Bende memnun oldum canımabla dicek bi yaş yokmuş aramızda ama istersen diyebilirim de.
Katılmam mı,burda olmaktan mutluluk duyuyorum zaten o yüzden geldim.
Cuma günü kilo bildirimi sanırım?
Bende domates-salatalık-biber falan doğruyodum küçük küçük karıştırıp yiyodum ama yoğurtta iyi bi seçenek..
herkeslere selamlar okuldayım dersim boş ve hemen girdim geçmişi 2 günlük hızlı bi şekilde geçtim ...
bu haftayı ilk defa tartılmadan geçiriyorum ve nasıl merak ediyorum annemde kalıyoruz hala eşim cuma akşamı gelecek cuma sabakı hemen eve gidip tartılırım ama bu hafta sonundaki şuursuzca yememden sonra nasıl çıkar bilmiyprum....
artı birde bugün yarın adet olacağım bakalım bu cuma listenin sonu herhalde benim......
ama bu hafta hiç tartılmadım ya hiç bir fikir yürütemiyorum...cumayı iple çekiyorum
bu arada iki gündür wc problemim var hergün mutlaka 1 form çayı içiyordum dün ve evelsi gün içmeyince olmadı dün iki kupa birden içtim acaba benim metabolizmayı alıştırdım mı form çaylara korktum walla...
Herkese selam arkadaşlar
Geçen sene nisan-mayıs ayları gibi burdaydım ama bazı sebeplerden ötürü giremedim.
Yazsammı yazmasammı diye düşündüm ama sonunda yazmaya karar verdim.
Şu an 89 kiloyum. 92yle başladım 3 haftadır sağlıklı beslenerek ve yürüyüş yaparak azimli olmaya çalışıyorum,arada kaçamak yaptığımda oluyor ama dengeliyorum çok şükür.
Hergün menü paylaşımı yapmak istiyorum..sanırım 2 hfta sonunda sürekli paylaşım ve menü paylaşımı olunca listeye giriliyordu,buranın motivesini,insanlarını çok seviyorum,inş. hepimiz ideal kilomuza ulaşabiliriz.:81:
tekrardan hoşgeldiniz o zaman
kızlar topik ne kadar sessiz öyle kimsecikler yok bende 2-3 gündür giremedim hep aklım burdaydı ama, alışkanlık yapıyor iyide oluyor yani
dün alışveriş merkezlerine gittim sadece dolaşmak için neyse bikaç kıyafet bakınayım gelmişken dedim yine hüsran ben ne zaman hemen beğendiğim elbiseyi alabilecem(sanki çok kilo vermiş gibi umutlanmıştım oysaki
deryacım ben kh diyetini toplama yaparak yapamam bunun listesi yok mu sabah haşlanmış yumurta vs.arada bilmem ne öğle ızgara tavuk vs.ara ve akşam diye....ona göre hazırlık yapıp tüketmek daha ii olur...1haftalık seçenekli....ne çok şey istedim:)
Hoşbuldum arkadaşım :) evet yeni sayılmam ama tanışma faslından dolayı yeniyim,geçen seneden beri gelenler olmuştur :)
şu kh diyetini bende yapmak istiyorum ama tam olarak anlamadım,şöyle sabah öğle akşam ne yenilicek dediğin gibi liste olsa çok iyi olur :) yada kh diyetini yapan biri sabah öğle akşam ne yediğinden örn verse süper olur :)
.
Yarın lapa time'sa bende lapa yapayım,baya oluyo yapmayalı..Zorlana zorlana yiyodum.
Ben geldimmm
şuana kadar diyetim çok güzel devam ettirdim :82::82:
böyle giderse 79 görcem bu cuma olmasada
ekmeyi fazla kaçırıyordum şuana kadar yedigim 2 dilim bugday ekmeyi
akşam yemeyimi daha yemedim ailece yiyoruz diye
toplamda 2 dilimle kurtardım günümü
yarında dogum gününde irademe böyle sahip olurum inşallah
tabagımı kendim yapıcam zaten kibrit kutusu kadar pasta ve bi tane falan kurabiye yerim
oda belkii
iyi akşamlar herkese
bugunkü menüm:
sabah:
1 kepek ekmegi
1 k.k peynir
öglen:
1 kase corba
ara:
az sekerli nescafe
akşam: (5 gibi yedim)
2 d. fırın mücver yogurtlu
5 6 kaşık bamya yemegi
yarım d. kepek ekmegi
gün boyunca: bitki çayları siyah çay bol su
bugunu boylece kapatıyorum akşama bişey yemem alıştım artık.
yarın lapa time degilmi? baslıyoruz degilmi kızlar.
Eveeeeeetttttttt
Yarin Lapaa Timeee .. Lapaa Lapaa Lapaaaa .. Lapaa Lapaa Lapaaa :118:
Ayy Bu Sabah Daha Cumaya 79'un Ucunu Görsem Kafi Diyordum ..
Fikrimi Degi$tirdim
Tok Karnina Spordan Sonra Tartildim Ve Tam 79.u Gördüm :82:
Bunun Bide Ac Karninaki Hali Var .. Ki O Beniii Coook Heycanlandiriyorrr ..
