80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamm zaten yarım çay bardağı haşladım yanına az kıvırcık 2 biber 2 çeri domates çeyrek maydanoz ekledim güzel ve lezzetli olsun diye ama yiyemedim bugün açız galiba aççççççççç::44: :))))

Neden yiyemedin? :44:
Kaptanımızın dediği gibi ;

Önce rezillik, sonra vezirlik

ya da ;

Önce cefa sonra sefa

Bu iki sözü unutmamanı öneririm :13:

Son düzenleme:

Ayşenur o zaman tarayıcınla alakalıdır :26:
Son sürümünü indir..Tavsiyem chrome kullan böyle sorunlar yaşamazsın..

bu kadar kiloyu 3 aydamı verdin ?? süpeeerrrr harikasın valla

Evet 3 ayda verdim ama çok sıktım kendimi, benden çok verenlerde oldu aslında 3 ayda
Sanırım başta çok sıktığım için şimdi bir bıkkınlık dönemi yaşıyorum...

darısı başımaa darısı başımaa darısı başımaa darısı başımaa

3 ayda kaç kilo verdin? çizelgeyi göremediğim için merak ettim.

Öglen saat 1 gibi ablamlara gidicez

Dogum gününde irademe sahip olucam buna kendimi çoktan hazırladım

Giderken 5i bi yerdemide götürcem demledim şimdi :82::82:

500 ml su şişesine koycam içicem orda bi kayısılı alırım bi tane rahat olurum

yarında tartıda çok güzel bi rakam görürüz inşallah

79 lu bişeey görürsem tartımı öpcem

sevinçten uçucam havalar ilk aldımda 100 gösterdiyi için

79 görmek muhteşem bişey olcak benim için

Son düzenleyen: Moderatör:
tünaydııın
lapamı yaptım çok fazla geldi yarısını bile zor yedim diğer yarısını öğlen yemeği düşünüyorum açlık hissetmiyorum bakalım buhaftanın kurtarıcısı olur umarım

Çok iyiiii tebrik ederim canımm
Diyetisyene falan gittin mi ? spor yaptınmı ?
kısaca neler yaptığını anlatırmısın? merak ettim de..

Yok ayşenurcum diyetisyene gitmedim..
Günde 1 saat yürüdüm sadece hafta sonları hariç..Tabi yapamadığım günlerde oldu..
Pilavı, beyaz ekmeği, bakliyatı, makarnayı, kızartmayı ara sıra kaçamaklar dışında hiç yemedim ama bu sağlıklı bir yol mu bilmiyorum..Bunları azar azar yiyerek de kilo verilir ama ben acele ettim sanırım..

Günde 3 litre su..Yani kime sorsan söyleyeceği sıradan şeyleri yaptım..Ekmeği sadece sabahları 2 dilim yedim onun dışında yemedim..

İşte bir 5 kilom kaldı onuda azmedip verebilsem harika olacak
Tabi ilk günlerdeki gibi değil, birazcık daha ağır gidiyor artık..

Ya bir de herkesin bünyesi o kadar farklı ki..Aynılarını yapsan belki sende ters teper aynı sonuç çıkmaz, kendini tanımak çok önemli bu noktada ki zamanla tanıyor insan :)

Son düzenleme:

Gayet doğru bi yol izlemişsin bence,zaten bize kilo yapan yiyecekler onlar.(tabi miktarda önemli)
Özellikle kızartma için uzmanlar resmen yağ yiyorsunuz diyorlar.
İnşaallah vericeksin canım,bende hergün yürümeye çalışıyorum
her adım sağlığımız için kardır..
Ayrıca evet herkesin bünyesi farklı,zaten uygulamak için değil merak ettiğim için sordum.
Geçen sene diyetisyene gitmiştim ben,benim istediğim,sevdiğim yiyeceklere göre liste çıkarttı,bi kaç listem var,hemde metabolizmama göre..Onları uyguluyorum..haklısın,diyetisyenimin bi sözü var: 'Beslenme programınız parmak iziniz gibidir.'..Yani kimi yer yer kilo almaz,kimi doğru beslenmeyi bilmez,bütün gün bişey yemiyorum yinede zayıflayamıyorum der. Bedenimizi tanımak çok önemli..

merabalar okuldan geldim yoruldumm 19 mayısı kutladık.. ben dukan diyeti yapıom 5. günüm yarın bitio atak dönemi.. yarın tartıya çıkıcam ama reglim şuan fazla çıkarmıyım acaba şişim çok.

Kizlaaar Bugün Beyaz-Pembe Cizgili Bi T-Shirt Aldim ..
Hep Bakiodum Ama Almiyordum .. Bugün Bi Cesaret Giydim Kabinde Ve Güzel
Durdu .. Bide Siyahini Aldimm Oda Cok Hos Durdu ..
Kasaya Bi Gittim Toplami 16.Euro Yapmasi Gerekirsen 2.Si 11.Euro Tuttu ..
Megersem Indirim Varmis Sevincime Sevinc Kattilar :81:

Geldim Evde Denedim Ve Resim Cekildim .. Ilk Defa Acik Renk Bi T-shirle Kendimi
Begendim .. Sizinde Görüslerinizi Almak Istiyorum ..
Fark Varmi Söylerseniz Sevinirimmmm

Bu 83.Kiloluk Halim .. Yaklasik 1.Ay Önce Cekilmi$tim ...

Buda 78.900-78 Kiloluk Halim Yanii $imdikiii Görünü$üm ...

burcucuğum ne kadar güzel görünüyorsun nerde sakılıyosun kiloları anlayamadım seninle boyumuz aynı ama beni bir gör 78 bile seni iyi gösteriyor

deryacığım bu hafta hep kaçamaklı geçmiş topik genelinin bende dahilim yani kh diyetine başlayayım dedim ama sizlerden görünce yok bana göre deil deyip vazgeçtim

burda hava kapalı çok sıkıcı dışarı çıkmayı düşünüyoruz kuzenim ve annemle yemeklerim çok düzensizleşti aklımda bin tane soru oooffff oooffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…