar
geçmişi okudum son ikisine çok güldüm herkes geçmişi okuyor yazana kadar unutuyor.herkes ii çok güzel.
izlemin avatarı değiştirirsen seni hep öyle hatırlıyorum demesine çok güldüm.çok haklı benimde okurken aklımda o resim:)
İlkaycım oğluna allah saplıklı uzun ömür nasip etsin...
sena ne güzel kermeslerde yiyorsun en fazla 1 hafta kilo almış olarak geziyorsun sonra terkak kiloda düşüş başlıyor maşallah.müsliyi bıraktın galiba menülerinde hiç yazmıyor?
deryacım maşallah bob tarzı kesim sana çok yakışmış,saç rengin boya mı?siyah gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarıyor...gelincik tarlasına bayıldım keşke bende orada olsaydım...kır çiçeklerini çok severim...
burcucum maşallah sende 11 martta başlamana rağmen kilo verimin çok ii nerdeyse ayda 7 kiloya yakın vermişsin...inş.devamı gelir duraklama yaşamazsın, çok sinir bozucu oluor insan duraklama olduğunu bildiği halde morali bozuluyor.hoş bende kilo verimi duraklayınca boğaz hızlanıyor:)kv ev baklavası yapmış bayılırım 2 gündür 3 'er dilim götürdüm hemde gece kuzey'e kalktığımda annem kızdı boğazını tutamıyorsan dök çöpe diye...allahtan az koydurdum bitti 6 tane ben eşim ve annem 1'er tane yedi:))
izlemm hızlı ve öfkeli çok güzel eşim cd sini almış birde alaca karanlığa bayılıyorum.hiç sıkılmadan üstüste izlerim.bide kızlar yıldız tozu diye bir film var biraz eski (star dusty yazıyordu galiba)int.bulabilirseniz izleyin o da süper... sinemaya gitmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki hamile kaldım doğum oldu ev-iş arasında mekik dokuyorum oğlum biraz büyüsün acısını çıkaracağım:)
birde evde pişiripte ağzına sürmeyenleri iradelerinden dolayı tebrik ederim.bi arkadaş pizza yapmış bakalım yarın yazar yemiş mi merak ediyorum.ben dayanamıyorum koklamakla yetinemem.illa tok olmam lazım ki yemeyeyim.
evden annemle oğluşum gelecek iştende eşim ilk kez oğlumla dışarıda yemek yiyeceğiz inş.çığlık atmaz ağlamaz herşeyi istemez.şimdi gırtlağını yırtarcasına bağırmayı öğrendi istediği olana kadar çığlık gibi değil daha kalın bir ses gözünden yaş gelene kadar bağrıyor...
geldiler sonra görüşürüz unutmadan aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
iyi akşamlar arkadaşlar ,nasılsınız?
deryacığım faceden gördüm saçını çok güzel olmuş.güle güle kullan.
ilkaycığım egenin yeni yaşı kutlu olsun.
ilkaycım
mrbbb cnm nasılsınnn eeee artıkın daha sık gelirsin aramıza diycemmm amaa
şimdiid emaraş ziyaretin var dimii
sabah:
1 muz
3 dilim diyet ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 yağda yumurta
1 domates
1 salatalık
2 bardak şekersiz çay
öğle:
sunta
1 türk kahvesi
akşam:
1tabak yağsız tuzsuz çorba
15 çilek
1,5 lt su
sabah 1 saat yürüyüş
canım kızmazsan bişey diycem beslenmen çok dengesiz olmuş bugün mesela sabaha çok ağırlık vermişsin yağda yumurta muz peynir zeytin ekmek çok fazla olmuş ama öğlen akşam çok az beslenmişsin bence gün içinde dengeyi kurarsan meyveyi aralara paylaştırırsan ekmeği sabah öğlen akşam 1 dilim olarak yayarsan öğlen sebze akşam protein yada tam tersi beslenirsen kan şekerinde dengede olur ve çok sağlıklı zayıflarsın öğlen ve akşam yemeğin yok gibi bişey olmazsuyuda biraz arttırırsan üstelik 1 saat yürüyüştede baya su kaybediyorsun günlük ortalama 2,5 lt su tüketirsen daha iyi olur
nacizane fikrim
ya ben az az yedikçe daha çok yiyesim geliyor böle sabahları sıkı kahvaltı yaparsam sonrasında acıkmıyorum ayrıca çalıştığım için öğlenleri fırsat bulabilirsem yiyorum akşamlarıda yediden sonra yediğimiz için hafif tutmak istedim ... ve evet su bugün biraz az oldu ama hala içmeye devam ediyorum . bu arada hepinizin fikirleri ben için değerli, tabiki söliceksiniz öğreneceğim daha çok şey var
anladım çalışırken düzenli beslenmek zordur ama ben eskiden çalışırken diyette olan arkadaşlarım şöylee beslenirdi kahvaltı zaten evde yapılır çantalarına 2 meyve atarlardı ve saklama kaplarında yanlarına yoğurt salata gibi şeyler koyup getirirlerdi işyerinde çıkan öğlen yemeğide uygunsa azıcıkta ondan koyarlardı çok düzenli olurdu ama tabi çalışma ortamını bilmiyorum o yüzden en doğrusu çalışma saatlerine ortamına uygun beslenmeni yanında taşıman seni anlıyorum ilk günler böyle saçmalama oluyor ama zamanla oturtuyorsun beslenme düzenini
