80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler canım
Ah sendeki şu azmi bugün bende göstereydim keşke

Teşekkür ediyorum,bu sizlerin sayesinde... Evde hala kokusu var,pizza yemediği için sevinen de azdır herhalde..Bizim rahatsızlığımızı anlamayanlardan duyan olsa "bu kadın kafayı yemiş" der.
Sizler de az mı dikkat ediyorsunuz,lapa diyeti,karbon diyeti,bunlar az şeyler mi?Ben mesela henüz lapa diyetini göze alamıyorum.Hep birlikte hafifleyeceğiz.Ben kendime hala kızıyorum,daha önce burayı bulmadım diye.Kışın başlar,yaza daha rahat girebilirdim.Neyse zararın neresinden dönsek kardır.Yavaş yavaş da olsa hedefimize ulaşacağız,hep birlikte,gayretle,azimle.

Derya resminizi şimdi gördüm.Çok güzel olmuş,çok yakışmış. Güle güle kullanın.Saç bandınız da çok cici olmuş...Maşallah çok hoş,zarif bir hanımsınız.

Son düzenleme:
menüm

sabah:domates,salatalık,light üçgen peynir,4 zeytin,1 dilim ekmek
öğle:yağsız-tuzsuz menemen, kola zero,2 dilim kepek ekmeği
akşam:2 dilim ızgara et,salata,3 yk makarna
saat 22.00: 2 yk light dondurmaa

2 litre su,2 çilekli yeşil çay.

Tabi canım aralarda motivasyonumuz düşsede önemli olan bırakmamak..Düşe kalka hepimiz başaracağız inşallah
Ah şu 5 kiloyu da bir vereydim, yolun sonuna doğru azimlenmem gerekirken boşluyorum

Yaz kış farketmiyor ideal kiloda olmak hayatın her dönemi ve her alanında mutluluk veriyor insana

Derya resminizi şimdi gördüm.Çok güzel olmuş,çok yakışmış. Güle güle kullanın.Saç bandınız da çok cici olmuş...Maşallah çok hoş,zarif bir hanımsınız.

Çoook teşekkür ederim güzel sözlerin için :78::78:
Ben senin adını gene unuttum desem yok artık der misin

Menüm
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 yk baharatlı çökelek
3 çeri domates
1 zeytin
1 salatalık
maydanoz,dereotu
Öğle:
150 gr.yoğurt
yarım paket form çubuk

Akşam:
1 tabak yağsız makarna,içne baharatlı çökelek koydum:26:
turşu

1 kase yeşil erik
3 yenidünya

2 lt su
1 tarçınlı çay
1 Türk kahvesi(şekersiz)
şekersiz çaylar
1 form çay

Hiç sorun değil,benim aklımda hiç isim kalmıyor,sadece devamlı yazanları biliyorum.İsmim Füsun.
Resimde gördüğüm kadarıyla öyle kilolu değilsiniz,acele etmenize gerek yok bence.Nasılsa öyle ya da böyle gidecek,rahat olun.Bunu bize öğreten sizler değil misiniz?

Son düzenleme:

ayyyy denizzzz döverim kız seniii
yarın gidip kayıt yaptırıyosun
kontrol edecem vallahaa

wayy way wayyyy maraşlara gidiliyor haaaa

bu ne demek oliyiiii
bi dahaki seyehat izmire
inşallah gece yolculuğunu tercih etmişsinizdir, yoğsam işiniz zor

biz ilk yemeğe çıktığımızda sanırım 1 aylıktı
hiç aman o olur bu olur diye soyutlamadık
sürekli, oto koltuğunda bi sandalyede de o vardı

sorun yaşamazsın merak etme alışsın biraz

canım bu hızlı ve öfkeli serisinin 5.si
onu mu izledin bilemiyorum ama süper yaa

yıldız tozunu da biliyorum, çok severek izleriz...
bizim klasikler arasındadır o da, fantastik şeylere ailecek bayırız zati

ayyy kız bırak bana kuzeyii
siz gidin sinemaya ben bakarım

işteee buuu

canım müsliyi 10 gün aralıksız kullandım ve çok hızlı bir düşüş oldu kilomda.. o günlerde müsli tüketmemin nedeni kermeslerde aldıqım kiloyu biran önce vermek içindi..yoksa yemek yemeqi çok seviyorum her zaman ilk tecihim normal beslenmedir..2 kutu müsli alıp karıştırdım ve buzdolabımda duruyor..alternatif olarak bulunduruyorum..

günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı ve kalorisiz birgün diliyorum
kızlar ben 90 kiloyken eşim 67lere kadar çıkmıştı..diyete ilk başladıqım zamanlar kendi kilosundan gayet memnundu..bnmde bu kadar kilo vereceqime ihtimal vermediqi için rahattı..ne zaman ben 70li kilolara indim ogün bugündür koçişte yediklerine dikkat etmeye başladı :82: 1-2 hafta önce 62.8di..akşam neler yedi gözümün önünde hatta banada yedirmeye çalıştı inat ettim yemedim..sabah görürsün basküldeki rakamı yediqine pişman olursun dedim sabah kalktık ben gidip onun haberi olmadan tartıldım ve 63leri çok şükür gördüm ve koçişe gel bakalım şimdide sen tartıl dedim çok çıkıcak ya aklımca koçiş bi çıktı baskülee 59.7 :84::84::84::84::84::84::84::84: bu haksızlıkkk :84::84::84::84::84::84::84: banane ben oynamıyorummm

Tükkani aciyim ku ben

Ben 40 saatte yazana kadar acmislar bil dükkani.

Sabahin 4:30'undan beri, beni uyutmayan hatta deli eden kizimla

Iyigünler diliyoruz sizin adiniza

Sinirden galiba ne yaptigimi bile bilmiyorum...

Ah bu uykusuzluk yokmu, hayati mahvedebilio...

Hergün ama hergün aksam kacda yatarsa yatsin,

Sabah 4:30 ile 05:00 arasi kalkiyor.

Bu serüven 2- 2,5 saat devam ediyor.

Ha simdi, ha azicik daha derken bi bakmisim uyutana kadar saat 8'i-9'u buluyor.

Sonra Gülcin bir bakmissin uykusuzlukdan sinir küpü,

Hicbirsey yapmak istemiyor..

Galiba siyiricam

Burcummm, kırılmam da alınmam da canım. Söylediklerin tabi ki doğru şeyler..

Bu kilolar bana 1,5 sene de geldi ve sürekli masa başı işte bilgisayar karşısında oturmaktan.. Ve bunların üstüne dünyanın yemeğini, abur cuburunu yemekten..

Şimdi hayatımdan ilk önce çikolatayı, bol kremalı kahveyi, cipsi, jelibonları ve açma, poğaçayı çıkardım..

Haliyle bugün ayın 18'i olmuş.. Ağzıma dahi sürmedim. İlk olarak attığım 4 kilo da kilo ile beraber vücutta oluşan ödemi de attım.. Bendeki hafiflik bu yüzden..

Ama daha önce de aynı şekilde kilo verme olayım olmuştu sporla beraber kilo verdiğimde her hafta 1 kilo veriyordum. Zamanlama olarak da şuan vücudumun duraklama dönemi çünkü ben 21. günü zor atlatıyorum.. O 3. haftadan 4. haftaya geçişim hep sorunlu oluyor. Neyse ki yeneceğim çünkü çok kararlıyım, ve tabi ki sizlerin de desteğiyle beraber..

58'e gelince yolumun uzunluğunu göreyim ki kendimi bırakmayayım diye yaptım.. Eğer 70 yapsaydım biliyorum ki 70'e gelince gevşek gevşek davranacağım.. Çünkü kendimi tanıyorum.

Neyse çok yazdım bunun şerefine ben gideyim kendime bir yeşil çay alayım

Son düzenleme:
günaydınlar

kaçamak yok demicem artık dedikçe önüme geliyorlar ben almıyorum ama gittiğm yerde ya da gelen arkadaşlarımdan dolayı (

sabah:1 kayısı, yarım kepekli sandiviç ekmeği, domates, salatalık, 3 zeytin
ara: yok
öğle: 8 yk sebze yemeği
ara: 1 küçük köfte(sonraki dünler için pişirdiğim köfteleri kontrol amaçlı bir tane taddım),2 kayısı
akşam: 4 top çikolata(arkadaştaydım yuvarlak değişik bişiydi), 1 kase salatalık, 2 poğaça(son poğaçayı ilaç aldığım için yedim)

bitti...

günaydın kızlar...
ben çok mutluyum bu sabah çook...geçen hafta cumadan beri 1 kilo vermişim..bu sabah 91.3 ü gördüm..reglimin son günü bugün..şişliğimi attım sanırım ama artık farkediliyor verdiğim..
ilk hedefim olan 89 a az kaldı...heyoooo

tubacım dün yediklerimi yazayım canım..sabah:
form dengeli peynirli domatesli sandviç
öğle:2 köfte bir parça tavu 2 çatal kadar yoğurtlu ıspanak
1 cup dondurma
ara:5 yenidünya
akşam:bir avuç içi kadar sebzeli sosisli omlet
1 kase yoğurt
1 dilim form denge
yatmadan önce süt ama doyamadım iki bardak içtim..
bugün yola çıkacağım için akşam çamaşır ütü eşya hazırlama ortalık toplama gibi işlerim vardı spor yapamadım canım..
az kaldı yakalıcam seniiiiiiiiiiiii
bu arada diğer rakibem selma sen nerelerdesin naısl gidiyor bakalım..?
Deryacım ben haftaya cumaya kadar bildirim yapmadna durmayım diyorum sen cuma günkü listeye bunu eklersen sevinirim tatlım...kilomu bildireyim de tatilde şımarıklık yapma gibi bir lüksüm kalmasın değil mi ama