Yarin Lapami Afiyetle YücemmmSonra Ver Elini Cumaaa
Lapa Time'a Katilanlar Bi El Kardirsin Bakeeeeemmm :82:
Yok Güzelim Abla Deme
Zaten 21.Olcam Diye Simdiden Bunalima Giriyorum
Allahtan Ya$imii Hicmii Hic GöstermiyorummmO Bakima $ansliyim ..
Yok Güzelim Abla Deme
Zaten 21.Olcam Diye Simdiden Bunalima Giriyorum
Allahtan Ya$imii Hicmii Hic GöstermiyorummmO Bakima $ansliyim ..
Bende Kirmizi Biber -Domates Dogramistim Icine ..
1.Kasikta Yogurt Ilave Etmistim .. Cünkü Öteki Türlü Pirinc Kokusundan Yiyemiyordum ..
Hadi Gazamiz Mübarek Olsun
Kiloolarr Fi$$$$ Gitsinn :: Yallah Kilolar Yallahh
( evet canim cuma günü kilo bildirimi )
Tekrar hoşgeldin aramıza
Ben derya
Evet 2 hafta sonunda düzenli paylaşımla listeye girebilirsin :81:
Bu aralar biraz sessiz olsa da çok enerjik harika bir topiğimiz var
Azmin daim olsun..
Kızlar karbon değerlerini hesapladığımız sitede hazır menüler var ama deniz ürünleri ağırlıklı olduğu için pek beğeneceğinizi ummuyorum..Zaten karbon değerlerini incelediğinizde neyi yememeniz gerektiğini görüp listenizi rahat şekilde oluşturabilirsiniz..
Ama 1 hafta deneyen biri olarak söylüyorum ki 3 gün yapın ama tam yapın böyle puanınız 10'u aşmasın görün bak sonuçları...Fakat 30-40 puanla bir hafta yap yine öyle sonuç alamıyorsun..Ha tabi benim bünyem böyle tepki verdi o yüzden genel konuşamam, sadece tavsiye
Leblebayss canım bu detoks genelde kilo vermeyi hızlandırmak ve duraklama dönemindekiler için tavsiye ediliyor..Yine de sen bilirsin..eğer kesin karar verirsen yarın bekleriz
Yok o zaman ben almıyım şu kh diyetini :) normal sağlıklı beslenmeye devamm.
Canım lapadan mı bahsediyorsun detoks diye?
Lapayı diyorsan biliyorum ödemi atmak ve kilo vermeyi hızlandırmak için,geçen sene yapıyordum arada..ama kh diyetini diyorsan doğrudur hiç yapmadım ama puan falan her yediğini hesaplaman gerekiyor en iyisi sağlıklı beslenmeye devam etmek.
Kesin kararlıyım artık bu topikteyim inş. yrndn itibarende menü paylaşımı yapıcam inş.
[COLOR="teal"
[B][I][COLOR="teal"]Başarılı bir günün ardından gurur duymak gibisi var mı
Ben yarın abartmayacağına eminim, bak cuma yakın[/COLOR]
Ayşenurcum lapadan bahsediyorum, düşün bakalım iyi geleceğine inanıyorsan katıl aramıza
yarın abartmıcam inşallah ablacım
zaten düşünüyorum hiç bişey yemesemde lapa mı yapsam bende diye
yesem ne olcak yemiyim diyorum lapa yapayım bende sizle
yarın 19 mayıs oldugu için tatil ve bende okul oldugunda yapamıyorum
hafta sonuda tek yapasım gelmiyo hiç
bendemi size katılsam :26:
Haftada 1 kezmi yapıcaksınız?
iyi geleceğini düşünüyorum Deryacım,aranızdayım zaten
Leblebayss
hoşgeldin canım aramıza kalıcı olman dilegi ile
azimin daim olsun kiloların çabuk gitsin canım
Ablam kendini iyi ölçüp tartman lazım düşün yarın nasıl bir ortam olacak, rahat yapıp yiyebilecek misin, ya da çevren ısrar edince hadi bir çatal pasta alayım filan diyeceksen ertele hafta sonuna hiç önemli değil..Önemli olan detoksu amacına ulaştırmak..Bak ben 2 haftada bir yapıyorum olmazsa o zaman katılırsın aramıza..
Ama diyorsan ben dayanırım yine sen bilirsin, hayal kırıklığı olmasın sonra o yüzden diyorum
Eveeeeeetttttttt
Yarin Lapaa Timeee .. Lapaa Lapaa Lapaaaa .. Lapaa Lapaa Lapaaa :118:
Ayy Bu Sabah Daha Cumaya 79'un Ucunu Görsem Kafi Diyordum ..
Fikrimi Degi$tirdim
Tok Karnina Spordan Sonra Tartildim Ve Tam 79.u Gördüm :82:
Bunun Bide Ac Karninaki Hali Var .. Ki O Beniii Coook Heycanlandiriyorrr ..
Yarin Lapami Afiyetle YücemmmSonra Ver Elini Cumaaa
Lapa Time'a Katilanlar Bi El Kardirsin Bakeeeeemmm :82:
ben de geldim aranıza merhabalar:)) umarım çizelgem olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?