80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlaaaaarrr günaydıınnn...harika bir gün veee ben 1 kg daha vermişimmm...
bir ara çizelgemide düzelteyim bugün keyfim çok yerinde yarında lapa time yapcazz belki 1 kg daha veririm

Herkezeee Kocaman Günaydiiiinnnn

Offf Bu Hafta Hepimize Noliiii Bakeeemm ..
Adapte Problemimiz Mi Varrr Neeeee

Ben Bu Hafta 79'un Ucunu Görsem Göbek Atcemmm Valla ..
Ama Bilemiyorum Görürmüyüm Görmezmiyim ..

Aptal Burcuu Nolcak.. Gördüü 7.Li Rakamlari
Sahip Cikip Koruyacagi Yerine Yedide Yedi
Iyi Halt Yedin Bücürük Simdi Yine Ugras 79'u Görcem Diye ..
Yemesen Bogazini Tutsan Olmuo Dimi

Bugün Salona Gidicem .. Iskence Yapcem Kendime ..
2.Saat Cikmak Yok Burcuu Hanimmmm .. Bol Bol Terliceksin !!!
Yarinda Gideceksin ... Lapa Bile Sökmez Senin Bu Pis Bogazina !!

Belki Cuma Bildirim Yapmaya Yüzüm Olur Azicik Böylece ..

Beni de alsana yanına

günaydin kizlar.

takilmis olan kiloma bugün bir atak daha yapicam ins basarili olur

Gel yarın lapa yap sen de bizimle...En azından sabitsin, ben 2 kilo artıdayım

Gell Lolitaaaammm
Gidekte Vicdanimizi Rahatlatak

gerciiii pismanlik varmiii bi sormak lazim

Bu Sorunun Cevapi Cumaya

Pişmanlık yok aslında istedim yedim ama şımardığım için kızıyorum kendime sadece
Cumadan umudum yok, ama bu sefer çok ciddiyim

günaydın fıstıklar

müşteri

Günaydın filizim

canim yarin lapa yapamam cünkü arkadasima gidicem,haftaya yaparim belki bugün su ellmali cayi yaptim ins ise yarar.sizinde lapaniz yarar ise ins.

Nihalcim tebrikler, şimdiden bu sonuç harika
Bu cuma bildirim yapamayacak mısın? :26:

Deryacım tşkler..Ben bu akşam nasipse yolcuyum canım Altınoluğa gidiyorum..Pazartesi sabah dönüyorum..annemlerin yanına..orda tartı yok başka tartıya da güvenmem vs..o nedenle sen bugünden alırsan notunu sevinirim..şimdi vermesem sonraki haftaya çok var diye salarım falan aman ha...
başlangıç:95.6
geçen hafta:92.3
Bu hafta:91.3
giden:1 kg
toplamda giden:4.300 gr
ilk hedef:89
spor :yok

kısaca dünkü yemek faslımızı anlatayım:)herşey çok güzeldi kuzey'le herkesin gözü onda etrafa gülücük dağıtıyor taki yemekler geldi nasıl bağrıyor mama sandalyesine oturmak istemiyor masaya gelip dağatacak o da yiyecek neyse eline kraker falan verdik yok artık yemeklerden az az yedi küçük bey:)herşey hoş yemek bitti tam çıkıyordum ki kuzey kustu herkes baka kaldı hemen ağzını sil eğildim yeri sildim benim bebeğim olduğu için be tiksinmem ama karşımdakinin midesi bulanabilir.garsonları beklemedim:)sonra dikmen vadisine gittik benim ki mest ayakları sallıyor kendi kendine konuşuyor.vadi ışıklandırınmış su sesleri kurbağa çekirge sesleri herkes dondurmasını almış geziyor köpeklerini gezdiriyor.oğluşum kalabalığı çok seviyor hava esmeye başladı eve döndük güzel bir gündü sıklaştırabiliriz.
izlem canım teşekkür ederim...yakın olsak ne güzel ege abisiyle gezerlerdi.çocukları çok seviyor.
1 aylıkken çıkaramazdım zaten benim ki 4.gün sarılık oldu hastanede kaldık 3 gün sonra idraryolu enfeksiyonu zaten kış geldi.öyle ev kuşuydu bizim ki ama şimdi dışarı çıkınca eve girmek istemiyor her çocuk gibi....dedğin gibi bazı şeyleri kırılacak kuzey'e zarar verecek şeyleri evde toparlamaya başladım...evi temizlesemde pis dağnık duruyor nefret ediyorum.

Burcucum inş.doğum gününe kadar 75 olursun bende krşkr 65 olsam doğum günüme süper olur...benim hayalimde bir elbise yok evdeki pembe pantolonumu üstüne bady giyerim...senin hayalindeki elbise nasıl bişey?

banucum komşuların tuhaf bu Ankara'lılar mı böyle acaba diyeceğim am heryerde bu tarz insanlar var.kilo vermek isteyen herkes buyursun versin, biarkadaş demişti dünyanın üstündeki yük azalır:)

deryacım kim bilir belki gerçek hayatta da tanışırız bak eşin Ankara'ya gelecekmiş belki seninde yolun düşer Ankara'ya telefonlaşıp görüşürüz.ben bursa'yı çok sevdim belki biz tatil amaçlı gelir görüşürüz.

pizza yemeyen arkadaşı ayakta alkışlıyorum:)biraz bu tarafa üflese bizede bulaşsa:)

ilkaycım benim müdürümde maraş'lı dondurması sütü peyniri anlat anlat bitiremiyor üzümlerimiz böyle dondurmamız keçi sütü vs.artık sen gitmişken tadına bakarsın.şimdiden ii yolculuklar ii eğlenceler...

