80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok Güzelim Abla Deme
Zaten 21.Olcam Diye Simdiden Bunalima Giriyorum
Allahtan Ya$imii Hicmii Hic Göstermiyorummm O Bakima $ansliyim ..

Bende Kirmizi Biber -Domates Dogramistim Icine ..
1.Kasikta Yogurt Ilave Etmistim .. Cünkü Öteki Türlü Pirinc Kokusundan Yiyemiyordum ..

Hadi Gazamiz Mübarek Olsun
Kiloolarr Fi$$$$ Gitsinn :: Yallah Kilolar Yallahh

( evet canim cuma günü kilo bildirimi )

Son düzenleme:
kızlar buhafta hızlı kilo verdim diye dert yanarken ş.dışındaki amcamdan tel geldi istanbula gelmiş bana gelecekmiş kalmaya..hemen hazırlık yaptım ve menüde çorba kızartma mantı ve kabak tatlısı vardı..hepsinden yedim mantıdan 2 tabak yedimm nedense bu defa yediqime çok pişman oldumm cuma günü artıda çıkmak istemiyorummm :84::84::84::84:

Canım valla ben de korktuğum halde dün bir kupaya 2 tane atıp içtim..Açıkçası şu kiloları verene kadar mecburum içmeye..Normal düzende zaten bağırsaklarım tembel..Kilo vermeyle işimiz bitince düzene sokabiliriz umarım..

Tekrar hoşgeldin aramıza
Ben derya
Evet 2 hafta sonunda düzenli paylaşımla listeye girebilirsin :81:
Bu aralar biraz sessiz olsa da çok enerjik harika bir topiğimiz var
Azmin daim olsun..

Valla pek sessiziz bu aralar
Ben suçluyum o yüzden pek sesim çıkmıyor
Ama diğerlerine ne oldu bilmiyorum :26::26:
Listemiz 36 kişi topiğimize bak

Kızlar karbon değerlerini hesapladığımız sitede hazır menüler var ama deniz ürünleri ağırlıklı olduğu için pek beğeneceğinizi ummuyorum..Zaten karbon değerlerini incelediğinizde neyi yememeniz gerektiğini görüp listenizi rahat şekilde oluşturabilirsiniz..
Ama 1 hafta deneyen biri olarak söylüyorum ki 3 gün yapın ama tam yapın böyle puanınız 10'u aşmasın görün bak sonuçları...Fakat 30-40 puanla bir hafta yap yine öyle sonuç alamıyorsun..Ha tabi benim bünyem böyle tepki verdi o yüzden genel konuşamam, sadece tavsiye

Leblebayss canım bu detoks genelde kilo vermeyi hızlandırmak ve duraklama dönemindekiler için tavsiye ediliyor..Yine de sen bilirsin..eğer kesin karar verirsen yarın bekleriz

Başarılı bir günün ardından gurur duymak gibisi var mı
Ben yarın abartmayacağına eminim, bak cuma yakın

Eveetttt başlıyoruz yarın, hayallerimiz için, cuma günü yüzümüzün gülmesi için ve en önemlisi kendimiz için başlıyoruz

Burdaaaaaaaaaaaa
Lapa time lapa time lapa time :118::118::118::118:

efem bugünkü menüm

sabah 1 dilim tb ekmeği yarım kk peynir

ara 1 elma

öğlen 2 yk kaşığı kısır 1 adet ev yapımı yumurtasız poğaça 1 dilim yumurtasız kek

ara yok

akşam büyük bir kase salata 1 tk kaşığı yoğurt (çok toktum yiyemedim daha fazla)

ara 1 kupa süt tarçınlı

su boool miktarda 3 lt kadar

spor 80 dk yürüyüş 10 dk aerobik

Yok Güzelim Abla Deme
Zaten 21.Olcam Diye Simdiden Bunalima Giriyorum
Allahtan Ya$imii Hicmii Hic Göstermiyorummm O Bakima $ansliyim ..

Seni bir düverim elimden alamazlar hee
Ben öleyim o zaman yaş olmuş 27
Ben yaşlanmayacağım işte, ruhum genç
Daha çoook şey var yaşamam gereken :82::82:

menüm

sabah:1,5 dilim tb ekmeği,1 kaşık labne,domates,1 yumurta sarısı

öğle:2 dilim k.ekmeği,4 köfte,ayran

akşam:az yağda balık kızartma,salata,zero kola. (eve gelince annemde 3-4 küp ciğer yedirdi,kıramadım)

1,5 litre su ve birazdan da bir bardak yeşil çay.

