80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deyacım resmine baktım gercekten cok hoş olmuş sacların

Çok teşekkürler selma ablacım
Biz iyiyiz sen nasılsın, nasıl gidiyor?

O da olur merak etmeeee... Bu aralar bir düşüp bir kalkıyoruz elbet o da düzelir sıkma sen canını, seviyorum seni

bende iyyimkızlar bu gün bir arkadaşımla plastik cerahi doktorundan randevu almış onunla dr gidecegim arkadaşım göbegini aldırmak istiyor bakalım ne diyecekdoktor

selam kızlar misafirim gelicek birazdan bende azıcık kaçamak yapıcam uzun zamandan sonra :78: ama öğlen yemeği yemiycem akşamda dengeliycem inşallah :26: sporda yapamadım bugün tam çıkıcaktım yağmur başladı bakalım akşam üstü yapabilirmiyim

Son düzenleme:
herkeslere selamlar okuldayım dersim boş ve hemen girdim geçmişi 2 günlük hızlı bi şekilde geçtim ...
bu haftayı ilk defa tartılmadan geçiriyorum ve nasıl merak ediyorum annemde kalıyoruz hala eşim cuma akşamı gelecek cuma sabakı hemen eve gidip tartılırım ama bu hafta sonundaki şuursuzca yememden sonra nasıl çıkar bilmiyprum....
artı birde bugün yarın adet olacağım bakalım bu cuma listenin sonu herhalde benim......

ama bu hafta hiç tartılmadım ya hiç bir fikir yürütemiyorum...cumayı iple çekiyorum
bu arada iki gündür wc problemim var hergün mutlaka 1 form çayı içiyordum dün ve evelsi gün içmeyince olmadı dün iki kupa birden içtim acaba benim metabolizmayı alıştırdım mı form çaylara korktum walla...

bende iyyimkızlar bu gün bir arkadaşımla plastik cerahi doktorundan randevu almış onunla dr gidecegim arkadaşım göbegini aldırmak istiyor bakalım ne diyecekdoktor

ay nasıl cesaret ediyor ya korkmuyor arkadaşın..sezeryanda alınıyor mu bir de onu sor Selmacım ben araştırmıştım da hazır açılmışken hallolsun diye onu da kayınvalidem söylemişti (ben kilo vermeden hamile kalamam dedikçe sen yeter ki doğur ameliyatla aldırırız diyo:)) 6 ay sonra olabişliyor diye duydum bir daha açtırmam...

Herkese selam arkadaşlar
Geçen sene nisan-mayıs ayları gibi burdaydım ama bazı sebeplerden ötürü giremedim.
Yazsammı yazmasammı diye düşündüm ama sonunda yazmaya karar verdim.
Şu an 89 kiloyum. 92yle başladım 3 haftadır sağlıklı beslenerek ve yürüyüş yaparak azimli olmaya çalışıyorum,arada kaçamak yaptığımda oluyor ama dengeliyorum çok şükür.
Hergün menü paylaşımı yapmak istiyorum..sanırım 2 hfta sonunda sürekli paylaşım ve menü paylaşımı olunca listeye giriliyordu,buranın motivesini,insanlarını çok seviyorum,inş. hepimiz ideal kilomuza ulaşabiliriz.:81:

Son düzenleme:

tekrardan hoşgeldiniz o zaman

kızlar topik ne kadar sessiz öyle kimsecikler yok bende 2-3 gündür giremedim hep aklım burdaydı ama, alışkanlık yapıyor iyide oluyor yani
dün alışveriş merkezlerine gittim sadece dolaşmak için neyse bikaç kıyafet bakınayım gelmişken dedim yine hüsran ben ne zaman hemen beğendiğim elbiseyi alabilecem(sanki çok kilo vermiş gibi umutlanmıştım oysaki

hoşbulduk :)...

kimseler yok topikte. sessiz kötü oluyor, yazın böyle mi olacak?neyse ben birazdan çıkacağım bugün esnemekten çenem ağrıdı geceleri çok uykusuz kalıyorum...kuzey'im bir düzene girse hayırlısıyla...

yeni gelen arkadaş hoşgeldin aslında yeni sayılmazsız daha önce buradaymışsın...

deryacım ben kh diyetini toplama yaparak yapamam bunun listesi yok mu sabah haşlanmış yumurta vs.arada bilmem ne öğle ızgara tavuk vs.ara ve akşam diye....ona göre hazırlık yapıp tüketmek daha ii olur...1haftalık seçenekli....ne çok şey istedim:)

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın...