sabahları sıkı kahvaltı yap ama öğlen ve akşamda azda olsa bişeyler ye salata yoğurt eksik olmasın bitki öayları alabilirsin yanına sen burayı takip et canım biz sana önerilerde bulunuruz
derya blog adresini verebilirmisin canım bende saçımı farklı toplamak aksesuar kullanmak istiyorum ama elimden gelmiyor böyle şeyler yeteneksizim
yaa derya kızlar fotonu nrden gördüler ben de çok merak ettim..ben de saçlarım kısayken hep hayal ederdim saçlarım bir uzasın neler yapıcam diye şimdi belimde saçlarım var anca at kuyruğu yapıyom:
deryacım aynen senin gibi bende tıkandım :44: :44:
içinden çıkamayınca size devrettim hesap işini
bakıyorumda sende çıkamamışsın işin içinden
ama bugün yine devam ettum diyetime :87: :87:
bakalım cuma nasıl olcak sonuç :26:
İyi akşamlar,
Hızlıca geçmişi okudum,ilkay,oğluşuna sağlık,mutlu uzuuuuuun yıllar dilerim.Aklımda kalmadı yaaaa,okurken şunu şunu yazacağım diyordum,alıntı da yapmamışım,öyle kaldı.
Derya biz de resim görmek istiyoruz,bu haksızlık ama
Fırında koca bir tepsi pizza pişiyor,evdekiler istedi.Ben ne yapacağım şimdi,oooofff yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Geç geldiğimden kendime yemek de yapamadım,ancak bunu yetiştirebildim.Yemek için bahane bulmak istemiyorum:18:,inşallah irademe sahip olurum da yemem,sadece koklarımBakalım kim kazanacak?Kendime de birşeyler hazırlamalıyım ama ne,bulamıyorum da...
saoll cnmmmmm
denizdenn geçtimmm,deredemii bogulcazzz cnm tabikiii
hep birlikteeeee zafere ulaşıcaz cnm inşşş
peki derya abla cuma günü yaparım bende
Merhaba çıtırlar
deryacım maşallah bob tarzı kesim sana çok yakışmış,saç rengin boya mı?siyah gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarıyor...gelincik tarlasına bayıldım keşke bende orada olsaydım...kır çiçeklerini çok severim...
evden annemle oğluşum gelecek iştende eşim ilk kez oğlumla dışarıda yemek yiyeceğiz inş.çığlık atmaz ağlamaz herşeyi istemez.şimdi gırtlağını yırtarcasına bağırmayı öğrendi istediği olana kadar çığlık gibi değil daha kalın bir ses gözünden yaş gelene kadar bağrıyor...
geldiler sonra görüşürüz unutmadan aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
selammmm yaz geldi buralara bütün gün bahçede sokaktayız ama artık yürüyüş yaparken haşlanmaya başladım ufaktan
menüm
sabah 2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir yarım domat
ara yarım elma
öğlen 1 tabak ezo gelin çorba ama hazır olanından
ara 1 elma
akşam 7 yk kaşığı kuru fasulye 3 yk yoğurt yarım kuru soğan (hohhhhhhh) 2 dilim tb ekmeği
yatmadan 1 kupa tarçınlı süt (iyi sardım bu tarçınlı süte valladeryacım sağolasın)
su boooolllll miktarda
spor 60 dk
bende geçmişi okuyorum son sayfaya gelene kadar yazıcam şeyleri unutuyorum tekrar başa dnemiyorumbalık yemem lazım bol bol
derya bunlar sana gelsin kuuu
harbiden nasıl unuttun kapıyı açıkkk abowww
bugün akşam kv gittkk eşimin işi vardı hadi dedim bend egideyimm
binadaki kadınlar dışarda oturuyorlarmış.bi tanesiii beni çagırdı sne ne yaptın ya böle nasıl incelmişsin filann deidm yemedim spor yaptım,yaa nasıl yaptın filan ama kilo verecek bir tip dgeil zatendigeride yaa ben istesem hemen veririim ama ugraşmak istemiyorum dediii
yani bunu söyleyeni tanımıyorum bile:26::26::26:
:26:
şimdi sen kolay veriyorsann banane,yada ben zayıfladıysam öle yada böle sananee
öenmli olan hızlı yada yavaş herneyse bunu başarmak dgeilmi kii zaten kolay kilo veren bir bünyenin işi daha kolaydır zor verene nazaran matıkende:82::82::82::82:önemli olan zzorlayıcı bir bünye ile kilo vermekk......... ama dedigim gibii
yani benim verdigim kilonun kime ne yararı yada zararı olurki ya herkes kendi için zayıflıyorrr
Merhabalar,ben geldim.Eveeeeet yemedimmmmm,gerçekten pizzadan bir lokma bile yemdiiiiimmmmben bile kendime şaşıyorum,hele o pişerkenki kokusu yok mu,oooffff,bittim.Bir de ben servis yapıyorum tabii.Çok şükür,kaçamaksız bu günü de atlattım.Ama tek başıma diyette olsaydım kesinlikle yerdim hem de tam şartıyla-şurtuyla.Yazacağım menü,sizlere ne diyeceğim,vs yemedim işte ohhh,iyi ki varsınız.Yemememin tek sebebi sizlersiniz,teşekkür ediyorum.