Gülçincim çocuklar bir kalkınca kurulu saat gibi alışkanlık haline getiriyorlar birde senin kızın büyük o yaşlarda kesintisiz olmalı uykuları allah kolaylık versin.uykunun en tatlı anı 4,30-6 arası...

sewdacım sen geceleri farkında olmadan kalkıp abur cubur mu yiyormuşsun..eğer öyle bişey varsa en kısa sürede doktora danış...ben geceleri sayıklarım o gün ne yaşadıysam birde horlarım daha ne olsun yeter dimi:)bir bayan için...eşime yalan söyleyemem gece doğrusunu sayıklarım çünkü gizlim saklım yoktur:))

senacım ben işyerinde işlerin uzun sürer yada geç gelmişsem öğlenleri müsli yiyorum doğru olan akşam yemek öğlen yemiş olmam hiç farketmiyor kilomda düşüş olmuyor...bir akşam yemeğe alışsam...kızınla aynı beden olman konusuna gelince lise döneminde bende yaşadım annem benim kıyafetlerime sığabiliyor herkes bizi abla kardeş sanıyor allahım nasıl üzülüp ağlıyordum.kıskanıyordum aynı bedende olmaktan annemim spor giyinmesinden herkesin anneme iltifat etmesinden çok rahatsız oluyordum.şimdi saçma geliyor ama o zaman çok üzülüyordum.

yine çok uzun oldu...çenem düştü...

kızım gitmiş bana haftasonu en dar en streç pantolonun getirmiş anne bunuda giy bakalım olacakmı diye o anda kapı çaldı bende streç pantolonu denemekten kurtuldum (o 36 bedendi)..müsliyi zorda kalmadan kullanmak istemiyorum cnm..inanırmısın leqen kemiklerim resmen batıyor..elimi yanaqıma koyduqumda elmacık kemiklerim acımaya başlıyor..alt göbiş ve baseler biraz daha incelse hiç sorun kalmıcak..onun için diyetten çok spora aqırlık veriyorum..yinede bu hafta çok vermişim şimdiden 1 kilo gitmiş..bukadar vermek üzüyor beni gittim 1 tencere bulgur pilavı yaptım akşamada kızartma yapıp yicem biraz kendime gelliyim..neden bukadar çok gidiyor anlamıyorum nerdeyse hergün yasak bir ürün menümde bulunuyor..dün kıymalı pide yedim mesela..bazen korkutuyor beni bu durum..

Son düzenleme:

Tamam nihalcim ben bunu not aldım :13:
İyi eğlenceler, iyi gezmeler

Yemek faslınız biraz sancılı geçmiş ama oldun, inşallah alışır zamanla...
İnşallah filizcim, bursaya gelirseniz oradan 1 saatlik yolu var mutlaka beklerim

canım hızlı vermeyle ilgili bir endişen varsa bence doktor kontrolünü aksatma...hoş yediğinde de hemen alıyorsun demek ki senin metabolizma hızlı çalışyor.eğer pantolonu demek zorunda kalırsan olsa bile olmadı de bu çok dar falan de bence...

annem kışın burdayken bana hep ''kızım böyle devam edersen kilo vermen durmucak diye korkuyorum'' derdi..kulaqımda annemin hep bu sözü var..bundan dolayı haftada 500qr üstüne çıkınca panikliyorum.. küçük küçük az az gitsin istiyorum onun içinde menülerime yasak ürün koyuyorum..bu bazen işe yarıyor bazen yaramıyor..canım dr. kontrollerimi zaten düzenli yaptırıyorum bende troit varya o yüzden..sorun yok diyorlar ama sonradan bişey çıkarsa diye korkuyorum..uzun zamandır beni görmeyen kişiker birden beni görünce aa çok kilo vermişsin bukadar kilo vermek iyi deqil birden kilo vermek kansere yol açıyormuş vs.. diyorlar..ben birden vermedim haziranda 1 yıl olacak desemde onlar hala aynı şeyi söylüyorlar..sinir oluyorum böyle insanlara..kiloluyken çok kilo almışsın derler verincede kafa şişirirler..

Burcucum inş.doğum gününe kadar 75 olursun bende krşkr 65 olsam doğum günüme süper olur...benim hayalimde bir elbise yok evdeki pembe pantolonumu üstüne bady giyerim...senin hayalindeki elbise nasıl bişey?

Ablacim Bende Elbise HayaL Etmiyorum ..
Güzel Mini Bi Kot Etek Üstüne Beyaz T-Shirt Belinede Beyaz Güzel Bir Kemer Beyaz Babetler ..
T-Shirttü Etegin Icine Sokmak Istiyorum En Cok Hayalim ''O''
Tabi Bu Gidisle Harbiden Hayal Olarak Kalacak ..

Hep Özenmisimdir Beyaz T-shirttü Pantolon Veya Etegin Icine Sokup Belinde Kemerle
Gezenlere ..

Bi An Önce Motive Olmam Gerek Diyete Yine .. Yoksa Hic Bisey Olmucak ..
Dogum Günüme Az Kalmak Üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…