Tebrikler canım
Ah sendeki şu azmi bugün bende göstereydim keşke
Teşekkür ediyorum,bu sizlerin sayesinde...Evde hala kokusu var,pizza yemediği için sevinen de azdır herhalde..Bizim rahatsızlığımızı anlamayanlardan duyan olsa "bu kadın kafayı yemiş" der.
Sizler de az mı dikkat ediyorsunuz,lapa diyeti,karbon diyeti,bunlar az şeyler mi?Ben mesela henüz lapa diyetini göze alamıyorum.Hep birlikte hafifleyeceğiz.Ben kendime hala kızıyorum,daha önce burayı bulmadım diye.Kışın başlar,yaza daha rahat girebilirdim.Neyse zararın neresinden dönsek kardır.Yavaş yavaş da olsa hedefimize ulaşacağız,hep birlikte,gayretle,azimle.
Derya resminizi şimdi gördüm.Çok güzel olmuş,çok yakışmış.Güle güle kullanın.Saç bandınız da çok cici olmuş...Maşallah çok hoş,zarif bir hanımsınız.
Tabi canım aralarda motivasyonumuz düşsede önemli olan bırakmamak..Düşe kalka hepimiz başaracağız inşallah
Ah şu 5 kiloyu da bir vereydim, yolun sonuna doğru azimlenmem gerekirken boşluyorum
Yaz kış farketmiyor ideal kiloda olmak hayatın her dönemi ve her alanında mutluluk veriyor insana
Çoook teşekkür ederim güzel sözlerin için :78::78:
Ben senin adını gene unuttum desem yok artık der misin
izlemcim okudum ama kafam karıştı kimi aletler oyuncak gibi demiş kimi çok memnun.ben b-fit benzeri shapes woman a gideceğim.evde tek başıma yapamıyorum spor salona gidersem bi disiplin gelir diye düşündüm engüzel yanıda saatleri bana uyuyor iş çıkışı kızımı almadan yarım saat spor yapacagım ve evimin bir üst sokagı.heryanım lömbür lömbür bu sarkıklık artık canımı çok sıkıyor.fiyatları normalda 1 ay 99 ama şuan kampanya var 4 ay aylıgı 65 e geliyoırda.gidermiyim düzenli o var işte sonra parama yazık olacak diye düşünüyorum aman kararsız kaldım ne yapsam izlemmm
SELAMM kızlar... egenin doğum gününü yaptık pazar günü,sıcak samimim çok hoş bir doğum günü partisi oldu ,ege de çok şımarıktı bütün ilgi üzerinde ,bütün bakışlar üzerinde farkındaydı bunun ve yapmadığı şaklabanlık kalmadı...neyse atlattık hayırlısı ile ..bu sene çok rahattım ilk doğum gününde baya bir kasmıştım birde ne yapaıcam nasıl yapıcam karışmıştı hep bu sene çok rahattım ve bir aksilik olmadan geçirdik bakalım..daha nicelerine inşallah sağlıkla diyorum...cuma günü k.maraş a gidiyoruz eltimlere,ev almışlardı hemde uzun zamandır gidememiştik artık bir gitmemiz gerekiyordu..ilk defa ege ile ototbüz yolculuğu yapıcaz bakalım nasıl olucak rezil olmayız inşallah yaa... bu arada ne yedim ne içtim hiç hatırlamıyporum dikkat etmedim hiç,işin o kısmına konsatre olamadım ..ama bitki çaylarımı yeşilçaımı içemedim bu neden le vc sorunum oldu ..şimdi 5 i bir yerddemi içiyorum..bakalım ..eeee sizler neler yaptınız kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..:)
Merhaba çıtırlar
g
izlemm hızlı ve öfkeli çok güzel eşim cd sini almış birde alaca karanlığa bayılıyorum.hiç sıkılmadan üstüste izlerim.bide kızlar yıldız tozu diye bir film var biraz eski (star dusty yazıyordu galiba)int.bulabilirseniz izleyin o da süper... sinemaya gitmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki hamile kaldım doğum oldu ev-iş arasında mekik dokuyorum oğlum biraz büyüsün acısını çıkaracağım:)
am lazım ki yemeyeyim.
Merhabalar,ben geldim.Eveeeeet yemedimmmmm,gerçekten pizzadan bir lokma bile yemdiiiiimmmmben bile kendime şaşıyorum,hele o pişerkenki kokusu yok mu,oooffff,bittim.Bir de ben servis yapıyorum tabii.Çok şükür,kaçamaksız bu günü de atlattım.Ama tek başıma diyette olsaydım kesinlikle yerdim hem de tam şartıyla-şurtuyla.Yazacağım menü,sizlere ne diyeceğim,vs yemedim işte ohhh,iyi ki varsınız.Yemememin tek sebebi sizlersiniz,teşekkür ediyorum.
Pizza yerine makarna haşladım,yağsız ve içine baharatlı çökelek koydum,turşu ile yedim.