Ho$geldin Canim .. Bol Azimli ve Iradeli Günler ...
Bu Arada Isim Neydi Ve Ya$in Kac Acaba ? Ona Göre Abla Derim de ..

Ben geldimmm

şuana kadar diyetim çok güzel devam ettirdim :82::82:

böyle giderse 79 görcem bu cuma olmasada

ekmeyi fazla kaçırıyordum şuana kadar yedigim 2 dilim bugday ekmeyi

akşam yemeyimi daha yemedim ailece yiyoruz diye

toplamda 2 dilimle kurtardım günümü

yarında dogum gününde irademe böyle sahip olurum inşallah

tabagımı kendim yapıcam zaten kibrit kutusu kadar pasta ve bi tane falan kurabiye yerim

oda belkii

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar herkese

bugunkü menüm:

sabah:
1 kepek ekmegi
1 k.k peynir

öglen:
1 kase corba

ara:
az sekerli nescafe

akşam: (5 gibi yedim)
2 d. fırın mücver yogurtlu
5 6 kaşık bamya yemegi
yarım d. kepek ekmegi

gün boyunca: bitki çayları siyah çay bol su
bugunu boylece kapatıyorum akşama bişey yemem alıştım artık.

yarın lapa time degilmi? baslıyoruz degilmi kızlar.

yarın lapa time degilmi? baslıyoruz degilmi kızlar.

Eveeeeeetttttttt

Yarin Lapaa Timeee .. Lapaa Lapaa Lapaaaa .. Lapaa Lapaa Lapaaa :118:

Ayy Bu Sabah Daha Cumaya 79'un Ucunu Görsem Kafi Diyordum ..
Fikrimi Degi$tirdim
Tok Karnina Spordan Sonra Tartildim Ve Tam 79.u Gördüm :82:
Bunun Bide Ac Karninaki Hali Var .. Ki O Beniii Coook Heycanlandiriyorrr ..
Yarin Lapami Afiyetle Yücemmm Sonra Ver Elini Cumaaa

Lapa Time'a Katilanlar Bi El Kardirsin Bakeeeeemmm :82:

Son düzenleme:

Hoşbuldum arkadaşım :) evet yeni sayılmam ama tanışma faslından dolayı yeniyim,geçen seneden beri gelenler olmuştur :)

şu kh diyetini bende yapmak istiyorum ama tam olarak anlamadım,şöyle sabah öğle akşam ne yenilicek dediğin gibi liste olsa çok iyi olur :) yada kh diyetini yapan biri sabah öğle akşam ne yediğinden örn verse süper olur :)

Ho$geldin Canim .. Bol Azimli ve Iradeli Günler ...
Bu Arada Isim Neydi Ve Ya$in Kac Acaba ? Ona Göre Abla Derim de ..

Hoşbuldum canım inş. hepimize bol azimli ve iradeli günler..
adım Ayşenur :) abla dicek yaşım yok canım belkide ben sana abla derim,17 yaşındayım.

Yarın lapa time'sa bende lapa yapayım,baya oluyo yapmayalı..Zorlana zorlana yiyodum.

Memnun Oldum Tatlim .. Bende Burcu 20.5 Yasindayim
Gel Sende katil Aramiza ... Yarin Cuma Günü Icin Mucize Bekleyenler Lapa Yücekk

Deryo$ Ablam Ve Ben 1.Kasik Yogurtla Tüketiyoruz Yoksa Yutamiyoruz
Sende Öyle Ye Olmazsa ..

Memnun Oldum Tatlim .. Bende Burcu 20.5 Yasindayim
Gel Sende katil Aramiza ... Yarin Cuma Günü Icin Mucize Bekleyenler Lapa Yücekk

Deryo$ Ablam Ve Ben 1.Kasik Yogurtla Tüketiyoruz Yoksa Yutamiyoruz
Sende Öyle Ye Olmazsa ..

Bende memnun oldum canım abla dicek bi yaş yokmuş aramızda ama istersen diyebilirim de.
Katılmam mı,burda olmaktan mutluluk duyuyorum zaten o yüzden geldim.
Cuma günü kilo bildirimi sanırım?

Bende domates-salatalık-biber falan doğruyodum küçük küçük karıştırıp yiyodum ama yoğurtta iyi bi seçenek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…