Pizza yerine makarna haşladım,yağsız ve içine baharatlı çökelek koydum,turşu ile yedim.
Edacım bu blog genelde dikiş üzerine o yönden çok yetenekli biri dedim öyle saçla ilgili model filan yok da kadın diktiklerini giyip sergilerken gördüm saçını kadına ve saçın hayran kaldım
Göz atmak istersen buyur ;
Lacheen | {Bir mimarın gözünden dikiş,moda,tasarım ve diğer güzellikler}
Mesaj olarak attım nihalcim :78:
Kendini kasmak yooookkk yasak sana
Pizza mı ?
Çok zor tutmak çoooooooook zor
Ama tut da gözümüz irade görsün
Fotoyu mesaj olarak attım bakabilirsin
Ay banuş bayıldım bu lafa kuuu
5 kilo vereceği kalmış biri olarak şımarıp ben de bunu söyleyebilir miyim motivasyon için
Denizleri geçtim derede mi boğulacağım, hadi pis boğaz derya azim biraz
Teşekkür ederim filizcim, saçım boya canım gerçek rengim böyle küllü acayip bir renk ben bile hala çözemedimYıllardır bir siyah bir kızıl boyuyorum ama siyahı daha çok seviyorum
Keşke olsaydın, gerçekten çok güzeldi ben de bayılırım kır çiçeklerine...
Filiz hiç söyledim mi bilmiyorum ama şu toplu herkese cevap verdiğin mesajlarına bayılıyorum ya..Samimi, içten, kimseyi, hiç bir detayı atlamadan ilgilenmen..Gerçek hayatta seninle ve bir kaç kişiyle daha tanışmayı çok isterdim
Semaaaaa hoohhhhh dedin ya bastım kahkahayı
Hala gülüyorum ya burnuma geldi kokusu
Tarçınlı süt benim formülüm değil bu arada ben hep tarçın çayı yapıyorum
Tarçınlı sütü izloş demişti sanırım ilk.
hooohhhhh2 gündür soğan yiyorum hamileyken soğan yemeye korkardım ulan ya bugün acillik felan olursam doktorları bayıltmıyım dye yemezdim doğurdum kızım kolik oldu gaz yapar diye yiyemedim 2 gündür acısını çıkardım ama
bu arada izloşa teşekkürler ozaman
Ben yedim o da fayda etmedi
2 ay balık yedim her hafta tiksindim artık hiç bir gelişme olmadı
Haplara kalacak işimiz bu gidişle...
Geçen gün evin kapısını açık unutmuşum
Bir geldik hırsız girmiş gibi aralık kapı
Merhabalar,ben geldim.Eveeeeet yemedimmmmm,gerçekten pizzadan bir lokma bile yemdiiiiimmmmben bile kendime şaşıyorum,hele o pişerkenki kokusu yok mu,oooffff,bittim.Bir de ben servis yapıyorum tabii.Çok şükür,kaçamaksız bu günü de atlattım.Ama tek başıma diyette olsaydım kesinlikle yerdim hem de tam şartıyla-şurtuyla.Yazacağım menü,sizlere ne diyeceğim,vs yemedim işte ohhh,iyi ki varsınız.Yemememin tek sebebi sizlersiniz,teşekkür ediyorum.
Pizza yerine makarna haşladım,yağsız ve içine baharatlı çökelek koydum,turşu ile yedim.
oyyyyyyanam bende çok fenayım sırf unutkanlığım yüzünden yeniden yaptığım şeylerle en az 500 kalori yakıyorumdur ha mesela bugün kek yaptım yarın misafir gelicek diye borcama dökücektim boca ettim koca börek tepsisine sonuç:kupkuru tahta gibi incecik bir kek malzeme kalmadı kalsaydı yeniden yapıcaktım sanırım benimde sonum haplara kalıcak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?