Merhaba çıtırlar
geçmişi okudum son ikisine çok güldüm herkes geçmişi okuyor yazana kadar unutuyor.herkes ii çok güzel.
izlemin avatarı değiştirirsen seni hep öyle hatırlıyorum demesine çok güldüm.çok haklı benimde okurken aklımda o resim:)
İlkaycım oğluna allah saplıklı uzun ömür nasip etsin...
sena ne güzel kermeslerde yiyorsun en fazla 1 hafta kilo almış olarak geziyorsun sonra terkak kiloda düşüş başlıyor maşallah.müsliyi bıraktın galiba menülerinde hiç yazmıyor?
deryacım maşallah bob tarzı kesim sana çok yakışmış,saç rengin boya mı?siyah gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarıyor...gelincik tarlasına bayıldım keşke bende orada olsaydım...kır çiçeklerini çok severim...
burcucum maşallah sende 11 martta başlamana rağmen kilo verimin çok ii nerdeyse ayda 7 kiloya yakın vermişsin...inş.devamı gelir duraklama yaşamazsın, çok sinir bozucu oluor insan duraklama olduğunu bildiği halde morali bozuluyor.hoş bende kilo verimi duraklayınca boğaz hızlanıyor:)kv ev baklavası yapmış bayılırım 2 gündür 3 'er dilim götürdüm hemde gece kuzey'e kalktığımda annem kızdı boğazını tutamıyorsan dök çöpe diye...allahtan az koydurdum bitti 6 tane ben eşim ve annem 1'er tane yedi:))
izlemm hızlı ve öfkeli çok güzel eşim cd sini almış birde alaca karanlığa bayılıyorum.hiç sıkılmadan üstüste izlerim.bide kızlar yıldız tozu diye bir film var biraz eski (star dusty yazıyordu galiba)int.bulabilirseniz izleyin o da süper... sinemaya gitmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki hamile kaldım doğum oldu ev-iş arasında mekik dokuyorum oğlum biraz büyüsün acısını çıkaracağım:)
birde evde pişiripte ağzına sürmeyenleri iradelerinden dolayı tebrik ederim.bi arkadaş pizza yapmış bakalım yarın yazar yemiş mi merak ediyorum.ben dayanamıyorum koklamakla yetinemem.illa tok olmam lazım ki yemeyeyim.
evden annemle oğluşum gelecek iştende eşim ilk kez oğlumla dışarıda yemek yiyeceğiz inş.çığlık atmaz ağlamaz herşeyi istemez.şimdi gırtlağını yırtarcasına bağırmayı öğrendi istediği olana kadar çığlık gibi değil daha kalın bir ses gözünden yaş gelene kadar bağrıyor...
geldiler sonra görüşürüz unutmadan aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Beni Yanli$ Anlama Canim Ama 3.Ay Gibi Bi Sürede 25. Kilo Vermek Biraz Riskli ..
Ilk Kilolar Cabuk Gidiyor .. Hatta 2.$er 3.er Gidiyor ..
Ama Sonra Duraklama Dönemine Giriyorsun Ve Nerdeyse 2-3 Hafta Sabit Kaliyorsun ..
Yani O Yüzden Seni Demotive Etmek Istemiyorum Ama Önce Bi 70.Lere Koy Hedefini ..
58.Cok Uzun Bi Yol Olmus .. Heleki 3.Ay Icerisinde ..
Ben 11.Martta Basladim Diyete ve 23.Kilo Fazlaligim Vardi ..
Hedef Tarihimi 1.Eylül Yaptim Ki Bu 5.Aydan Fazla Bi Sürec .. Ama Daha Saglikli ..
Cünkü Aldigim Kilolar 2.Günlük Kilolar Degil Nerdeyse Tüm Ömrümce Aldigim Kilolardan Kaynaklaniyor Ve Bunu 3-4 Ayda Vermek Imkansiz .. Versem Bile Sagliksiz ..
Bende Önce 65.Yaptim Hedefimi Ki Sadece 12-13 Kilom Kaldi Suan ..
Sonra 60 Yapacagim Hedefimi En Sonda Duruma Göre 55. Yapmayi Düsünüyorum ..
Yani Yavas Yavas Kat Etmeye Calis Yollari Ki Kalici Kilo Verebilesin
Umarim Seni Kirmamisimdir Tatlim Cünkü Öyle Bi Niyetim Yoktu
Hiç sorun değil,benim aklımda hiç isim kalmıyor,sadece devamlı yazanları biliyorum.İsmim Füsun.
Resimde gördüğüm kadarıyla öyle kilolu değilsiniz,acele etmenize gerek yok bence.Nasılsa öyle ya da böyle gidecek,rahat olun.Bunu bize öğreten sizler değil misiniz?
Tükkani aciyim ku ben
Ben 40 saatte yazana kadar acmislar bil dükkani.
Sabahin 4:30'undan beri, beni uyutmayan hatta deli eden kizimla
Iyigünler diliyoruz sizin adiniza
Sinirden galiba ne yaptigimi bile bilmiyorum...