Ne bunalımı canım ya,21 yaş güzel bi yaş :) bizden büyükler napsın,hem her yaşın ayrı bi güzelliği vardır sıkma canını
Yallahhh kilolar yallaaahhhhh

Tekrar hoşgeldin aramıza
Ben derya
Evet 2 hafta sonunda düzenli paylaşımla listeye girebilirsin :81:
Bu aralar biraz sessiz olsa da çok enerjik harika bir topiğimiz var
Azmin daim olsun..

Hoşbuldumm,Bende ayşenur memnun oldum canım :)
doğru hatırlıyomuşum,geçenlerde öyle bakarken gözüme çarpmıştı,2 hfta sonunda listeye giriliyo falan diye :)
Biliyorum canım bu topik normalde çok hareketli,enerjik inş. beraber kurtuluruz bu kilolardan.
Seninde azmin daim olsun inş.,hepimizin :)

Yok o zaman ben almıyım şu kh diyetini :) normal sağlıklı beslenmeye devamm.
Canım lapadan mı bahsediyorsun detoks diye?
Lapayı diyorsan biliyorum ödemi atmak ve kilo vermeyi hızlandırmak için,geçen sene yapıyordum arada..ama kh diyetini diyorsan doğrudur hiç yapmadım ama puan falan her yediğini hesaplaman gerekiyor en iyisi sağlıklı beslenmeye devam etmek.
Kesin kararlıyım artık bu topikteyim inş. yrndn itibarende menü paylaşımı yapıcam inş.

Ayşenurcum lapadan bahsediyorum, düşün bakalım iyi geleceğine inanıyorsan katıl aramıza

[COLOR="teal"
[B][I][COLOR="teal"]Başarılı bir günün ardından gurur duymak gibisi var mı
Ben yarın abartmayacağına eminim, bak cuma yakın [/COLOR]

yarın abartmıcam inşallah ablacım
zaten düşünüyorum hiç bişey yemesemde lapa mı yapsam bende diye
yesem ne olcak yemiyim diyorum lapa yapayım bende sizle
yarın 19 mayıs oldugu için tatil ve bende okul oldugunda yapamıyorum
hafta sonuda tek yapasım gelmiyo hiç
bendemi size katılsam :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
:93:Bugünkü Menüm :93:

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

2 greyfurt + 1 portakal suyu

Öğle

100 gr light beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık

Ara

340 gram çilek

Akşam

2 kabaktan az yağda kavurma
4 tane hanımeller :78:

3 litre su

Toplam : 700 kalori

Spor : yok

Kızlar bugünü başarıyla tamamladığımı düşünüyorum..
Bu cuma sonucu gerçekten merak ediyorum..
Bir de ben yarın platese başlıyorum artık..Spor arkadaşım gitti, yalnız çıkamıyorum boş duramam böyle
Hemen tv yi yatak odasından salona alacağız bu akşam yerini hazırladım sabah.
Yarın ebru hatun beni beklesin
Aslında başladığım için çok mutuyum ama daha verilecek 5 kilo var diye biraz tırsıyorum..Onu da yürüyüş fırsatlarını kaçırmayarak veririm herhalde :26:

Ablam kendini iyi ölçüp tartman lazım düşün yarın nasıl bir ortam olacak, rahat yapıp yiyebilecek misin, ya da çevren ısrar edince hadi bir çatal pasta alayım filan diyeceksen ertele hafta sonuna hiç önemli değil..Önemli olan detoksu amacına ulaştırmak..Bak ben 2 haftada bir yapıyorum olmazsa o zaman katılırsın aramıza..
Ama diyorsan ben dayanırım yine sen bilirsin, hayal kırıklığı olmasın sonra o yüzden diyorum

Haftada 1 kezmi yapıcaksınız?
iyi geleceğini düşünüyorum Deryacım,aranızdayım zaten

Ayşenurcum ben 2 haftada bir yapıyorumi her hafta yaparsam etkisini yitireceğini düşünüyorum açıkçası, yoksa her hafta yapanlarda varmış başka yerlerde görmüştüm.
O zaman hadi bakalım yarın bizim günümüz

evet dogru ablacım
bende yarın kendimi cuma günü için hazırlarım
yarın çok dikkat ederim cuma günü tartıda sabit çıkarım olsun
cumartesi vermiş olurum en azından
hem yarın meyve falan alırım cuma için daha rahat yaparım :93:

Son düzenleyen: Moderatör:

beeeeeeennnnnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…