İşte insanlarda böyle dediği için şımardım füsuncum
Aslında 5 kilo az değil ne var hemen onu da versem ve bu iş bitse..Eğer ben aman zaten iyiyim her halukarda veririm diye kendimi salarsam bu iş aylar sürer, belki üstüne kilo bile alırım :26:
O yüzden böyle düşünmeyi bırakıp yolun sonunu görmek için hırslanmam gerekiyor..

Günaydın gülçinim, neden yapıyor bunu peki, bu düzensizlikler bu yaşta normal mi? Birilerine danıştın mı hiç :26:
Ben de hiç dayanamam uykusuzluğa resmen hasta gibi olurum aksi, yorgun ve titremem gelir sürekli başım ağrır

Ben de hep masa başında aldım kiloları..Özellikle dediğin gibi abur cuburdan..Bilgisayarda bir şeyle ilgileniyorken elimin altına illa cips çikolata bisküvi bulunurdu..Bir de akşam eve giderken bir poşet abur cubur alırdık eşimle
Hep işimin stresine verir ve kendimi haklı çıkarırdım aklımca
Umarım beraber veririz, kurtuluruz şu kilolardan.. Bu arada adın neydi? :26:

Günaydın herkesee

şu 2 gündür kaçamaklarım oldukça çok olmaya başladı
ve tartılmaya korkar oldum 2 hafta tartılmıcam diyorum
ama cuma günü kilo bildirimi yapmam gerek o yüzden tartılcam
bu günden itibaren eskisi gibi dikkat edicem ve 2 hafta içinde 78li bişey görcem
kendimde degişiklik yapmak istiyorum artık sıkıldım bu halimden
75 olunca degişiklik yapıcam artık bu günden itibaren diyete tam gaz devamm

Nihalcim tebrikler, şimdiden bu sonuç harika
Bu cuma bildirim yapamayacak mısın? :26:

Günaydın canlar,
Bu hafta ipin ucunu tutamayınca nihayet tartıda 76'yı gördüm..Bu rakamı görene kadar uğraştım yani, aferin bana!!!
Spor arkadaşım tatile çıktı, artık sporumda kesildi..Sabah çıkıp gidecektim tek başına tartışmayı göze alamadım :26: Ama bugün bir daha konuşacağım...
Eşim 21'inde gidecek dükkanda tek başınayım 4-5 gün...Zor günler beni bekliyor sanırım
Bakalım bu cuma ne olacak ve önümüzdeki hafta ne kadar alacağım :44::44:

Canimmmm
Ilk Verilen Kilolar Zaten Cogunlukla Ödemden Olu$uyor ..
Ilk Kilolardan Sonrasi Cok Önemli Malesef .. Biz Burada Neler Neler Deniyoruz
Heleki Kilo Duraklama Dönemlerinde .. Az Cildirmiyoruz Yaniii ..

Benim Demem O Ki , Kilo Vermek 3.Ay Icerisinde Ideal Kiloya Ulasmak Demekse
Herkez Yapsin .. Tabiki Bu Bünyeden Bünyeye Degisiyor ..
Amaa Sagliklimi Orasi Mechul ..

15.Agustosa Hedef Belirlemissin.. Gözüme Cok Kisa Geldi ..
O Güne Kadar Hedefine Ula$amazsan Üzülme Diye Uyarmak Istedim Seni ..
O Yüzden Hedef Kilonu Azicik Yakinlara Al Dedim .. Bu 70.mi$ Olmak Zorunda Degil 68 Yapsan Bile Kafi .. Cünkü 3.Ayda Hergün Spora Gitsen Bile 25.Kilo Fazlaligi Biraz Zor Verirsin Gibime Geliyor ..

Burada Izlem Abla Banu Abla Ve Sena Abla Bide Zeynepimiz Var
Onlarda 20.kilo Üstü Verdiler Ama Bunu Sene Icerisinde Yayim Yaparak Verdiler ..
Sonunda Sen Üzülme Gerisi Cünkü Zamanla Gelir Tatlim
Anlatmak Istedigim Buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…