Ah bu uykusuzluk yokmu, hayati mahvedebilio...
Hergün ama hergün aksam kacda yatarsa yatsin,
Sabah 4:30 ile 05:00 arasi kalkiyor.
Bu serüven 2- 2,5 saat devam ediyor.
Ha simdi, ha azicik daha derken bi bakmisim uyutana kadar saat 8'i-9'u buluyor.
Sonra Gülcin bir bakmissin uykusuzlukdan sinir küpü,
Hicbirsey yapmak istemiyor..
Galiba siyiricam
Burcummm, kırılmam da alınmam da canım. Söylediklerin tabi ki doğru şeyler..
Bu kilolar bana 1,5 sene de geldi ve sürekli masa başı işte bilgisayar karşısında oturmaktan.. Ve bunların üstüne dünyanın yemeğini, abur cuburunu yemekten..
Şimdi hayatımdan ilk önce çikolatayı, bol kremalı kahveyi, cipsi, jelibonları ve açma, poğaçayı çıkardım..
Haliyle bugün ayın 18'i olmuş.. Ağzıma dahi sürmedim. İlk olarak attığım 4 kilo da kilo ile beraber vücutta oluşan ödemi de attım.. Bendeki hafiflik bu yüzden..
Ama daha önce de aynı şekilde kilo verme olayım olmuştu sporla beraber kilo verdiğimde her hafta 1 kilo veriyordum. Zamanlama olarak da şuan vücudumun duraklama dönemi çünkü ben 21. günü zor atlatıyorum.. O 3. haftadan 4. haftaya geçişim hep sorunlu oluyor. Neyse ki yeneceğim çünkü çok kararlıyım, ve tabi ki sizlerin de desteğiyle beraber..
58'e gelince yolumun uzunluğunu göreyim ki kendimi bırakmayayım diye yaptım.. Eğer 70 yapsaydım biliyorum ki 70'e gelince gevşek gevşek davranacağım.. Çünkü kendimi tanıyorum.
Neyse çok yazdım bunun şerefine ben gideyim kendime bir yeşil çay alayım
günaydın kızlar...
ben çok mutluyum bu sabah çook...geçen hafta cumadan beri 1 kilo vermişim..bu sabah 91.3 ü gördüm..reglimin son günü bugün..şişliğimi attım sanırım ama artık farkediliyor verdiğim..
ilk hedefim olan 89 a az kaldı...heyoooo
tubacım dün yediklerimi yazayım canım..sabah:
form dengeli peynirli domatesli sandviç
öğle:2 köfte bir parça tavu 2 çatal kadar yoğurtlu ıspanak
1 cup dondurma
ara:5 yenidünya
akşam:bir avuç içi kadar sebzeli sosisli omlet
1 kase yoğurt
1 dilim form denge
yatmadan önce süt ama doyamadım iki bardak içtim..
bugün yola çıkacağım için akşam çamaşır ütü eşya hazırlama ortalık toplama gibi işlerim vardı spor yapamadım canım..
az kaldı yakalıcam seniiiiiiiiiiiii
bu arada diğer rakibem selma sen nerelerdesin naısl gidiyor bakalım..?
Deryacım ben haftaya cumaya kadar bildirim yapmadna durmayım diyorum sen cuma günkü listeye bunu eklersen sevinirim tatlım...kilomu bildireyim de tatilde şımarıklık yapma gibi bir lüksüm kalmasın değil mi ama
Burcummm, kırılmam da alınmam da canım. Söylediklerin tabi ki doğru şeyler..
Bu kilolar bana 1,5 sene de geldi ve sürekli masa başı işte bilgisayar karşısında oturmaktan.. Ve bunların üstüne dünyanın yemeğini, abur cuburunu yemekten..
Şimdi hayatımdan ilk önce çikolatayı, bol kremalı kahveyi, cipsi, jelibonları ve açma, poğaçayı çıkardım..
Haliyle bugün ayın 18'i olmuş.. Ağzıma dahi sürmedim. İlk olarak attığım 4 kilo da kilo ile beraber vücutta oluşan ödemi de attım.. Bendeki hafiflik bu yüzden..
Ama daha önce de aynı şekilde kilo verme olayım olmuştu sporla beraber kilo verdiğimde her hafta 1 kilo veriyordum. Zamanlama olarak da şuan vücudumun duraklama dönemi çünkü ben 21. günü zor atlatıyorum.. O 3. haftadan 4. haftaya geçişim hep sorunlu oluyor. Neyse ki yeneceğim çünkü çok kararlıyım, ve tabi ki sizlerin de desteğiyle beraber..
58'e gelince yolumun uzunluğunu göreyim ki kendimi bırakmayayım diye yaptım.. Eğer 70 yapsaydım biliyorum ki 70'e gelince gevşek gevşek davranacağım.. Çünkü kendimi tanıyorum.
Neyse çok yazdım bunun şerefine ben gideyim kendime bir yeşil çay alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?